bugün
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- zengin olunca yapacaklarınız4
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan6
- friedrich hegel la bi cay icek7
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- kankadan sevgili olur mu6
- penisi seks objesi olarak görmek8
- yaşamak istenilen şeyler10
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler12
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı2
- yaşamak istenilen şehir2
- kadın olmanın avantajları16
- geceye bir şarkı bırak10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- hayatın kuralları7
- nervio23
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- türkiye'ye geldim11
- kürtsüz türkiye4
- erkin koray ın sesinin berbat olması2
- aldığınız en büyük risk3
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- kurtar bizi müsavat16
- özgürlük heykeli2
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- temkinli insan2
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- trans kadın çekiciliği5
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- pkklı mezarları tahrip edildi diyen mv3
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- kadıköy solcusu4
- uyanıp giyinip gece sokaklarda turlamak3
- ismail kartal3
olursa eğer kolo toureyi alper potuktan çok daha ucuza transfer edecek takımım
bu kadar bi tarafları kalkık olmasın amk
orhan şam ile eboue eşit bonservis lan düşünün işte yerli piyasasındaki rezaleti..
bu kadar bi tarafları kalkık olmasın amk
orhan şam ile eboue eşit bonservis lan düşünün işte yerli piyasasındaki rezaleti..
altyapidan bir dahaki sezon cok bomba cocuklar geliyor,demedi demeyin.
sneijder transferinden sonra transfer olayında fena gaza gelmiş olan kulüp.
gün itibariyle kadrosundaki yabancı futbolcular;
1- fernando MUSLERA
2- Dany NOUNKEU
3- Tomas UJFALUSi
4- Emmanuel EBOUE
5- Albert RiERA
6- Wesley SNEiJDER
7- Milan BAROS
8- Felipe MELO
9- Johan ELMANDER
10- Nordin AMRABAT
1 stoper, 1 sol bek, 1 forvet konuşuluyor ara transfer döneminde yabancı futbolcu transferi olarak ki sol bek ve stoper elzem olan kısım. ha, ara transfer döneminde transfer edip maksimum verim alabileceğiniz oyuncu sayısı da çok sınırlıdır.
2013-2014 sezonunda en fazla 10 yabancı futbolcu transfer edilebilecek.
hadi diyelim ki baros, ujfalusi ve riera'yı gönderdin. devra arasında alacağın 3 adamı -ki getiriliş maliyetleri toplamda yaklaşık 20 milyon euro- gelecek sezon için monte ettin e o zaman sezon sonu ihtiyacına göre transfer yapamayacaksın? yapmak istesen mevcutlardan ekstra göndereceğin oyuncular olacak e onların da bir maliyeti var.
ya basın sneijder mevzusundan sonra sırf rant için üfürme haberler yapıyor ya da galatasaray ceremesini en az 2 sezon çekeceği saçma sapan bir planlamayla yol alıyor.
gün itibariyle kadrosundaki yabancı futbolcular;
1- fernando MUSLERA
2- Dany NOUNKEU
3- Tomas UJFALUSi
4- Emmanuel EBOUE
5- Albert RiERA
6- Wesley SNEiJDER
7- Milan BAROS
8- Felipe MELO
9- Johan ELMANDER
10- Nordin AMRABAT
1 stoper, 1 sol bek, 1 forvet konuşuluyor ara transfer döneminde yabancı futbolcu transferi olarak ki sol bek ve stoper elzem olan kısım. ha, ara transfer döneminde transfer edip maksimum verim alabileceğiniz oyuncu sayısı da çok sınırlıdır.
2013-2014 sezonunda en fazla 10 yabancı futbolcu transfer edilebilecek.
hadi diyelim ki baros, ujfalusi ve riera'yı gönderdin. devra arasında alacağın 3 adamı -ki getiriliş maliyetleri toplamda yaklaşık 20 milyon euro- gelecek sezon için monte ettin e o zaman sezon sonu ihtiyacına göre transfer yapamayacaksın? yapmak istesen mevcutlardan ekstra göndereceğin oyuncular olacak e onların da bir maliyeti var.
ya basın sneijder mevzusundan sonra sırf rant için üfürme haberler yapıyor ya da galatasaray ceremesini en az 2 sezon çekeceği saçma sapan bir planlamayla yol alıyor.
yıldırım demirören kafasına ulaşmış kulüp.
yaptığı transferler biblo satışlarını patlatmış ve iç piyasa hareket getirmiştir. bazı ameleler ise çıkıp yok genç yerli alsınlar bla bla diye saçmalaya dursunlar. son dönemde anadolu takımlarından büyük takıma gelip dikiş tutturanı yok gibi; sercan yıldırım, volkan şen, yiğit gökoğlan, sezer badur, sezer öztürk, ufuk ceylan, çağlar birinci, furkan özçal, serdar kesimal, serkan kırıntılı, orhan şam, mehmet batdal, cenk gönen, hakan arıkan, mehmet akgün gibi onlarcası var ve bu adamlara ödenen paralar inanılmaz yüksek. zamanında sezer öztürk'e 3.75 milyon euro+ abdülkadir kayalı gibi geleceğin yıldız adayı(!) takasta verilmiş düşünülünce. hatta daha ilginç bir veri daha var mehmet topuz 9 milyon euro+ 6 ay önce 1,6 milyon euro ödenilerek alınmış gökhan emreciksin karşılığı transfer edilmiş. e şimdi bakınca kariyeri ortada olan wesley sneijder mi yoksa mehmet topuz mu? zaten cevap basit ama anlamak istememek farklı bir durum. ha yabancı sayısına gelince, azalmaz o hiç telaşa gerek yok. yabancı sayısının azalması demek şampiyonlar liginde başarının hayal olması demek.
kurtuluş savaşı sırasında türk milletini sırtından vuran fransız takımı.
sezonun en iddaalı takımı. drogba söylentisi gerçekse eğer beklentiyi iyice arttıracak takım. bu söylenti bile pes 13 yükleyip güncelleme beklememe sebep oldu... da... abi takımda stoper ve sol bek eksikliğini söylemeyene spor programı yaptırmıyorlar, ne olacak bu iş ünal başgan?
dünyanın en hain takımı. büyük savaşlar sırasında türkler varken fransızların yanında olmuşlardır.
guzel renklerin takimi. haydi aslanim! yarin topun bol olsun.
ölümüne sevdiğim canım kulübüm. ünal başgan senden tek bir ricam var; bundan böyle serdar aziz ve ömer toprak harici yerli transferi yapmayın. altyapıya adam akıllı, işini bilen, profesyonel hocalar alın ve kulüp yerli oyuncu ihtiyacını sadece altyapıdan karşılasın. ayrıca yetenekli gençleri çocuk yaşta ülkeye getirmeyi de öğrenin artık.
Sneijder'li yeni galatasaray
http://macbitsinoyle.blog...rle-yeni-galatasaray.html
http://macbitsinoyle.blog...rle-yeni-galatasaray.html
sanki adım adım daha 2-3 sene evvel yaşadığı duruma giden takım. bir sürü göz boyayan transferin ardından yaşanan çöküşü kastediyorum. umarım sonları beşiktaş gibi olmaz.
galatasarayın sonu beşiktaş gibi olmaz çünkü galatasarayın maddi durumu türkiye de en iyi dünyada 30. zengin kulüptür. bu gelir bu sene şampiyon olunursa seneye ikiye katlanacak ve galatasaray ilk 20 ye girecek. galatasarayın mal varlığı fenerle beşiktaşı almaya yeter. sadace istanbulda ki bir arsanın değeri 500-600 milyon euro civarında. ünal aysal sayesinde galatasaray daha başarılı ve daha zengin bir kulüp oldu ve olmaya devam ediyor. galatasaray türkiye ye sığmıyor dünya ya açılmak istiyor ve bunuda yavaş yavaş gerçekleştiriyor.
mac cok iyi basladi. orta ve gol. hic kacari yok yenecegiz.
bir sürü çirkef sorunlu oyuncu silsilesi artı yobaz taraftarı egoist teknik direktörü elitist görünümlü başkanı nasıl bir kulüp kimyası bu amına koyayım.
eğer beşiktaş derbisini kaybederse sikeceğim takım. 1'en 1'e 20 misli bastım amk!
edit: galatasaray'lıyım.
edit: galatasaray'lıyım.
yatıyorlar.
SEN VAR YA SEN
BAŞIMIN TACI GÖZÜMÜN BEBEĞi
bEN VAR YA bEN
DEPLASMAN YOLUNDA ELiMDE SiGARA
TEK DiLEĞiM
KOYALIM FENER'E KOYALIM KARTAL'A
ŞAMPiYOOOOOON OLALIIIIIIIIIM !
https://www.youtube.com/watch?v=HdjanETKjUU
BAŞIMIN TACI GÖZÜMÜN BEBEĞi
bEN VAR YA bEN
DEPLASMAN YOLUNDA ELiMDE SiGARA
TEK DiLEĞiM
KOYALIM FENER'E KOYALIM KARTAL'A
ŞAMPiYOOOOOON OLALIIIIIIIIIM !
https://www.youtube.com/watch?v=HdjanETKjUU
fbjk takımlarını arenada 2-1'le uğurlamış türkiyenin en iyi futbol takımı.
sneijder ve drogba transferlerinden sonra 2012 milli piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi kazandıklarını düşündüğüm kulüp.
iddia olayını tam bilmiyorum ama eğer yapılabiliyorsa gidip 3000-5000 lirayı bu sene şampiyon olmasına yatırmak geliyor içimden.
not: iki kuşaktır real madrid'liyim.
tanım: bu sezon şampiyon olacak takımdır.
not: iki kuşaktır real madrid'liyim.
tanım: bu sezon şampiyon olacak takımdır.
ben anlamıyorum arkadaş. ne zaman ben ne zaman hamit süper oynadı desem, maçın adamı oluyor ama sözlüktekiler hamit sıçtı batırdı diyorlar. ben mi yanlış yorumluyorum diyorum, e hayır maçın adamı seçilmiş. siz ne diyorsunuz amk.
ayrıca beni korkutmaya başlamıştır. maaş üst seviyesini 4 milyona çıkartılmış anladığım kadarıyla. eminsin dimi başkan. sorun yok. her şey kontrol altında ve planlı.
ayrıca beni korkutmaya başlamıştır. maaş üst seviyesini 4 milyona çıkartılmış anladığım kadarıyla. eminsin dimi başkan. sorun yok. her şey kontrol altında ve planlı.
evet büyük ikramiye çıkmıştır. Bu sezon şampiyolar ligi yayın gelirlerinin uefa tarafından %28 artrılmasıyla birlikte son on altıya kalan tüm takımlar gibi, şu ana kadar otuz milyon euro nakiti kasasına koymuştur. olurda schalke'yi de geçerse 3.9 milyon euro daha ekliycektir CL gelirlerine. bu konuda (bkz: uğur karakullukçu)'nun detaylı yazısını da okuyabilirsiniz.
türkiye nin şu an için en atak futbol takımı. uefa' dan gelen paraları futbolcuya yatırım yaparak, kendi klupleri için çok akıllı bir hamle yaptılar. türkiye nin uluslarası spor çevrelerinde adının anılmasını sağladılar. drogba sneijder hamleleri iyi hamleler.
takımın taraftarı olmasan da bu tür gelişmeleri beğeniyle izleyeceksin. zira bir takımı güçsüz olduğu için yenmekle, seninle dişe diş hatta senden daha güçlü takımı yenmek arasında fark vardır.
böyle gelişimlerden sonuçta tüm türk futbolu kazanır. ve aşırı tarafgirlik iyi birşey değildir.
takımın taraftarı olmasan da bu tür gelişmeleri beğeniyle izleyeceksin. zira bir takımı güçsüz olduğu için yenmekle, seninle dişe diş hatta senden daha güçlü takımı yenmek arasında fark vardır.
böyle gelişimlerden sonuçta tüm türk futbolu kazanır. ve aşırı tarafgirlik iyi birşey değildir.
yakın bir zamanda 10 numarası wesley sneijder, forveti dider drogba* olacak olan takım. fanteziye gel! inşallah diğer takımlar haksız rekabetten spk'ya başvurmaz!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar