bugün
- yasakçı zihniyet14
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız7
- sözlükte aşk yaşayacak kadın olmaması sorunsalı4
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu7
- felsefe9
- ismail kartal12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması6
- alparslan kuytul8
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti2
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- içki içen akp li6
- vatan sevgisi imandandır2
- tarikatlar ve cemaatler5
- metal müzik dinleyen imam3
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tulumba tatlısı9
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- kadın öğretmenler2
- ekşi sözlük15
- bugün ne yapsam4
- evde lahmacun yapmak6
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- rüzgar2
- cristiano ronaldo4
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- yobazlar3
- osuruktan şiirler47
- erecto birader birader bay2
- teknofaşizm4
- tıp okumanın avantajı5
- ağzıma almam diyen kız4
- gemilerin denizde yüzmesi2
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- zeki olmanın avantajları8
- ayak fantezisi3
- ismet gürbüz11
- çağla idi5
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
esmerimiz kıymetlimiz unutamadığımız oyuncumuz keita'yı yeniden transfer etmesi gündemde olan kulübümdür.
Fenerbahçe'yi bir türlü yenemeyen acınası klüp.
küme düşürmelerin olmayacağını varsayarsak bu sezon işi hiç dolay olmayan takım.
yine bazı çevreler ve yönetim "aslında bu kadro iyi" moduna girdiler. hücum hattına ve arda'nın yerine takviye şart. baros'un istikrarına güvenmek, elmander gibi en fazla 10-15 gol barajında dolaşacak bir topçu ile işimiz zor.
bizim en az sezonda 20-25 gol atacak bir adam ihtiyacımız var.
"kadromuz yeterli" hatasına düşerlerse; kewell'ın stoper, arda'nın da tek forvet(!) olduğu yıllara döneriz.
zaman geçiyor...
yine bazı çevreler ve yönetim "aslında bu kadro iyi" moduna girdiler. hücum hattına ve arda'nın yerine takviye şart. baros'un istikrarına güvenmek, elmander gibi en fazla 10-15 gol barajında dolaşacak bir topçu ile işimiz zor.
bizim en az sezonda 20-25 gol atacak bir adam ihtiyacımız var.
"kadromuz yeterli" hatasına düşerlerse; kewell'ın stoper, arda'nın da tek forvet(!) olduğu yıllara döneriz.
zaman geçiyor...
fenerbahçenin yarın küme düşmemesi üzerine aynı merkezce şampiyon yapılacaktır . bu senenin kollanan takımı olacaktır . malesef türk futbolu böyle ...
gün itibariyle taraftarı rezil olan takımdır...
1000 fenerli gelsin. Senin lisenin önünde delikanlı cimbom nerdesin haney diye bağırsın. Sen polisin arkasına geç küfret.. Yazık lan.
1000 fenerli gelsin. Senin lisenin önünde delikanlı cimbom nerdesin haney diye bağırsın. Sen polisin arkasına geç küfret.. Yazık lan.
taraftarı rezil falan olmamıştır . bugun fenerbahçeliler tünelden öteye geçememişler mini bir yürüyüş düzenlemişlerdir .lisenin ve meydanın yanına bile yaklaşmamıştır . 4 fenerbahçeli yaralanmış . 30 kusur taraftar tutuklanmıştır .
eğer lisenin önünde bugun fenerbahçelilere ait bir video sunulursa bir kanıt sunulursa bırakacağım takımdır bu kadar iddialıyım .
http://www.facebook.com/v...643035203902&comments
http://www.facebook.com/v...336836503502&comments
eğer lisenin önünde bugun fenerbahçelilere ait bir video sunulursa bir kanıt sunulursa bırakacağım takımdır bu kadar iddialıyım .
http://www.facebook.com/v...643035203902&comments
http://www.facebook.com/v...336836503502&comments
hayatimda en cok önem verdigim ilk üc seyden birisidir. laf etmeyin la, cok zoruma gidiyor.
fenerbahçe'nin ve beşiktaş'ın folloş olduğu, trabzonspor'un güç kaybettiği sene türkiye süper liginin inter'i olmaya hazırlanan kulüp. ne diyelim hileli football manager serileri gibi kendileri çalar kendileri oynar, 10 hafta önceden şampiyon olurlar. tebrikler şimdiden...
keita yı kadrosuna katarsa gözümde arshavin i getirebilmesinden daha büyük ses getirecek takım.
fetret devrini geride bıraktığının sinyallerini vermektedir.
http://mikiurl.com/fenerbah-e
Taraftarları rezil olmuştur. Tarihi ve saatiyle. Fenerbahçe taraftarının taksim'e gelişi toplanışı Galatasaray Lisesi'ne kadar yürüyüşü, GS'lileri kovalayışı ve Çevik kuvvet polisinin arkasına geçen Gs lilerin küfür edişleri videoda mevcuttur. Sahte videolarla o şerefinizi kurtaramazsınız.
Taraftarları rezil olmuştur. Tarihi ve saatiyle. Fenerbahçe taraftarının taksim'e gelişi toplanışı Galatasaray Lisesi'ne kadar yürüyüşü, GS'lileri kovalayışı ve Çevik kuvvet polisinin arkasına geçen Gs lilerin küfür edişleri videoda mevcuttur. Sahte videolarla o şerefinizi kurtaramazsınız.
borsaya açık bir şirket olduğu için transfer haberlerini borsaya bildirmekle yükümlü olan kulüptür.aksi halde spkdan ceza almaktadır.görmemişlikle uzaktan yakından alakası da yoktur.borsaya açıklama yapmakla artislik olmaz.
taraftarı dün bi anda beyoğlunu sarıp fenerlileri kovalamaya başlamış güzide kulübümdür.fenerliler en son heykelin orda tünüyorlardı.bizimkiler * 5-6 kişilik gruplar halinde liseden heykeel kadar köşelerde bekliyordu. hiç öyle liseye gelmekmiş taksimi ele geçirmekiş hayallerde yaşamayın kim söylüyorsa yanlış anons yapıyor.
yıllar önce çalıntı amblem ile yola başlayan kulüp. yazık... kolpa, çakma gibi sıfatlar ile nitelendirilmeleri hayret verici...
(bkz: çalıntı amblem ile utanmadan mücadele eden takım)
(bkz: çalıntı amblem ile utanmadan mücadele eden takım)
türk spor tarihinin en çok dalga geçilen takımı fenerbahçe'nin ezeli rakibidir.
türk spor tarihinin en çok dalga geçilen takımıdır, fenerbahçe'nin de ezeli rakibidir. lan oğlum uğraşmayın o zaman, rakip tutmayın kendinize, bu nasıl bir ezikliktir.
futbolcu transferinin nasıl yapılması gerektiğini şikecilere gösteren takımdır. futbolcu kandırıp şikeyle futbolcu transfer edenlerin "ühüühü görmemiş üüü borsaya bildiriyor " diye saçma yorumlar yapması gerçekten gülünç. adam hiç normal yollardan transfer görmemiş ki.. nerde pislik orda sizin takımlarınız.
ezeli rakibinden en farklı skoru alan teknik direktörü yeni umutlarla takımın başına getiren kulüptür.
eboue transferini acil iptal etmesi gereken kulüp. o paraya en az 10 maç alınır lan, manyak mısınız siz?
ps: şerefsizlerin lafıyla şerefini kaybetmez.
ps: şerefsizlerin lafıyla şerefini kaybetmez.
bu kadar pisliğin içerisinde doğan sım sıcak bir güneş gibidir.türk futbolunun bugün üç kuruşluk değeri varsa en az 2.80 kuruşunun sahibidir.candır.kültürdür..asalettir.. varlığıyla gurur duyulandır...
ilginç bir takımdır. Şimdi şu takımda lorik cana gibi bir oyuncu oynadı. Çok mu teknikti, çok mu ince pas atardı ? Hayır. Yürekten oynardı ama. Hagi çok ilginçtir ki hem muhteşem yeteneklere sahiptir, hemde savaşçıdır. Felipe melo, oyun içinde sert, agresif oynar. Servet çetin güçlüdür, fiziğini kullanır. Sabri sarıoğlu, selçuk inan, kader keita, bunlar hep mücadeleci oyuncular. işte bu oyuncular sevilir galatasaray' da. Neden ? Messi gibi adam mı eksiltir, beckham gibi frikik mi kullanırlar ? Hayır. Ama ruhla oynarlar işte. Galatasaray ruhu, buradan gelir. Ruh der ki; kral gibi oyna.
bugünkü(15.08.2011) futbol federasyonu kararından en karlı çıkan kulüptür.
zira fenerbahçe'nin bu yılki şampiyonluğu alınıp bursaspor'a,
galatasaray'ın 2006'daki şampiyonluğu alınıp fenerbahçe'ye verilebilirdi.
fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor, galatasaray alt kümeye düşebilirdi.
fenerbahçe'nin bir şampiyonluğu alınıp başkası verileceği için küme düşme
dışında bir kaybı olmayacaktı. ama galatasaray'ın bir şampiyonluğu elinden
alındığı gibi bir de küme düşecekti.
bu yüzden her bir sporseverin "geçmiş olsun" dileklerini eksik etmemesi
gereken 106 yıllık çınardır.
zira fenerbahçe'nin bu yılki şampiyonluğu alınıp bursaspor'a,
galatasaray'ın 2006'daki şampiyonluğu alınıp fenerbahçe'ye verilebilirdi.
fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor, galatasaray alt kümeye düşebilirdi.
fenerbahçe'nin bir şampiyonluğu alınıp başkası verileceği için küme düşme
dışında bir kaybı olmayacaktı. ama galatasaray'ın bir şampiyonluğu elinden
alındığı gibi bir de küme düşecekti.
bu yüzden her bir sporseverin "geçmiş olsun" dileklerini eksik etmemesi
gereken 106 yıllık çınardır.
mehmet ali aydınlar, hakemlerin bile tuttuğu takımı söylememek için baskı gördüğü federasyona, fenerbahçeye hizmet etmiş biri olarak başkan seçilmiş. başka bir karar çıkmasını beklemek nafile olurdu. yalnız anlamadığım durum şu; ünal aysal açıklama yaptı ardından ihtar şeklinde cevap getirdiler, yakında aziz yıldırım da çıkar içeriden, fenerli taraftarlar ergen tribine girmiş yalnızlık havaları kimse başarımızı çekemiyor gibi.. peki kim mağdur?
bülent tulun ve adnan polat polise bir kaç belge verdi, ntvspor patlattı "şike galatasaraya sıçradı". sedat doğan çıktı salağa anlatır gibi iki saat konuştu şikeyle alakamız yoktur diye ama kimseye inandırıcı gelmedi. yönetim kerizmi çıksın gerçek haberi yalanlasın, yarın şikeden biri içeri alınırsa yönetim göt gibi kalacak çünkü. şike ihtimali olsa en kötü ihtimalle yönetim sesiz kalırdı fenerbahçe gibi.
bir de şey var galatasaray 4 yıl üstüste şampiyonluk zamanlarında hiçmi yapmamış şike falan. yapmıştır belkide ama şuan bilinen bi fenerbahçenin ayıbı var geriye doğru soruşturma devam ederse tüm takımların yaptıkları çıkar ortaya tabi, ama bi dur arkadaş. arsenale para verip o kupayı nasıl aldık orasını bende bilmiyorum (arsenali gizli bakınızda gösterdim tıklayıp hakkında bilgi edinebillirsiniz). hangi kupaydı ya onuda unuttum fenerbahçeliler daha çok telaffuz eder hale geldi son zamanlarda.
tanım: uefa kupasına sahip bir kulüp. var mı var?
bülent tulun ve adnan polat polise bir kaç belge verdi, ntvspor patlattı "şike galatasaraya sıçradı". sedat doğan çıktı salağa anlatır gibi iki saat konuştu şikeyle alakamız yoktur diye ama kimseye inandırıcı gelmedi. yönetim kerizmi çıksın gerçek haberi yalanlasın, yarın şikeden biri içeri alınırsa yönetim göt gibi kalacak çünkü. şike ihtimali olsa en kötü ihtimalle yönetim sesiz kalırdı fenerbahçe gibi.
bir de şey var galatasaray 4 yıl üstüste şampiyonluk zamanlarında hiçmi yapmamış şike falan. yapmıştır belkide ama şuan bilinen bi fenerbahçenin ayıbı var geriye doğru soruşturma devam ederse tüm takımların yaptıkları çıkar ortaya tabi, ama bi dur arkadaş. arsenale para verip o kupayı nasıl aldık orasını bende bilmiyorum (arsenali gizli bakınızda gösterdim tıklayıp hakkında bilgi edinebillirsiniz). hangi kupaydı ya onuda unuttum fenerbahçeliler daha çok telaffuz eder hale geldi son zamanlarda.
tanım: uefa kupasına sahip bir kulüp. var mı var?
türkiyede kalite ve başarının ortak ismi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar