bugün
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı34
- fenerbahçeli yazarlar12
- ev boş gelsene diyen kızın amacı12
- sözlükte yasak aşk yaşadığına inandığımız yazarlar20
- yağmur yağınca direkt nescafe yapan kezban kız14
- aston villa'nın fenerbahçe'ye döşeyeceği boru4
- queen ravenna'ya açık teklif9
- yeaaaaaaaaaaaah4
- 14 ekim 2026 fenerbahçe'nin ırzına geçilmesi6
- aston villa'nın fenerbahçe'ye döşediği boru3
- aslolan ağladıysan bi duşa gir6
- kale3112'nin erik gibi hatun olması7
- erkeğin orospusu tipler8
- yeeeaaaahhh kadıköy5
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru10
- serenay sarıkaya5
- arkadaşlar acıktım5
- ithal kürtler10
- sindirella'nın orospu olması8
- eğleniyor muyuz gençler2
- din bilime engel mi3
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı86
- uludağ sözlükte yakışıklı erkek olmaması9
- arı alerjisi5
- sözlükte takılan evli barklı yazarların amacı28
- akrabaların içindeki en zengin insan16
- aston villa fc3
- tavukların pişmesi5
- insanı cinsel açıdan çekici yapan tuhaf ayrıntılar8
- fenerbahahahahahçe4
- enayimiknatisii26
- f4n4rb4hç42
- uludağ sözlük acil ilgi hattı15
- eşekten adam olur fenerden olmaz3
- güzellik göreceli değildir2
- yağmurdan nefret etmeye başlamak8
- fenerbahçe3
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- din gerekli midir sorunsalı6
- belinde kobra dövmesi olan kadınla evlenilir mi7
- ankara abisi iyilik derneği11
- futbol11
- almanya da tuttuğunuz takım3
- eşşekler adam olur bu fener adam olmaz2
- laptopun su çekmesi8
- uefa şampiyonlar ligi2
- nervionun beni reddetmesi7
- porno yönetmenlerinin hasta ruhlu tipler olması5
- erkeği karizmatik gösteren şeyler25
- şarapçı koala'ya aşık olduğumu itiraf ediyorum4
öyle bir geçer zaman ki dizisinde ailenin ikinci kızı aylin karakterini canlandıran 1989 doğumlu oyuncu .
türk bir ailenin kızı olarak ingiltere de doğdu. liseyi yine ingiltere de bitirdi. üniversite için ingiltere ye dönmesine 3 gün kala "öyle bir geçer ki" dizisindeki aylin karakteri için seçildi. kayıdı dondurup diziye başladı. iyi etti. gökten 3 elma düştü. hiçbiri ona denk gelmedi.
aile kökenlerinde bir ortadoğu geni olduğundan şüphelendiğim yeni nesil oyuncu.
türkiye de insanlar bu tarz insanları güzel buluyor garip la oraları.
fazlasıyla güzel ama aynı oranda çekici olmayan bir dizi oyuncusu. hiç sexi değil ama çok şirin.
çok güzel hareketler bunlar programının "bal dudak" diye anılan tombalağı eser yenenler le çıkmaya başlayan oyuncu.
oyunculuğu her geçen hafta gelişmektedir. geçtiğimiz hafta sonerle yemek sahnesinde gözlerimi doldurmayı başarmıştır.
bir ayaklı afet.
megan fox halt etmiş bunun yanında.
güzel bir oyuncudur. oyunculuğu da iyi. daha ne olsun hacı abi.
aslan burcudur. ırak'lı bir anne ile boşnak bir babanın evladı olarak ingilterede dünyaya gelmiş, eğitimini türkiye'de almıştır. yine ingiltere'ye dönmeye karar vermişken karşısına gelen "öyle bir geçer zaman ki" senaryosunu okur okumaz londra biletini iptal ettirmiş ve türkiye'de kalmayı seçmiş. ayrıca şu an özel kent üniversitesinin konservatuarında tiyatro okumaktadır.
çok güzel hareketler bunlarda rol alan bkm mutfak üyesi eser yenenler ile beraber görüntülenen hatun. 89lusun ama akıldan yoksun haldesin kızım.*
http://www.milliyet.com.t.../default.htm?ref=haberici
http://www.milliyet.com.t.../default.htm?ref=haberici
twitterda öyle bir fotoğrafı var ki; eser yenenler'e küfrettirir. insan mısın kızım sen ? http://a0.twimg.com/profile_images/1233172285/DSC_0021.jpg
"güzellik" denen olgunun ne derece "subjektif" olduğunu kanıtlamaktadır şu aralar sözlükte.
zeynep abdullah, isim ve soy isim olarak gayet dikkat çekici isme sahip olan kişi. isim- soy isim olarak güzel görünmesinde, dış görünüşünün hoş olmasının da etkisi olabilir.
the closer filminde natalie portman ve jude law'la beraber rol almıştır. çüş dedirtti.
şu videosuyla sempati toplayan, son zamanlarda gördüğüm en yetenekli yeni yetme oyuncu. ayrıca çok da güzel.
http://video.haberturk.co...eo/iste-15lik-aylin/50460
http://video.haberturk.co...eo/iste-15lik-aylin/50460
eser denen şişko ile çıkmaktadırlar kendileri.
dizide rol gereği ağlaması, gülmesi, sinirlenmesi çok gerçekçidir.
Güzelliği ulaşılabilir bir güzellik olmasından ötürü dikkat çeken hatundur. Gavurcasından bahsetmek gerekirse, Angelina jolie'ye bakarsınız hayatta ulaşamam dersiniz Güzel olarak nitelersiniz, Jennifer Aniston'a bakarsınız ulan ekranda o kadar taş karı var ama optimum ulaşılabilirlik aralığında en iyisi bu dersiniz ve kimi zaman Jennifer Aniston ablamızı Angelina jolie'den bile üstün tuttuğunuz olur.
Tabi Bu hatunu jennifer aniston'un güzelliğiyle, içtenliğiyle karşılaştırmak yanlış ama ne derler teşbihte hata olmaz. Gerçi jennifer aniston yaşına yaklaştığında şuanki özgü namal formatında lüzumsuz bir kadın olacaktır.
Tabi Bu hatunu jennifer aniston'un güzelliğiyle, içtenliğiyle karşılaştırmak yanlış ama ne derler teşbihte hata olmaz. Gerçi jennifer aniston yaşına yaklaştığında şuanki özgü namal formatında lüzumsuz bir kadın olacaktır.
güzel diyenlere bugüne kadar şiddetle karşı çıkardım ama yeni saç şekli ve rengiyle gözüme bir nebzede olsa güzel göründü. bu arada oyunculuğu iyi. yiğidi öldür, hakkını yeme yani. rol yaparken çok sevimli görünüyo.
(#12896426) oha. biri de çirkin desin şuna ya. allah aşkına arkadaşlar. ya çirkin işte. bi dikkatli bakın ya. (bkz: ulu bir sözlük gözünüze gözlük)
çirkin olmayan oyuncu.
ilk duyduğum katar emirinin yakın akrabası sandığım oyuncu.
ilk duyduğumda katar emirinin kendisi olduğunu sandığım oyuncu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar