bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- türk düşmanı piçler6
- evrene enerji gönderen müslüman6
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi3
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- müslüman vikingler2
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- anneanne4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- sözlük kızlarının kekleri24
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- okan buruk8
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- yaşanmamışların yası6
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- anın görüntüsü25
- islamda namaz yoktur29
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- cok da abartmaya gerek uok6
rakip fanatiklerin bilinçsizce saldırdığı futbol kulübü. zorlamayayım diyorum, yazmayayım diyorum ama olmuyor. arkadaşlar, hala cevap yok. 1992 - 1993 sezonunda galatasaray' dan 8 gol yediği için suçladığınız takım beşiktaş' dan 6, karşıyaka' dan 5 gol yedi. bunlar neden konuşulmuyor? illa ki fanatikliğinizi sergilemek zorunda mısınız?
utanmaz arlanmaz melis tayfası tarafından hala daha bok atılan kulüp. galatasaray diyroki şikeye bulaşmış takımlar yüzünden diger masum takımlarda uefa tarafından cezalandırılırsa sizin amına koyarız diyorlar haklı olarak ama melis tayfası hala yok fenersiz lig istiyorlar yok bilmem ne diye kendini avutuyor, ama onlarda istiyorki başkanlları yöneticileri içerde de olsa takımlarına zeval gelmesin. hala şikeyi türkiyeye getirmekle itham edilen takım lan oglum kafanız basmıyor hadi de bi açın 92 93 sezonunda galatasaray o maçı 1-0 bile kazansa şampiyon olura bi bakın puan cetveline bi bakında sonradan konuşun. ayrıca hiç bir başkanı şampiyonlugun saha dışında kazanıldıgını ögrendik dememiştir.
okuduğunu anlamayanların eleştirdiği kulübüm.
hakikaten yahu; bir insanın okuduğunu anlayamaması kadar kötü bir şey yoktur herhalde...
peki neden eleştiriliyor?
açıklama yapmış ve "adam olun ulan!" demiştir.
adam olmak bu kadar mı zorunuza gidiyor anlamıyorumki...
hakikaten yahu; bir insanın okuduğunu anlayamaması kadar kötü bir şey yoktur herhalde...
peki neden eleştiriliyor?
açıklama yapmış ve "adam olun ulan!" demiştir.
adam olmak bu kadar mı zorunuza gidiyor anlamıyorumki...
şikeyi türkiye'ye getirmiş takımımızdır. he lan biz getirdik amk. zaten başkanımız da sedat peker'le içli dışlı, mecnun odyakmaz'ın kankası, silah tüccarı, bülent uygun'un yoldaşı. hep kabahat bizim amk.
1993 sezonunda averaj ile şampiyon olmuş takımdır. son maçı 7 farkla kazanması durumunda ise beşiktaş'tan sonra ikinci tamamlayacaktı o sezonu.
bu sene 17 takımı da hardcore sikecek dünyanın en iyi takımı.
Dünyaca ünlü bir forvetin Forlan olduğu haberiyle gündeme tekrar oturan takım. Şeref Aydının onu kastettiği gündemde.
93 yılına yaşı yetmeyen ergenler için amme hizmeti yapayım da aydınlansınlar.7-0 mı yetiyırmui 1-0 mı öğrensinler.toplama çıkarma yapamayanınız olursa mesaj atın da özelden izah edeyim canlarım benim.kedi canınızı...
http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560
http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=560
sıralama, gol sayısı, averaj kısımlarını okumayı bilmeyen taraftara sahip kulüp. bir tanesine rastladım ama milyonlarcasına bok atmıyorum şu an bir tane örneğine sahip yine de.
an itibarı ile ntv spor kanalının haberine göre keita transferinden vazgeçen kulüp. doğru karardır gidin genç ve kaliteli bir oyuncu alın daha iyi.
sadece uefa kupası ve süper kupa ile değil tarihi boyunca avrupa da kazanmış olduğu sayısız başarı ve ülkemize kazandırdığı puanlarla şike olaylarına en uzak, bileğinin hakkı ile kazanmaya en yakın kulüp olduğunu uluslararası platformlarda defalarca kanıtlayan kulüptür.
