bugün
- osuruktan şiirler41
- herşeye x projesi diyip rahatlıyoruz2
- adana kebap7
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı16
- gece pencereyi açık unutup yatmak2
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- açılım5
- kanal ayarlama 1500 lira11
- irfan can kahveci3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- ben geldim kerkenezler18
- devletin temeli adalettir9
- claudian clouds22
- iyi parti17
- marmara denizi ne yapay ay yıldızlı iki ada2
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- simko315
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- kısır9
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- alttaki yazara motto ver16
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- küçük sürprizler yapmak5
- 777 diyen erkolar8
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener4
- çerçeve yasa33
- yeni anayasa4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- akrep burcu kini8
- amedspor14
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- mini elbise4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- şeytanın insanlardan ders alması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler27
- zorunlu eğitim9
- yazarların özel mesaj sayıları5
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- aleksey batrakov12
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- gollumun gözü yüzükte6
- sözlük ırkçıları8
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- saçını pembeye boyayan erkek6
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı13
fenevbahçe ye kiminle dansettiğini gösteren takım. tff nin yapamadığını uefa ya yaptırmıştır. kralsın.
hava durumunu bile sorduğun da bizim uefa kupamız var diyebilen bir taraftara sahip spor kulübü.
çok değil 1-2 hafta kadar önce kendisi hakkında "zaaa maktup çıkmış mektuuup, evrak da varmış, şikeci çıktı bunlar da" diye heveslenip, ertesi gün hevesi kursağında kalan bir takım aklı evveller mevcuttu. başlık altında isteyen açıp aratabilir, kim oldukları bilinsin...
şimdi bakıyoruz, aynı akılsızlar kendi üstlerine bulaşan pisliği, çamuru, lekeyi, şikeciliği, çeteciliği, hırsızlığı galatasaray'a sıçratamadıkları için başka yollara sapıp "her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüpler..." gibi afaki "vatan millet" ayaklarına yatarak "ühü siz söylemeseniz kimse anlamayacaktı işte. sizin yüzünüzden geldi uefa..." gibi gerçekte kendi suçluluklarını ele veren komik çamur atmalarla gırtlaklarına kadar battıkları pislikten bir nebze kurtulma derdindeler.
galatasaray'ın en kötü döneminde bir kadın basketbol maçında, kendi salonunda "bank asya birinci lig" müziği çaldırıp tribünleri gaza getirmeye çalışacak kadar alçaklaşan bir camianın ne hale düştüğünü görüyoruz şimdi. uefa gelip "benim organizasyonuma katılmayacaksın" diyor. diğer yandan bu kulübün tek yaptığı, kendisi hakkında soruşturma açıldığında "yayın yasağı" kararı alan kulüp hakkında "kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüpler..." gibi çocukça ve alçakça bir suçlama oluyor.
şimdi düşününce daha da iyi anlıyorum değerini. şükür ki babam ve rahmetli dayım zamanında kanıma işlemiş galatasaray sevgisini, aşkını. ya sokaklarda tek başıma kalıp ne idüğü belli olmayan bir takımın peşine takılsaydım? şimdi bu onursuzlukları görüp içten içe kahrolacaktım...
iyi ki varsın galatasarayım, büyüklüğün öyle farklı ki...
şimdi bakıyoruz, aynı akılsızlar kendi üstlerine bulaşan pisliği, çamuru, lekeyi, şikeciliği, çeteciliği, hırsızlığı galatasaray'a sıçratamadıkları için başka yollara sapıp "her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüpler..." gibi afaki "vatan millet" ayaklarına yatarak "ühü siz söylemeseniz kimse anlamayacaktı işte. sizin yüzünüzden geldi uefa..." gibi gerçekte kendi suçluluklarını ele veren komik çamur atmalarla gırtlaklarına kadar battıkları pislikten bir nebze kurtulma derdindeler.
galatasaray'ın en kötü döneminde bir kadın basketbol maçında, kendi salonunda "bank asya birinci lig" müziği çaldırıp tribünleri gaza getirmeye çalışacak kadar alçaklaşan bir camianın ne hale düştüğünü görüyoruz şimdi. uefa gelip "benim organizasyonuma katılmayacaksın" diyor. diğer yandan bu kulübün tek yaptığı, kendisi hakkında soruşturma açıldığında "yayın yasağı" kararı alan kulüp hakkında "kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüpler..." gibi çocukça ve alçakça bir suçlama oluyor.
şimdi düşününce daha da iyi anlıyorum değerini. şükür ki babam ve rahmetli dayım zamanında kanıma işlemiş galatasaray sevgisini, aşkını. ya sokaklarda tek başıma kalıp ne idüğü belli olmayan bir takımın peşine takılsaydım? şimdi bu onursuzlukları görüp içten içe kahrolacaktım...
iyi ki varsın galatasarayım, büyüklüğün öyle farklı ki...
fenerbahçe'nin bank asya ligi'nde oynamak istediğini, * borsaya bildirmesini beklediğimiz kulüp. *
(bkz: duydum duydum bank asya dediler)
(bkz: duydum duydum bank asya dediler)
asla fenerbahçe'nin tırnağı olamayacak takım.
canı istemediğinde fenerbahçe'yi şampiyonlar ligi'ne göndertmeme kudretine sahip bir kulüptür. *
bu ara anlamsızca sırıtarak gurur duyduğum takımım. resmi siteden bi yazı yayınladı, hooop suçsuz fenerbahçe avrupa'dan dışlandı. bu kadar büyük bir kulüp işte. eheh.
ünal reyiz, platini'ye bi mesaj at da 1 tane soğuk kola kapsın gelsin bana. götüm bişti hacı yaa, serinleyek azcık.
ünal reyiz, platini'ye bi mesaj at da 1 tane soğuk kola kapsın gelsin bana. götüm bişti hacı yaa, serinleyek azcık.
fenerbahçeli fanatiklerin, taraftar değil, fanatik, komplo teorilerinde uefa ile ortak çalışan kulüp. yakında conspiracy theory yönetmeni richard donner' den övgü gelirse şaşırmayacağız. *
FENERE tarihinin en büyük ayarı veren takımdır.
ezeli dostumuz olmadığı açıkça ıspatlanmıştır. türk futboluna %5 deplasman taraftarı alınsın nifağını da sokan ilk kulüptür. hem de bir fenerbahçe maçı ile.
sebebini buradaki ergenler bilmezler anlatayım: 80'ler ve 90'ların ortalarına kadar kendi statlarında sürekli ezilmişlerdir taraftar olarak.
her zaman ilklerin kulübü olmuştur.
sebebini buradaki ergenler bilmezler anlatayım: 80'ler ve 90'ların ortalarına kadar kendi statlarında sürekli ezilmişlerdir taraftar olarak.
her zaman ilklerin kulübü olmuştur.
tarihi boyunca ezeli rakibi olan fenerbahçe yi ezip taraftarlarını küplere bindirmiş olan kulüptür.
fenerbahçe'ye dört kişi eksikken 7-0'la tarihinin en büyük orgazmını, zevkini yaşatmış kulübüm.
o günden beri soğumadı adamlar, götünde dolanıp duruyorlar cimbomun.
o günden beri soğumadı adamlar, götünde dolanıp duruyorlar cimbomun.
trakya bölgesini avrupa zanneden türk futboluna avrupa'yı öğretmiştir.
her zaman ilklerin kulübüdür.
her zaman ilklerin kulübüdür.
--spoiler--
bu memlekette 2 şeyi çok iyi bileceksin, galatasaraylıysan değerini, değilsen haddini!
--spoiler--
türkiye'dir galatasaray.
peşindeyiz.
bu memlekette 2 şeyi çok iyi bileceksin, galatasaraylıysan değerini, değilsen haddini!
--spoiler--
türkiye'dir galatasaray.
peşindeyiz.
fenerbahçeli melisler tarafından uefa'ya şikayet etmekle çemkirilen kulübüm.
uefa dediğimiz kurumun dünyadan haberi yok amına koyim zaten! adamlar internet kullanmıyor, bilgisayar kullanmıyor, telefon kullanmıyor, etraflarında türk yok falan...
ünal aysal kılık değiştirerek uefa'ya gitti ordaki çaycı roza teyze'nin ellerinden çayları kapıp platini'nin odasına götürdü. orada çayları verirken peçesini açıp yüzünü platini ye gösterdi, platini son derece şaşkındı... "aaa ünalcığım sen misin, ama ne gerek var böyle gizli saklı gelmeye!" deyince ünal aysal; "dur platiniciğim zaten ortalık karışık" dedi ve platini'nin kulağına doğru eğilerek; "olm ploşş bak bizim türkiye'de durum böyleyken böyle, lafa gelince daşşaklarım 4 kilo geliyor diyorsun, hadi görelim bakalım!" deyince platini o gazla olayı bitirdi.
işin özeti budur.
uefa dediğimiz kurumun dünyadan haberi yok amına koyim zaten! adamlar internet kullanmıyor, bilgisayar kullanmıyor, telefon kullanmıyor, etraflarında türk yok falan...
ünal aysal kılık değiştirerek uefa'ya gitti ordaki çaycı roza teyze'nin ellerinden çayları kapıp platini'nin odasına götürdü. orada çayları verirken peçesini açıp yüzünü platini ye gösterdi, platini son derece şaşkındı... "aaa ünalcığım sen misin, ama ne gerek var böyle gizli saklı gelmeye!" deyince ünal aysal; "dur platiniciğim zaten ortalık karışık" dedi ve platini'nin kulağına doğru eğilerek; "olm ploşş bak bizim türkiye'de durum böyleyken böyle, lafa gelince daşşaklarım 4 kilo geliyor diyorsun, hadi görelim bakalım!" deyince platini o gazla olayı bitirdi.
işin özeti budur.
kibirli ve diyalog kurulması zor fenerbahçe fanatiklerince saldırıya uğrayan kulüp. fenerbahçe sevdalılarıysa, galatasaray' a değil takımlarını bu duruma sürükleyen aziz yıldırım' a kızgın ve karardan ötürü asilce sessizdir. aynı masada oturulup konuşmaya devam edilecek güzel insanlardır.
asildir.
fenerbahçe'yi bu hallere sokanlar şu an metris'te pişti oynarken, taraftarlarının galatasaray'a saldırması gerçekten çok ilginçtir. gören de galatasaray bunlara zorla şike yaptırdı sanacak.
fenerbahçe'yi bu hallere sokanlar şu an metris'te pişti oynarken, taraftarlarının galatasaray'a saldırması gerçekten çok ilginçtir. gören de galatasaray bunlara zorla şike yaptırdı sanacak.
ebeveynlerimden biri olsa ve ''hey bana levi's kot al'' desem ''boşver yahu o kadar parayı, gel pazara bakalım'' diyecek kulübüm.
arkadaş şimdi lukas podolski'yi istiyorsun. bu adam almanya milli takımının banko oyuncusu ve henüz 26 yaşında. doğal olarak kulübü köln düşük bir bonservis bedeliyle bırakmak istemiyor. senin bu adama maksimum ayırabileceğin bütçe 8.5 milyon euro ise hiç bulaşma zaten bu adama. illa ki vardır bonservisi elinde bir serdar özkan, gökhan zan, alalım onları.
şampiyonluk için, başarı için para harcamak gerekir. ne ekersen onu biçersin diye bir atasözü var la.
not; lukas podolski transferinin yüksek maliyet sebebiyle iptal edilmesi siniriyle girilmiştir bu entry. eğer çıkan haberler yalansa ve podolski gelirse, bu entry'nin çıktısını alır, seve seve yerim.
arkadaş şimdi lukas podolski'yi istiyorsun. bu adam almanya milli takımının banko oyuncusu ve henüz 26 yaşında. doğal olarak kulübü köln düşük bir bonservis bedeliyle bırakmak istemiyor. senin bu adama maksimum ayırabileceğin bütçe 8.5 milyon euro ise hiç bulaşma zaten bu adama. illa ki vardır bonservisi elinde bir serdar özkan, gökhan zan, alalım onları.
şampiyonluk için, başarı için para harcamak gerekir. ne ekersen onu biçersin diye bir atasözü var la.
not; lukas podolski transferinin yüksek maliyet sebebiyle iptal edilmesi siniriyle girilmiştir bu entry. eğer çıkan haberler yalansa ve podolski gelirse, bu entry'nin çıktısını alır, seve seve yerim.
taraftarı kareografi başarısıyla tüm dünyada tanınan asalet fışkıran takım.
aşk demek değildir. olum gidin karşı cins bulun la.
edit; la ben de galatasaraylıyım, istese veririm de, bu kadar romantik olmayın yav.
edit; la ben de galatasaraylıyım, istese veririm de, bu kadar romantik olmayın yav.
ülkede sahip olduğu taraftar sayısını hak eden tek takım.
türk futbolu'nun girdigi su karmasik günlerde, yeni yönetimi ile en delikanli takilan kulüptür. her seye para diyerek bakmiyorlardir. onur'un ve seref'in, para ve kendi cikarlarindan önde geldigini bilip, tff'nin her öne sürdügünü "agamdir. söylüyorsa dogrudur!" modunda olmayan kulüptür. fenerbahce küme düserse, maddi olarak tüm kulüpler gibi kendileri de zarar göreceklerdir. ama bunu bildikleri halde cizdikleri yoldan vazgecmemeleri takdire sayandir. eger fenerbahce veya tff'yi uefa'ya sikayet ettiyse, helal olsundur. bu bozuk ve sadece zenginlerin kazandigi düzene comagi sokmuslardir!
peki galatasaray kulübü hic pis islere karismadi mi? bunun acisini fersah fersah ceken bir besiktas'li olarak yaziyorum: kesinlikle evet! ama yazdigim bu yazi, su anki yönetimiyle ilgilidir.
kendi yönetimimin (besiktas) örnek almasi dilegiyle vesselam.
edit: demis halt etmisim.
peki galatasaray kulübü hic pis islere karismadi mi? bunun acisini fersah fersah ceken bir besiktas'li olarak yaziyorum: kesinlikle evet! ama yazdigim bu yazi, su anki yönetimiyle ilgilidir.
kendi yönetimimin (besiktas) örnek almasi dilegiyle vesselam.
edit: demis halt etmisim.
her konuda dengesiz olan takımım. yeni yönetim ve fatih terim ile birlikte saçma sapan işler yapmaktadır. ilk başta transfer de yapılan beceriksizlik, yine culio gibi bir adamı gönderip sonra arda yı satmak gibi bir günde ani ve saçma kararlar verebiliyorlar. hala arda yerine oyuncu alınıyor. bir sürü oyuncu kap a bildirilip sonra olmadı denilebiliyor. bir yönetici başka şey söylerken bir yönetici başka şey söylüyor. muslera transferinden önce az kalsın bir saçma kaleci geliyordu. muslera yı gördükten sonra gerisini siz düşünün. şimdi de podolski den maliyeti yüzünden vazgeçip ucuz oyunculara dönüyorlar. madem ucuz oyunculara döneceksin o zaman niye pino,culio,stancu kiralanıyor. bu adamlar gelecek marlos veya benzeri oyunculardan çok mu farklı bir potansiyelde adamlar anlamadım. yine terim in sabri ısrarı ve ufa yı sağ bekte kullanma ısrarı ile bizim sinir katsayımızı artırıyor. gökhan zan, servet, balta üçlüsünü bize her maçta izletecek anlaşılan. şimdi insan ın aklına geliyor. madem ucuz oyuncular alacaktanız o zaman niye yıldız muhabbeti ile geldiniz. bu kadar acemice transferler yapıyorsunuz. eboue hariç diğerlerini acayip maliyetler ile para yı bastırıp aldınız. türkiye ligi için şu an zaten kaos durumu var. şu kadrosu ile gs şampiyonluğun en büyük adayı ama yazık yani emeklere yazık.
tek hedefi ve kuruluş amacı "türk olmayan takımları yenmek"tir. eh tarihine bakıldığında bunu epey bir başarmış gibi görünüyor. bir de tek hedefi galatasaray'la uğraşmak olan iki tane kanatlı rakibi var, onların ne durumda oldukları da ortada...
ünal aysal'ın başkanlık seçiminde üstüne basa basa söylediği iki cümle var:
- "en önemli hedefim insanların tekrar bir arada, huzurlu bir şekilde spor izlemesidir."
- "size tek vaadim başarı, başarı, başarı..."
bu tarz demeçler vermek yerine hanzoluk yapan tüpçü başkana sahip camialara tuhaf gelebilir. gidin kumunuzda oynayın...
ünal aysal'ın başkanlık seçiminde üstüne basa basa söylediği iki cümle var:
- "en önemli hedefim insanların tekrar bir arada, huzurlu bir şekilde spor izlemesidir."
- "size tek vaadim başarı, başarı, başarı..."
bu tarz demeçler vermek yerine hanzoluk yapan tüpçü başkana sahip camialara tuhaf gelebilir. gidin kumunuzda oynayın...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar