bugün
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek23
- dilekçeye nasıl başlanır9
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat37
- dincilere laf anlatmakta çalışmak19
- açım aç5
- piramitleri uzaylılar yaptı yalan söyleyen toptur9
- şu an ne isterdin7
- bir beden küçük kıyafet almak5
- halloween'e cadılar bayramı diyen keko5
- nas suresini duyunca cinler4
- sözlükteki yakışıklı olgun erkekler14
- ordu borazanı sesi çıkaran kezo3
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- cin çarpmasına maruz kalmak7
- arkadaşlar entry girer misiniz2
- cin düğününde geline takı olarak ne takılmalı5
- bira içerken dinlenebilecek şarkılar6
- gündüz uyukunun gelmesi gece gelmemesi3
- rivayetlerin sınırsız bollukla sunulması3
- kalvinci misin piskoposçu musun3
- galatasaray vs akp12
- bicepsleriyle dalga geçilen yuzır dayanışması9
- kaçak çay18
- define videoları izlemek3
- fon vurgunu54
- birbirinden ilgisiz incil metinleri okumak2
- edep sen ne güzel şeysin2
- borsa istanbul19
- ryan gossling e yakışıklı diyen bana demesin4
- mustafa sarıgül pornosu3
- çocukluk arkadaşlığı2
- kürk mantolu madonna6
- from gold from dust34
- whatsapp grubundan çıkarılmak10
- kadehi bitirip kedi gibi yieeeaah diye bağırmak2
- hakkı bulut3
- nişanlının eski sevgilisiyle buluşması9
- cinler3
- kadınların erkeklere hiç çok yakışıklısın dememesi16
- muslettin amca tarzı entry girmek5
- en karizmatik ve çekici sözlük erkeği7
- mustafa sarıgüi'ün seks kaseti iddiası11
- burhan çaçan ın burhan çaçan olduğu yıllar3
- şabat şalom5
- bir adam vardı canı sıkılan2
- çilekli pasta yiyen erkek7
- taksiciyimbebegim5
- sözlük erkeklerinin bicepsleri70
- atatürkçü insanların genelde zafer partili olması4
- 21 ekim 2026 lille galatasaray maçı58
entry'ler (260)
fazlasıyla metin serezli'ye benzettiğim başarılı ingiliz aktör.
bünyesinde yeniçeri ağası ali ağa gibi bir karizmatik oyuncuyu barındıran dizidir. sabahtan beri yana yakıla gerçek adını araştırıyorum ama yok. kimse mi merak etmez kim bu adam diye. hele ki birkaç bölümdür etkili bir role can verirken. ama sağolsunlar dizi jeneriğinde bile adı geçmiyor!
yana yakıla gerçek ismini aradığım ama hiçbir yerde bulamadığım karizmatik yeniçeri ağası "ali ağa" rolündeki aktördür. 110. bölüm itibariyle ilgili bölümün kilit sahnesi bu abimizin idam edildiği sahne olacak gibi. buna rağmen nasıl olur da bu adamın adı jenerikte geçmez aklım almıyor!
başkaları da benzer bir uyarı almış mıdır öğretmenlerinden bilmem ama ben bunu çok duyardım: "figürlerin etrafına siyah kontur çekilmez!"
he bir de (bkz: natürmort)
he bir de (bkz: natürmort)
(bkz: masters of horror) (bkz: jenifer)
pinhani ve sinan akçıl'ı karşılaştırmak gibi bir gaflete düşen insanların yorum yaptığı şenliktir.
sözlüğe hoşgelmiş bölümdaş yazardır.
ilgilenenlere; "avrupa birliği siyasi bir cüce, askeri bir solucan mı?" isimli kitabı dora yayınlarından çıkmıştır.
dizideki bade karakterinin alzheimer'lı annesinin geçen sezon en iyi haliyle hastalığın orta safhasında olduğunu farzedersek şu an izlediğim aynı karakter, aynı hastalığın ilk safhasında bile görünmüyor. kadın gayet normal yürüyor, konuşuyor, gözleri etrafını gayet bilinçli inceliyor hatta yorum yapıyor. yapmayın gözünüzü seveyim! dedesini alzheimer hastalığından kaybetmiş bir insan olarak, senaryodaki duygu yükünü artırmak için böyle bir karakter yaratıp sonra o karakteri ve hastalığını bu kadar basite indirgemeyi tüm alzheimer hastalarına saygısızlık olarak kabul ediyorum ben.
https://www.youtube.com/watch?v=K10Ei42nFiE
playlistime bu sevimli şarkıyı kattığı için sevgili yeğenime sonsuz şükran.
playlistime bu sevimli şarkıyı kattığı için sevgili yeğenime sonsuz şükran.
5.sezon 7. bölüm 1. part'ın 2:43 anındaki sucuk satan kara kaş kara göz bir delikanlı mı var ne? önce anil şimdi de bu. gerçi tamamen benim algıda seçiciliğimden kaynaklı bir durum da olabilir bu ama.*
ayrıca bir şey daha farkettim. bölüm sonunda david bowie'den the man who sold the world çaldı ki david bowie'nin gerçek adı david robert jones'tur. işin ilginci aynı zamanda dizide tanrı rolüne soyunmuş david robert jones adında bir kötü adamımız da vardı.
ayrıca bir şey daha farkettim. bölüm sonunda david bowie'den the man who sold the world çaldı ki david bowie'nin gerçek adı david robert jones'tur. işin ilginci aynı zamanda dizide tanrı rolüne soyunmuş david robert jones adında bir kötü adamımız da vardı.
şu ara bir çok işi ters giden burcun kadınıdır.
dikkat eden var mı bilmem ama 5.sezon 1. bölümde "elias öldü" diyen abiye "anıl" diye seslendi etta. supernatural'a konuk olmuş halil özsan'dan sonra ikinci bir türk konuk oyuncu dizinin türk fanlarına güzel bir jest olmuş doğrusu diyeceğim ama söz konusu kişinin gerçek adı ve memleketi hakkında bir bilgiye ulaşamadım henüz.
genel olaraksa temposu kıyasla düşük bir bölümdü; ama giderek yükselip umudumuzu boşa çıkarmayacağını umuyorum.
edit: anıl karakterinin gerçek adı shaun smyth imiş. http://fringepedia.net/wi..._Thought_Unifier_Model-11 tahmin yanlış ama pekala bizden birini canlandırıyor olabilir ama değil mi? "anıl" yahu! *
genel olaraksa temposu kıyasla düşük bir bölümdü; ama giderek yükselip umudumuzu boşa çıkarmayacağını umuyorum.
edit: anıl karakterinin gerçek adı shaun smyth imiş. http://fringepedia.net/wi..._Thought_Unifier_Model-11 tahmin yanlış ama pekala bizden birini canlandırıyor olabilir ama değil mi? "anıl" yahu! *
izlenilebilirliği ne ölçüde zarar gördü bilmem ama osman rolü için gün koper'in mükemmel bir tercih olduğu görüşündeyim. fiziksel özellikleriyle, en önemlisi gözlerindeki çocuksu ama bir o kadar da olgun ifadeyle osman gibi eq'su yüksek bir karakter için benim de tercih edeceğim aktör o olurdu kesinlikle. osman rolü için kıpır kıpır bir yakışıklı oğlan görmek isteyenler oyuncu seçimleri sizin göz zevkinize göre yapılmıyor, bilginize.
gardırop içindeki antikalaşmış battaniye,yastık ve bilumum türevlerinin kokusudur.
tadı düpedüz baharatlı crax olan cips.
klibinde michel telo'nun t-shirt'ünün lady gaga baskılı olduğunu yeni farkettiğim neşeli şarkıdır. sübliminallik var mı acaba işin içinde? *
soner kül kedisine bağlayıp ayakkabısını düşürmüştür merdivenlere. şaşkınlıkla izliyoruz.*
ağız içi problemlerinden ziyade mide rahatsızlığı olması da ihtimaller dahilindeki kızdır.
ilkokul 1. sınıfta elleri batacak diye beslenmesini yemeyenleri vardır. kim mi? bir tanıdık. *