bugün
- en gey özelliğiniz10
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- burçlara inanan erkek14
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- türklerin ileri olduğu konular20
- çırçıplak yatmak9
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- bir gün öleceğini unutmak10
- arkadaşlar bakar mısınız11
- deri ceketli serseri5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- eski seni özlüyor musun6
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- kültürün bireyi boğması4
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sevgili olmuyorsak arkadaş da kalmayalım erkeği2
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- gocu pandela barışı4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- seninle şurada olabilirdik5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- geceye bir şarkı bırak23
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- dinsize inanır mısın17
- ioçke'nin elleri4
- düşün ki o bunu okuyor4
- dövmeli erkek2
- gocu31
- abd vizesi4
- fethiye2
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- bir insanda en sevilen özellik3
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- kylian mbappe3
entry'ler (574)
kendisine mesaj, sms veya e-mail ile ulaşamazsınız. okurun tepkisinden ölesiye korkan, korkak, devri geçmiş gastecidir. ciddiye alınma baremini yıllar önce kaybetmiştir.
ölümü ile ülkenin geleceğine sülük gibi konan akepe zihniyetini ortaya çıkarmış genç. otopsi raporuna rağmen ölümünden bile akepe otokrasisini temize çıkartmaya uğraşan vicdanı satılmışların salyalarını okuyoruz burada da. biraz vicdan, biraz edep yahu. kötüleyin koçlar, kötülemeyenin eniştesine ihale vermiyorlarmış.
bugün ermeni kelimesi ile saçmalama sınırlarını zorlamaktadır. ayran içmeli acil.
ermeni kelimesini hakaret niyetinde kullanan, tayyip'in kafa dengi milli güreşçi. sonrasında tweet hesabı bana ait değil diye kıvırmıştır, o kadar da delikanlıdır. sözlük salakları boşuna gazlamasın, tosuncuktan öte değildir.
fenerbahçe'nin başında görmek istediğim teknik direktör. malaga haberleri doğru ise başka sezonlara diyelim.
başta habervaktim olmak üzere dezenfarmasyondan beslenen besleme basının sıklıkla başvurduğu habercilik anlayışı. dolmabahçe'de camide içki içtiler, grup seks yapmış olabilirler (adamın hayal gücüne bak), gezi parkında zina yapıyorlar, gözlerimle gördüm şeklindeki örneklerin altına "kemalizm, kemalist bla bla bla..." diye sayıklamak için acayip bir kafada olmak lazım.
bu salaklari analar nasil dogurmus diye merak ettiren hikaye.
http://gundem.milliyet.co...detay/1720907/default.htm
(bazılarının utanması olmayacak. şehit polis üzerinden ağızlarından köpük saçarak gezi parkındaki eylemcilere saldıracaklar ama utanmaları olmayacak. bu ölümün ve doğmadan babasız kalan çocuğun vebali de r.t. erdoğandadır. ama o kamuoyuna yalanlar söylemekten ve borsayı 10 haziran sabahı açtırmayarak maniple etmekten bu tür sorumluluklarının farkına varamayacak bir ruh halinde. sonumuz hayır olsun.)
(bazılarının utanması olmayacak. şehit polis üzerinden ağızlarından köpük saçarak gezi parkındaki eylemcilere saldıracaklar ama utanmaları olmayacak. bu ölümün ve doğmadan babasız kalan çocuğun vebali de r.t. erdoğandadır. ama o kamuoyuna yalanlar söylemekten ve borsayı 10 haziran sabahı açtırmayarak maniple etmekten bu tür sorumluluklarının farkına varamayacak bir ruh halinde. sonumuz hayır olsun.)
hala bunu soyleyen gerizekalidir.. net.
barok kelimesinin anlamını bilip bilmediğini merak ettiğim akepe kitlesinin lideri.
elma ile armudu karıştırmak için kürd olmak yeterli sanırım. buradan size iş çıkmaz hevaller, başka suları bulandırın.
lideri r.t. erdoğan olan kitle için de sözlük yalavaçları için de normal durumdur. evet değil mi, evet.
akpkk günlerini unutturmaya çalışan tayfanın komiklikleri.
(edit: başlık başıma... püskülü ben olayım)
(edit: başlık başıma... püskülü ben olayım)
istanbul'lu veletlere hiç bir bok öğretemeyecek pkk itlerinin bulunduğu (bir kısmı sözlükte de yuvalanmış) şehir. eline silah tutuşturulup ortalığı karıştır, terör estir koçum vs. diyenlerce gaza gelmek için kürd (kürt değil) olmak yeterli sanırım.
hala sesi soluğu çıkmayan lider. sözlükteki şakşakçıları bileklerini incitti, beyefendiden çıt yok. hayırlara gelsin.
korkudan sicmaya baslamis hiyartolarin hezeyanidir.
dostum kardesim dedigi esed'den once devrilecek olan. ne ironi ama.
(bkz: salak olunmaz salak doğulur) önermesini doğrulayan bir diğer başlık.
akepe soysuzu olmaktansa ayyaş, serkeş diye nitelendirilmeyi kabul gören güruhtur. şeref yoksunluğu insanları ne hallere soktu? sözlükte dikkat çekeceğim diye hıyartoluğunu sergilemekten çekinmeyen götten beyinlilerin anasına yazık..
akepe terekesinin cami duvarıdır. işediler, ne mal oldukları bir kez daha ayan beyan ortaya çıktı. bu zevat için yolun sonu görünüyor.