bugün
- ilkokul bebesine türbanı savunmak53
- sözlükteki bölücüler9
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız14
- ağlıyorum sözlük21
- cumaya gitmeyen erkekleri aşağılayan kadın6
- türk arapsız yaşayamaz7
- gilded'in gözyaşları6
- benim de devletim olsun diyen kürt4
- seren serengil5
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek41
- cuma namazına gitmek yerine sözlükte takılmak16
- donuzlanan başlığıma yazmasın8
- manifest dinleyen erkek10
- ahmet hakan'ın ben böyle yağmur görmedim yazısı11
- neo osmanlı3
- adana adliyesi nde kavga sanatlarını öğrenmek4
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
- cumaya gitmeyen erkek bacımdır3
- sabahları 2 simit 2 açma 2 poğaça yiyen insan8
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı19
- 30 yaş üstü erkeklerin patatese dönmes8
- sen farklısın diyen erkek20
- beni seviyor musun sözlük16
- akit kapatılsın2
- anamgile gittiydim bacı gıı diyen kız4
- son kötü oylanan entrilerim2
- g i l d e d l i l y4
- sabah 7 akşam 7 günlük yevmiye 500 tl3
- sözlük ablası16
- fon vurgunu17
- arkadaşlar porselen mi bunlar yeni geldi4
- avram avinu3
- bütün yazarların bir gün öleceklerini düşünmek9
- beşiktaş9
- pforzheim6
- platon un mağara alegorisi10
- arı2
- osmanlı dönemiyle gurur duymak7
- tarhana çorbası12
- said nursi denilince akla gelen şeyler18
- 623 000 bin asker kaçağı12
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı87
- hasidik hanımı2
- bugün ne oldu2
- ayrıldık36
- iltica23
- futbol12
- köpeği hakaret olarak kullanmak13
- sabahları aç karnına kahve içen özenti2
- evde çiçek yetiştiren erkek19
öyle bir geçer zaman ki dizisinde ailenin ikinci kızı aylin karakterini canlandıran 1989 doğumlu oyuncu .
türk bir ailenin kızı olarak ingiltere de doğdu. liseyi yine ingiltere de bitirdi. üniversite için ingiltere ye dönmesine 3 gün kala "öyle bir geçer ki" dizisindeki aylin karakteri için seçildi. kayıdı dondurup diziye başladı. iyi etti. gökten 3 elma düştü. hiçbiri ona denk gelmedi.
aile kökenlerinde bir ortadoğu geni olduğundan şüphelendiğim yeni nesil oyuncu.
türkiye de insanlar bu tarz insanları güzel buluyor garip la oraları.
fazlasıyla güzel ama aynı oranda çekici olmayan bir dizi oyuncusu. hiç sexi değil ama çok şirin.
çok güzel hareketler bunlar programının "bal dudak" diye anılan tombalağı eser yenenler le çıkmaya başlayan oyuncu.
oyunculuğu her geçen hafta gelişmektedir. geçtiğimiz hafta sonerle yemek sahnesinde gözlerimi doldurmayı başarmıştır.
bir ayaklı afet.
megan fox halt etmiş bunun yanında.
güzel bir oyuncudur. oyunculuğu da iyi. daha ne olsun hacı abi.
aslan burcudur. ırak'lı bir anne ile boşnak bir babanın evladı olarak ingilterede dünyaya gelmiş, eğitimini türkiye'de almıştır. yine ingiltere'ye dönmeye karar vermişken karşısına gelen "öyle bir geçer zaman ki" senaryosunu okur okumaz londra biletini iptal ettirmiş ve türkiye'de kalmayı seçmiş. ayrıca şu an özel kent üniversitesinin konservatuarında tiyatro okumaktadır.
çok güzel hareketler bunlarda rol alan bkm mutfak üyesi eser yenenler ile beraber görüntülenen hatun. 89lusun ama akıldan yoksun haldesin kızım.*
http://www.milliyet.com.t.../default.htm?ref=haberici
http://www.milliyet.com.t.../default.htm?ref=haberici
twitterda öyle bir fotoğrafı var ki; eser yenenler'e küfrettirir. insan mısın kızım sen ? http://a0.twimg.com/profile_images/1233172285/DSC_0021.jpg
"güzellik" denen olgunun ne derece "subjektif" olduğunu kanıtlamaktadır şu aralar sözlükte.
zeynep abdullah, isim ve soy isim olarak gayet dikkat çekici isme sahip olan kişi. isim- soy isim olarak güzel görünmesinde, dış görünüşünün hoş olmasının da etkisi olabilir.
the closer filminde natalie portman ve jude law'la beraber rol almıştır. çüş dedirtti.
şu videosuyla sempati toplayan, son zamanlarda gördüğüm en yetenekli yeni yetme oyuncu. ayrıca çok da güzel.
http://video.haberturk.co...eo/iste-15lik-aylin/50460
http://video.haberturk.co...eo/iste-15lik-aylin/50460
eser denen şişko ile çıkmaktadırlar kendileri.
dizide rol gereği ağlaması, gülmesi, sinirlenmesi çok gerçekçidir.
Güzelliği ulaşılabilir bir güzellik olmasından ötürü dikkat çeken hatundur. Gavurcasından bahsetmek gerekirse, Angelina jolie'ye bakarsınız hayatta ulaşamam dersiniz Güzel olarak nitelersiniz, Jennifer Aniston'a bakarsınız ulan ekranda o kadar taş karı var ama optimum ulaşılabilirlik aralığında en iyisi bu dersiniz ve kimi zaman Jennifer Aniston ablamızı Angelina jolie'den bile üstün tuttuğunuz olur.
Tabi Bu hatunu jennifer aniston'un güzelliğiyle, içtenliğiyle karşılaştırmak yanlış ama ne derler teşbihte hata olmaz. Gerçi jennifer aniston yaşına yaklaştığında şuanki özgü namal formatında lüzumsuz bir kadın olacaktır.
Tabi Bu hatunu jennifer aniston'un güzelliğiyle, içtenliğiyle karşılaştırmak yanlış ama ne derler teşbihte hata olmaz. Gerçi jennifer aniston yaşına yaklaştığında şuanki özgü namal formatında lüzumsuz bir kadın olacaktır.
güzel diyenlere bugüne kadar şiddetle karşı çıkardım ama yeni saç şekli ve rengiyle gözüme bir nebzede olsa güzel göründü. bu arada oyunculuğu iyi. yiğidi öldür, hakkını yeme yani. rol yaparken çok sevimli görünüyo.
(#12896426) oha. biri de çirkin desin şuna ya. allah aşkına arkadaşlar. ya çirkin işte. bi dikkatli bakın ya. (bkz: ulu bir sözlük gözünüze gözlük)
çirkin olmayan oyuncu.
ilk duyduğum katar emirinin yakın akrabası sandığım oyuncu.
ilk duyduğumda katar emirinin kendisi olduğunu sandığım oyuncu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar