bugün

galatasaray

taraftarı olduğum takımdır. süper transferler yapmıştır.

şimdi yazacaklarım da ironi veya trollük değildir. maalesef 2012-2013 sezonunu en iyi ihtimalle 3. bitirecek takımdır. transfer çılgınlığına kurban olmuştur, ipi çoktan çekilmiştir, demişti dersiniz.

yahu arkadaş önünüzde örnek olmasa, eyvallah diyecem de, örnek var, 4 sene önce kendi hali, iki sene önceki beşiktaş'ın hali, jo lar dos santos lar almeida lar simao lar. devre arasında alınıp büyük sükse yapılmıştı. hatırlayın sonra olanları.

millet sanıyor ki, sneijder ve drogba sahaya çıkacak, sıralayacak golleri, herşey yolunda, alıcaz kupaları. ulan arkadaş, bu adamlar takımı tanımıyor, memleketin futbolunu bilmiyor, daha ilk maçtan gördük, adama pas atmadılar, bir soğukluk, bir tersleme vaziyetleri.

takımdaki diğer yabancılar diken üstünde, 6 tanesi bu sezon sonu gidecek, biliyorlar, hangi birine çık oyna diyeceksin ki? sneijder ve drogba sadece ikisi oynayarak bir halt da yapamazlar, süpermen yapmayın adamları gözünüzde.

uzun lafın kısası, dinamiti yemiş takımdır, geçmiş olsun. mayıs ayında görürüz.

edit: ulan, en anlaşılmayan entry olmuş. hakikaten mi anlatamadım yoksa gerçekten mi saçmalıyorum(ki bunu harbiden isterim) anlamadım. inşallah beter oluruz demiyorum, ahval ve şerait o yönde diyorum.
© copyright 2005 - 2026