bugün
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sevilen hitap şekilleri3
- ekşiye gidiyorum ben10
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- iç sıkıntısı5
- witcher 32
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- mazotun litresi 101 lira36
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- gocu38
- güne almanca bir cümle bırak3
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- gecenin korkunç yaratıkları3
- iblis'in sesini duymak11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- 28 bine çalışmak8
- aslan burcu3
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kadikoy psikolog4
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- kürdü sevin10
- israil11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- anın görüntüsü24
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- saddam hüseyin3
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- g i l d e d l i l y27
- kanadalı ünlüler3
- allah6
fatih terim yeter artık deyinceye kadar, bu takımın başında kalmalı..
drogba'lar, sneijder'ler gelir gider..
dünyanın saygın futbol adamlarından olan, türkiye'nin tartışmasız en iyi teknik direktörüne sahip, türkiye'nin en büyük takımı..
drogba'lar, sneijder'ler gelir gider..
dünyanın saygın futbol adamlarından olan, türkiye'nin tartışmasız en iyi teknik direktörüne sahip, türkiye'nin en büyük takımı..
kendi kendimize degil avrupalilar yuzunden bu havamiz valla...
https://twitter.com/searc...aray+lang:en&src=typd
olum yazilan tweetleri okudukca tuylerim diken diken oldu lan... daha kim gelecek messi mi? diyenlermi dersin, artik fifada yeni takimim galatasaray olacak.. diyen mi dersin? kafayi yedim lan
https://twitter.com/searc...aray+lang:en&src=typd
olum yazilan tweetleri okudukca tuylerim diken diken oldu lan... daha kim gelecek messi mi? diyenlermi dersin, artik fifada yeni takimim galatasaray olacak.. diyen mi dersin? kafayi yedim lan
fatih terim'i sneijderli, drogbalı bir 11 çıkartma zorunluluğuna sokan yöneticileri olan kulüp.
işleyen taktiğe 1 hiç uymayan, 1 de hiç gerek olmayan iki pahalı transfer yerine 1 ader kaliteli sol bek ve 1 adet kaliteli bir stoper alsalar şampiyonlarliginde zirveyi bile zorlayabilirlerdi.
işleyen taktiğe 1 hiç uymayan, 1 de hiç gerek olmayan iki pahalı transfer yerine 1 ader kaliteli sol bek ve 1 adet kaliteli bir stoper alsalar şampiyonlarliginde zirveyi bile zorlayabilirlerdi.
devletin sponsor olduğu kulüptur.
umarım rivaldo ve ronaldoyu futbola döndürmeyi başarırsa ülkemizin en güzide futbol kulübü olur.
Türkiye'de yabancı sınırlaması olmasa sahaya: muslera-eboue-semih-ujfalusi-riera-hamit-melo-sneijder-amrabat-elmander-drogba 11iyle çıkacak takım. Vallahi helal olsun getirene. Yok parasıymış maliyetiymiş hiç umrumda değil cebimden çıkmıyor sonuçta. Adamlar fifa'da zor kuracağın takım yaptı. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım. inşallah Avrupa'da Fenerbahçe'yle beraber çok iyi işler yaparlar da ülke puanımız yükselir, Türkiye ligine gelen yıldız futbolcu sayısı artar.
tek amacı kurulduğu günden beri fenerbahçede olan psikolojik üstünlükü ele geçirmek olan takım. bu uğurda cemaat ve dolayısıyla devlet desteği( hükümet, spor bakanlığı, tff, mhk, toki, maliye v.s) sonuna kadar arkasında. fenerbahçeye yapılan ve devam eden operasyon da bunun içindi. ünal aysal kendisine üç yıl üst üste şampiyonluk sözü verilerek başkanlığa ikna edildi. keza fatih terim de bu şartla geldi. şu aralar yapılan sneijder ve drogba transferleri de bunun için. kağıt üzerinde favori bir galatasaraya kıyak geçilen hakem kararları kimsenin gözüne batmamalı. liseli medya ile fransız bağlantıları avrupada da başarılı olabilmesi için gerekeni yapacaktır. şl de gruptan çıkması ve schalke ile eşleşmesi de tesadüf değil. ne kadar uğraşırsa uğraşsın en büyük olamaz çünkü bu millet fransızları hiç sevmez. iki seneye kalmaz gene kümeye oynar.
edit: kümeyi duyan geseli basmış eksiyi. düşmezsiniz lan korkmayın, sneyder var drogba var. böyle rakip de bulamazsınız bak, teselli bile ediyoruz amına koyim.
edit: kümeyi duyan geseli basmış eksiyi. düşmezsiniz lan korkmayın, sneyder var drogba var. böyle rakip de bulamazsınız bak, teselli bile ediyoruz amına koyim.
bir fenerbahçe'li olarak helal olsun dediğim takımdır; drogba, sneijder..
başarılarının devamını dilerim.
başarılarının devamını dilerim.
öyle ya da böyle şu anda üst düzey 6 forvetin bonservisine sahip olan takım. drogba, elmander, burak, umut, baros * ve sercan yıldırım * . topladılar bütün forvetleri insafsızlar.
edit: kratter uyardı sağolsun, umut toulusedan kiralık gelmişti. unutmuşum, sanki uzun zamandır galatasaraydaymış gibi hissettim, garip.
edit: kratter uyardı sağolsun, umut toulusedan kiralık gelmişti. unutmuşum, sanki uzun zamandır galatasaraydaymış gibi hissettim, garip.
şu son transferlerden sonra şampiyon olması gerekli değil zorunlu olan takımım..
dünyanın en balon takımı. 2 tane götlerinin kılı kadayıf olmuş moruk aldılar diye taraftarlarının götü başı oynar, 3 maç kazandılar ayda yılda bir şampiyonluk aldılar diye bir havalar bir kapsrisler, bala mala aldıkları bir uefa kupasının 119230918209 yıldır reklamını yaparlar, hele burak yılmaz diye son derece itici bir oyucnuları varki yorum bile yapmıyorum.
tanrı'ya havale ediyorum.
edit: fenerli köpek diyor la zuhahahahaa sanki fenerliyiz amk *
tanrı'ya havale ediyorum.
edit: fenerli köpek diyor la zuhahahahaa sanki fenerliyiz amk *
taraftarı olduğum takımdır. süper transferler yapmıştır.
şimdi yazacaklarım da ironi veya trollük değildir. maalesef 2012-2013 sezonunu en iyi ihtimalle 3. bitirecek takımdır. transfer çılgınlığına kurban olmuştur, ipi çoktan çekilmiştir, demişti dersiniz.
yahu arkadaş önünüzde örnek olmasa, eyvallah diyecem de, örnek var, 4 sene önce kendi hali, iki sene önceki beşiktaş'ın hali, jo lar dos santos lar almeida lar simao lar. devre arasında alınıp büyük sükse yapılmıştı. hatırlayın sonra olanları.
millet sanıyor ki, sneijder ve drogba sahaya çıkacak, sıralayacak golleri, herşey yolunda, alıcaz kupaları. ulan arkadaş, bu adamlar takımı tanımıyor, memleketin futbolunu bilmiyor, daha ilk maçtan gördük, adama pas atmadılar, bir soğukluk, bir tersleme vaziyetleri.
takımdaki diğer yabancılar diken üstünde, 6 tanesi bu sezon sonu gidecek, biliyorlar, hangi birine çık oyna diyeceksin ki? sneijder ve drogba sadece ikisi oynayarak bir halt da yapamazlar, süpermen yapmayın adamları gözünüzde.
uzun lafın kısası, dinamiti yemiş takımdır, geçmiş olsun. mayıs ayında görürüz.
edit: ulan, en anlaşılmayan entry olmuş. hakikaten mi anlatamadım yoksa gerçekten mi saçmalıyorum(ki bunu harbiden isterim) anlamadım. inşallah beter oluruz demiyorum, ahval ve şerait o yönde diyorum.
şimdi yazacaklarım da ironi veya trollük değildir. maalesef 2012-2013 sezonunu en iyi ihtimalle 3. bitirecek takımdır. transfer çılgınlığına kurban olmuştur, ipi çoktan çekilmiştir, demişti dersiniz.
yahu arkadaş önünüzde örnek olmasa, eyvallah diyecem de, örnek var, 4 sene önce kendi hali, iki sene önceki beşiktaş'ın hali, jo lar dos santos lar almeida lar simao lar. devre arasında alınıp büyük sükse yapılmıştı. hatırlayın sonra olanları.
millet sanıyor ki, sneijder ve drogba sahaya çıkacak, sıralayacak golleri, herşey yolunda, alıcaz kupaları. ulan arkadaş, bu adamlar takımı tanımıyor, memleketin futbolunu bilmiyor, daha ilk maçtan gördük, adama pas atmadılar, bir soğukluk, bir tersleme vaziyetleri.
takımdaki diğer yabancılar diken üstünde, 6 tanesi bu sezon sonu gidecek, biliyorlar, hangi birine çık oyna diyeceksin ki? sneijder ve drogba sadece ikisi oynayarak bir halt da yapamazlar, süpermen yapmayın adamları gözünüzde.
uzun lafın kısası, dinamiti yemiş takımdır, geçmiş olsun. mayıs ayında görürüz.
edit: ulan, en anlaşılmayan entry olmuş. hakikaten mi anlatamadım yoksa gerçekten mi saçmalıyorum(ki bunu harbiden isterim) anlamadım. inşallah beter oluruz demiyorum, ahval ve şerait o yönde diyorum.
taraftarına wesley sneijder ve didier drogba gibi iki dünya yıldızını canlı izleme şansı vermiş kulüp. sırf bunun için bile teşekkür edilesidir.
geçmişte souness, prekazi, taffarel, hagi, ilie, jardel gibi yıldızları bünyesine katan, bir o kadarını kendisi yetiştiren, bir dönem maddi krize girdiği için fakir damgası vurulan, eski günlerine dönünce görgüsüzlükle karalanan büyük camiadır. ama merak etmeyin sizinle işimiz yok. amacımız türk olmayan takımları yenmek.
bir zamanların istediği ünlü futbolcuyu getiren ama takım olmaktan uzak olan bir futbol takımı kimliğine mi bürünüyoruz acaba.
bilinmez
ikiyüzlü ve iyi gün taraftarının desteklediği ve melo'nun gitmelerini istemesiyle bunu yine dışa vuran iğrenç çıkarcı insanların tuttukları takım. melo geçen yıl riera'yı dövdüğünde olayı kapatmaya çalışanlar şimdi onun yarısı kadar bile önemli olmayan bir olay için hemen melo gitsin diyor.noldu lan bu dik duruş nerden geldi 6-7 ayda ? melo geçen yılki melo olsa ''melo'nun üstüne oynuyolaaaar...melo'yu provoke ediyolaaaarr...öggghh...sikiyle gol attı öggghhh'' diye ortalığı ayağa kaldırıyordunuz ağzınızdan salya akıta akıta.
tek rakibine soktuğu truva atı ile önümüzdeki sezonları da garantiye alan spor kulübüdür. yalan yok adamlar bürokrasi biliyorlar, mektepliler.
sneijder ve drogba transferleriyle , türk tarihinin kağıt üzerinde en güçlü takımını yaratarak yine tarih yazmış olan takımdır. bizi izlemeye devam edin, artık moda galatasaray.
türkiye ligine artacak bir kadro yapan takım helal olsun. bir fenerbahçe'li olarak güzel transferleri için kutlarım. drogba yaşı kaç olursa olsun tecrübesi ile türkiye'ye gelen en iyi 3 yabancıdan bir tanesidir. bu kadar net. lamı cimi yok bu işin. fakat bu mutluluğu şişirmeyin. şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz, barcelona vs galatasaray gibi durumlar komik. o kadar da uçmanın manası yok. güzel transferler sahada tutarsa iyi iş yapar fakat uçarsanız tam uçarsınız ufak bir tavsiye.
avrupada galata$aray olarak bilinen takım.
Para çok ya hani.
Para çok ya hani.
her zaman fenerbahçe tarafından saldırılan spor kulübüdür.
yıldırım demirören'in kupa vermekten pek haz etmediği kulüp.. ama sıka sıka verecek gibi.. inşallah vermemek için istifa eder lan..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar