bugün
- hikayeyi devam ettir54
- sokakta kavga teknikleri16
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- çekirge7
- 31 yaş sendromu5
- zetina dikiş makinası2
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- 32 yaş sendromu3
- mezoterapi11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- arkadaşlar iyi geceler4
- pişi olsa da yesek3
- üç harflilerden korkmak6
- arkadaşlar bakar mısınız28
- geceye bir şarkı bırak14
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- uyumayın konuşalım6
- enteresan neden kavga yok6
- kavganın kazananı yoktur6
- tai lung26
- aradığınız hiçbir şeyi bulamadığınız büyük şehir3
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- flörtün ev adresinizi öğrenmesi3
- türk kızlarına bir öğüt bırak5
- çıplak ayakla hamam böceğine basmak3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak8
- nickten isim tahmini yapmak72
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- kürk giyen erkek6
- sedef adası4
- adalarda bisiklet sürmek4
- sevgilinin bir vuruşta soğanı ikiye yarması3
- evreşe yollarını dar olmaması4
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- türklerin islama göre yaşamaması5
- ilk buluşma3
- vakıf üniversiteleri3
- instagram3
- kızılcık şerbeti yeni fatih2
- uysaljakoben17
- çıplak ayakla lego parçasına basmak2
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- yeni parti48
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- tekne turu11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- 28 temmuz 2026 depremi3
- diyojen den fıçı bira istemek3
entry'ler (1713)
dizinin efsane sahnesidir.
maçın favorisi elbet biz değiliz ama kazanacağız gibi geliyor bana. haydi burak güzel bir gol bekliyorum senden.
ben her türlü yasağa karşıyım. türkçe ezanında önünde yasal bir engel yok. isteyen okusun, bakalım cemaat bulabilecek mi.
taçsız kraldır. efsanedir. palermo da sırf galatasaray aşkından dolayı başarılı olamamıştır. kişiliği karakteri alt yapıda oynayan oyunculara ders olarak verilmelidir.
yeteneği tartışılmayacak futbolcu. bu golü çarşamba günü atsaydı youtube fenomeni olurdu.
galatasaray ın gol yemeden kazanacağını umduğum maç.
aydın yılmaz'ın ilk onbir de başladığı maç.
devlet memurudur. yoksa şakirt olsun olmasın zorunluluk olmadan kimse kravat takmaz.
spor servisi dışında izlenecek doğru düzgün programı olmayan kanal. ha ben tenis grandslamlarını çok seviyorum hele aptal ispanya lıgi belgesellerine bayılıyorum diyorsanız o ayrı. ki dönüp dolaşıp aynı belgeselleri gösteriyorlar. rıdvan a hiç girmedim bak.
el insaf denilerek cevap vereceğim önermedir.
tamam ak parti dört dörtlük bir parti değil. özellikle son yıllarda tayyip iyice diktatör gibi oldu ama. ak parti den önce koalisyonlar döneminde kalkıpta kimse bana ekonomi mükemmeldi, yolsuzluk, kadrolaşma yoktu demesin. 2002 öncesini bir hatırlayın lütfen.
tamam ak parti dört dörtlük bir parti değil. özellikle son yıllarda tayyip iyice diktatör gibi oldu ama. ak parti den önce koalisyonlar döneminde kalkıpta kimse bana ekonomi mükemmeldi, yolsuzluk, kadrolaşma yoktu demesin. 2002 öncesini bir hatırlayın lütfen.
peder bankta üniversite öğrencisi pozisyonunda 5 yıldır çalışıyorum. aylık 600 tl hamdolsun yetiyor.
ülke adına sevindirici bir rakamdır. lakin benim cebimde ki para yüzde 58 artmadı.
özetlerden izlediğim kadarıyla gerard a gösterdiği ilk sarı kart biraz ağır olmuş. onun dışında mükemmel bir yönetim sergilemiş tebrikler.
kurduğun hiçbir hayalin gerçekleşmemesinden kaynaklanır. allaha şükür çok kötü bir hayatım yok şu anda ama ne istediysem bir türlü olmadı be sözlük.
ikiside çok tartışılan futbolculardır. hakan efsanedir.
acaba parayı bırakır gidersem kasiyer peşimden koşar mı diye merak edilir. 10 kuruşla beraber en nefret ettiğim paradır 5 kuruş. ama 25 kuruş candır.
ntv spor un izlenebilir tek programı.
fenerbahçe tarafından ismi uefa avrupa ligi listesine bildirilmemiş olan futbolcu.
edit: il padrino kardeşim uyardı 93 doğumlu olduğu için listeye eklemeye gerek yokmuş.
edit: il padrino kardeşim uyardı 93 doğumlu olduğu için listeye eklemeye gerek yokmuş.
malatya da adına sucuk denir.
adamlar bu ülkeden değil.
(bkz: fenerbahçe cumhuriyeti)
(bkz: fenerbahçe cumhuriyeti)