bugün
- abberline ın yeni hesabı13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- gocu'nun 2 günde unutulması5
- yilan hikayesindeki kursat7
- hepinizi yazdım bir kenara4
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı4
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- bana onu sormayin6
- 2003 model seymbol alınır mı9
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık4
- from gold from dust5
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis13
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- akp'li birine laf anlatmak4
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
- yağmur adına yapılmış şarkılar4
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- 0 0 79
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- sözlükte olgun insan var mı4
- s'i l v'e r m'i s t13
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- nörüyon nörüyüm2
- fatır suresi 37 ayet2
- romanya53
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- bir şey söyle14
- 45 gün çaylaklık cezası2
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- husiler2
- kedi2
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- kolesterol6
- yağmurdan nefret etmek9
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- koca aramiyorum ki3
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- koca arayan sozlukçü3
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
hapishane kaçkını başkanıyla ve ezeli rakibinden daha az kupa sayısıyla taraftarına göre türkiyenin en büyük futbol takımı.*
amaçlarının hala ne oldugu bır turlu anlasılamayan ınsanlar toplulugu (bu nu yazmadan önce ne yazayım dıye bır turlu karar weremedım .
yakında mustafa denizli ile anlaşacak kulüp. mustafa denizli'nin ptt ligindeki takımları bir sene içinde süper lige çıkartması ve fenerbahçenin yakında ptt ligte oynayacak olması bu transferi çok belirgin yapıyor.
aykut kocaman'ın istifasından sonra yeni hoca seçimi , onun kadroyu tanıması , gerekli yerlere transfer yapması , takıma istediği futbolu oynatması falan derken şampiyonlar ligi bizim için hayal oldu yine amına koyayım.
bir ara yaygara kopartılmış takım. şikeci dediniz de kanıtlandı da... -de, -da falan filan. veren şikeci de alan müslüman sanırım.
götü başı ayrı oynayan kulüp. şike kararları da yakın bekleyin.
Cokus baslamistir.
Baselin şampiyon olmasıyla Şampiyonlar Ligi ön elemesinde seribaşı oldu
Muhtemel rakipleri Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waragem, Atromitos/PAOK
Muhtemel rakipleri Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waragem, Atromitos/PAOK
"KOCAMAN Bir Adam Tanıdım, Tek Suçu Benimle Birlikte Olmasıdır"
bu sözü söyleyeli kaç gün oldu acaba?
bu sözü söyleyeli kaç gün oldu acaba?
aykut kocaman'in istifasi ile sampiyonlar ligi on elemesinde zulte waregem'e attiklari ilk gol sonrasi galibiyeti korumak icin yatmayip sampiyonlar ligi'ne kalacak takim.
cok enteresan levetcim.
cok enteresan levetcim.
Şampiyon olamayınca çok üzülen ve her yeri yakıp yakan holiganları olan takımdır... (bkz: evlat acısı)
her ne kadar sevmesem de olması gerektiğini düşündüğüm takımdır. çünkü bana göre Galatasaray'ın Türkiye deki tek rakibidir aynı zamanda.
herkesi ezer ama galatasaray karşısında hep ezilir
yıllardır bu böyledir. galatasay iç karışıklık yaşamadığı sürece hep üstündür, her açıdan..
yıllardır bu böyledir. galatasay iç karışıklık yaşamadığı sürece hep üstündür, her açıdan..
kendi sahasında kolay kolay ezilmeyen takımdır. şimdi diceksiniz her takım kendi sahasında kral olur. evet doğru her takım öyle... ama bu takımda başka bir güç var. kendi sahasına aşk ile sarılmış bir takım bu takım. devleşiyor resmen.
3 temmuz sürecinden beri freni patlamış kamyon gibi giden kulüp. sportif açıdan herşeye rağmen daha yıkılamadı. fransız kulübü ve laz spora rağmen.
bu aralar yeni teknik direktörü belli olacak takım. ersun yanal oldu da diyorlar. fakat her ortamda yeni teknik direktörün teknik taktik v.s bilgisini tartışıyorlar. ulan yarılmamak elde değil. o kulübün en başında oturan adamı unutuyor insanlar. aziz yildirim dönemindeki hocaların matematiği çok basittir.
hoca başarılıysa, başkan kıskanır hoca gönderilir. (zico)
hoca ortalama ise gönderilir. (aykut kocaman)
hoca kötüyse zaten gönderilir. (aragones)
hoca başarılıysa, başkan kıskanır hoca gönderilir. (zico)
hoca ortalama ise gönderilir. (aykut kocaman)
hoca kötüyse zaten gönderilir. (aragones)
anadolu takımı olma yolundadır, tabi başında yıldırımoğulları beyliği nden aziz bey olduğu müddetçe.
nu seneyi ikincilikle bitiren takım.
Büyük Üstad Nazım Hikmet; "Kanım Fenerlilere kaynıyor; çünkü Fener'in taraftarı, Galatasaray'ın balosu çoktur!"
https://fbcdn-sphotos-c-a...18983618_2073059882_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a...18983618_2073059882_n.jpg
Kanım ısınan kulüp.
En koyusundan Galatasaraylıyım.
Ama bu iki günde meydana gelen birlikten dolayı, saha dışında rekabet tadı almıyorum artık. Büyük kulüptür kısacası.
En koyusundan Galatasaraylıyım.
Ama bu iki günde meydana gelen birlikten dolayı, saha dışında rekabet tadı almıyorum artık. Büyük kulüptür kısacası.
galatasaray'dır.
yaşanmışlıklarımıza rağmen, sizinle omuz omuza yürüdük ya! çok sevdiğim sarı renginin yanına senin laciverdine kanım ısındı ya! "fenerbahçeli kardeşim dikkat et!" dedim ya, "galatasaraylı kardeşim aslansın!" dedin ya!
bir daha aramızda çitler olmasın!
unutulmasın bugünler!
iyi ki varsınız birader!
görsel
yaşanmışlıklarımıza rağmen, sizinle omuz omuza yürüdük ya! çok sevdiğim sarı renginin yanına senin laciverdine kanım ısındı ya! "fenerbahçeli kardeşim dikkat et!" dedim ya, "galatasaraylı kardeşim aslansın!" dedin ya!
bir daha aramızda çitler olmasın!
unutulmasın bugünler!
iyi ki varsınız birader!
görsel
türkiye'nin en bilinçli ve en duyarlı takımıdır.
bu sene mağlup ettiği takımlardan benfica şl grup kuralarına 1. torbadan, marsilya 2. torbadan, gs 3. torbadan, bate (elemeyi geçerse) 4. torbadan katılacaktır.
yani her torbada koyduğu bir takım var. negzel.
yani her torbada koyduğu bir takım var. negzel.
teknik direktör belli olmadan transfer yapması gayet normal olan takımdır. başkan aziz yıldırım değil mi hala o kimi isterse o gelir teknik direktör ne amk kenar süsü değil mi o?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar