bugün

/887
az once alinan bi habere gore madridli pepe icin madridli yoneticilerle gorusmek uzere madride yoneticileri gitmistir. 3. bomba yarin patlayacak!
iki transferle nirvanaya ulaşan taraftarlara sahip kulüp.

kendilerine şu türküyü armağan ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=gAmI3G3vHlU
taraftarlarının iki transferle şampiyonlar ligi şampiyonu ilan ettiği kulüp.
bir zamanlar da final oynamaya metrobüsle gideceklerdi. ah yavrum ah, sevsinler, bi cacık olmaz bu takımınızdan.
Sampiyonlar liginde en kötü çeyrek final oynaması gerektiğini düşündüğüm, 33ncü haftada ise fenerbahçenin stadında tekrar şampiyonluğunu ilan edecek olan türkiyenin en şerefli kulübüdür.
--------------muslera-------------

ebue------ulfaluji-----danny-----riera

-------sneijder-----melo-----amrabat--------

elmander-------drogba--------baros

yabancılarıyla şöyle bir on bir kurulabilir.

bir de medyada çıkan haberler var ya onlara kafam girsin. neymiş hedef finalmiş. hatta direk kupaymış. yoksa transferlerde başarısız olunulmuş olacakmış.

lan daha üç sene önce real 300 milyondan fazla para harcadı. alabildi mi o kupayı. önce bir rakiplere bakmak lazım.

şu an belki sadece shalke'den çok küçük bir adım öndeyiz. ama çok çok küçük bir adım. yani bu turu geçemesek bile ortada çok da şaşırılacak bir durum yok. başarı birden gelmez. medya sakin olsun.

gerçi medya bunları bilinçli yapıyor hep ya, hadi hayırlısı. taraftarın oyuna gelmemesi gerekir. lig şampiyonu olalım. üstüne çeyrek finali de görürsek daha ne olsun.
türkiyenin en büyük takımı.
en ideal kadrosu şu şekildedir.

--------------elmander------drogba----------------

-----amrabat--------sneijder----------engin------
------------------------(emre)-----------(hamit)----

------------------------selçuk-------------------------
------------------------(melo)-------------------------

riera-------------------------------------------eboue
-----------------ujfalusi-------semih-----------------
-----------------(dany)--------------------------------

------------------------muslera-----------------------
ara transfer sezonu kapanmadan bir stoper alabileceği konuşulan takımım..
yaptığı transferler bizleri umutlandırsa da avrupa'da bu sene çeyrek finalden öteye gitmesi şu durumda çok zor olan takımım.
daha zamanı var.
sezon sonu yerli stoper ve yerli orta saha transfer edecek takım. *
bir olmamışlık var bu takımda. ezeli rakibimiz diye söylemiyorum, yaptıkları transferleri çok takdir ettim. ama bir melo var ki, ne desem boş. kendi taraftarlarının bu adamı savunmasına ise hiç anlam veremedim, veremeyeceğim. adam takım arkadaşını hunharca döver, öpüşüp barıştırırlar. sezon sonu sırf bir iki milyon dolar için kulübü iki ay peşinden koşturur, bir ileri bir geri yapar, kulüp başkanına çocuk der, baş tacı olur. sezon bitimi kondüsyon kampına da bu şark kurnazlığıyla katılmaz ve dolayısıyla kondüsyonu ve performansı bariz şekilde düşer, kimsenin umrunda olmaz. gider rakibine tükürür, sonra gider fatih terim'i ittirir, kimsede ses yoktur...

nasıl bir takım haline geldiğinize bir bakın dostlarım. ezeli rakibiniz olarak; bir futbolcunun getireceği kıytırık fayda için bu düştüğünüz ahlaki çöküntünün size yakışmadığını söylemek zorundayım..

ha, diyeceksiniz ki senin takımının durumu ortada yarram, e haklısınız tabi ki. zaten bu yönetim fenerbahçe'nin başındayken fenerbahçe'liliğimi askıya aldım. zira şikeci adamların yönettiği bir takımı tutamam. umarım biz de pisliklerimizi temizleriz yakın bir zamanda.

kulüplerimizin ilkelerini bırakıp iki üç futbolcunun ya da puanın oyuncağı olduğu gün, türk futbolunun bittiği gündür..
hem deplasman hem de iç sahada süper taktikler uygulamaya müsait bir kadroya ulaşan, türkiyenin en büyük, en başarılı kulübüdür.

schalke 04 deplasmanında şu taktik iyi gider:

----------------------------------muslera--------------------------------------------

-------eboue---------------semih--------------dany----------------------riera----------

------------------------hamit(melo)-----------selçuk---------------------------------

----------burak---------------------sneijder--------------------------amrabat-----

-------------------------------------drogba----------------------------------------
hadefi kısa vadede şampiyonlar liginde başarı olmayan, hedefi uzun vadede sürekli olarak şampiyonlar ligine katılıp guruplardan çıkmak olan takımdır. yani bu sene zaten başarılı olmuştur. cl'de çeyrek, yarı final vs. için daha uzun bir süre lazımdır ki bunların hepsi ünal aysal tarafından dile getirilmiştir.
bu sene bu takım çeyrek finale çıkarsa ve lig şampiyonu olursa benim için yeterli başarıyı yakalamış olur. daha ilerisi için daha uzun yıllar lazım. yani 96-2001 arasında olduğu gibi.
Açık Teşekkür

Galatasaray Üniversitesi’nin tarihi binasında çıkan ve camiamızı derinden üzen yangın sonrası tarafımıza gösterilen destek bizleri çok mutlu etmiştir. Gösterilen hassasiyetten ötürü tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederiz.

Gücümüz Sevgimiz Fonu: 1 Haftada 1 Milyon TL

Ülkeyi ve Galatasaray Camiası'nı derinden üzen, Galatasaray Üniversitesi'nin tarihi binasındaki yangın nedeniyle açılan bağış kampanyası 1 haftada 1 Milyon Türk Lirası'nı geçti.

Camiayı oluşturan kurumların desteğiyle Galatasaray Eğitim Vakfı bünyesinde kurulan fona 895 kişi ve kurum katıldı. Bağışların hızının giderek arttığı ve Camianın tek yumruk olduğu Gücümüz Sevgimiz Fonu için Twitter ve Facebook'da da bilgilendirmeler devam ediyor.

Galatasaray Eğitim Vakfı'nın web sitesi http://www.gev.org.tr adresinde yapılan bağış toplamı ile bağışçıların isimleri sürekli güncelleniyor.

Galatasaray Eğitim Vakfı Banka Hesap Bilgileri

Yapı Kredi Beyoğlu Özel Bankacılık Merkezi
Şube kodu : 410
SWIFT : YAPITRIS

TL Hesap no: 88309050
TL Hesap IBAN no: TR67 0006 7010 0000 0088 3090 50

USD Hesap no: 85416733
USD Hesap IBAN no: TR60 0006 7010 0000 0085 4167 33

EURO Hesap no: 85423905
EURO Hesap IBAN no: TR28 0006 7010 0000 0085 4239 05

(Galatasaray Eğitim Vakfı’na Bakanlar Kurulu’nun 8/11/1982 gün, 8/5685 sayılı kararıyla vergi muafiyeti tanınmıştır.)

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15902.php
schalke 04'ten 5 yemesini beklediğim balon takım.
http://www.uludagsozluk.com/e/18452747/
defansların da problem olmasına rağmen ısrarla forvet transferi yapan kulüp ilginç sportif başarı defanstan geçer bundan bihaberler.
TÜRKiYENiN TARTiŞMASiZ EN BÜYÜK KLÜBÜ DÜNYANiN iSE SAYiLi BÜYÜK KLÜPLERiNDEN.
endüstriyel futbolun, rekabetin iyice arttığı 21. yüzyıl verilerine göre pek de sayılı olarak adlandırılamayan takımdır. ha büyüktür ama türkiye içinde.
http://www.fotomac.com.tr.../2013/01/31/gsarayi-gecti
askin 11 harfli tanimi.. askin 2 renkle izah edilmesi..

asktir galatasaray..
oyuncularının anadan üryan fotoğraflarının internette dolaştığı seksi takım.

görsel
türkiye'de, zirvede fenerbahçe ve fenerbahçe b takımı'ndan sonra ancak yer bulabilen takım.
https://pbs.twimg.com/med...BB-G4-gCcAEzKuq.jpg:large
avrupa'nın en büyük türk takımı olarak da adlandırabileceğimiz kulübümüz.
ünlü haber ajansı Reuters dünya genelinde ocak ayında yapılan en iyi transferleri açıklamıştır.

bu listeye göre ocak ayında dünyada yapılan en iyi ilk iki transferi galatasaray kulübü yapmıştır.

1- wesley sneijder - galatasaray
2- didier drogba - galatasaray
3. Mario Balotelli - Milan
4. Fernando Llorente - juventus
5. Nicolas Anelka - juventus
© copyright 2005 - 2026