bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- affetmenin gücü6
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- and the oscar goes to2
- en sevdiğiniz sayı3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- 30 yaşına girmek4
- silver ile evlenecek erkek52
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- hristiyanlık7
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- euro 20162
- kadın nefreti4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükteki satranç taşları4
- sözler köşkü6
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- nazilerin haklı olan yanı2
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- sarapci koala58
- dün gece ne oldu13
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- mauro icardi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- geceye bir söz bırak2
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- tefal2
entry'ler (34)
(bkz: Samuel vanunu)
kandilden yönetilen sözlük.
konunun podolski olduğunu zanneden çakma ateistleri görmemize neden olan hede.
konu gs'nin bilerek ve isteyerek ramazan günü canlı yayında insanların gözüne gözüne sokarak çay içirmesi. ne gereği vardı. ne amaçladılar ne elde ettiler. müslümanların aşağılanmasına artık bu ülkenin asli unsurları izin vermeyecektir
konu gs'nin bilerek ve isteyerek ramazan günü canlı yayında insanların gözüne gözüne sokarak çay içirmesi. ne gereği vardı. ne amaçladılar ne elde ettiler. müslümanların aşağılanmasına artık bu ülkenin asli unsurları izin vermeyecektir
mütedeyyin kesimin hassasiyetlerini dikkate almayan canlı yayında podolskiye çay içiren fransa bağlantılı kulübün yaptığı eylem.
resmen bir rezalettir. burası müslüman bir ülke eyyy galatasaray. bu terbiyesizliklerini, müslümanları aşağılayan davranış ve eylemlerini git gavur fransada yap.
neyse sakinim.
resmen bir rezalettir. burası müslüman bir ülke eyyy galatasaray. bu terbiyesizliklerini, müslümanları aşağılayan davranış ve eylemlerini git gavur fransada yap.
neyse sakinim.
medya, bürokrasi, istihbarat örgütleri, iktidar, muhalefet ve dış odaklı diğer mihraklar tarafından yapılan operasyondur.
mhp meclis başkanlığı seçiminde oynanan oyunu görmüş ve bunu chp'nin de görmesini isteyerek çatı adayını meclis başkanlığı için aday göstermiştir. Ama CHP ne yapmıştır ? Partiden kasetle postaladıkları eski artık liderini hiç bir sebebi ve siyasi karşılığı olmamasına rağmen aday göstermiştir ve dış mihraklı ve odaklı oynanan bu oyunun bir aktörü olduğunu kanıtlamıştır.
Artık uyanın genç kardeşlerim. Ülke dizayn edilmeye çalışılıyor. Ekranlarda boy gösteren andavallar CHP- Akp koalisyonunu kurdurtmak için 40 takla atıyorlar. Aynı koalisyon ihtimali mhp olunca hemen auuvvvvv. Burada sormak gerekiyor. MHP seçimlerde en çok oy alan 3. parti değil midir ? Koalisyon ortağı olmayı hak etmiyor mudur ? Neden CHP- akp ?
Sebebi basit, CHP akp hükümeti ABD, AB, Tusiad ve bilumum mihrakların istediği bir koalisyondur. Bu sebeple hep oyun bozan olarak gerek medyada gerekse siyasi çevrelerde Mhp gösterilmektedir. Ama içiniz rahat olsun. MHP oynanan oyunun farkında ve ülkeyi tekrar erken seçime , erken seçime gidelim demeden götürecektir.
mhp meclis başkanlığı seçiminde oynanan oyunu görmüş ve bunu chp'nin de görmesini isteyerek çatı adayını meclis başkanlığı için aday göstermiştir. Ama CHP ne yapmıştır ? Partiden kasetle postaladıkları eski artık liderini hiç bir sebebi ve siyasi karşılığı olmamasına rağmen aday göstermiştir ve dış mihraklı ve odaklı oynanan bu oyunun bir aktörü olduğunu kanıtlamıştır.
Artık uyanın genç kardeşlerim. Ülke dizayn edilmeye çalışılıyor. Ekranlarda boy gösteren andavallar CHP- Akp koalisyonunu kurdurtmak için 40 takla atıyorlar. Aynı koalisyon ihtimali mhp olunca hemen auuvvvvv. Burada sormak gerekiyor. MHP seçimlerde en çok oy alan 3. parti değil midir ? Koalisyon ortağı olmayı hak etmiyor mudur ? Neden CHP- akp ?
Sebebi basit, CHP akp hükümeti ABD, AB, Tusiad ve bilumum mihrakların istediği bir koalisyondur. Bu sebeple hep oyun bozan olarak gerek medyada gerekse siyasi çevrelerde Mhp gösterilmektedir. Ama içiniz rahat olsun. MHP oynanan oyunun farkında ve ülkeyi tekrar erken seçime , erken seçime gidelim demeden götürecektir.
akp: 39,0
chp: 28.2
mhp:18,1
hdp: 10.4
saadet: 3,3
diğer: 1
büyük tüyo aldım at fava bekle.
chp: 28.2
mhp:18,1
hdp: 10.4
saadet: 3,3
diğer: 1
büyük tüyo aldım at fava bekle.
sarışın mavi gözlü olup da yakışıklı olmayan mı var amk. adamın 50 yaşındaki fotolarıyla kıyas yaparsan tabi yakışıklı kabul etmezsin. aç gençlik fotolarına bak.
akparti: 39,0
chp: 34,1
mhp: 18,6
bdp: 6,2
diğer: 2,1
hata payı içermez. seçim sonuçları açıklandığında nasıl bildi amk diyeceksiniz * )
chp: 34,1
mhp: 18,6
bdp: 6,2
diğer: 2,1
hata payı içermez. seçim sonuçları açıklandığında nasıl bildi amk diyeceksiniz * )
derin güçlerin, ülkemizin masum ve temiz evlatlarına yabancıların ahlaksız kültürünü empoze etmek için paravan olarak kullandığı oluşum.
kapatıldı veya kapandı. nihayetinde temiz, masum anadolu insanı kazandı.
kapatıldı veya kapandı. nihayetinde temiz, masum anadolu insanı kazandı.
b. dortmund - manchester city
atletico madrid- arsenal
bayern münih - galatasaray
real madrid- milan
psg- şalke
manchester united- zenit
barcelona - leverkusen
chelsea- olimpiyakos
%100
tabiki elime kağıt kalem alıp kura çekmedim. sponsorlar ve reyting gelirlerine göre sadece takımları kuralına uygun bir biçimde eşleştirdim. at fav'a bekle
edit: kuradan değişirse bayern- barcelona- real madrid rakipleri değişebilir.
galatasaray real'i çekemediğine göre barcelona ile de eşleşebilir.
bayer- milan
barça- gs
real- leverkusen
atletico madrid- arsenal
real madrid- milan
psg- şalke
manchester united- zenit
barcelona - leverkusen
chelsea- olimpiyakos
%100
tabiki elime kağıt kalem alıp kura çekmedim. sponsorlar ve reyting gelirlerine göre sadece takımları kuralına uygun bir biçimde eşleştirdim. at fav'a bekle
edit: kuradan değişirse bayern- barcelona- real madrid rakipleri değişebilir.
galatasaray real'i çekemediğine göre barcelona ile de eşleşebilir.
bayer- milan
barça- gs
real- leverkusen
B. dortmund - manchester city
atletico madrid- arsenal
real madrid- milan
Psg- Şalke
Manchester United- Zenit
Barcelona - Leverkusen
Chelsea- Olimpiyakos
%100
atletico madrid- arsenal
real madrid- milan
Psg- Şalke
Manchester United- Zenit
Barcelona - Leverkusen
Chelsea- Olimpiyakos
%100
çalıntı bestedir.
http://www4.cnnturk.com/2...vette/651705.0/index.html
bir şeyleri orijinal olsun dişimi kıracam.
http://www4.cnnturk.com/2...vette/651705.0/index.html
bir şeyleri orijinal olsun dişimi kıracam.
2 tuşla bu gibi istekleri yasaklayabileceğini bilmeyenlerin sözlükte ağlama sebebi olmuş durum. önce bir cahilliğinizle mücadele edin ondan sonra millete bok atın.
aslında cahilliklerini de kızmıyorum. benim kızdığım hala bu tür konulardan espri türetip komik olmaya çalışanlar. artık baydı, klişe haline geldi. yeter amk.
aslında cahilliklerini de kızmıyorum. benim kızdığım hala bu tür konulardan espri türetip komik olmaya çalışanlar. artık baydı, klişe haline geldi. yeter amk.
türkiyede yaşayan insanların hayat felsefesine işaret eden atasözüdür.
(bkz: ahmet kaya)
(bkz: mehmet ali birand)
(bkz: hrant dink)
(bkz: ahmet kaya)
(bkz: mehmet ali birand)
(bkz: hrant dink)
akp 40
chp 33
mhp 18
bdp: 7
diğer: 2
+1- yanılma payı içerir. atın fava bekleyin.
chp 33
mhp 18
bdp: 7
diğer: 2
+1- yanılma payı içerir. atın fava bekleyin.
burak yılmaz'ın kaleci versiyonudur.
dünkü maçta bizzat gördük. fenerbahçeliler kendisine ve annesine olan sevgi, saygılarını en içten dilekleriyle gösterirken sayın bay tolga zengin kuyt'un attığı golde kendisine dokunmamasına rağmen ahlayıp vahlayarak hakemi kandırmıştır.
dünkü maçta bizzat gördük. fenerbahçeliler kendisine ve annesine olan sevgi, saygılarını en içten dilekleriyle gösterirken sayın bay tolga zengin kuyt'un attığı golde kendisine dokunmamasına rağmen ahlayıp vahlayarak hakemi kandırmıştır.
adını cihat akbel ile olan olayından öğrendiğim bayan. kim lan bu ?
eğer gerçekleştirilirse akp'ye oy verme sebebidir.
edit: ayrıca gerçekleşmez falan gibi hümanist yorumlarda bulunanlara gülüyorum :) hala ılımlı islam'dan söz edenler var. ılımlı islam üsame bin ladin'in abd tarafından yapılan operasyonda "öldürülmesi" sonucu rafa kaldırılmış bir projedir. radikal islam'ın tasfiyesidir. radikal islam'ın olmadığı yerde ılımlısına ihtiyaç yoktur. proje bizzat abd'nin projesidir. şimdi usame öldü diye koca örgüt sona mı erdi ? diyenler olabilir. lakin durum öyle değil. abd içeri tıktığı çoğu avrasyacı türk subaylarını yakın bir zamanda "kahramanlaştırarak" cezaevinden çıkartırsa şaşırmayın. çünkü abd dış politikası bataklık haline gelmiş ortadoğu'dan çekilip asya'ya yönelmiş durumda. bunu tayyip erdoğan'ın vladir putin'e bizi şangay beşlisine alın diye tuturmasından da anlayabilirsiniz. yani sözün kısası ülkemizde avrupa birliği savunucusu ılımlı islamist liberallerin şu veya bu sebepten içeri tıkılacak olmasına şaşırmayın :).
edit: ayrıca gerçekleşmez falan gibi hümanist yorumlarda bulunanlara gülüyorum :) hala ılımlı islam'dan söz edenler var. ılımlı islam üsame bin ladin'in abd tarafından yapılan operasyonda "öldürülmesi" sonucu rafa kaldırılmış bir projedir. radikal islam'ın tasfiyesidir. radikal islam'ın olmadığı yerde ılımlısına ihtiyaç yoktur. proje bizzat abd'nin projesidir. şimdi usame öldü diye koca örgüt sona mı erdi ? diyenler olabilir. lakin durum öyle değil. abd içeri tıktığı çoğu avrasyacı türk subaylarını yakın bir zamanda "kahramanlaştırarak" cezaevinden çıkartırsa şaşırmayın. çünkü abd dış politikası bataklık haline gelmiş ortadoğu'dan çekilip asya'ya yönelmiş durumda. bunu tayyip erdoğan'ın vladir putin'e bizi şangay beşlisine alın diye tuturmasından da anlayabilirsiniz. yani sözün kısası ülkemizde avrupa birliği savunucusu ılımlı islamist liberallerin şu veya bu sebepten içeri tıkılacak olmasına şaşırmayın :).