bugün
- tai lung50
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı29
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması14
- eşşek gözlü sözlük yazarı6
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar16
- dünyayı kimler yönetiyor6
- kombin atıp erkek düşüren kız yazar7
- claudian clouds15
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gece gelen makarna yeme isteği10
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- zorunlu eğitim13
- arkadaşlar neden böylesiniz8
- büyü yapan sözlük yazarları11
- seviştikten sonra biz şimdi neyiz diyen cin5
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- lezbiyenlik kul hakkına girmektir8
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi9
- sözlükte cin var mı6
- arkadaşlar bir şey dicem7
- gece mezarlıkta cinlere şeker dağıtmak6
- enayimiknatisii21
- havaların soğumaya başlaması3
- fenerbahçe12
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- iyi geceler4
- salça yapan sözlük kızı10
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı9
- çağımızın ahlak tiyatrosu2
- geceye bir şiir bırak7
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar7
- nervio8
- ölmüş birini özlemek3
- demleme usulü makarna5
- öğretmenlerin 3 aylık tatillerinin bitmesi6
- bu hesap gizlidir3
- sarapci koala55
- esenyurt ta polis memurunun şehit edilmesi2
- victor osimhen10
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği11
- belaruslu kızlar2
- sedat pekmez3
- mucizelere inanıyor musunuz6
- kendini eleştirebilen insan7
- türkiyede doğmak3
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- akrostişli şiir8
takım sanki şampiyon olmamış gibi yaşanan onca şike skandalı kazandığı şampiyonluğu unutturdu fenerbahçe'ye bu da fenerimi şampiyonluğa bir şampiyon gibi değilde daha fazla aç yaptı umarım bu senede şampiyon olacak takım.
futbol takımına kuvvetli bir brezilyalı aşısı yapılması gereken takım. 7 senedir derbilerdeki ezici üstünlüğümüze leke sürmek isteyenler kazandığımız derbilerden sonra bile oyunu güzelleştirdiğimizi rakibe sıka sıka kabul ettiremediğimiz için çamur atıyorlar. deivid ayarında iki futbolcu bulunmalı. aykut kocamanın dayanıklı zenci tezinin en büyük dezavantajı ciddiyet ve istikrar sıkıntısını beraberinde getirmesi. sanıldığı kadar da dayanıklı değiller. ayrıca brezilyalılardan daha pahalılar. afrikalı siyahi futbolcular avrupa futbolunun içinde olsalar bile sonradan gelen bir brezilyalı bu futbola daha çabuk uyum sağlıyor.
alex, nobre, luciano, andre dos santos, baroni, deivid de souza, aurelio.... bu adamlar ayarındaki brezilyalı futbolcuları yakalarsak oynadığımız oyuna eleştiri kabul etmeme lüksüne sahip oluruz. başkaları fenerbahçenin futboluna fütursuzca laf söyleyebilecekse kazanmanın pek de bir anlamı yok.
alex, nobre, luciano, andre dos santos, baroni, deivid de souza, aurelio.... bu adamlar ayarındaki brezilyalı futbolcuları yakalarsak oynadığımız oyuna eleştiri kabul etmeme lüksüne sahip oluruz. başkaları fenerbahçenin futboluna fütursuzca laf söyleyebilecekse kazanmanın pek de bir anlamı yok.
öncelikle beşiktaşlıyım tebrik ederim.
fenerbahçe'nin bu maçtaki oyun anlayışından bir an önce kurtulması gerekir. takım olarak bir gol bulup üzerine yatmaya çalışıyor, aykut kocaman.
yalnız her zaman beşiktaş gibi duran toptan gol yemez rakipleri ve rakip oyuncuları simao ve holosko kadar savruk oynamaz. özellikle playoff döneminde daha baskı kuran ve mücadele eden oyuncularına yönelmeli
fenerbahçe'nin bu maçtaki oyun anlayışından bir an önce kurtulması gerekir. takım olarak bir gol bulup üzerine yatmaya çalışıyor, aykut kocaman.
yalnız her zaman beşiktaş gibi duran toptan gol yemez rakipleri ve rakip oyuncuları simao ve holosko kadar savruk oynamaz. özellikle playoff döneminde daha baskı kuran ve mücadele eden oyuncularına yönelmeli
Bu takım yatsın kalksın bu staddaki taraftara, atmosfere dua etsin. Aynı şekilde Aykut hoca'da.
Bir değil, iki değil her maç. Bana kimse şu anda gelip süreçten bahsetmesin. Artık kötü bir süreçten geçiyoruz, hala eleştiriyorsunuz lafını duymaktan bıktım. Süreç diye bir şey kalmadı. Rüzgar Fenerbahçe'ye dönmek üzere ama kimin umrunda.
Ne futbolcularda, ne Aykut hocada konstantrasyon kalmamış. Bir iki futbolcunun hakkını yememek lazım ama Ziegler, Serdar, Mehmet Topuz, Baroni falan iyice kendi halinde takılmaya başladı. Aykut Kocaman çok felaket bir konsantrasyon kaybı yaşıyor ve geçen seneden geleneği devam ettiriyor. Derbi maçlarda korkak futbol...
Geçen sene bjk ile kendi evimizde 1-0 öne geçiyoruz. Takımı geri yaslıyor. Bjk bastırıyor, bastırıyor. En sonunda bir penaltı buluyor ve beraberliği kurtarıyor.
Geçen sene gs ile kendi evimizde yapıyoruz maçı. takım baştan geri çekiliyor. bana beraberlik yeter tarzında oynuyor. gs o kadar kötü kadrosuna rağmen bizi sahamıza kilitliyor. maç şans eseri 0-0 bitiyor.
Birisi aykut hocaya hatırlatsın. Bu takım kadıköy'de Beşiktaş'a 2005, gs'ye 2000, ts'ye 1996'dan beri kaybetmiyor. Bu ne demektir? Taraftarı arkana al ve bastır demektir. Ama aykut kocaman 1-0 öne geçsin aman aman etliye sütlüye karışmayayım. Hepiniz geri çekilin, ileriye adımını atanı yakarım modunda oynatıyor takımı. Manisa maçında 1-0 öne geçtik 1-1 yaptılar puan kaybettik. Son haftalarda Mersin'e 2-0 öne geçtik. 2. yarı takım gömüldü sahasına az kalsın maçı çeviriyor Mersin. Bu maç Beşiktaş'a karşı 1-0 öen geçmişsin ve önemli ayaklar yok Beşiktaş'ta. korkup takımı geri çekiyorsun. Geçen maç Samsun maçı 1-0 öne geçip takımı geri çekiyorsun. Kaybediyorsun.
Öyle çok örnek var ki. Ve bir insan hiç mi hatasından ders almaz? Yok.
Hani diyorlar ya Beşiktaş için kanser eder insanı diye. Fenerbahçe'de öyle. Kim rahat maç izledi bugün? Hepimiz diken üstündeydik Sow'un golüne kadar.
Aykut Kocaman hala iyi bir teknik direktör değil. Şu taktiği Daum'dan farklı değil ne yazık ki.
Bir değil, iki değil her maç. Bana kimse şu anda gelip süreçten bahsetmesin. Artık kötü bir süreçten geçiyoruz, hala eleştiriyorsunuz lafını duymaktan bıktım. Süreç diye bir şey kalmadı. Rüzgar Fenerbahçe'ye dönmek üzere ama kimin umrunda.
Ne futbolcularda, ne Aykut hocada konstantrasyon kalmamış. Bir iki futbolcunun hakkını yememek lazım ama Ziegler, Serdar, Mehmet Topuz, Baroni falan iyice kendi halinde takılmaya başladı. Aykut Kocaman çok felaket bir konsantrasyon kaybı yaşıyor ve geçen seneden geleneği devam ettiriyor. Derbi maçlarda korkak futbol...
Geçen sene bjk ile kendi evimizde 1-0 öne geçiyoruz. Takımı geri yaslıyor. Bjk bastırıyor, bastırıyor. En sonunda bir penaltı buluyor ve beraberliği kurtarıyor.
Geçen sene gs ile kendi evimizde yapıyoruz maçı. takım baştan geri çekiliyor. bana beraberlik yeter tarzında oynuyor. gs o kadar kötü kadrosuna rağmen bizi sahamıza kilitliyor. maç şans eseri 0-0 bitiyor.
Birisi aykut hocaya hatırlatsın. Bu takım kadıköy'de Beşiktaş'a 2005, gs'ye 2000, ts'ye 1996'dan beri kaybetmiyor. Bu ne demektir? Taraftarı arkana al ve bastır demektir. Ama aykut kocaman 1-0 öne geçsin aman aman etliye sütlüye karışmayayım. Hepiniz geri çekilin, ileriye adımını atanı yakarım modunda oynatıyor takımı. Manisa maçında 1-0 öne geçtik 1-1 yaptılar puan kaybettik. Son haftalarda Mersin'e 2-0 öne geçtik. 2. yarı takım gömüldü sahasına az kalsın maçı çeviriyor Mersin. Bu maç Beşiktaş'a karşı 1-0 öen geçmişsin ve önemli ayaklar yok Beşiktaş'ta. korkup takımı geri çekiyorsun. Geçen maç Samsun maçı 1-0 öne geçip takımı geri çekiyorsun. Kaybediyorsun.
Öyle çok örnek var ki. Ve bir insan hiç mi hatasından ders almaz? Yok.
Hani diyorlar ya Beşiktaş için kanser eder insanı diye. Fenerbahçe'de öyle. Kim rahat maç izledi bugün? Hepimiz diken üstündeydik Sow'un golüne kadar.
Aykut Kocaman hala iyi bir teknik direktör değil. Şu taktiği Daum'dan farklı değil ne yazık ki.
bazılarını kapak ve ayar manyağı yapan takım. işte o kapaklardan ilk 10:
Fenerbahçe'nin Top10 Kapağı!!!
1) Alex malex gelmez kandırmayın fener taraftarını - fatih altaylı
2) Feneri 100.yılda şampiyon yapmayacağız - yıldırım demirören
3) Fener sevilla yı yenemez - celal kolot
4) Semih golcü molcü değil - hıncal uluç
5) Fener carlos´un posterini alır - adnan polat
6 )istesem carlos´u 2 saatte buraya getiririm - yıldırım demirören
7 )Fener tur atlasın bikini giyerim - ahmet çakar
8 )Uğur fener´de 5 maç oynayamaz - ilhan cavcav
9 )10 maç yapsalar ikisi berabere biter 8 ini chelsea alır - ahmet çakar
10)Türkiyenin 4'te 3'ü şampiyon olmamızı istiyor - Sadri şener
Fenerbahçe'nin Top10 Kapağı!!!
1) Alex malex gelmez kandırmayın fener taraftarını - fatih altaylı
2) Feneri 100.yılda şampiyon yapmayacağız - yıldırım demirören
3) Fener sevilla yı yenemez - celal kolot
4) Semih golcü molcü değil - hıncal uluç
5) Fener carlos´un posterini alır - adnan polat
6 )istesem carlos´u 2 saatte buraya getiririm - yıldırım demirören
7 )Fener tur atlasın bikini giyerim - ahmet çakar
8 )Uğur fener´de 5 maç oynayamaz - ilhan cavcav
9 )10 maç yapsalar ikisi berabere biter 8 ini chelsea alır - ahmet çakar
10)Türkiyenin 4'te 3'ü şampiyon olmamızı istiyor - Sadri şener
erkekler voleybol liginde deplasmanda galatasaray'ı 3-0 yenen kulüp.
(bkz: http://www.hurriyet.com.t...digersporlar/19845480.asp)
(bkz: klasik)
öte yandan, futbolda son yıllarda derbilerdeki üstünlüğü dikkat çeken takım.
--spoiler--
fenerbahçe, Beşiktaş ile ligde oynadığı son 14 maçtan 9'unu kazanıp, 4'ünde berabere kalırken, sadece 1 kez kaybetti.
fenerbahçe, Galatasaray karşısında ise son 14 lig maçından 10'unu kazanıp, 2'sinde berabere kalıp, 2 kez de yenildi.
--spoiler--
kısacası türkiye'nin en büyük "spor" kulübü.
(bkz: http://www.hurriyet.com.t...digersporlar/19845480.asp)
(bkz: klasik)
öte yandan, futbolda son yıllarda derbilerdeki üstünlüğü dikkat çeken takım.
--spoiler--
fenerbahçe, Beşiktaş ile ligde oynadığı son 14 maçtan 9'unu kazanıp, 4'ünde berabere kalırken, sadece 1 kez kaybetti.
fenerbahçe, Galatasaray karşısında ise son 14 lig maçından 10'unu kazanıp, 2'sinde berabere kalıp, 2 kez de yenildi.
--spoiler--
kısacası türkiye'nin en büyük "spor" kulübü.
hâlâ başarıları nedeniyle kıskançlıktan sevilmediğini sanan pollyanna taraftarları olan kulüp.
yavrum, vitrinlerinde bile daha çok kupa olan liseler biliyorum ben. onları kıskanıyor muyuz?
yavrum, vitrinlerinde bile daha çok kupa olan liseler biliyorum ben. onları kıskanıyor muyuz?
(bkz: black mamba)
son altı senedir şşampiyonlar ligine gidemeyen,her branşta fenerbahçe'ye yenilen melislerin hayallerini görmemizi sağlayan devasa kulüp.
kendi sahasında en son trabzonspora 1996 da galatasaraya 1999 da beşiktaşa 2005 te yenilen kulüp. sayısız bok atmalara karşı hala ayaktadır.
beşiktaş maçında şanlı bir galibiyet almasada maçı ilk 20 dakikada koparan takımdır. sow'un gol atması ise adaptasyon sürecini hızlandıracak bir etkendir.
(bkz: derbi canavarı/#14503695)
şikeci kulüp. dün yönetim kurulu üyesi cihan kamer ne demiş. hani siz 58. maddenin değişmemesini istiyordunuz? ee tabi baktınız değişsin deyince suçun ikrarı olmuş oluyor tarz değiştirdiniz.
"Biz aslında 58. maddenin değişmesini savunuyoruz, tıpkı 62 ve 22'nin olduğu gibi. 62 ve 22 nedir yahu? Adam öldürüyorsunuz bu kadar ceza almıyorsunuz. Ne yaptı Türk futbolunu, sporunu geliştirmek için yıllarını harcayan insanlar? Biz bu yüzden değiştirilmesini savunduk. Ayrıca hiç bir yelpazesi yok. Dedikodusu da, yapanı da düşürülüyor. Biz uluslararası hukuğa değiştirilmesini istedik. Ama herkes formasını giydin ve Fenerbahçe düşmemek için değiştirmek istiyor. Fenerbahçe düşmemek için madde değişikliği istiyor haberi yalan. Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik."
edit: eksileyen melis yukarıdaki cümleler cihan kamer'in sözleri. dün canlı yayında söyledi.
"Biz aslında 58. maddenin değişmesini savunuyoruz, tıpkı 62 ve 22'nin olduğu gibi. 62 ve 22 nedir yahu? Adam öldürüyorsunuz bu kadar ceza almıyorsunuz. Ne yaptı Türk futbolunu, sporunu geliştirmek için yıllarını harcayan insanlar? Biz bu yüzden değiştirilmesini savunduk. Ayrıca hiç bir yelpazesi yok. Dedikodusu da, yapanı da düşürülüyor. Biz uluslararası hukuğa değiştirilmesini istedik. Ama herkes formasını giydin ve Fenerbahçe düşmemek için değiştirmek istiyor. Fenerbahçe düşmemek için madde değişikliği istiyor haberi yalan. Biz değiştirilmesini istedik ama yine şike yapanın küme düşürüleceği bir ceza sistemini istedik."
edit: eksileyen melis yukarıdaki cümleler cihan kamer'in sözleri. dün canlı yayında söyledi.
5 şubat 2012 tarihinde yavru kartalları bir kez daha ağlatmıştır.
fenerbahçe hayatın ta kendisidir. yedi yaşında babanın elinden tutularak duman altı kahvehanelerde nefes nefese maç izlemek yendiysek eğer mutluluktan tüm gece rüyalarda tribünlerinde bağırmak, yenildik ise saklanmaya çalışılan bir damla göz yaşıdır fenerbahçe. dünyanın tüm içinden çıkılmaz pisliklerine rağmen bir fener maçı sırasında her şeyi unutup sarı lacivert formanın büyüsüyle mest olmaktır. yıllar geçtikçe büyüyen bir aşktır. hayatın her alanında fenerbahçeli olmanın bilinciyle iyi bir insan olmaya çalışmaktır. yeri geldiğinde son anda kaçan şampiyonluktan sonra bir bankta tek başına sabahlamak, şampiyonlukta ise dünyayı, insanı daha bir sevmektir. hababam sınıfının sıcaklığı, turist ömerin insanlığıdır. ben bir yaşam biçimi olarak benimsediğim fenerbahçeyle çocuklar, torunlar yetiştirmek ve dünyaya güzel renkler katmak istiyorum. dileğim tüm takım taraftarlarının takımlarına aynı aşkla bağlanabilmeleridir. ancak şu da bilinmelidir ki haksızlıklara karşı göstereceğimiz dişin ışıltısı gözü dönmüşlerin gözlerini kör etmeye yeter de artar..
türkiyenin en uygar taraftarına sahip kulüb.
Yensede yenilsede taraftarlarının onu bırakmayacağı bir kulüp.
güzide spor kulübdür .ayrıca çok başarılı bir oyuncu kadrosu vardır.
spor kulübüdür. ezeli rakibi galatasaray'a bayan baskette bu akşam da dersini vermiştir.
ama asıl güzel olan spor kulübü olduğumuzu her alanda hatırlatmak:
galatasaray ile oynadığımız toplam son 102 adet (5 ana branş) maçlarından 83'ünü kazanmış olmamızdır. %80 yazar kardeş!
ama asıl güzel olan spor kulübü olduğumuzu her alanda hatırlatmak:
galatasaray ile oynadığımız toplam son 102 adet (5 ana branş) maçlarından 83'ünü kazanmış olmamızdır. %80 yazar kardeş!
(bkz: kaybedenler kulübü)
bütün taraftarlarının gurur duyması ve hiçbir maçında yalnız bırakmaması gereken bir bayan basketbol takımına sahip olan kulüp...
Her branşta koyduk diyenlere melo nun çükünü hatırlatmak gereken takımdır.
mali aydınların medyanın deyimiyle 'şok'* açıklamalarından sonra camia olarak ne diyecekler çok merak ediyorum.
mali ne diyor?
'febe'yi düşüren başkan olarak anılmam'.
durumun vahametinin farkında çünkü adam. bunu da açık açık ifade etmiş. adı geçen takımların götü kurtaramayacağını söylüyor bir nevi tünelin ucu karanlık derken.
febeli yöneticileri eleştirmiş febeyi uçuruma götürmekle. ben bir galatasaraylı olarak febe camiasına acıdığım için sırf merhametimden dolayı daha önce bunları yazmıştım. çünkü febeliler gerçekten duygusal insanlar, sürekli üzülmelerini, ağlamalarını istemiyorum. febenin kurtarılacak tarafı yok, mali bile iflas etti. febeli yöneticiler de bu kaçınılmaz durumun tadını çıkarıyor düşürün bizi diyerek. düşürecekler zaten. sadece sabaha mı bıraksak durumu söz konusu.
mali ne diyor?
'febe'yi düşüren başkan olarak anılmam'.
durumun vahametinin farkında çünkü adam. bunu da açık açık ifade etmiş. adı geçen takımların götü kurtaramayacağını söylüyor bir nevi tünelin ucu karanlık derken.
febeli yöneticileri eleştirmiş febeyi uçuruma götürmekle. ben bir galatasaraylı olarak febe camiasına acıdığım için sırf merhametimden dolayı daha önce bunları yazmıştım. çünkü febeliler gerçekten duygusal insanlar, sürekli üzülmelerini, ağlamalarını istemiyorum. febenin kurtarılacak tarafı yok, mali bile iflas etti. febeli yöneticiler de bu kaçınılmaz durumun tadını çıkarıyor düşürün bizi diyerek. düşürecekler zaten. sadece sabaha mı bıraksak durumu söz konusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar