bugün

4-5 yıl şampiyonluğu bırakmayacak olan klüp.

not: Trabzonsporluyum.
birkaç hafta sonra bir mucize olmazsa şampiyon olacak takımdır. şampiyonlar ligi, tt arena, gsstore, ve şampiyon olması halinde büyük bir gelirin sahibi olacaktır. fly emirates sponsorluğu olursa ve muslera ile burak yılmazda yüksek bir fiyata satılırsa bu takımı en az 5 sene hiçbir türk takımı tutamaz.
ikinci sınıf ergen ve kıro topluluğundan kendine fanatik kitlesi edinmiş ikinci sınıf takım.
(bkz: galatasaraylı apaçiler)
bu sezon olduğu gibi seneye de yani 2013-2014 sezonunda da şampiyon olursa 4. yıldızı alacak olan takımdır.
süper ligde en çok şampiyon olmuş takımdır.
şampiyonlar ligine en çok katılmış olan türk takımdır.
avrupa kupalarında galibiyeti mağlubiyetinden fazla olan tek türk takımıdır.
saymakla bitmeyecek kadar çok başarıya sahip olan takımdır.

(bkz: candır)
ispanya'nın ünlü haber portallarından olan abc tarafından avrupa'nın en başarılı 8 kareografisinden birisini hazırlamış taraftara sahip takım.

http://www.abc.es/deporte...entos-201304221628_4.html

edit:imla
hocası bir sezon içerisinde 11 maç ceza yemiş takım

kayrılmaktaymış. götümüzle bile gülmeye değmeyecek derecede komik bu tarz tespitler değil mi?
--spoiler--
sahaya çıktığında koy elini kalbine! arman için, forman için türkiye için oyna ölümüne..
--spoiler--

görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel

bizi sevenleri üzmeyelim baba..
görsel
ikinci kez dört sene üst üste şampiyonluk yaşayabilecek kulup.
Sampiyonluguna 180 dakika kalan takim. Fantazi arayan hayalkirikligi yasar.
Bu saatten sonra aykut kocaman yenilgiyi kabul etmisken cirpinmamak lazim.
19. şampiyonluğuna sadece 6 puan kalmış takım..
4. Yıldıza en yakın takım.
kalan 4 maçta 4 beraberlikle toplam 4 puan alsa bile şampiyon olacak takımdır.
kupayı tekrar kadıköyde kaldırıp, kadıköyü bir kez daha kendi taraftarına yaktırmasını istediğim başımın tacı, gözümün nuru..
teknik ekip derinliği açısından türkiye'nin en derin ekibidir. Zira birbirini tanıyan uyumlu bir ekip var ve bunların hepsi büyük tecrübelere sahip(terim-davala-şaş-taffarel-piri gibi isimler).
angry birds ün hasedinden çatladığı türkiye liglerinin yenilmez armadasıdır.
oyuncularından birisi köpek dansı yaparak takımın kalite ahlakını düşürmüştür.
ezeli rakibimizdir. (bu takımda olmasa tadımı kalır futbolun çekişmenin rekabetin)
bizde başkaydı galatasaray. Bestede de dediği gibi doğduğumda babam fısıldamış kulağıma, ben doğar doğmaz doğmaz koymuş yanıma baba yadigarı sarı kırmızı el yapımı tesbihi. Başka bir seçeneğimiz olmamış anlıyacağınız iyiki de olmamış öyle şeyler yaşattı ki. Çocukluk yıllarında anlam vermeye çalıştık bu sevgiye mahalleye çıkıp top oynarken ya hagi olurduk ya da hakan şükür. Büyüklerimizin anlattığı kadarıyla bilirdik ozaman galatasarayı, efsaneleri, şanlı tarihi. Bir uefa finalinde işledi kanıma bu sevda yedi yaşındaydım uefa kupası alındığında hatırlamak mümkün fakat bu kadar önemli birşey olduğunu hatırlamak değil. popescunun son penaltısıyla babamın fırlattığı camın ayağımı kesmesiyle o anda kan sadece kırmızı akmadı sarıyıda yanına aldı. sami yeni duyduk daha sonra mabed dendi bize o kadar sadece. yeteri kadar açıklar nitelikte eski tribün kültürünün karıncaezmezden sonra ki dünyada ultras olarak bilinen bu kültürün mimarlarını gördük biz. Tavana doğru bakıp galatasaray yazısına doğru sigara dumanı üflemek bambaşkaydı bir de yağmur yağıyorsa. Ne sistem ne başka takım acab derken bir taraftan bir taraftan bağırıyordu kasap gökhan hani o hastaneye taşındığınız günler, hani o ceylan gibi kaçtığınız seneler kapalının fedaileriydi onlar, bir efsaneydi gençliğinde fil ali, kendi karnı açken kardeşlerine poğoça alır benim midem rahatsız derdi alpaslan dikmen oldu mu bırakıp gitmen? Şimdilerde sebahattin şirin, yılmaz tutuş ve veysel giley abimiz savaşmakta endüstriyel futbolla. Atkıyla sarıp yüzümüzü meşale kokusuna aşina olduğumuz zamanlar herkes sustuğunda onlar susmazdı bağırınnn ulann, hadii beyleerrr deyip tekrar başlardı bizim için yoktur tasa kalbimde sen yaşadıkça. Özlüyoruz eskiden ziyade tribünü, köfte ekmeği, muhabbeti, abilerimizin anılarını, bilet kuyruklarını, davulları, meseleyi. Şimdilerde ise tad almamaktayım gerçekten aradıkları şey buysa buyursunlar futbol izlesinler, deplasesiz, e biletle girdikleri maçları numaralı koltuklara göre çekirdeklerini ve yiyeceklerini alıp gol olduğunda alkışlasınlar sosyal medyada tepkide bulunsunlar bu konuda çok kaygılı ve gelecek nesil adına endişeliyim. Herkes gittiğinde biz yine orda olucaz kapalı da bekliyor olucaz çünkü futbol holiganlıktır.
küfür ile dua etmekten vazgeçse çok daha güzel tribünlere sahip olacak kulüptür.*
(bkz: küfür ile dua etmek)
Galatasaray denildiğinde akan suları durduran takım.
çok büyüktür, çok yücedir.
https://pbs.twimg.com/med...BI22cfzCQAAsq6P.jpg:large
(bkz: şereftir seni sevmek)
(bkz: senle ağlayıp gülmek)
(bkz: galatasaray sevgisi)
(bkz: sürecek sonsuza dek)
çocukken babamın ilk defa bağırarak sevindiğini gördüğümde yanına gitmeye korkuyordum, bana çok garip gelmişti.

onu soran gözlerle izlediğimi fark edip hızlıca yanıma geldi ve beni tutup kaldırdı suratıma mükemmel bir ifadeyle baktı ve

"sen galatasaraylısın oğlum." dedi.

galatasaray benim için budur.

(not: hangi maç olduğunu kendi de hatırlamıyor)