bugün
- muharrem ince31
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı17
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser9
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması14
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz24
- güllaç19
- kemal kılıçdaroğlu39
- hoşgeldiniz güle güle15
- sözlüğü canlandıracağız11
- whatsapp durumunu sürekli değiştiren insan13
- dünyanın en şanslı insanı10
- bir sigara mı yaksak9
- evlenmelik sözlük erkekleri23
- yavuz ağıralioğlu44
- pilavı kaşıkla yiyen insan10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali15
- hemşire kızlar9
- kocaya sarılıp uyumak19
- sözlük kızlarının kekleri23
- sürekli darlayan mesaj atan kız18
- yazarlar kaç kere akp'ye oy verdi10
- hayattan geceye kalan14
- sahurdayız uludağ sözlük39
- sinan oğan18
- kışın dondurma yenir mi12
- anın görüntüsü20
- yazarların en etkilendikleri oyun15
- ansızın gelen istekler10
- yatağın sağında mı yatarsın solunda mı diyen kız11
- chp seçimi kazanırsa adil kaybederse hile var8
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir53
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun10
- klarnet calan sarapci koala 628
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı21
- fotoğraf atılan kızın mesajlaşmayı kesmesi14
- müslümanlardan soğuma nedenleri19
- manyak olmaya karar verdim9
- yeşil deyince akla ilk gelenler41
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır26
- chp seçmeni16
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı21
- 9 dönüm zeytinlik 2 brüt asgari ücret maaş11
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1627
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar20
- serenity painted death11
- alım gücü9
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın24
- tulumba tatlısı29
- ekşi sözlük29
4-5 yıl şampiyonluğu bırakmayacak olan klüp.
not: Trabzonsporluyum.
not: Trabzonsporluyum.
birkaç hafta sonra bir mucize olmazsa şampiyon olacak takımdır. şampiyonlar ligi, tt arena, gsstore, ve şampiyon olması halinde büyük bir gelirin sahibi olacaktır. fly emirates sponsorluğu olursa ve muslera ile burak yılmazda yüksek bir fiyata satılırsa bu takımı en az 5 sene hiçbir türk takımı tutamaz.
ikinci sınıf ergen ve kıro topluluğundan kendine fanatik kitlesi edinmiş ikinci sınıf takım.
(bkz: galatasaraylı apaçiler)
bu sezon olduğu gibi seneye de yani 2013-2014 sezonunda da şampiyon olursa 4. yıldızı alacak olan takımdır.
süper ligde en çok şampiyon olmuş takımdır.
şampiyonlar ligine en çok katılmış olan türk takımdır.
avrupa kupalarında galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek türk takımıdır.
saymakla bitmeyecek kadar çok başarıya sahip olan takımdır.
(bkz: candır)
süper ligde en çok şampiyon olmuş takımdır.
şampiyonlar ligine en çok katılmış olan türk takımdır.
avrupa kupalarında galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek türk takımıdır.
saymakla bitmeyecek kadar çok başarıya sahip olan takımdır.
(bkz: candır)
ispanya'nın ünlü haber portallarından olan abc tarafından avrupa'nın en başarılı 8 kareografisinden birisini hazırlamış taraftara sahip takım.
http://www.abc.es/deporte...entos-201304221628_4.html
edit:imla
http://www.abc.es/deporte...entos-201304221628_4.html
edit:imla
hocası bir sezon içerisinde 11 maç ceza yemiş takım
kayrılmaktaymış. götümüzle bile gülmeye değmeyecek derecede komik bu tarz tespitler değil mi?
kayrılmaktaymış. götümüzle bile gülmeye değmeyecek derecede komik bu tarz tespitler değil mi?
ikinci kez dört sene üst üste şampiyonluk yaşayabilecek kulup.
Sampiyonluguna 180 dakika kalan takim. Fantazi arayan hayalkirikligi yasar.
Bu saatten sonra aykut kocaman yenilgiyi kabul etmisken cirpinmamak lazim.
Bu saatten sonra aykut kocaman yenilgiyi kabul etmisken cirpinmamak lazim.
19. şampiyonluğuna sadece 6 puan kalmış takım..
4. Yıldıza en yakın takım.
kalan 4 maçta 4 beraberlikle toplam 4 puan alsa bile şampiyon olacak takımdır.
kupayı tekrar kadıköyde kaldırıp, kadıköyü bir kez daha kendi taraftarına yaktırmasını istediğim başımın tacı, gözümün nuru..
teknik ekip derinliği açısından türkiye'nin en derin ekibidir. Zira birbirini tanıyan uyumlu bir ekip var ve bunların hepsi büyük tecrübelere sahip(terim-davala-şaş-taffarel-piri gibi isimler).
angry birds ün hasedinden çatladığı türkiye liglerinin yenilmez armadasıdır.
oyuncularından birisi köpek dansı yaparak takımın kalite ahlakını düşürmüştür.
ezeli rakibimizdir. (bu takımda olmasa tadımı kalır futbolun çekişmenin rekabetin)
bizde başkaydı galatasaray. Bestede de dediği gibi doğduğumda babam fısıldamış kulağıma, ben doğar doğmaz doğmaz koymuş yanıma baba yadigarı sarı kırmızı el yapımı tesbihi. Başka bir seçeneğimiz olmamış anlıyacağınız iyiki de olmamış öyle şeyler yaşattı ki. Çocukluk yıllarında anlam vermeye çalıştık bu sevgiye mahalleye çıkıp top oynarken ya hagi olurduk ya da hakan şükür. Büyüklerimizin anlattığı kadarıyla bilirdik ozaman galatasarayı, efsaneleri, şanlı tarihi. Bir uefa finalinde işledi kanıma bu sevda yedi yaşındaydım uefa kupası alındığında hatırlamak mümkün fakat bu kadar önemli birşey olduğunu hatırlamak değil. popescunun son penaltısıyla babamın fırlattığı camın ayağımı kesmesiyle o anda kan sadece kırmızı akmadı sarıyıda yanına aldı. sami yeni duyduk daha sonra mabed dendi bize o kadar sadece. yeteri kadar açıklar nitelikte eski tribün kültürünün karıncaezmezden sonra ki dünyada ultras olarak bilinen bu kültürün mimarlarını gördük biz. Tavana doğru bakıp galatasaray yazısına doğru sigara dumanı üflemek bambaşkaydı bir de yağmur yağıyorsa. Ne sistem ne başka takım acab derken bir taraftan bir taraftan bağırıyordu kasap gökhan hani o hastaneye taşındığınız günler, hani o ceylan gibi kaçtığınız seneler kapalının fedaileriydi onlar, bir efsaneydi gençliğinde fil ali, kendi karnı açken kardeşlerine poğoça alır benim midem rahatsız derdi alpaslan dikmen oldu mu bırakıp gitmen? Şimdilerde sebahattin şirin, yılmaz tutuş ve veysel giley abimiz savaşmakta endüstriyel futbolla. Atkıyla sarıp yüzümüzü meşale kokusuna aşina olduğumuz zamanlar herkes sustuğunda onlar susmazdı bağırınnn ulann, hadii beyleerrr deyip tekrar başlardı bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadıkça. Özlüyoruz eskiden ziyade tribünü, köfte ekmeği, muhabbeti, abilerimizin anılarını, bilet kuyruklarını, davulları, meseleyi. Şimdilerde ise tad almamaktayım gerçekten aradıkları şey buysa buyursunlar futbol izlesinler, deplasesiz, e biletle girdikleri maçları numaralı koltuklara göre çekirdeklerini ve yiyeceklerini alıp gol olduğunda alkışlasınlar sosyal medyada tepkide bulunsunlar bu konuda çok kaygılı ve gelecek nesil adına endişeliyim. Herkes gittiğinde biz yine orda olucaz kapalı da bekliyor olucaz çünkü futbol holiganlıktır.
küfür ile dua etmekten vazgeçse çok daha güzel tribünlere sahip olacak kulüptür.*
(bkz: küfür ile dua etmek)
(bkz: küfür ile dua etmek)
Galatasaray denildiğinde akan suları durduran takım.
çok büyüktür, çok yücedir.
(bkz: şereftir seni sevmek)
(bkz: senle ağlayıp gülmek)
(bkz: galatasaray sevgisi)
(bkz: sürecek sonsuza dek)
(bkz: senle ağlayıp gülmek)
(bkz: galatasaray sevgisi)
(bkz: sürecek sonsuza dek)
çocukken babamın ilk defa bağırarak sevindiğini gördüğümde yanına gitmeye korkuyordum, bana çok garip gelmişti.
onu soran gözlerle izlediğimi fark edip hızlıca yanıma geldi ve beni tutup kaldırdı suratıma mükemmel bir ifadeyle baktı ve
"sen galatasaraylısın oğlum." dedi.
galatasaray benim için budur.
(not: hangi maç olduğunu kendi de hatırlamıyor)
onu soran gözlerle izlediğimi fark edip hızlıca yanıma geldi ve beni tutup kaldırdı suratıma mükemmel bir ifadeyle baktı ve
"sen galatasaraylısın oğlum." dedi.
galatasaray benim için budur.
(not: hangi maç olduğunu kendi de hatırlamıyor)
güncel Önemli Başlıklar