bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks12
- habire1215
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi13
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- kızların çok açık giyinmesi5
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- 0 0 717
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- sıfır atık vakfı11
- era7capone4
- bilerek ponziye dahil olmak7
- habire'nin fendi kadını yendi4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- evrene enerji gönderen müslüman9
- cop318
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- aleksey batrakov5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- askerde yenilen iskender kebap2
- samed ağırbaş7
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- yalnız yaşamak2
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- fusya semsiyeli yabanci25
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- katlanılabilir telefon2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yazarların pazar günü planları5
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük kulübüdür. Avrupa Türkiyeyi Galatasaray ile tanımıştır.
Su takima her seyi alip bir sol bek alamayanin taa amini astarini sikeyim.
2 senedir hoca yirtindi bi sol bek alin diye...
Alin amk ya!
2 senedir hoca yirtindi bi sol bek alin diye...
Alin amk ya!
sol bek almayan takım.
riera' nın da gittiğini düşünürsek bütün sene hakan ile oynayacağız.
bu adam ş. ligi maçlarında sakatlansa yerine erman falan geçecek herhalde bale' a, ronaldo' ya karşı oynar artık.
bence en iyi yöntem eboue' yi sol beke çekmek olur. sağ bek pozisyonunda da hamit veya sabri oynar.
riera' nın da gittiğini düşünürsek bütün sene hakan ile oynayacağız.
bu adam ş. ligi maçlarında sakatlansa yerine erman falan geçecek herhalde bale' a, ronaldo' ya karşı oynar artık.
bence en iyi yöntem eboue' yi sol beke çekmek olur. sağ bek pozisyonunda da hamit veya sabri oynar.
bruma transferiyle taktiksel dizilişi muhtemelen değişecek takım. herkesin aklına doğal olarak 4-5-1 geliyor ama hocanın farklı bir şey deneyeceğini sanıyorum. ilk transferi yazın stopere yaptılar. şimdi de serdar aziz'den bahsediliyor o da stoper.hala ve hala sol bek konusunda ses yok. riera'nın da gönderilmesinden bahsediliyor. aklıma bu durumda 3-5-2 geliyor. bu sistem tutar mı tutmaz mı bilemem ama kadronda sneijder-burak-drogba üçlüsü varken ya 4-3-1-2 ya da 3-5-2 dizilişi en mantıklısı bence.bu 3 adamdan hangisini kesersen en kuvvetli yanını zayıflatmış olacaksın.ligdeki ilk 3 maç itibariyle sahaya çıktıgımız 4-3-1-2 sistemiyle geçen senenin 2. yarısına nazaran daha zor poziyon üretiliyor ve az sayıda kanat hücumu oluyor. kanatları iyi olan bir takımda sneijder daha da rahatlar , drogba ve burak da daha çok tehlikeli bölgede topla buluşur. sanki hoca 3-5-2 deneyecek gibi geliyor bana ,sadece tahmin.
18 yaşına yeni basmış ehliyeti dahi olmayan çocuğa 13 milyon euro para domalmış takım. Yazık.
muslera - chedjou, semih, serdar aziz - hamit, melo, bruma, selcuk, sneijder - drogba, burak. bu sezon ligde dizilisi bu sekildeolursa tadindan yenmeyecek takimim. avrupa'da her turlu eboue. ligde de chedjou yerine gokhan zan, hamit yerine eboue olabilir. tamamen tercih meselesi.
edit: tamam lan tamam serdar aziz yok yerine gokhani koy oynasin aminakoyim.
edit: tamam lan tamam serdar aziz yok yerine gokhani koy oynasin aminakoyim.
kim kızarsa kızsın, küserse küssün, şampiyon olmak ve takım gibi oynamak için türkiye'de şu formatta oynamalı:
http://this11.com/boards/abFq2Xdaka.jpg
form durumuna göre drogba monte edilebilir, sabri saga yazılıp eboue aydının yerine de yazılabilir.
ama antalya maçına bu kadro ve bu sistem denenmelidir.
bize kanatsızlık da, yıldızlara dayalı oyun da yaramıyor.
yalnız bana su kadroyu yazdıran tff'yi de futbolsever olarak allah'a havale etmeden duramıyorum.
http://this11.com/boards/abFq2Xdaka.jpg
form durumuna göre drogba monte edilebilir, sabri saga yazılıp eboue aydının yerine de yazılabilir.
ama antalya maçına bu kadro ve bu sistem denenmelidir.
bize kanatsızlık da, yıldızlara dayalı oyun da yaramıyor.
yalnız bana su kadroyu yazdıran tff'yi de futbolsever olarak allah'a havale etmeden duramıyorum.
http://www.uefa.com/uefa/.../news/newsid=1979893.html
sampiyonlar liginde 2.tura çıktığında aldığı para tum maclarını kazanarak tur atlasa bile 9.5 milyon euro olacaktır.
9.5 milyon euro kayıpla batmaz galatasaray, yormayın kafanızı.
sampiyonlar liginde 2.tura çıktığında aldığı para tum maclarını kazanarak tur atlasa bile 9.5 milyon euro olacaktır.
9.5 milyon euro kayıpla batmaz galatasaray, yormayın kafanızı.
elden çıkarılması gündemde olan yekta kurtuluş'a yeni transfer erman kılıç'ı dışarda bırakmak pahasına uefa listesinde yer veren güzide takımım .
küçük fransadır.
türk futbol tarihinin en büyük spor kulübü.
en mantıklı sistem;
http://this11.com/boards/abFq6j8anp.jpg
uygulanabilecek ikinci sistem;
http://this11.com/boards/abFq6m0afJ.jpg
olamaz mı? olabilir sistemi...
http://this11.com/boards/abFq6pAahz.jpg
http://this11.com/boards/abFq6j8anp.jpg
uygulanabilecek ikinci sistem;
http://this11.com/boards/abFq6m0afJ.jpg
olamaz mı? olabilir sistemi...
http://this11.com/boards/abFq6pAahz.jpg
bu yıl beşiktaş şampiyon olsun istiyorum. sırf şu savunup durdukları ve planlamalarını yaptıkları 6+0+4 ve 5+0+3 kuralı için. hani şampiyon olup direk şl ne gitsinler bakalım o planlama gruptan 3. çıkmalarına yetecek mi.
edit: bunu da niye galatasaray başlığına yazdıysam.
edit: bunu da niye galatasaray başlığına yazdıysam.
2011'deki play-off sistemine de bu sene ki yabancı sınırlamasına da başından beri karşı çıkan takım önce gündemi takip edin sonra bok atın. ayrıca temmuz ayında gruplardan çıkması neye göre mucizeydi onu da anlamadım, daha takımlar bile belli değilken bizim gruptan çıkmamız nasıl mucizeye kalıyor. sırf zırvalamak için şu başlığa yazmayın.
bu sezon tek kelimeyle rezil bir transfer politikası olan canım kulübüm.
Neden mi? En güncel örnek Erman Kılıç'ın Eskişehir kulübüne transferi. Sen daha bir iki ay evvel aldığın bir oyuncuyu nasıl satarsın? Sattığın kulüp kim? Daha geçen gün Erkan Zengin için girişimde bulunduğunda sana 10 milyon euro civarı fiyat çeken işgüzar yönetime sahip kulüp. Nasıl verirsin ey cimbom.
ikinci bir nokta ise Kazım Kazım'ın satılışıdır. Kilo fazlası varmış. Hiç mi faydalanamazdık? Türkiye kupasında bile mi? Serdar aziz'i sana satmayan yada satmaya yanaşmayan Bursaspor'a 200 bin euro karşılığında sattın. Dikkatinizi çekerim renktaşlar, bu iki oyuncu da türk pasaportlu.
Erman ve Kazım'ın takımları Galatasaray değil de bir Anadolu kulübü olsaydı bizi inim inim inletirlerdi beyler. Neden bu kadar enayiyiz? Tukaka ettiği aydın'ı transferin son gününde almak ne kadar mantıklı? Kerim Frei gelmeye can atarken sen onu Beşiktaşa kaptır * , sonra Sporting Lizbon kulübüne Bruma konusunda paraları yağdır. Bruma'ya sözüm yok. Kötü transfer de değil. Mesele idari hatalar.
Fatih Terim iyi hoşsun ancak Erman senle tek kelime konuşmadan gitmiş. Yardımcın sana iletmiş sende okey vermişsin. Bu mudur hoca? Galatasaray'a ilgin alakan bu mudur? Başlarım milli görevine hoca, hala kutsal görev ayağındasın. Yapma Hoca biz seni severiz ama oynama lütfen. Galatasaray'ın bu senesini heba etmeye hakkın yoktu. Şampiyonlukta bana göre 3.adayız. Önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe sonra da biz. Bunda yönetimin hataları , Terim'in milli takım mesaisi , transfer skandalları , cıvımaya başlayan * oyuncular yahutta ununu elemiş oyuncular -selçuk inan, burak yılmaz, didier drogba, hakan balta, sabri sarıoğlu- , hırs eksikliği gibi nedenlerin önemli etkileri var. Bu takımda fiziksel eksiklik var. bunu daima söylüyorum. Fatih hoca ne yazık ki tır gibi yavaş futbol oynatıyor. Gol atamaz hale geldik. Nedeni nedir? hep fiziği düşmüş oyunculardan kurulu olmamız. Çok övdüğümüz , sevdiğimiz selçuk inan bile fiziksel olarak vasat.
Bunların hepsinin üzerine fiyasko 6+0+4 olayı eklenmesi yönetimin buna çözüm bulamaması * bizi sendeletti.
Bende isterim takımımı eleştirmemek. Ama kimse kusura bakmasın iki yıl şampiyon olduk diye 'amaan bu yıl da olmayalım ne olacak?' diyemem. ben galatasaraylıyım. Son olarak bu takım 3 kulvarda da yarışı kaldıramaz. Çok alternatifsiz kadroyuz. Bakmayın siz yorumcuların bizi pohpohladığına, Melo sakatlansa yerine adam koyamayız. Ki melo bu takımın en önemli oyuncularından biridir belki de en önemlisi. Bir de yorumculuktan gelen Önder Özen böyle akıllı davranıyor da neden bizim teknik ekip böyle vurdumduymaz anlamıyorum.
Umarım bizi güzel günler bekliyordur. haklı çıkmak istemem.
Neden mi? En güncel örnek Erman Kılıç'ın Eskişehir kulübüne transferi. Sen daha bir iki ay evvel aldığın bir oyuncuyu nasıl satarsın? Sattığın kulüp kim? Daha geçen gün Erkan Zengin için girişimde bulunduğunda sana 10 milyon euro civarı fiyat çeken işgüzar yönetime sahip kulüp. Nasıl verirsin ey cimbom.
ikinci bir nokta ise Kazım Kazım'ın satılışıdır. Kilo fazlası varmış. Hiç mi faydalanamazdık? Türkiye kupasında bile mi? Serdar aziz'i sana satmayan yada satmaya yanaşmayan Bursaspor'a 200 bin euro karşılığında sattın. Dikkatinizi çekerim renktaşlar, bu iki oyuncu da türk pasaportlu.
Erman ve Kazım'ın takımları Galatasaray değil de bir Anadolu kulübü olsaydı bizi inim inim inletirlerdi beyler. Neden bu kadar enayiyiz? Tukaka ettiği aydın'ı transferin son gününde almak ne kadar mantıklı? Kerim Frei gelmeye can atarken sen onu Beşiktaşa kaptır * , sonra Sporting Lizbon kulübüne Bruma konusunda paraları yağdır. Bruma'ya sözüm yok. Kötü transfer de değil. Mesele idari hatalar.
Fatih Terim iyi hoşsun ancak Erman senle tek kelime konuşmadan gitmiş. Yardımcın sana iletmiş sende okey vermişsin. Bu mudur hoca? Galatasaray'a ilgin alakan bu mudur? Başlarım milli görevine hoca, hala kutsal görev ayağındasın. Yapma Hoca biz seni severiz ama oynama lütfen. Galatasaray'ın bu senesini heba etmeye hakkın yoktu. Şampiyonlukta bana göre 3.adayız. Önce Beşiktaş sonra Fenerbahçe sonra da biz. Bunda yönetimin hataları , Terim'in milli takım mesaisi , transfer skandalları , cıvımaya başlayan * oyuncular yahutta ununu elemiş oyuncular -selçuk inan, burak yılmaz, didier drogba, hakan balta, sabri sarıoğlu- , hırs eksikliği gibi nedenlerin önemli etkileri var. Bu takımda fiziksel eksiklik var. bunu daima söylüyorum. Fatih hoca ne yazık ki tır gibi yavaş futbol oynatıyor. Gol atamaz hale geldik. Nedeni nedir? hep fiziği düşmüş oyunculardan kurulu olmamız. Çok övdüğümüz , sevdiğimiz selçuk inan bile fiziksel olarak vasat.
Bunların hepsinin üzerine fiyasko 6+0+4 olayı eklenmesi yönetimin buna çözüm bulamaması * bizi sendeletti.
Bende isterim takımımı eleştirmemek. Ama kimse kusura bakmasın iki yıl şampiyon olduk diye 'amaan bu yıl da olmayalım ne olacak?' diyemem. ben galatasaraylıyım. Son olarak bu takım 3 kulvarda da yarışı kaldıramaz. Çok alternatifsiz kadroyuz. Bakmayın siz yorumcuların bizi pohpohladığına, Melo sakatlansa yerine adam koyamayız. Ki melo bu takımın en önemli oyuncularından biridir belki de en önemlisi. Bir de yorumculuktan gelen Önder Özen böyle akıllı davranıyor da neden bizim teknik ekip böyle vurdumduymaz anlamıyorum.
Umarım bizi güzel günler bekliyordur. haklı çıkmak istemem.
şampiyonlar ligi'nde 9 yabancıyla oynamasını bekliyorum. şöyle ki:
------ muslera -----
eboue---chedjou---semih---riera
bruma---melo---selçuk---amrabat
-------- sneijder ----------
--------- drogba ------------
------ muslera -----
eboue---chedjou---semih---riera
bruma---melo---selçuk---amrabat
-------- sneijder ----------
--------- drogba ------------
tam paçoz takım. asla kalite olamayacak.
asla ve asla beşiktaş kadar rezil bi takım olmayacaktır..
erman yetiz, kazım kazım denen futbolcu görünümlü adamları sattı diye eleştirilen Türkiye'nin en büyük spor kulübü. Yahu kazım erman ne yapacağı belli olan adamlar. Gönül ister ki sabriyi emreyi falan da satsa da rahatlasak. Yok türkmüş de yabancı sınırı varmış da. Yabancı sınırı varsa var kardeşim, o gönderdiğin adamların yerinde paf takımdan bizim çocukları çıkarsan daha iyi oynar. Yeter artık yeteneksiz oyuncuların şu takımlarda oynamasından.
Paftan gelen çocuk gençtir heyecanlıdır ama en azından kendini göstermek için götünü yırtar. Bize böyle adamlar lazım, göt büyüten adamlar değil (bkz: Engin Baytar)
Paftan gelen çocuk gençtir heyecanlıdır ama en azından kendini göstermek için götünü yırtar. Bize böyle adamlar lazım, göt büyüten adamlar değil (bkz: Engin Baytar)
kazım richards ve erman kılıç ı yok pahasına anadolu klüplerine gönderirken aydın yılmaz ı takımda tutarak uefa kadrosuna dahil edebilen enteresan takımım. bizim gördüğümüz tarafta bu 2 oyuncu da takıma faydalı olacaklardı ama bu yapıldıysa vardır bir bildikleri diyorum...
2. Sermaye artırımına hazırlanan klüp. Durduramayacaklar.
ünal aysal gibi bir başkana sahip olduğu sürece başarıdan başarıya koşacak kulüptür. Markalaşma yolunda atılan adımlar bunun göstergesidir.
rüçhan haklarının bire sekiz kullandırılacağı, yüzde üç yüzlük gayet yerinde ikinci bedelle sermaye arttırımına hazırlanmakta olan spor kulübü.
2. bedelli sermaye artırımına giden kulüp.
aslında 2. bedelliye nasıl engel olunduğunu daha önce yazmıştım. ilk bedelli artırım gelir tahakkukuna göre yapılmıştı. ikinci bedelli artırım talebine girdi ve spk tarafından reddedildi. bunun da sebebini spk "gelir tahakkuku ile yapamazsınız artık, mevzuat değişti, nakit koyun" oldu.
sonuçta taşlar yerinden çok çok büyük şekilde oynayacaktı ama oynatmadılar. engel olundu... kimin, neden engel olduğunu pek söylemek istemiyorum... sen kırk yıllık spk mevzuatını durduk yere değiştiriyorsun. hemde galatasaray kulübü ikinci artırımı yapacağı sırada. neden?
neyse, nedenlerini siktir edelim şimdi.
velhasıl; sermaye %300 artırılıyor ve artırılan sermayenin galatasaray kulübü yani ana hissedara düşen kısmı olan 184.147.397 türk lirasını kulüp kendi kasasından ödeyecek. yanlış okumuyorsunuz rakamı dikkatinizi çekerim.
artırımın kulübün kasasına yansıyacak olan tutarı ise yaklaşık 150 milyon türk lirası. evet, yine yanlış okumadınız.
galatasaray taraftarına not : kimin neden engel olduğunu biliyoruz değil mi? artık önemi yok... artık taşlar çok ama çok fazla yerinden oynayacak. ikinci sermaye artırımı devrim niteliğinde.
kap bildirimi : http://www.kap.gov.tr/bil...rim-detayi.aspx?id=309782
aslında 2. bedelliye nasıl engel olunduğunu daha önce yazmıştım. ilk bedelli artırım gelir tahakkukuna göre yapılmıştı. ikinci bedelli artırım talebine girdi ve spk tarafından reddedildi. bunun da sebebini spk "gelir tahakkuku ile yapamazsınız artık, mevzuat değişti, nakit koyun" oldu.
sonuçta taşlar yerinden çok çok büyük şekilde oynayacaktı ama oynatmadılar. engel olundu... kimin, neden engel olduğunu pek söylemek istemiyorum... sen kırk yıllık spk mevzuatını durduk yere değiştiriyorsun. hemde galatasaray kulübü ikinci artırımı yapacağı sırada. neden?
neyse, nedenlerini siktir edelim şimdi.
velhasıl; sermaye %300 artırılıyor ve artırılan sermayenin galatasaray kulübü yani ana hissedara düşen kısmı olan 184.147.397 türk lirasını kulüp kendi kasasından ödeyecek. yanlış okumuyorsunuz rakamı dikkatinizi çekerim.
artırımın kulübün kasasına yansıyacak olan tutarı ise yaklaşık 150 milyon türk lirası. evet, yine yanlış okumadınız.
galatasaray taraftarına not : kimin neden engel olduğunu biliyoruz değil mi? artık önemi yok... artık taşlar çok ama çok fazla yerinden oynayacak. ikinci sermaye artırımı devrim niteliğinde.
kap bildirimi : http://www.kap.gov.tr/bil...rim-detayi.aspx?id=309782
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar