bugün
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi20
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- cem yılmaz vs deniz göktaş4
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- 2003 model seymbol alınır mı4
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- koca aramiyorum ki3
- 28 eylül dünya kuduz günü2
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz3
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- sözlükte olgun insan var mı2
- koca arayan sozlukçü3
- 28 eylül 20262
- kolesterol6
- romanya53
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- bir şey söyle13
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- yağmurdan nefret etmek9
- uludağ itiraf3
- tassagi mengeneye sıkıştıran kocaoglan2
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- yağmuru romantik bulan tip5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- uğurcan çakır4
- fatma betülleri doyurmak5
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- jaguar2
- adam yine kazanacak5
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- diyabet3
- neye en çok ne kadar sustunuz2
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- fatma betül sayan kaya39
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- dünya61
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- toplum baskısı yüzünden entry girememek2
- almanya25
bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray !
19. Kere, şikesiz, lekesiz, tertemiz şampiyondur.
edit: eksilenmeye başlamadan önce, daha yüksek sesle; şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek.
edit: eksilenmeye başlamadan önce, daha yüksek sesle; şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek.
her ne kadar çirkef de olsa, büyük teknik adam fatih terim'in şahlandırdığı takımdır. ezeli rakiptir ama bu sene oldukça başarılı olan takımdır. bu sene bir sol bek bir de sağlam bir defans oyuncusu seneye de her alanda kafaya oynamaya itebilir kendilerini.
bir de kim ne derse desin saygı duyulacak başkanları var. neyi, nasıl yapacağını çok iyi biliyor. ya da çok iyi yönlendiriliyor. bizimki* gibi ulu orta asma, kesmeyle değil, iş adamlığı sayesinde bir çok konuyu kendi lehine çevirebiliyor.
bir de umarım, haftaya şampiyonluk heveslerini kursaklarında bırakacağımız takımdır.
bir de kim ne derse desin saygı duyulacak başkanları var. neyi, nasıl yapacağını çok iyi biliyor. ya da çok iyi yönlendiriliyor. bizimki* gibi ulu orta asma, kesmeyle değil, iş adamlığı sayesinde bir çok konuyu kendi lehine çevirebiliyor.
bir de umarım, haftaya şampiyonluk heveslerini kursaklarında bırakacağımız takımdır.
Geçen sene kadıköyden şampiyon ayrılıp bu sezon kadıköye şampiyon giden takımdır.
5 mayıs 2013 günü;
futbol a takımı lig şampiyonu,
tekerlekli basketbol takımı avrupa şampiyonu,
kürek takımı lig şampiyonu,
olmuştur.
avrupa'da sayısız başarı ve ilkler ile birlikte uluslararası arenada saygınlığa sahip, yurtdışından kaliteli futbolcu ithal etmek konusunda ilkleri yaşatıp, bunu devam ettirdiği gibi, yurtdışına kaliteli yerli futbolcu ihraç etmek konusunda da son derece başarılıdır.
bununla birlikte alt yapısından türk futboluna son derece başarılı futbolcular yetiştirmiştir.
532 yıl önce osmanlıda saraya yetişmiş eleman ihtiyacı için kurulan mekteb i sultani'de galata sarayı efendileri yetiştirmiş, istanbulun işgali döneminde değil sportif başarı, sultani mektebinden mezun dahi yetiştiremeyecek boyutta vatansever insanlar çıkarmış ilim, irfan, spor, başarı yuvasıdır.
florya metin oktay tesislerinin girişinde : "sizi buraya getiren yeteneğiniz burada kalıcı olmanızı sağlayacak olan ise karakterinizdir." ibaresi yer almaktadır.
gücünü : yazılı ve yazısız olmayan kurallarından, lisesinden, üniversitesinden, alaylısından alan;
türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
futbol a takımı lig şampiyonu,
tekerlekli basketbol takımı avrupa şampiyonu,
kürek takımı lig şampiyonu,
olmuştur.
avrupa'da sayısız başarı ve ilkler ile birlikte uluslararası arenada saygınlığa sahip, yurtdışından kaliteli futbolcu ithal etmek konusunda ilkleri yaşatıp, bunu devam ettirdiği gibi, yurtdışına kaliteli yerli futbolcu ihraç etmek konusunda da son derece başarılıdır.
bununla birlikte alt yapısından türk futboluna son derece başarılı futbolcular yetiştirmiştir.
532 yıl önce osmanlıda saraya yetişmiş eleman ihtiyacı için kurulan mekteb i sultani'de galata sarayı efendileri yetiştirmiş, istanbulun işgali döneminde değil sportif başarı, sultani mektebinden mezun dahi yetiştiremeyecek boyutta vatansever insanlar çıkarmış ilim, irfan, spor, başarı yuvasıdır.
florya metin oktay tesislerinin girişinde : "sizi buraya getiren yeteneğiniz burada kalıcı olmanızı sağlayacak olan ise karakterinizdir." ibaresi yer almaktadır.
gücünü : yazılı ve yazısız olmayan kurallarından, lisesinden, üniversitesinden, alaylısından alan;
türkiye'nin en büyük spor kulübüdür.
Herkesin ne olduğunu bildiği ama ayıp olmasın diye söylemediği takım.*
http://haber.gazetevatan....k&utm_campaign=Buffer
http://haber.gazetevatan....k&utm_campaign=Buffer
Esir Alır!
bir banvit igdaşspor bile değildir benim gözümde.
Memlekette şike durunca kendiliğinden hakkettiği yere gelendir.
Tartışılıcak olan bencede seneye yapacağı kadro.Burağı gönderip yerine bitiriciliği daha güçlü bir santrafor alınabilir.Burak çok gol atıyor ama buna rağmen bir o kadar da gol kaçırıyor.
Muslera ve burak'ın satıldıgını farzedersek.
Kaleye onur ve mutlaka iyi bir yedek kaleci daha.
Sol bek'e Riera ligde iyi fakat cl de yeterli değil.
Defans merkeze toure yada senderos.Senderosu nedense ben çok beğeniyorum.
Orta sahaya Gökhan inler gelse akarız fakat zor,melo ve potuk yeterli olur.
Forvete higuain iyi gelir.
Kaleye onur ve mutlaka iyi bir yedek kaleci daha.
Sol bek'e Riera ligde iyi fakat cl de yeterli değil.
Defans merkeze toure yada senderos.Senderosu nedense ben çok beğeniyorum.
Orta sahaya Gökhan inler gelse akarız fakat zor,melo ve potuk yeterli olur.
Forvete higuain iyi gelir.
Uefa Kupası ve Süper Kupaya sahip tek Türk takımıdır.
Ayrıca ligde 19 şampiyonluğu vardır. Adım adım 4. yıldıza koşmaktadır.
Ayrıca ligde 19 şampiyonluğu vardır. Adım adım 4. yıldıza koşmaktadır.
türkiyenin gururudur, taraftarını sevindirendir, tutkudur, ölümüne sevilendir.
Onumuzdeki sezon ideal 11'i soyle sekillenir (yabanci siniri gozetilmeksizin):
Muslera
Eboue-chedjou-semih-carlinhos
Hamit-melo (inler)-selcuk
Sneijder
Drogba-burak
Muslera
Eboue-chedjou-semih-carlinhos
Hamit-melo (inler)-selcuk
Sneijder
Drogba-burak
(bkz: gaytasaray)
Fenerbahce nin her spor dalinda her zaman altinda olan ancak her zaman daha iyi oldugunu iddia eden takimdir.
bir arkadaşıma galatasaraylı mısın diye sorduğumda başka takım mı var ki demişti.
12numara eziklerinin dadandığı klüp. size ekmek çıkmaz oğlum bu klüpten.
şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek.
8 yıldır futboldan nefret eden ve hiç ilgilenmeyen beni bile fanatik bir şekilde maçlarını izlemeye başlatan kulübüm. hayatımdaki en büyük mutluluk kaynağı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar