bugün

galatasaray

geçilen taşşağı sonuna kadar hak etmiş takımdır, kendi sahanda yarım düzine golü, ister real den, ister barcelona dan, ister bayern den ye, rakip taraftarlar taşşağın kralını geçer, aynı şey fener in, beşiktaş ın başına gelse, bende taşak geçerim( gerçi beşiktaş sekiz yediğinde üzülmüştüm amk).

o yüzden galatasaraylı arkadaşlarıma sakinliklerini korumayı öneririm, başa gelen çekilir.

başa gelenin nedenleri az çok belli, ligde takım olarak kötü durumda olan eskişehir, antalya ve bursa ile berabere kaldığında, bunlar zor deplasman(antalya ile evimizde oynadığımızı biliyorum, ama tam bir toplama takım antalya ve gerçekten çok kötü bir takım) her sene puan kaybediyoruzcu tayfa ve fatih terim in, umursamaz ve hafife alan bir tavırla, " bunlar futbolda olan şeyler" bahaneleri hiç gerçekçi değildi, çünkü bu puan kaybettiğimiz takımlar biraz becerikli, biraz dengeli kalabilseler real maçında yaşadığımız hezimetin benzerini çok daha önceden yaşayabilirdik, takım oyunu diye bir şey yok,futbolcular arasında km.lerce mesafe var, eboue, burak yılmaz ayrı havalarda, drogba neredeyse autları kullanacak, selçuk sağ çizgiye hapsedilip bütün yaratıcılığı ve katkısı minimize edilmiş, sneijder oyunda mı değil mi belli değil, hakan balta ekseni etrafında dönüşünü dünya ile aynı zamanda tamamlıyor, bu kadar defosu handikapı olan takımı, emirates kupasını aldı diye havadan havaya sokanlar, şampiyonlar liginin ve real madrid gibi takımların ne denli ciddi olduklarını acı bir şekilde bir kez daha tecrübe etmişlerdir.

son bir söz bizim takımlarımız 2-0, 3-0 yapınca hemen rolantiye alırlar, hangi takımımız olursa olsun değişmez bu, sonra bir gol yiyince diken üstünde oynamaya başlarsın, adamlar atabilse 15 tane atacak, eğer futbol gol atmak ve kazanmak için oynanıyorsa, kaç tane atabiliyorsan atacaksın yahu, bu mentaliteye ne zaman kavuşacağız çok merak ediyorum.

-edit- taşak geçmekle, terbiyesizlik yapmayı ayırt edemeyen andavallar ayrı tabi onlara her zaman iki çift laf vardır söylenecek.
© copyright 2005 - 2026