bugün

/887
önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi grup kura çekimlerine 3. torbadan katılacak kulüp.

kaynak.
şereftir seni sevmek, senle ağlayıp gülmek, galatasaray sevgisi sürecek sonsuza dek.
8 yıldır futboldan nefret eden ve hiç ilgilenmeyen beni bile fanatik bir şekilde maçlarını izlemeye başlatan kulübüm. hayatımdaki en büyük mutluluk kaynağı.
kirli mazisini sürekli örtmeye çalışanlara inat

(bkz: galatasaray hakkında unutulanlar bilinmeyenler)
mazisi çok derin olan camia

koymadığı pezo kalmamış maşallah...
fenerbahçe ve beşiktaş ne kadar kirliyse, o kadar kirli olan kulüptür. kimse '' ben x' ten daha temizim '' diyemez türk futbolunda. örnek olarak, bu kulübü eleştirenler, nicholas anelka ve yasin sülün' ün icraatlarını unutmasın.
hiçbirimiz masum, tertemiz değiliz.
http://ekonomi.haberturk....-cimbom-kartal-gibi-kapti.
Bazi eziklere kapak olmus topluluktur xhdhdhhdhzhdhrj.
daha önce defalarca "bundan sonra açıklamalarına cevap vermeyeceğini" belirttiği kişiler tarafından yapılan haksız ve çirkin göndermelere cevap vermeyerek bir kez daha kalbimi kazanmış takımdır!

ruh ikizim... ve işte tam da bu yüzden "sevdiğim kulüp".

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16946.php
varlığım varığına armağan olsun diyebildiğim takım.
(bkz: bugün günlerden galatasaray)
her türlü sapkınlığın olduğu kulüp
(bkz: https://fbcdn-sphotos-b-a...16719025_1806852656_n.jpg)
her türlü kupanın olduğu kulüp.

görsel
her türlü jeneratörün olduğu takım.

şimdi de söndürün ışıkları bakalım.
ilk defa arena'ya gidip sivas maçını izlediğim çocukluğumun takımı.
dün gibi hatırlarım 2000li yılları nasıl sokaklara döküldüğümüzü. bize bu gururu onuru sevinci yaşatan tek takımdır.
arena maçına gelecek olursak bu atmosferi anlatmaya kelimeler yetmez.
-ilk maçım
-şampiyonluk maçı
bu yüzden pahabiçilemez. allah her galatasaraylıya arena atmosferini yaşatsın.
kısa ve net türkiye nin en çok şampiyon olan takımı.
(bkz: şampiyon)
Onlenemez bir yukselise gecmis takim. Takimim. Gururum.

13-14 sezonunda kendisinden temenni ettigim sampiyonluk haricinde tek bir sey var...

Hani yillardir sampiyonlar ligine hangi turk takimi giderse gitsin gruptan cikarken iceri sica sica cikilir ya, hani hesap kitap bitmez ya...

Bu sene bi gerine gerine 4 galibiyetle falan, bi grup birinciligiyle cikalim abi. Bunu bir gostersin bize.

Yemin ederim kupa olmasa da onun kadar anlamli olur. Valla da billa da.

Bugunun cocuklari bilmezler o donemleri tabi. Dortmundlar, praglar, deportivolar, nantes, psv... lan hesap kitap bitmezdi yaa!

Fatih hoca bi grup tassagi gecsin, sonrasi ya nasip ya kismet bi yerde.

Seviyorum seni galatasaray.

Parcalin yeter.
Ne zaman sevdin GALATASARAY'ı dediklerinde bir tarih veremedim. Sevdim işte, doğuştan. Sarı dediler kırmızı döküldü dilimden. Kimsenin peşinden gitmedim. Kendim öğrendim sevmeyi. Ben büyüdükçe GALATASARAY'da büyüdü. Kazandıkça değil, kaybettikçe daha çok sevdim. Kötülediler daha çok sevdim. Başka takımlardan bahsettiler daha, daha çok sevdim. Bazen yaş oldu gözümde damla damla, bazen de tebessüm dudaklarımda. Kaybettiğimiz maçtan dönerken çekmedim montu üzerime hepsine inat gururla taşıdım formamı. Atkım hep boynumdaydı. Başucuma koydum uyudum, gözyaşımı sildim. Ertesi günü yine giydim formamı, artistlik olsun diye değil, kaybettiğimizde daha çok sevdiğim için. Aldırış etmedim ya da çıkarmadım, ne yüzle giyiyorsun hala bu formayı dediklerinde. Aksine göstere göstere giydim. Ben GALATASARAY'ı kazanıyor diye sevmedim. Menfaat için düşmedim yollara. Hangi takımlısın dediklerinde sırf cevabım olsun diye gönül vermedim. Ben GALATASARAY'ı çıkarsız, karşılıksız. Sevdim işte ötesi yok.
kendi hatalarını, çirkinliklerini ve sinsice yarattıkları suni kriz ortamını rüzgar terse döndüğünde gizlemek için "cool olmak" maskesini kullanan yönetime sahip kulüp.

yoruma gerek bırakmayan söz ve davranışları yüzlerine vurulduğunda genelde "suskunluğum asaletimdendir" tavrı takınırlar.

işin trajik yanı ise bazı taraftarlarının da bu tutumu çok benimsemiş olmaları.

kendilerini yeni tanıyanlar tabi ki "cool olmak" ve "cool görünmeye çalışmak" arasındaki ince farkı anlamakta zorluk çekebilirler fakat birbirini iyi tanıyan büyük camialar için bu hareketler ancak siyasilerin yaptığı "gereken yapılacaktır" yorumları kadar inandırıcı olabilir. %100 haklılık ütopyasını bir kenara bırakıp haksız oldukları durumlarda şapkalarını önlerine koyup biraz öz eleştiri yapmalarını öneririm.
Türkiye'nin gururu ve şuan en iyisi durumundaki takımdır.
2011-2012 sezonunda şampiyon unvanıyla ayrıldığı Kadıköy'e 2012-2013 sezonunun şampiyonu olarak dönen takım...
4.yıldıza 1 kalmış türk futbol kulübü.

http://www.galatasaray.or.../pages/tarih_sehitler.php

bu entry de fransız kulübü diyenlere girebilir. zorlanırlarsa yarısını alsalar da olur.
http://www.sondakika.com/...sesi-530-yasinda-3168931/

(bkz: excusez moi mösyö)
aşırı konsanyrasyon eksikliği var takımda aşırı...

antep'e sergiledikleri performansın yarısını sergileseler daha farklı olabilir.
© copyright 2005 - 2026