bugün

/790
ister aziz yıldırım tekrar başkan olsun , ister mehmet ali aydınlar başkan seçilsin. her ikisininde şikeyi savunduğu için şikeci başkanı olacak kulüptür.
aziz yıldırımın saltanatını kurduğu klup. derneklerdeki bu üyelik sisteminin yeniden yapılandırılmaması halinde devam etmesi öngörülen döneme en büyük örnek.
aziz yıldırımın 15 sene içerisinde hitler almanyası misali dizayn edip beyinlerini yıkadığı genel kurul üyelerine sahip camia.

ben böylesine aşağılanmaya gönüllü bir topluluk görmedim allah çarpsın.

yakında ismi azizin çiftliği olarak değiştirilmesi bile teklif edilebilir. *
2013-2014 sezonu stsl şampiyonu.
Başarısız herkesin başkan hariç gittiği camia. Adam ölene kadar kalacak , cas onayı ile resmen şike yapmış başkana sahip kulüptür.
bu kulübün başına aziz yıldırım'ın tekrar seçilmesinin tek sebebinin karşısına başkan adayı diye fenerbahçe'nin durduk yere bir sene şampiyonlar ligine gidememesine sebep olan bir arkadaşın çıkması olduğunu düşünüyorum.
aziz yıldırım denilen faşonun tekelinde kıvranan kulüp. takımım..

bu adam gidene kadar fenerbahçe'den uzaklaşmayı düşünüyorum, istiyorum, hem de çok istiyorum.. ama olmuyor aga. kaç kere denedim.. bu bir elbise değil ki çıkarıp atasın. ben takımımdan nasıl vazgeçeyim? ağzını açan giydiriyor fenere, fenerbahçeliye.. peki fenerbahçeli ne yapsın amk? ben ne yapayım şimdi? hadi sen söyle. bu aziz lalesinin, senin takımının başkanı olduğunu düşün! napardın? ne yapabilirdin?
vazgeçtim, ben artık galatasaraylı değilim, yimpaş yozgatsporluyum amk! diyebilir miydin?

olmuyor işte canım kardeşim. kazın ayağı öyle değil işte.. gitmiyor amk adamı, düşmüyor yakamızdan.. ölmüyor da pezevenk...
monarşi ile yönetilen kulüp.
2013 2014 sezonu için, son dakikaya kadar mücadeleye devam eden, kaliteli futbol takımı kuran kulüp.

iticiler mi evet, şikeciler mi evet ama adamlar bu sezon başı türk bir hocaya güvendiler zaten fena olmayan kadrolarına derinlik katıp yola devam dediler.

2013/ 2014 sezonu şampiyonu olan futbol takımı.
hasretle pazar gününün gelmesini bekleyen takım. malum avrupadan tekmeyi yediler ya. *

emecez, koyacaz, gömecez diye havaya girmişler yine.

(bkz: ah canlarım benim)
galatasaray'la varolan kulüp.
galatasaray ve beşiktaşın counteri.
2 bölgesinde sorun yaşayan takım. tek bir hamle ile bu iki bölgedeki sorun çözülebilir ancak giden milyon euro'lara rağmen halan çözülemedi.

ileri 3'lü de kullanabileceği 4 adamı da çok iyi pas kabileyeti olmayan, birbirlerine pozisyon yaratamayan ve ortasahadaki adamların yükünü pas trafiği anlamında azaltamayan oyunculardan oluşuyor. Bunlardan en az 1 tanesi topu tutup, orta saha ile al ver yapabilecek, diğer 2 forvete ara pası atabilecek bir oyuncu olursa orta saha 3'lüsünün kreatif olma zorunluluğu ortadan kalkacak. Mevcut kadroda bu işi yapabilecek tek oyuncu malesef stoch'du.

Diğer bir seçenek ise cristian'ın oynadığı bölgeye valbuena tipinde orta sahaya yardımcı olan asist özelliği ve topla koordinasyonu başarılı bir transfer. Ancak orta sahada ki 8 futbolcu yüzünden ihtimal vermiyorum bu olasılığa.

Gelecek sene için Cristian , Yobo , Kadlec ve Krasic'in kesin olarak gideceğini düşünüyorum. 1. Madde ki çözüm önerisi için ise türk futbolcu olarak muhammet demir hamlesinin akıllıca olacağı kanaatindeyim.

Eyyorlamam bu kadar *
bu sezon diger 17 takıma boruyu döşeyerek şampiyon olacak olan takım.
şeref..
şike...
şike diyen andavallara itafen;

http://galeri8.uludagsozl...60/galatasaray_525495.jpg

dinimize küfreden müslüman olsa. hıamına!
Derbiinin galibidir.
kendi yaptığı şikeyi başkalarının şikesiyle kapatanların kulübü.

utanmasa juventus da şike yaptı deyip kendi pisliklerini örtecek şerefsizler var.
(bkz: #21873099)
Ligi ikinci bitirecek takımdır.

3 son dakika galibiyetiyle lider bu takım. Kedi her zaman bal yemez.

Not: torku konyasporluyum. Size geçiren var ya.
muslera ile sneijder'in olmamasından zerre sorumlu olmayan, bugünkü maçta iki takıma da birer penaltı vermesine rağmen hakemin fenerbahçe'yi tuttuğunu iddia eden ve bir zamanlar bağırlarına bastıkları emre belözoğluna ibne diyen yavşakların kıskançlıktan ne diyeceğini şaşırdığı takım.
tek aşk. bu akşam sadece bir maç almıştır. yolumuz çok uzun. vurduğun gol olsun!
çok iyi oynayan takım. futbolunu geliştiriyor takım birliği var pres var koşan savaşan bir takım var. haftada 1 maç yapılıyor yorgunluk yok kadro zengin rotasyon imkanı var. şampiyon olmamak için hiçbir engel yok. puan farkı olmuş 9 en ciddi rakibin ile ee neden olmasın? öyle bir olacak ki göreceksiniz. evet.
ezeli karısı cimboma yine koymuş takım. anlamıyorum. bu koyma gücü nereden geliyor?

(bkz: fenerbahçe cimboma neden koyar sorunsalı)
© copyright 2005 - 2026