bugün

entry'ler (34)

jak kamhi

(bkz: Samuel vanunu)

ekşi sözlük

kandilden yönetilen sözlük.

gs nin ramazan günü podolski ye çay içirmesi

konunun podolski olduğunu zanneden çakma ateistleri görmemize neden olan hede.

konu gs'nin bilerek ve isteyerek ramazan günü canlı yayında insanların gözüne gözüne sokarak çay içirmesi. ne gereği vardı. ne amaçladılar ne elde ettiler. müslümanların aşağılanmasına artık bu ülkenin asli unsurları izin vermeyecektir

gs nin ramazan günü podolski ye çay içirmesi

mütedeyyin kesimin hassasiyetlerini dikkate almayan canlı yayında podolskiye çay içiren fransa bağlantılı kulübün yaptığı eylem.

resmen bir rezalettir. burası müslüman bir ülke eyyy galatasaray. bu terbiyesizliklerini, müslümanları aşağılayan davranış ve eylemlerini git gavur fransada yap.

neyse sakinim.

mhp ye karşı yapılan asimetrik psikolojik harekat

medya, bürokrasi, istihbarat örgütleri, iktidar, muhalefet ve dış odaklı diğer mihraklar tarafından yapılan operasyondur.

mhp meclis başkanlığı seçiminde oynanan oyunu görmüş ve bunu chp'nin de görmesini isteyerek çatı adayını meclis başkanlığı için aday göstermiştir. Ama CHP ne yapmıştır ? Partiden kasetle postaladıkları eski artık liderini hiç bir sebebi ve siyasi karşılığı olmamasına rağmen aday göstermiştir ve dış mihraklı ve odaklı oynanan bu oyunun bir aktörü olduğunu kanıtlamıştır.

Artık uyanın genç kardeşlerim. Ülke dizayn edilmeye çalışılıyor. Ekranlarda boy gösteren andavallar CHP- Akp koalisyonunu kurdurtmak için 40 takla atıyorlar. Aynı koalisyon ihtimali mhp olunca hemen auuvvvvv. Burada sormak gerekiyor. MHP seçimlerde en çok oy alan 3. parti değil midir ? Koalisyon ortağı olmayı hak etmiyor mudur ? Neden CHP- akp ?

Sebebi basit, CHP akp hükümeti ABD, AB, Tusiad ve bilumum mihrakların istediği bir koalisyondur. Bu sebeple hep oyun bozan olarak gerek medyada gerekse siyasi çevrelerde Mhp gösterilmektedir. Ama içiniz rahat olsun. MHP oynanan oyunun farkında ve ülkeyi tekrar erken seçime , erken seçime gidelim demeden götürecektir.

7 haziran 2015 genel seçimleri tahmini oy oranları

akp: 39,0
chp: 28.2
mhp:18,1
hdp: 10.4
saadet: 3,3
diğer: 1

büyük tüyo aldım at fava bekle.

25 haziran 2014 fenerbahçe spor kulübü açıklaması

(bkz: bilezik)

atatürk ün yakışıklı olmadığı gerçeği

sarışın mavi gözlü olup da yakışıklı olmayan mı var amk. adamın 50 yaşındaki fotolarıyla kıyas yaparsan tabi yakışıklı kabul etmezsin. aç gençlik fotolarına bak.

2014 yerel seçim sonuçları

akparti: 39,0

chp: 34,1

mhp: 18,6

bdp: 6,2

diğer: 2,1

hata payı içermez. seçim sonuçları açıklandığında nasıl bildi amk diyeceksiniz * )

dizimag

derin güçlerin, ülkemizin masum ve temiz evlatlarına yabancıların ahlaksız kültürünü empoze etmek için paravan olarak kullandığı oluşum.

kapatıldı veya kapandı. nihayetinde temiz, masum anadolu insanı kazandı.

2013 de real manchester juventus u yenen takım

real madrid'den 6 yiyen takımdır aynı zamanda.

(bkz: neden 6 hocam)

16 aralık 2013 şampiyonlar ligi kura çekimi

b. dortmund - manchester city
atletico madrid- arsenal
bayern münih - galatasaray
real madrid- milan
psg- şalke
manchester united- zenit
barcelona - leverkusen
chelsea- olimpiyakos

%100

tabiki elime kağıt kalem alıp kura çekmedim. sponsorlar ve reyting gelirlerine göre sadece takımları kuralına uygun bir biçimde eşleştirdim. at fav'a bekle

edit: kuradan değişirse bayern- barcelona- real madrid rakipleri değişebilir.

galatasaray real'i çekemediğine göre barcelona ile de eşleşebilir.

bayer- milan

barça- gs

real- leverkusen

16 aralık 2013 şampiyonlar ligi kura çekimi

B. dortmund - manchester city
atletico madrid- arsenal
bayern münih - galatasaray
real madrid- milan
Psg- Şalke
Manchester United- Zenit
Barcelona - Leverkusen
Chelsea- Olimpiyakos

%100

tabiki elime kağıt kalem alıp kura çekmedim. sponsorlar ve reyting gelirlerine göre sadece takımları kuralına uygun bir biçimde eşleştirdim. at fav'a bekle

re re re ra ra ra

çalıntı bestedir.

http://www4.cnnturk.com/2...vette/651705.0/index.html

bir şeyleri orijinal olsun dişimi kıracam.

hala facebooktan oyun isteği gönderenler

2 tuşla bu gibi istekleri yasaklayabileceğini bilmeyenlerin sözlükte ağlama sebebi olmuş durum. önce bir cahilliğinizle mücadele edin ondan sonra millete bok atın.

aslında cahilliklerini de kızmıyorum. benim kızdığım hala bu tür konulardan espri türetip komik olmaya çalışanlar. artık baydı, klişe haline geldi. yeter amk.

kör ölür badem gözlü olur

türkiyede yaşayan insanların hayat felsefesine işaret eden atasözüdür.

(bkz: ahmet kaya)

(bkz: mehmet ali birand)

(bkz: hrant dink)

30 mart 2014 yerel seçim tahminleri

akp 40

chp 33

mhp 18

bdp: 7

diğer: 2

+1- yanılma payı içerir. atın fava bekleyin.

tolga zengin

burak yılmaz'ın kaleci versiyonudur.

dünkü maçta bizzat gördük. fenerbahçeliler kendisine ve annesine olan sevgi, saygılarını en içten dilekleriyle gösterirken sayın bay tolga zengin kuyt'un attığı golde kendisine dokunmamasına rağmen ahlayıp vahlayarak hakemi kandırmıştır.

aylin aslım

adını cihat akbel ile olan olayından öğrendiğim bayan. kim lan bu ?

fethullah gülen i bitirme planı

eğer gerçekleştirilirse akp'ye oy verme sebebidir.

edit: ayrıca gerçekleşmez falan gibi hümanist yorumlarda bulunanlara gülüyorum :) hala ılımlı islam'dan söz edenler var. ılımlı islam üsame bin ladin'in abd tarafından yapılan operasyonda "öldürülmesi" sonucu rafa kaldırılmış bir projedir. radikal islam'ın tasfiyesidir. radikal islam'ın olmadığı yerde ılımlısına ihtiyaç yoktur. proje bizzat abd'nin projesidir. şimdi usame öldü diye koca örgüt sona mı erdi ? diyenler olabilir. lakin durum öyle değil. abd içeri tıktığı çoğu avrasyacı türk subaylarını yakın bir zamanda "kahramanlaştırarak" cezaevinden çıkartırsa şaşırmayın. çünkü abd dış politikası bataklık haline gelmiş ortadoğu'dan çekilip asya'ya yönelmiş durumda. bunu tayyip erdoğan'ın vladir putin'e bizi şangay beşlisine alın diye tuturmasından da anlayabilirsiniz. yani sözün kısası ülkemizde avrupa birliği savunucusu ılımlı islamist liberallerin şu veya bu sebepten içeri tıkılacak olmasına şaşırmayın :).
© copyright 2005 - 2026