bugün
- uludağ sözlük size ne kattı10
- şarapçı koala yalnız değildir9
- bir kadının en zevk aldığı an5
- fusya semsiyeli yabanci14
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir5
- şarapçının birden tayyipçi olması4
- sarapci koala45
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- recep tayyip erdoğan8
- keşan3
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- çağla idi3
- arkadaşlar görüşürüz2
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- şarapçının mal varlığı9
- yazın anlamının kadın ayağı olması2
- hazret ktc2
- kıvırcık saç8
- tik tok2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- piercing takmanın zorluğu5
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- iktidarsız erkek2
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- serhat kılıç20
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- kelebek saç kesimi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
- seri eksicim kooooş3
- yalnız ölmek5
- abd de valilik adayına silahlı saldırı3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak2
- mesai ücretine çöken iş veren2
- biraderitasyon2
- tai lung42
- yalnızlık edebiyatı13
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- tung tung tung sahur3
- bir bela geliyor11
- mel mel bakan birine usulca sokulmak2
türkiyenin en büyük forum sitesi.
son zamanlarda artık saçmalamanın sınırını aşmış olan site. Sitedeki "türkiyeye sahip çık" bölümünün acilen "çılgın komplo teorileri" olarak değiştirilmesi gerek !
http://www.forumtrportal.com
içeriğin sınırsız olduğu ama forumun özensizce ve reklamın forumun bokuna çıkarmasına izin vermiş para göz yöneticilere sahip site.
içeriğin sınırsız olduğu ama forumun özensizce ve reklamın forumun bokuna çıkarmasına izin vermiş para göz yöneticilere sahip site.
istenilen herşeyi bulabileceğiniz artık hiçbir gizli saklılığın olmadığını görebileceğiniz site.
Fena degil eskiden full program , mp3 ve albümler verirken daha fazla ugradigim site
Simdi bircok gereksiz bilgilerle doluymus diyorlar ki ben diyenlerin yalancisiyim *
Simdi bircok gereksiz bilgilerle doluymus diyorlar ki ben diyenlerin yalancisiyim *
parayı bulmak için reklamlara boğulmuş ve bir sayfada varsayılan olarak 5 cevap göstermesi ile hitini artırmak isteyen, eskimiş forum.
yerini artık donanımhabere bırakıyor galiba. eskisi gibi aktif degil. ama sonucta dh gibi belli bir teması yok. tam kahvehane.
her yeri reklam olan ve hala her yerinde ''reklam vermek için tıklayın'' yazan forum sitesi.
her yeri reklam olduğundan ve üye çokluğundan dolayı firefox'ta bile kasan bu yüzden imzaları kaldıran, adım adım bir milyon üyeye doğru ilerleyen türkiye'nin en büyük ve yavaş forum sitesi.
adamlar 3 milyona yaklaştı. vay be.
adamlar 3 milyona yaklaştı. vay be.
rekLamLardan doLayi forumu gezebiLmek icin cok kasmak gereken forum..
reklam dolu forum sitesi. bir de kendilerine "dünyanın en büyük türkçe forumu" demişler. dünya??
deep not : harbiden baya kalabalık ..
http://www.frmtr.com/
deep not : harbiden baya kalabalık ..
http://www.frmtr.com/
dünyanın en büyük forumu. üye ve ziyaretçi sayısıyla alexada ülkemizi temsil eden forum.
Geçmişte forumtr : Bu forum warez içerik yayınladığından çoğu kişi burayı ziyaret ederdi , bir program yada oyun aradığında . Bu zamanların warez-bb.org'u diyebiliriz . Herkes film , oyun , müzik bulduğu ne varsa burada paylaşırdı . O zamanlar türkiye'de 10 yaşında çocuklar vbulletin ile uğraşmayı bilmediği için öyle forum sitesi yoktu . Bu warez içeriğinden dolayı büyümeye devam etti ve bir gün tt amca kapılarını çaldı . işte o andan sonra değişti herşey . Dikkat ederseniz eski ve köklü üyelerin çoğu artık o foruma girmezler .
Günümüzde forumtr : Günümüz forumtr'si ise reklamlarıyla dolu , fan clubler , düzensiz imzalar sayesinde eski kalitesini yitirmiştir . Her bir fan club için ayrı bir tag , yada ayrı bir imza düzenlenmiş ; forumdaki yaş ortalaması ilkokul çağlarına inmiştir ( Tamam arada hala köklü üyeler olabilir , onlara lafım yok ) . Kontrolsüz bir site haline gelmiştir . Reklam konusu hala aşılamamış olup server maliyetleri nedeni ile bu tür reklamları görmek zorunda kalıyor ziyaretçiler .
Uzun lafın kısası ; önceden saygı gören bir site iken şu an için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim . Artık bitti forumtr . Eski forumtr değil artık ...
Günümüzde forumtr : Günümüz forumtr'si ise reklamlarıyla dolu , fan clubler , düzensiz imzalar sayesinde eski kalitesini yitirmiştir . Her bir fan club için ayrı bir tag , yada ayrı bir imza düzenlenmiş ; forumdaki yaş ortalaması ilkokul çağlarına inmiştir ( Tamam arada hala köklü üyeler olabilir , onlara lafım yok ) . Kontrolsüz bir site haline gelmiştir . Reklam konusu hala aşılamamış olup server maliyetleri nedeni ile bu tür reklamları görmek zorunda kalıyor ziyaretçiler .
Uzun lafın kısası ; önceden saygı gören bir site iken şu an için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim . Artık bitti forumtr . Eski forumtr değil artık ...
üye sayısı 2 milyonu aşmış forum sitesi.
edit:1 milyonu yasaklıdır.
edit:1 milyonu yasaklıdır.
kullanışsızlığı, salak reklamları nedeniyle bayrağı donanımhaber e devretmiştir. donanımhaber de ilerde darkhardware ya da pclabs tan birine devredecek.
bugünden itibaren ikibuçukmilyon* üyeye sahip forum, yönetime karşı katı kuralları olan, bu kurallarda da son derece haklı olan forum.
ayrıca eski kalitesinden hiçbir şey kaybetmemiştir.
ayrıca eski kalitesinden hiçbir şey kaybetmemiştir.
2005 senesinden beri üyeliğine sahip olduğum, bir zamanlar hiç bir yerde bulamayacağınız mp3 leri paylaştıran, çok çeşitli bir adult sayfasına ve program sayfasına sahip, şimdi ise bu özelliklerinden yoksun tamamen legal paylaşım yapan zamanının en büyük forum sitesi.
sözlük ile en çok karıştırılan site.
vakti zamanında müzik bölümünü adam ettiğim, şimdilerin 14-18 yaş grubuna hitap eden vasat platform.
reklamların kullanıcılara nefes aldırmadığı geniş kapsamlı bir forum sitesidir.
muhtelif zamanlarda ve üyeliklerimle en azından 5 bin mesajımın bulunduğu site.ergenlik çağım burda geçti ona yanıyorum.şimdiki gençlik inci sözlüğü kullanıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar