bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz26
- islamda namaz yoktur7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- benkimki9
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- kırmızı tuborg2
- gocu29
- hamas2
- türkiye8
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- motorin2
- 0 0 716
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- yaşar dinleyen erkek8
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- anın fotoğrafı6
- humus3
- bir dönem popüler olan bölümler2
- avm gezme kültürü7
- tuğralı doblo3
- gocu kaç yaşında7
- seyyid kutub4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- kendin gibi biriyle olmak4
- beşiktaş9
- günün en güzel kızı3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- kahvaltı9
- dedem abdülhamid gah gah2
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı5
- güne bir şarkı bırak5
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- ak partililerin apoya villa yaptırması3
- sevilmek3
- boyumun 2 cm kısalması22
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
-bu sınır kalkarsa galatasaray alır başını gider.
galatasaray: "başımı* alır giderim"
*: aslında başını olacak o ;)
galatasaray: "başımı* alır giderim"
*: aslında başını olacak o ;)
alper potuk'u alarak yabancı sınırlamasının sonuna kadar arkasında olduğunu söyleyen kulüp. be birader 2 hafta önce kısıtlamayalım diyordun.
http://www.fanatik.com.tr...ma_3_Detail_34_313772.htm
http://www.fanatik.com.tr...ma_3_Detail_34_313772.htm
yabancı sınırlamasının kalkmasını istemeyen kulüp.
aslında bu çok normal çünkü yabancı oyuncu kontenjanı düştüğü takdirde galatasaray alıp başını gidecek bunu biliyorlar bu kulübün yöneticileri.
ama benim dikkatimi çeken bu değil ahali.
lan bu kulübün bir açıklaması bir açıklamasını neden hiçbir zaman tutmaz? yahu adamlar sürekli olarak kendi kendilerini yalanlıyorlar hacı yemin ederim çatalı çanağı dağıttılar lan iyice.
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/348342.asp
bir de şöyle demiş :
--spoiler--
Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.
--spoiler--
ulan adama sormazlar mı bu ülkede tff'nin en kemik maddeleri bir gece yarısı apar topar yerle bir edildi? küme düşme maddesi kaldırıldı?
yok yok... valla bu adamlar iyice zıvanadan çıktı.
aslında bu çok normal çünkü yabancı oyuncu kontenjanı düştüğü takdirde galatasaray alıp başını gidecek bunu biliyorlar bu kulübün yöneticileri.
ama benim dikkatimi çeken bu değil ahali.
lan bu kulübün bir açıklaması bir açıklamasını neden hiçbir zaman tutmaz? yahu adamlar sürekli olarak kendi kendilerini yalanlıyorlar hacı yemin ederim çatalı çanağı dağıttılar lan iyice.
http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/348342.asp
bir de şöyle demiş :
--spoiler--
Türk Futbolu'nun sevk ve idaresi kısa vadeli günlük karar, tasarruflarla yönetilemeyecek kadar önemli ciddi ve devamlılık gerektiren bir görevdir.
--spoiler--
ulan adama sormazlar mı bu ülkede tff'nin en kemik maddeleri bir gece yarısı apar topar yerle bir edildi? küme düşme maddesi kaldırıldı?
yok yok... valla bu adamlar iyice zıvanadan çıktı.
sınırlama hakkında internetten yapılan bildiri yönetimin çapsızlığını, vizyonsuzluğunu net ortaya koymuştur. lig yeter, avrupa neyimize zihniyetindeki bu çapulcuların gitmesi şart aminüm.
tek kelimelik ifadesi var; şike.
alper'i neden aldığını gösteren takımım. beyler hep diyordum alper tırt diye inanmıyordunuz. bakın ne oldu şimdi?
Sırf bugünkü yabancı sınırlaması açıklamasını yapabilmek için alper'i alan kulüpkljkljklşj.
yeni eğlencemiz olan kulüp. (bkz: fenerbahçe fax kulübü)
Bir kaç Galatasaray taraftarı tarafından yüzyılın en büyük taşşağına alınan zavallı kulüp.
Lan oğlum nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz. Sevimli keratalar sizi.
Not: bu olaya varya sabaha kadar güleceğim.
Lan oğlum nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz. Sevimli keratalar sizi.
Not: bu olaya varya sabaha kadar güleceğim.
madrid tebriğinin düzmece olduğuna hala inanmayan fenerliler var, televizyonlar neden bunun bir kekleme operasyonu olduğunu duyurmuyorlar anlamış değilim.
tebrik mesajının gerçek olduğu öğrenilmiştir. kızmayın la bu kadar gs liler sizide trabzon kutladı ya.
beyni olmayan amiplerin dalga geçtiği spor kulübü.
çok koyunca nefret edeni de çoğalıyor bu kulübün.
dalga geçiyosunda, fax gerçekten gelmiş. şimdi göt oldun mu lan ibiş?
şikeciymiş, ırkçıymış pehh. al bu lafları götüne döşe önce.
küçük kız gibi gelmiş dalga geçiyor bir de. beynine soktuğumun salağına bak hele.
çok koyunca nefret edeni de çoğalıyor bu kulübün.
dalga geçiyosunda, fax gerçekten gelmiş. şimdi göt oldun mu lan ibiş?
şikeciymiş, ırkçıymış pehh. al bu lafları götüne döşe önce.
küçük kız gibi gelmiş dalga geçiyor bir de. beynine soktuğumun salağına bak hele.
öyle bir takımdır ki buna bok atmak her türlü prim yapar. hele fenerliyim ama diye başlayıp giydirirseniz x2 bonus veriyorlar.
rakiplerin dingil taraftarı fenere saldırır, fenerin dingil taraftarı yine fenere saldırır. dingillik turnusolu gibi bişey.
türkiye'nin en büyük spor klübüdür.
rakiplerin dingil taraftarı fenere saldırır, fenerin dingil taraftarı yine fenere saldırır. dingillik turnusolu gibi bişey.
türkiye'nin en büyük spor klübüdür.
transfer stratejisini galatasaray'ın talip olduğu oyuncuları almak olarak belirleyen vasat kulüp. işte bu yüzden küçüksünüz ve küçük kalacaksınız.
dün akşamki olay komedi idi. inanan fenerbahçe taraftarından çok galatasaray taraftarını komik duruma düşüren spor kulübü.
bazı sik beyinlilerin kendi takımlarının başlıklarına değilde nefret ettikleri takımın başlığına yazmalarını sağlayan takım. çok büyüksün be fenerbahçe!
galatasaray'a koyduğu kadar bankaya para koysaydı şu an dünyanın en zengin kulübüydü.
Bu sene ligde en çok gol yediği dakikalar 31-45 arası , en çok gol attığı dakikalar 76-90 arası. Defalarca ilk golü yeyip maçı çevirmişler bu sene.
bir an önce genzo wakabayashi'yi transfer etmesi gereken kulüp.
işgalcileri Türk topraklarından Fenerbahçe'nin kovduğu söylenemez tabii. Ama kimin beslediğini tarih hiç unutmayacak galatasaray
teknik direktörünün istifası yalamaya bağlamış spor kulübüdür
http://www.gazetecell.com...n-istifa-etti-h50387.html
http://www.gazetecell.com...n-istifa-etti-h50387.html
şike yaptığı için küme düşecek olan kulüp.
iki yıldır bas bas bağırdık! "bugün arkasında durduğunuz, her koşulda savunduğunuz başkanınızı günü geldiğinde döve döve göndereceksiniz!" derken ağız eğenlere sesleniyorum : o günler yakın, çok yakın, az daha bekleyin, az daha...
kandırdılar çünkü sizi, kullandılar!
bekleyin, yeni başladı demiyorum, daha hiçbir şey başlamadı.
edit: rica ediyorum bu entry'i en kötü entry'ler arasına gönderin, gönderin ki daha sonra ulaşması benim açımdan kolay olsun.
iki yıldır bas bas bağırdık! "bugün arkasında durduğunuz, her koşulda savunduğunuz başkanınızı günü geldiğinde döve döve göndereceksiniz!" derken ağız eğenlere sesleniyorum : o günler yakın, çok yakın, az daha bekleyin, az daha...
kandırdılar çünkü sizi, kullandılar!
bekleyin, yeni başladı demiyorum, daha hiçbir şey başlamadı.
edit: rica ediyorum bu entry'i en kötü entry'ler arasına gönderin, gönderin ki daha sonra ulaşması benim açımdan kolay olsun.
sportif direktörlüğe Rıdvan Dilmen' i getirebileceği dedikoduları dolaşmakta olan klüp.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar