bugün

/787
Ruhumuza işleyen kulüp. Taraftarı olmanın verdiği inanılmaz hafiflik vardır.
Muhtemelen ts maçında bugün bjk-gs maçındaki provakasyonların aynısı yaşanacağı için çok dikkatli olması gereken camia. Taraftarı, yönetimi, futbolcuları çok çok dikkatli olmalıdır. Tamamen, full konsantrasyonla maça odaklanıp sadece 3 puanı almaya çalışmalıdır. Rakibin ve hakemin tahriklerine kapılmamalı, üfürükten kırmızı kartlık malzemeler vermemelidir. Gerçl bugün sarı kart bile gösteremeyen adam, fenerin futbolcusuna "lan" dediği için kırmızı veriyorsa, ne yaparsan yap uydururlar bir şey.
2 yıldır ilk defa ortalık bir birine girmişken, bu kaosun içinde olmayan renklerine aşık olduğum takımım.

lan böylede bir burukluk var içimde. olum bildiğin ortalık toz duman ve biz yokuz bunun içinde. insan üzülüyor.
şaka maka o kadar olayların arasından lider olarak çıkan takım(ım).
Türkiyenin her zaman ezik kalacak profosyonel adı altında amatör takılan futbol kulübü.
Kimseye karışmadan, hakkını da yedirmeden yoluna devam etmesi gereken kulübümüz.
sike olaylariyla beraber inanilmaz prestij kaybina ugratilan madur takimimdir..akp nin savcilari, medya ve gayfb taraftar grubuyla ataturkcu laik goruntusunden koparilmak istenen ve ayni partinin futbola da el atma projesinin ilk adimini olusturan kuluptur..
aha buraya yazıyorum, kesin bir bokluk çıkacak aga... olum ben böyle bir durumla hiç karşılaşmadım lan. gs iki haftadır çalkalanıyor, biz iki haftadır olaysız geçiriyoruz.

bize kabaran bir şey var gibi geliyor. korkuyorum.

(bkz: eleman kovuldu)

sarı lacivert renklerine türkiyenin yarısının bağlı olduğu takım.
Sessiz sakin, futboluna odaklanarak, tamamen oyununa konsantre olarak yoluna devam etmesi gereken takımım.
Konyaspor yenilgisi az daha kaosa sürüklüyordu ki takım için sağlam bir ders oldu. Önümüzdeki 5 hafta boyunca firesiz kazanmalı ve gs karşısına öyle çıkmalıyız. Hadi bakalım.
fenerbahçe aşktır. aşktan ötedir. tüm imkansızlıklara rağmen kesinlikle başına öne eğmeyen ülkemizin köklü takımlarındandır.
sabah sabah şunu izlerken gözlerimden yaş getiren takımım.

https://www.youtube.com/watch?v=tEliBtUWLcQ

hiç öyle ulan topçular koşuyor, kazanıyor, size noluoyor? demeyin amk. bir şeyi çok seviyorsunuz, onunla mutlu olup, onunla üzülüyorsunuz.. bağlanıyorsunuz ona vesselam.. 2 senedir çok kötü zamanlar geçirdik be! yine de seviyoruz seni güzel takım!
Benim tuttuğum takımımdır. Taraftarı vefakardır bu takımın. Her daim yanındadır. Üzüntüler, sevinçler hep tutkuyla yaşanır bu takıma karşı.
Son zamanlar tribünlerdeki her yer taksim her yer direniş sloganlı pek fazla hoş olmasa da, Büyük taraftarın büyük kulübü..
ihtiyacı olan gazı, galatasaray ftih terimi göndererek vermiştir.üstüste iki üç maç da kazanırsa geri kalan takımlara bu sene şampiyonluğu bırakmayacaktır.

adettendir fena galatasaraylıyım.
hala temizlenememiş kulüp. herkes takımını tutsun iyi hoş, ama hakkaniyetli de olsunlar. o sebeple 2 senedir yaşadıkları her şey müstehaktır bu kulübe.

ha bir de taraftarınn çoğu chp liymiş bu kulübün, bdp diyenlerin de çoğu fb..
http://www.aktifhaber.com...ye-oy-veriyor-860604h.htm
2013/14 senesine kötü başlayan, kötü oynayarak kazandığı maçların arkasından moral bulan ve forma giren takım. Bir bjkli olarak söylüyorum, gençlerbirliği maçındaki sistemleriye oynarlarsa *, bu sene bizim yenemeyeceğimiz tek türk takımı. *
kolay rakiplerine karşı dahi iyi top oynayamayan takım.

bala Göte 3 puan alıyor takım.

hiç büyük maç oynamadilar.
kazanma alı$kanlığı edinmi$ takım.
canavarlar gibi top oynayan takımım. aferin böyle devam.
dün biraz becerikli veya forvetleri gününde olsa 5-0 kazanabilirdi. oyun? iyi bir oyun vardı diyebilirim. yolun açık olsun!
11.haftaya kadarki tüm maçları kazanması gereken takımım. Tabi 11.haftaki maçı da*
Şimdiden şampiyon ilan edip nazar değdirmeye çalışmayın ağooyim! 3 yıldır ilk kez rahat gün yüzü gördük. Bırakın onu da rahat bir şekilde yaşayalım.

Tanım: ersun yanal hocamzın yeniden hizaya getirdiği takımdır.
Bu sene şampiyon olmasını diliyoruz.
ezeli rakibine altı çekmiş bir fenomendir.
ilk yarı oynayacağı hiç bir maç şampiyonluk yolunda bir etki etmeyecektir. sadece avantajlar sağlar o kadar.
aslolan ikinci yarıdır. nokta.
vurduğun gol olsun ulan!
(#21475606).
© copyright 2005 - 2026