bugün

/790
ligde 1000 galibiyete ulaşan ilk takım.
bank asyaya değil, 2. lige, 3.lige düşse bile feneriumlardan alışveriş yapılacak, stadı dolup taşacak, inadına takım daha iyi oynayacak, taraftar daha çok destek olacaktır.
işte bunun nedenini bir türlü anlayamaz bukalemunlar, hayret içerisinde bakarlar, kıskanırlar.
ayrıca düşme ihtimalindeki umutlarının bir nedeni, fenerbahçe yokken istediği gibi atlarını oynatmak istediklerindendir.
ama olsa da geçici bir süredir bu, kocanız sizi yine gelir bulur.
ilklerin takımı olmaya devam eden kulüp. tebrikler sarı kanaryam.. nice binlere...
liderin ensesinde boza pişirmeye devam eden takım. öyle 3 kuruşa 5 yok a.q.
türkiyenin en büyük spor kulübü olmasının ve mücadele ettiği her branşta liderliğe oynamasının yanında, futbol takımı bugün 1000. galibiyetini almıştır.
söz konusu fenerbahçe ise diğerleri ancak peşimizden gelir...
kompleks yaratan kulüp.
tartışmasız türkiye'nin en popüler kulübü.
bunu acı olsa da galatasaray'lılar da, beşiktaş'lılar da biliyor.
sadece kendilerine itiraf edemiyorlar.
bukalemunspor taraftarı şike , bank asya muhabbeti ile kendini avuta dursun.. fenerbahçe rekorlar kırmaya, en baba transferleri yapmaya devam ediyor. işte bu nedenle türkiye'nin en büyük spor kulübü.
1-fenerbahçe kulübü ezeli rakibi galatasaray'ın arena stadı yapılmasın diye elinden geleni yaptı!

neden? çünkü stadı yapılan galatasaray'ın gelirleri artacak. avrupa kupalarında tur atladıkça gelirleri artacak.. saraçoğlu'nun bile fenerbahçe ekonomisine katkısı ortadayken fenerbahçe, ezeli rakibinin düzlüğe çıkmasını istemez..

2- her halükarda uefa'da en az üç yıl ceza alacak..

3- avrupa kupalarına katılma paraları alınmayacak. tur atlayamayacak, tribun geliri olmayacak, buyuk yıldızlar ancak çok yüksek meblağlar verilerek gelebilecek..

4- galatasaray bu ortamda avrupa kupalarına katılacak.. fenerbahçe'nin 20 milyon euro'ya adam getirirken, aynı ayarda adamı şampiyonlar ligine katılıyor diye belki de yarı fiyatına alacak..

5- stadını yapıp geliri artmasın diye düşünen camia galatasaray'ın fenerbahçe'yi ekonomik olarak geçmesini istemez!

6- suni gundemle cezalar ötelendikçe ötelendi.. federasyon başkanı senaryo'ya göre istifa edip gidecek..

7- yeni fedarasyon, kurullar, kurumlar 3-4 ay toparlanamayacak..

8- ueafa kocaman bir ülkeye.. avrupa şampiyonu çıkartmış, dunya kupası üçümcülüğü yaşamış bir ülkeye cezayı verecek..

9- fenerbahçe avrupa gelirinden mahrum kalacak! ama butun takımlar da kalacak!!

başından beri bu senaryoyu yazan, çizen, uygulayan herkesin emeğine sağlık..

fenerbahçe düşse de olur düimese de.. burda amaç aradaki fark açılmasın..
(bkz: fenerbahçe de gökhan gönül şoku)
türkiye' nin en temiz spor kulübüdür. bak fenerli sen bile bu söze inanmadın.
şike soruşturmasıyla başı belada olan kulüp.
TÜRKiYENiN EN TEMiZ SPOR KULUBÜ DiYE DALGA GEÇENLER, KENDi TARiHLERiNiN ÇOK TEMiZ OLDUGUNA iNANIYORLARMI ACABA SORUSUNU AKLA GETiREN SPOR KULUBÜ.
türk sporunun her alanda öncüsüdür. türk sporu dedim bak!
yaptıysa bir yanlış, bu onu haklı kılmaz ve gereken yapılmalıdır.
7 aydır kendisine yapılanları, sırtından geçinen asalakların yaptıklarını yediremiyordur büyüklüğüne, kahpece, haince, bizans imparatoru edasındaki yaklaşımlara içerliyordur en çok. düşmekten yana veya düşürülmekten yana endişesi asla yoktur. bizde bu sevda varken ayağa kaldırmasını da biliriz biz, isterse amatör kümede olsun. ama kahpelik kitabımızda yok bizim!
since 1983.
genel kuruldaki görüşünü aynen devam ettiren kulüp.

http://www.fenerbahce.org...detay.asp?contentid=27758
şu süreçte isterdim ki bi fenerli de çıksın adam gibi yorum yapsın. yok arkadaş, harbiden yok. niye yok? fenerbahçe kocaman çünkü! efenim bildiğiniz üzere febelilerin tek sığındıkları liman bu. aziz yıldırım içeri girmeden önce böyle diyordu, aykut da söylüyor habire. biri büyükse neden ben büyüğüm ben büyüğüm diye bağırma gereği duyar ki? enteresan değil mi? okuyun şurada yazılanları. ottan boktan büyüklük hikayeleri yazmışlar. tamam seviyorsunuz takımınızı anlıyorum. mahallenin güzel kızına aşık olur gibi, delice sevmek gibi. evet ama o mahalle kızı sizin düşündüğünüz gibi değil, kaşar lan o kaşar.

hem bu takım olayını cidden abartmayın. hayatınızı, kendinizi takımlar üzerinden tanımlamayın. ama fenerlilerde bu hastalık derecesine gelmiş adeta. herifler yırtınıyor biz büyüğüz diye. açık açık herkes burada fenerle dalga geçiyor, taşak sarması yapıyor. biri çıkıyor ama biz büyüğüz ondan bizle taşak geçiyorsunuz diyor. bana komik geliyor, başkasını bilemem. ben fenerlilerle eğlenmeyi, kafa bulmayı seviyorum. çünkü buna inanılmaz müsaitler. zaten o yüzden yazıyorum burada. şimdi fenerli kardeşlerimden biri çıkıp arşimed edasıyla 'evreka evraka işte ne gadder böyühh olduğumuzun kanıtı bu' derse sevinirim.
şike yaptığı söylense de, sırf lig tv'nin gelirleri düşeceği için aylardan beri küme düşürülemeyen takım. sebep sırf para, başka birşey değil. Yalnız bu iş uefa'ya kalır da, uefa takımları avrupa'dan men ederse, o zaman biraz kötü olur. 6 aydan beri bekliyoruz. kimse kimseyi kandırmasın, bu federasyon fenerbahçe'ye ceza veremeyecek. sonunda da uefa kararı verecek. herkes izleyecek.
taraftarları ne kimseye laf anlatabiliyor ne de yaranabiliyor. amk fenerbahçe büyük bir camia diyoruz, hadi lan ordan diyorlar. tamam diyoruz, eyvallah. sonra da çıkıp diyorlar ki tüm ligi tek başına kirletiyor, tff'yi bile yönlendiriyor, tüm takımları etkileyecek senaryolar yazıyor çiziyor ve uyguluyor, bir allah'ın kulu da ya dur bakalım sen kimsin diyemiyor...

bütün bunlara rağmen takım olayını abartan biz oluyoruz amk. biz diyoruz ki türkiye'nin bilmem kaç milyon taraftarı olan büyük bir kulübü, şu kadar geliri var, şu kadar gideri var, şu transferleri yapıyorlar. çok masumane bir şekilde takımın büyüklüğünü ifade etmeye çalışıyoruz. ama olm kulüp sizin gözünüzde kulüp değil illuminati olmuş. biz mi abartıyoruz siz mi? olm manyak mısınız lan?
şike yapıp mazlum ayağına yatan takım.ah ki ne ah.
Türk futbolunun bu hallere düşmesine sebep olan tek takım.
uefa'nın donuna kadar alacak olan takımım.gelsin paracıklar.
sezon sonuna kadar uefa'dan muhtemelen 50 milyon euro'yu çatır çatır ve kütür kütür alacak takım.
mehmet ali aydınlar'ın istifasından sonra son kalesi de düşmüştür. tüm kontrol artık platini'inin eline geçmiştir. hani şu, fenere "yakında ebenizin donunu göreceksiniz merak etmeyin" diyen platini.
küme düşmeyi para kaybetmeyi yönetcileri ve taraftarı bile isterken, dert etmezken amına kodumunun asalakları yüzünden sütünden tüyünden 7 aydır yararlanılan takımım.
mehmet ali aydınlar'ın giderayak hakkındaki gerçekleri dile getirdiği kulüp.

maa: ''ayrıca dün akşam bir haber kanalında, cas hakimi sayın av.kısmet erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef federasyonumuza 6 eylül ve 3 kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. böylece sayın erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.''

biz 1 birim suçluysak ve bizi 100 birim suçlu olarak gösteren her kim varsa hepsinin haysiyetini sikeyim.
© copyright 2005 - 2026