dünyada futbolu federasyonların yönettiğini görüp, tff yi kuran kulüptür (bkz: ali sami yen) ülkemizde futbolu resmen resmileştiren kulüp olması nedeni ile gayrı resmi işlere fazla bulaşmamış olması muhtemeldir. sonuç olarak bir asırdır uefa kurallarına değer veren, ülkemizde de bu olayı resmileştiren, kendine ait gelenekleri olan köklü bir kulüp.
bu güne kadar galatasaray için burjuva takımı diyenlerin şimdi nasıl oluyor da mafyavari olaylarla bu güzide klübü ilişkilendirebiliyorlar orası da ayrı bir ikiyüzlülük.
daha dün galatasaray ile fakir takım diye dalga geçip, gs a yardım kampanyası esprileri yapanların şimdi gs yı zengin kulüpler arasına katmaları çaresizliklerindeki son noktadır.
kimse inkar edemez kulüp yönetimleri kulüplere bir karakter katıyor, her kulübün bir imajı var genel olarak.
fb , aziz yıldırım ve öncesinde ali şen gibi başkanlar sayesinde her zaman mafyavari bir imaj çizmiştir. bir vatandaş olarak hep kanunsuz işler yapan güvenilmez tipler olduklarını düşündüm nedense. fb kulübüne başkan olup kara para aklıyorlar şeklinde bir hissiyatım olmuştur her zaman.
gs kulübü başkanları da hep sülük gibi gelmiştir bana. sanki kulübün kanını emmeye gelen, kendi çıkarlarını, kendi ceplerini düşünen, asla ellerini ceplerine atmayan pinti tipler olduklarını düşünürdüm. bana bu imajı yansıtan onların ta kendileri. adnan polat, faruk süren,mehmet cansun, özhan canaydın,alp yalman...vs hepsi iş dünyasında gs klübü başkanlığı sayesinde iyi para götürdüler gibime geliyor. buna rağmen uefa da başarından başarıya koşan takımın geciken ödemelerini teknik direktör fatih terim in yaptığı günleri unutmadık. bu gibi daha bir çok olay bizlere defalarca gösterdi ki gs lı yöneticilerin cebinde akrep var. bu imajları yansıtan onlar malesef.
beşiktaş ın bendeki imajı ise süleyman seba öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılır. seba dan sonra beşiktaş da aç gözlü işadamlarının kalesi gibi oldu ancak hiç bir beşiktaş yönetimini aziz yıldırım veya ali şen yönetimi kadar mafyavari bir imaj yansıtmadı bana. daha çok çömez mafya gibi. bir de beşiktaş kulübü taraftarının da klübün delikanlı imajına katkı sağladığı gerçeği de var.
yani bu şike olayları patlak vermeden öncesinde de aslında tablo her zaman açıkça ortadaydı. galatasaray futbolcuların parasını ödeyemeyen, batmanın eşiğinde, fenerbahçe milyon euroluk transferler yapan, başarılarından çok saçtığı paralarla büyüklük taslayan bir klüptü. şimdi fenerbahçe nin şike yapmış, galatasaray ın yapmamış olmasına şaşırmak ta neyin nesi onu anlamıyorum. bir taraf çamurun içine battı diye herkes o çamura bulaşmış olmak zorunda değil.
küçüktüm henüz ama çok iyi hatırlıyorum galatasaray 5.şampiyonluğa gidiyordu, ilk defa bir takım 5 kere üst üste şampiyon olacaktı, bütün sezon fişek gibiydi takım, şampiyonluk garantiydi, fenerbahçe sıçıyordu patır patır, sonra son 4-5 maç bir şeyler olmuştu anasını satiim, fb hortladı son dakikada gelip şampiyonluğu almıştı, hatta son maça kalmıştı herşey bir trabzonspor maçıydı. kellemi keserim o zaman ali şen şikenin anasını ağlatmadıysa. gs 5 kere üst üste şampiyon olmasın diye birilerinin çanağı fena kırdığına eminim.
bence herkes hakettiğini yaşıyor, bedelini ödüyor ve ben eminim ki galatasaray veya beşiktaş bu işlere ne kadar bulaşmışlarsa onlar da ortaya çıkacaktır. bu saatten sonra çorap söküğü gibi gelir herşey şayet varsa hepsi ortaya çıkar. devlet hepsinin üstüne gider bu saatten sonra hiç bir kulübün kayırılacağını sanmıyorum.
dünyada futbolu federasyonların yönettiğini görüp, tff yi kuran kulüptür (bkz: ali sami yen) ülkemizde futbolu resmen resmileştiren kulüp olması nedeni ile gayrı resmi işlere fazla bulaşmamış olması muhtemeldir. sonuç olarak bir asırdır uefa kurallarına değer veren, ülkemizde de bu olayı resmileştiren, kendine ait gelenekleri olan köklü bir kulüp.
bu güne kadar galatasaray için burjuva takımı diyenlerin şimdi nasıl oluyor da mafyavari olaylarla bu güzide klübü ilişkilendirebiliyorlar orası da ayrı bir ikiyüzlülük.
daha dün galatasaray ile fakir takım diye dalga geçip, gs a yardım kampanyası esprileri yapanların şimdi gs yı zengin kulüpler arasına katmaları çaresizliklerindeki son noktadır.
kimse inkar edemez kulüp yönetimleri kulüplere bir karakter katıyor, her kulübün bir imajı var genel olarak.
fb , aziz yıldırım ve öncesinde ali şen gibi başkanlar sayesinde her zaman mafyavari bir imaj çizmiştir. bir vatandaş olarak hep kanunsuz işler yapan güvenilmez tipler olduklarını düşündüm nedense. fb kulübüne başkan olup kara para aklıyorlar şeklinde bir hissiyatım olmuştur her zaman.
gs kulübü başkanları da hep sülük gibi gelmiştir bana. sanki kulübün kanını emmeye gelen, kendi çıkarlarını, kendi ceplerini düşünen, asla ellerini ceplerine atmayan pinti tipler olduklarını düşünürdüm. bana bu imajı yansıtan onların ta kendileri. adnan polat, faruk süren,mehmet cansun, özhan canaydın,alp yalman...vs hepsi iş dünyasında gs klübü başkanlığı sayesinde iyi para götürdüler gibime geliyor. buna rağmen uefa da başarından başarıya koşan takımın geciken ödemelerini teknik direktör fatih terim in yaptığı günleri unutmadık. bu gibi daha bir çok olay bizlere defalarca gösterdi ki gs lı yöneticilerin cebinde akrep var. bu imajları yansıtan onlar malesef.
beşiktaş ın bendeki imajı ise süleyman seba öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılır. seba dan sonra beşiktaş da aç gözlü işadamlarının kalesi gibi oldu ancak hiç bir beşiktaş yönetimini aziz yıldırım veya ali şen yönetimi kadar mafyavari bir imaj yansıtmadı bana. daha çok çömez mafya gibi. bir de beşiktaş kulübü taraftarının da klübün delikanlı imajına katkı sağladığı gerçeği de var.
yani bu şike olayları patlak vermeden öncesinde de aslında tablo her zaman açıkça ortadaydı. galatasaray futbolcuların parasını ödeyemeyen, batmanın eşiğinde, fenerbahçe milyon euroluk transferler yapan, başarılarından çok saçtığı paralarla büyüklük taslayan bir klüptü. şimdi fenerbahçe nin şike yapmış, galatasaray ın yapmamış olmasına şaşırmak ta neyin nesi onu anlamıyorum. bir taraf çamurun içine battı diye herkes o çamura bulaşmış olmak zorunda değil.
küçüktüm henüz ama çok iyi hatırlıyorum galatasaray 5.şampiyonluğa gidiyordu, ilk defa bir takım 5 kere üst üste şampiyon olacaktı, bütün sezon fişek gibiydi takım, şampiyonluk garantiydi, fenerbahçe sıçıyordu patır patır, sonra son 4-5 maç bir şeyler olmuştu anasını satiim, fb hortladı son dakikada gelip şampiyonluğu almıştı, hatta son maça kalmıştı herşey bir trabzonspor maçıydı. kellemi keserim o zaman ali şen şikenin anasını ağlatmadıysa. gs 5 kere üst üste şampiyon olmasın diye birilerinin çanağı fena kırdığına eminim.
bence herkes hakettiğini yaşıyor, bedelini ödüyor ve ben eminim ki galatasaray veya beşiktaş bu işlere ne kadar bulaşmışlarsa onlar da ortaya çıkacaktır. bu saatten sonra çorap söküğü gibi gelir herşey şayet varsa hepsi ortaya çıkar. devlet hepsinin üstüne gider bu saatten sonra hiç bir kulübün kayırılacağını sanmıyorum.
s.kmişim transferini.bugün fenerasyona sağlam bi ayar vermiştir.ama okuduğunu anlayamayacak kadar at gözlüklü febelileri ve karnından konuşan ne idüğü belirsiz adamın tekini kızdırmıştır.ulan var ya siz şimdi çıkıp hazırlık maçlarında ve ya taksimde falan protesto adı altında şaklabanlık yapıyonuz ya bu uefa sizin gibi her yol mübah diyen şerefsizler yüzünden avrupa kupalarından bizi de men ederse o zaman size de o sesli harf yoksunu şerefsize de üstünde stiriptiz yaptığınız kale direğini sokarım.
transfer hedeflerinin bulunduğu bi foto çıkmış piyasaya.işte o foto:
http://imgim.com/dsc03611.jpg
http://imgim.com/dsc03611.jpg
türkiye'nin en iyi forveti hakan şükür'ün bir zamanlar gormasını giydigi futbol takımıdır.
türkiye birinci liginde 17 şampiyonluğu bulunan kulüp.
uefa kupası ve super kupayı alarak avrupaya kendini tanıtan ve başarısını kanıtlayan bir spor kulübü.
http://macbitsinoyle.blog...-durusu-ve-karakteri.html
papazincayiri isimli blogda yayınlanan 'galatasaray karakteri bu mu?' başlıklı yazıya cevaben yazılmıştır.
papazincayiri isimli blogda yayınlanan 'galatasaray karakteri bu mu?' başlıklı yazıya cevaben yazılmıştır.
türkiye'de futbol topuna sahip olmuş ilk kulüp. bu top ingilizlere* ait olup galatarsaraylı sporcuların antrenman yaptığı yere kaçmış ve galatasaraylı sporcular da topu saklamış ve görmediklerini söylemişler, bir spor kulübümüzün elde ettiği ilk futbol topudur bu, ve bu top ilk futbol oynayan türk kulübü yapmıştır galatasarayı.
ekleme: galatasaraylıların zoruna gitse de gerçek budur ve o kadar alınganlık yapmaya gerek yoktur, dönemin şartları onu gerektirmiş ve onlar da yapmış işte.
ekleme 2: spor kulübü mü, şirket mi vs. şeklinde gelen sorulara cevaben, futbol topuna sahip olmuş ilk kulüp derken gece kulübünden bahsemiyorum veya 1900 lerin başında henüz kurulmamış olan galatasaray a.ş.den, arif olan onun spor kulübü olduğunu anlamıştır zaten.
ekleme: galatasaraylıların zoruna gitse de gerçek budur ve o kadar alınganlık yapmaya gerek yoktur, dönemin şartları onu gerektirmiş ve onlar da yapmış işte.
ekleme 2: spor kulübü mü, şirket mi vs. şeklinde gelen sorulara cevaben, futbol topuna sahip olmuş ilk kulüp derken gece kulübünden bahsemiyorum veya 1900 lerin başında henüz kurulmamış olan galatasaray a.ş.den, arif olan onun spor kulübü olduğunu anlamıştır zaten.
türkiye' nin ilk futbol kulübüdür. her kulüp gibi, evlatlarını vatan savunması için cepheye gönderip şehit vermiş türk kulübüdür. bir de, kalbi fanatikçe çarpmayan, gözüne iki renkten oluşan bir perde inmişler dışındaki, herkesi, türkiye' ye iki avrupa kupası getirerek, hangi takımı tutarsa tutsun, sevindirmiştir.
fanatiği var mı? elbette var. rakip takıma laf atanı var mı? elbette var. hatalılar mı? hatalılar. ancak kimin kapısının önü tozlu değil ki futbolumuzda?
fanatiği var mı? elbette var. rakip takıma laf atanı var mı? elbette var. hatalılar mı? hatalılar. ancak kimin kapısının önü tozlu değil ki futbolumuzda?
fırsatçılık yaparak geçmişte bu ülkeye şikeyi getirdigi ve defalarca yaptıgını unutturacagını sanan ve bunun üzerinden gereksiz yere ortalıgı karıştıran.ayrıca ezeli rakibine çok fazla yenilmenin ve her branşta geride kalmanın getirdigi komplekslerle , sürekli saçma sapan açıklamalar yaparak ispatlanmamış bi iftiradan ceza alınmasını isteyen komik takım biraz olsun düzgün durun.
bu sene avrupa kupalarında oynamasına rağmen nasıl o kadar futbolcuyu transfer etti anlamadım.
neden galatasaraylı olduğumu bilmiyorum ama olduğum için gurur duyuyorum.
kulüpler birliğinin gammazcısıdır. toplantılarda her şeye olumlu cevap verip dışarı çıktıkları anda yan çizerler. bazıları da buna ayar vermek der.
podolski'ye 10.5 milyon euro verirse, şaşılacak kulüp.
(bkz: bizde göte göt derler)
herkes yükleniyor galatasaraya. neden? göte göt dediği için.
futbolcular, teknik direktörler, kulüp yöneticileri, başkanlar bir buçuk aydır tutuklu. galatasaraya karşı aslan kesilen tff başkanı ise "etik kurulana sordum belgeler yeterli değil yeeaa dedi" deyu kenara çekiliyor. sonra "kendinden şüphe duyan kulüpler avrupaya gitmeyebilir, kendilerine kalmış" gibi tarihi bir gafa imza atıyor.
kafası karışık olan bu başkana ayar çekiyor galatasaray. "bak" diyor "böyleyken böyle. olacağı şu. el sikiyle gerdeğe girmeyelim. daha büyük yara almayalım" diyor.
sonra fosil ilhan cavcav, mağdur fb, bjk yancısı kızıl vs atar yapıyor. fanatikliği gözlerini kör etmiş taraftarlar(!) gammazlıkla suçluyorlar bu takımı.
sonra tiraj korkulu spor medyası, reciever kaygılı digitürk, marka değeri hastası(!) sponsorlar "galatasaray'da kriz", "yönetimde çatlak" diye habeer yapıyorlar yaptırıyorlar.
olabilir. 3 gün sonra sırf bu yüzden yönetimin yarıdan fazlası topluca istifa edebilir.
mesele şu ki, bizim için değişen bi şey yok.
bizde göte göt derler. herkes gitse biz kalırız, peşindeyiz.
ve evet, ortada çok büyük bir götlük var, bunu haykırmaktan geri kalmayız.
herkes yükleniyor galatasaraya. neden? göte göt dediği için.
futbolcular, teknik direktörler, kulüp yöneticileri, başkanlar bir buçuk aydır tutuklu. galatasaraya karşı aslan kesilen tff başkanı ise "etik kurulana sordum belgeler yeterli değil yeeaa dedi" deyu kenara çekiliyor. sonra "kendinden şüphe duyan kulüpler avrupaya gitmeyebilir, kendilerine kalmış" gibi tarihi bir gafa imza atıyor.
kafası karışık olan bu başkana ayar çekiyor galatasaray. "bak" diyor "böyleyken böyle. olacağı şu. el sikiyle gerdeğe girmeyelim. daha büyük yara almayalım" diyor.
sonra fosil ilhan cavcav, mağdur fb, bjk yancısı kızıl vs atar yapıyor. fanatikliği gözlerini kör etmiş taraftarlar(!) gammazlıkla suçluyorlar bu takımı.
sonra tiraj korkulu spor medyası, reciever kaygılı digitürk, marka değeri hastası(!) sponsorlar "galatasaray'da kriz", "yönetimde çatlak" diye habeer yapıyorlar yaptırıyorlar.
olabilir. 3 gün sonra sırf bu yüzden yönetimin yarıdan fazlası topluca istifa edebilir.
mesele şu ki, bizim için değişen bi şey yok.
bizde göte göt derler. herkes gitse biz kalırız, peşindeyiz.
ve evet, ortada çok büyük bir götlük var, bunu haykırmaktan geri kalmayız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar