/787
dün galatasaray macinda 3 dakika uzatma gösterilmesine ragmen mac 4 dakika uzadi, biri cikip bir sey demedi, neyin derdindesin, bazi maclar 1-2 dakika ekstra oynaniyor..tanim: bot atmak icin sirada beklenen takim..
Türkiye de kanatları en iyi kullanan takım. iki beki de mükemmel. Forvetleri de çok iyi kafa vuran oyuncular. Dün kü erciyes maçının özetinde bile nerdeyse 20 tane orta açtı fenerbahçe kenar oyuncuları ve zaten gollerde kafayla gelmiş. Böyle oynamaya devam etmeliler bence. Gökhan , caner , mehmet topuz hepsi de iyi orta açar. Webo , Sow , kuyt ve emenike de mükemmel kafacılar.
kapanan takımları açmada sorunu olan ve bu bariz belli olan takımdır.

sadece kanatlardan gelmek tek başına yeterli olmuyor orta sahada iyi toplar dağıtan, iyi firikik atabilen teknik yetenekli bir futbolcuya ihtiyaç var.
kendilerine yakışan bir habere konu olmuşturlar.

http://www.aksam.com.tr/s...ok-yalanlama/haber-254244
taraftarlarina uzuldugum futbol klubu. ezeli rakibin 2 sene ust uste avrupada guzel isler yapsin sen avrupaya katilma hakki kazandigin ilk sene gideme ustune bir de kume dus.
öznel: Türkiye'nin en büyük takımıdır.
taraftarlarina üzülmeye gerek yoktur dedigimiz takimdir, sonucta uefa kupasi şlden daha degerli degil mi?senelerdir bunu siz bize demediniz mi? en son uefada final kapisina kadar yaklaşan takim ve ayni kupada en fazla galibiyet alan takim fenerbahceyse, avrupadada en basarili türk takimi fenerbahce oluyor, ivet..
uefa sıralamasında kopenhag in 2 basamak altinda 49. sıradadır. Kıyamam..
herhangi bir takımı yenen eziklerin kapısına koştuğu asırlık çınar.
nesnel: dünyanın en büyük spor kulübü.
türkiye nin en büyük iki takımından biri.
1.60'lık bir cücenin felakete sürüklediği bahçedeki fener. gerçi napolyon'da fransa'yı sikip atmıştı.
anadolu takımıdır.

yok la yok. ben demiyorum.
bir fenerbahçeli'den duydum bunu.
allah'tan tanımıyordum kendisini.

dedim ki anadolu öyle olunmuyor...

utanmasa ''şike de yaptık'' diyecekti ama o kadar şerefli değildi...
şikenin dibidir.
alıntıdır.
--spoiler--
iş günü 40 bin kişi statta,16 bin kişi salonda toplanabiliyorsa büyüklük tartışmasına girmeyeceksin !
--spoiler--
dünden bugüne türkiye'nin en büyük kulübüdür. 28 lig şampiyonluğu 6 türkiye kupası kazanmıştır.
türkiyenin en iyi takımıdır.
Tutkudur, aşktır.
artık ritmini yakalamış olan biricik takımımdır * .
eziklerin korktuğu takımım.
şikecileri içinde barındıran takım, kupamızı alacağız güzellikle vermediniz zorla alacağız amünüm.
şikeden defalarca mahkum edilmiş başkanı, o şikeyi örtbas etmek için federasyon başkanı seçilmiş normalde tarafsız olması gerekirken tam tersini yapmış şikeyi sahiplenmiş diğer takımların hakkını gasp etmiş ve bunu
çok matah bir bir şeymiş gibi orda burda anlatan seçilmeye çalışan iki şike seven adayla seçime giden bir spor klubüdür.
Yeni baskanini arayan takim:

http://strawpoll.me/633921
http://www.youtube.com/watch?v=_Hyes3kcR1w
yeni başkanını arayan kulüp.

başkan çok bulunur da adam bulunmaz sıkıntı o zaten.

şimdi bu camiada maa ve ay kısaltmasıyla iki kişi fena halde yarışıyor başkanlık için.

bir inceleyelim diyorsun kimmiş bunlar...
biri şike yapan, diğeri ise zamanında şikeyi örtmek için elinden geleni yapan pek şerefli(!) kişiler.

yani böyle bir durumda seçimi aziz kazansa da mehmet ali aydınlar kazansa da kazanamayan ''şeref'' olacaktır.

dün konu ile ilgili bazı paylaşımlar gördüm.
baktım aziz efendi 2010-2011 sezonu şikeli şampiyonluk kupasını seçim malzemesi olarak önüne koymuş.

yüzsüzlüğün bu kadarı olur dedim kendi kendime...

2 sene geçti, konu ile ilgili birçok şey gelişme gösterdi.
bu camianın yöneticileri ceza aldı.
kulüp avrupa'dan men edildi.

süreç devam ediyor, çalıp önünüze koyduğunuz şey belki bugün de size yardımcı olacak. gerçekleri saklayacak.
ama bak güzel kardeşim, sen kandırıldığınla kalacaksın. bir gün önünde de arkandan da o kupayı da o kupanın şimdiki destekçilerini de bulamayacaksın.

bunlar daha iyi günleriniz.
http://www.strawpoll.me/633921 adresinden baskanlik secimindeki favorinizi degerlendirebileceginiz kulup.
© copyright 2005 - 2026