bugün
- en beğendiğiniz sözlük yazarı16
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi16
- gelecekte beklenen icadlar18
- nihat hatipoğlu'na sorulan zor soru19
- tatlısesin kafasına keleş mermisi yiyip ölmemesi15
- ülkemde kürt istemiyorum16
- erdoğan'ın diploması yok48
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası12
- südyen mi sütyen mi13
- 24 mart 2023 yrp cumhur ittifakına katılması16
- ümit özdağ13
- başörtülüyü işe almayan kişiye 10 yıl hapis12
- şaka maka true'nun erik gibi kız olması8
- karım başka erkekler ile yatabilir10
- röportaj veren yaşlı adamı tartaklayan akp li10
- gavs neden dua edip doları düşürmüyor9
- allah çelişkili kitap gönderir mi9
- bale dünyanın en saçma sporudur14
- kemal kılıçdaroğlu19
- yalnizca deli yalnizca sair10
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması25
- dinlediği müzik kişinin kalitesini belirler mi16
- bodrum vs marmaris20
- yavuz ağıralioğlu41
- 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz10
- ben allahın elçisiyim14
- sinan oğan14
- mısır'ın tr ile normalleşme için şartları23
- fenerliler bir baksın17
- doğu perinçek12
- sahurdayız uludağ sözlük34
- ince 100 bin imzayı tamamladı diyen kktroller12
- muharrem ince67
- anın görüntüsü15
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap9
- millet bahçelerinde kek ve limonata işi ne oldu8
- hüda par tamamen yerli ve milli bir partidir10
- togg14
- hakaret edene verilebilecek en iyi cevap28
- meral akşener11
- ramazan10
- frank lucas adam mıdır12
- cansız maddelerin canlı oluşturabilmesi15
- iftar çadırı kuyruğunda bekleyen ateist18
- kendi kendimin kedisiyim'in efsane güzelliği24
- deprem9
- oruç tutmayanların bahaneleri20
- elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar16
- ekşi sözlük ten uludağ sözlük'e göçen yakışıklılar10
- atatürk'ü sevmeyen birisi vatansever olabilir mi16

entry'ler (1349)
Haiti hakkındaki "muhterem" görüşlerinin döndüğü video facebookta "işte serdar bu!" adıyla yayınlanınca içimi bir korku sardı. hakkari'ye yardım yaptın da sana yapmama mı dedik? ama önce vatan millet politikasında, filistin işin içine girince kafan karışmış, error vermişsin. sen bu yüzden serdar ortaç sın işte!
habertürk'te an itibariyle "tiyatro yapıyorsunuz" "uyduruyorsunuz" diyerek aslında hiçbir şey savunmadığı halde demogoji yapan insandır. tanımıyorum kendisini ama bu kadar dinlemeden etmeden konuşuyorsa ben kendinin "aydın" kimliğine nasıl güveneyim?
sabah oscar törenleri sırasında biraz giydirmiştim, tören bittiğinden beri bütün kanallar olan depremi ara sıra hatırlatırken Ntv aralıksız saatlerdir deprem bağlantıları yapıyor, en doğru haberi ulaştırmaya çalışıyor. söylediğim her şeyden ötürü özür diliyorum kendilerinden.
kendisiyle Oscar gecesi doğaçlama olarak özel msj yoluyla msn ortamı oluşturduğum yazar. muhabbeti ve sinemaya bakış açısı taktire şayan.
en yakın zamanda izleyeceğim, eğer kofti çıkarsan ananı bellerim ama!
olay budur işte! bu büyük süprizdi, James Cameron noldu bir anda öyle. ama bu bombaydı. eklemeden de geçemeyeceğim, The hurt locker bu sene America popülarizmine kurban.
sonunda bütün sıkıcılığını bir anda Jeff Bridge'in ödülü almasıyla atmıştır üstünden. müthiş bu adam ya, bütün Holywood'ca ayakta alkışlandı, müthiş bir de konuşma yaptı. Büyüksün baba!
the hurt locker teknik klasmanda yardırdığı oscar töreni.
oscar neticede büyük bir yapım, senede bir defa alıyor, bu abiler de Elazığ'Da olan depremi hiçbir şekilde belli etmeyerek halkı huzursuz etmemekten yanalar. Böyle kapitalizmin de ben ağuğa koyayım.
edit: adamlara geçiriyorum ama ironi anlayana.
edit: adamlara geçiriyorum ama ironi anlayana.
mo'nique üzerine bahse girip ağlayacağı konusunda sıkı para bastım, beni yanıltacak sanırım.
edit: yanıltmadığın için teşekkürler!
edit: yanıltmadığın için teşekkürler!
son dakika haberi olarak geçen tam olarak merkez üssü konusunda bingöl, tunceli ve elazığ lafları geçen deprem. gece gece korkutmuş. detaylar sonrasında gelecektir sanırım.
82. oscar töreninde en iyi kısa animasyon ödülünü almış animasyon. 16 dakikalık bu animasyon için 6 yıl uğraşmışlar.
oofff şaşırtın biraz dedirten akademi şeysinin 82.sidir. tamam şimdiye kadar 2 side favoriydi ama madem favoriler almaya devam edecek, kapatalım televizyonu. çok sıkıcı geçmekte şu ana kadar.
Alanında tek olan Waltz bence gayet beklenilir biçimde aldı.
George Clooney o bakışların üzerine ödül alır mı acaba?
George Clooney o bakışların üzerine ödül alır mı acaba?
espri yapayım derken sıçan 2 arkadaş bir türlü başlayamadılar. Bir de Avatar'ın ilk 3 boyutlu filmmiş muamelesi görmesi sinir bozucu olmaya başladı.
"chirstopher waltz'ın yüzündeki "ben kazandım ki" ifadesi görülmeye değerdi" arkadaşım.
halının yanmasıyla sonuçlanacak eylem.
cnbc-e nin hazırladığı izleme rehberi ile bizi saatler kala iyice havaya soktuğu tören. kardeşim birden kendimi bebekte bir villada hissettim yeminlen.
http://www.facebook.com/c...app_4949752878&ref=ts
http://www.facebook.com/c...app_4949752878&ref=ts
ah şahan'cım, eskiden ne güzel tv8 de kendi kendine program yaparken ara sıra güldürürdün, taktir görürdün ama ne zaman ki o karakterin üzerine bir üçleme yapmayı kafan koydun, ne zaman ki sinema adına hiçbir şey olmayan o filmleri hollywood yapımıymış gibi göstermeye başladın, işte o zamandan beri kendi kendine bir bunalıma girdin. "ben komiğğimmm!!!" diye bağırmaya başladın ama bizler gülmedik.
başta hedeflediğin kitle artık seninle dalga geçer oldun, sen de gittik göbeğini kaşıyan insanları güldürmeye başladın. maganda kültürünü benimsedin, sonra bir baktık sen de bu kültürden birisi olmuşsun.
senin için söyleyebileceğim tek şey var: artık kendini büyük göstermekten vazgeç ve güzel işler çıkar, taktir görmeyi bekle.
başta hedeflediğin kitle artık seninle dalga geçer oldun, sen de gittik göbeğini kaşıyan insanları güldürmeye başladın. maganda kültürünü benimsedin, sonra bir baktık sen de bu kültürden birisi olmuşsun.
senin için söyleyebileceğim tek şey var: artık kendini büyük göstermekten vazgeç ve güzel işler çıkar, taktir görmeyi bekle.