bugün
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar9
- antalya daki rus nüfusunun 250 bine çıkması12
- chp liler ne ara bu kadar ahlaksızlaştı8
- arkadaşlar yeni sweetshirt üm nasıl8
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması39
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü12
- anın görüntüsü25
- sinan oğan41
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması26
- başkalarına göstererek ibadet21
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim49
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması11
- doğu perinçek14
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak12
- feramist12
- papa'nın giydiği mont18
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı26
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım12
- erdoğan'ın diploması yok44
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler16
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü17
- muharrem ince38
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak18
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası26
- kızların hoşlanma belirtileri12
- sahurdayız uludağ sözlük46
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30
- chp liler kimin torunları sorunları26
- habakkuk12
- biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz27
- erkeklerin hoşlanma belirtileri10
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı17
- frank lucas'ın çaylak olması18
- zall jahrein kavgası9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız41
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- tipik çomar davranışları12
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8

entry'ler (5857)
memleketim.
üniversite, askerlik, iş derken uzun yıllar sonra döndük ve sanırım ölene kadar sıcağına, havasına, güzeline hasret kalmadan çalışıp yaşayacağım şehir. yaklaşık 10 ay sonra sözlüğe yazma sebebim.
üniversite, askerlik, iş derken uzun yıllar sonra döndük ve sanırım ölene kadar sıcağına, havasına, güzeline hasret kalmadan çalışıp yaşayacağım şehir. yaklaşık 10 ay sonra sözlüğe yazma sebebim.
"laik olmayanların anasını satar" diye devam etmesi gereken beyan.
11 ay girmeyince unutulduğumuz, unuttuğumuz sözlük. ilk göz ağrımız. ne arkadaşlıklar, ne dostluklar kurduk. ne canlar yaktık, ne cananlar harcadık, sonu herşey gibi bitti tabi.
11 ay önce hakkında neler diyorsak yine aynı sorunlarla boğuşuyor. hakkında yazılmış son 20-25 entrye bakarsanız bile bunu anlıyorsunuz.
unutmayın lan eski toprakları. arada hatırlayın, naber lan ibnetor falan diye mesaj atın. arada giriyorum bakıyorum mesaj var mı diye. üzülüyorum olmayınca.
11 ay önce hakkında neler diyorsak yine aynı sorunlarla boğuşuyor. hakkında yazılmış son 20-25 entrye bakarsanız bile bunu anlıyorsunuz.
unutmayın lan eski toprakları. arada hatırlayın, naber lan ibnetor falan diye mesaj atın. arada giriyorum bakıyorum mesaj var mı diye. üzülüyorum olmayınca.
direk para akışını sağlayacak özelleştirmelerin yapılması, başkaca özelleştirecek bir şeyin kalmaması nedeniyle, bu paranın elde edilme yöntemini vergi ile bulan hükümet.
en iyi zamanlarımız geride kalıyor. bundan sonrası herkes için cehennem.
en iyi zamanlarımız geride kalıyor. bundan sonrası herkes için cehennem.
babama gore budistlerin anasi sikilecek.
milyonlari sike yasasi olarak bilinen yasanin meclisten cikmasi durumunda aziz yildirim'i ve fenerbahce'yi kurtarma operasyonu olarak algilanacagi sanrisina kaptiran kulup.
fenerbahceli yoneticiler orgut suclamasiyla karsi karsiya. yasadaki degisiklik orgut suclarinda degil sporda siddet suclarinda indirime gidiyor. yani yasa degisikligi ile fenerbahce kurtarilacak diye dusunmek gerizekaliliktan baska bir sey degil.
yine bu yasa baska birilerine yariyor. bakalim kime? zaman cikarir nasil olsa. ama nasil oluyorda tum insanlar bu kadar gerzekce bu yasa degisikligini fenerbahce'ye yoruyorlar anlamak mumkun degil.
fenerbahceli yoneticiler orgut suclamasiyla karsi karsiya. yasadaki degisiklik orgut suclarinda degil sporda siddet suclarinda indirime gidiyor. yani yasa degisikligi ile fenerbahce kurtarilacak diye dusunmek gerizekaliliktan baska bir sey degil.
yine bu yasa baska birilerine yariyor. bakalim kime? zaman cikarir nasil olsa. ama nasil oluyorda tum insanlar bu kadar gerzekce bu yasa degisikligini fenerbahce'ye yoruyorlar anlamak mumkun degil.
ulkenin geldigi duruma cok guzel ornek olan olay.
zaten sucsuz olan insanlarin sucsuzlugunun kanitlanmasina seviniyoruz.
peki simdi sucsuz, aylarca ozgurlugunden mahrum kalan insanlara ne olacak?
zaten sucsuz olan insanlarin sucsuzlugunun kanitlanmasina seviniyoruz.
peki simdi sucsuz, aylarca ozgurlugunden mahrum kalan insanlara ne olacak?
tipik sünni müslüman beynine sahip olduğunu gösterir.
hangisi farklı ki bunun farkını arıyorsunuz?
hangisi farklı ki bunun farkını arıyorsunuz?
neden bilmiyorum ama galatasaray taraftarlarının çok temkinli oldukları maç.
bir fenerbahçe taraftarıyım ama bu maçtan korkuyorum ve galatasaray'ın kazanacağına yüzde yüz eminim. içimden izlemek bile gelmiyor. bir süpriz yapabilir miyiz diye izleyeceğim. umarım farka gitmez.
tüm yıl boyunca bu maçı bekledi galatasaraylı dostlarımız. dilerim volkan'a ve emre'ye gereksiz şeyler yapılmaz.
bir fenerbahçe taraftarıyım ama bu maçtan korkuyorum ve galatasaray'ın kazanacağına yüzde yüz eminim. içimden izlemek bile gelmiyor. bir süpriz yapabilir miyiz diye izleyeceğim. umarım farka gitmez.
tüm yıl boyunca bu maçı bekledi galatasaraylı dostlarımız. dilerim volkan'a ve emre'ye gereksiz şeyler yapılmaz.
yaptığı yalan haberler ile buradan köye yol olacak adamın.
bu kez de başsavcılık yaptığı haberi yalanlamış. biz şaşırmadık.
http://www.cnnturk.com/20...nladi/639458.0/index.html
bu kez de başsavcılık yaptığı haberi yalanlamış. biz şaşırmadık.
http://www.cnnturk.com/20...nladi/639458.0/index.html
dün gece s04e07 izleyerek 1-2 aydır biriktirdiğim bölümleri an itibariyle bitirmiş olduğum dizi. akıllarda onlarca soru var henüz cevap verilemeyen bazılarını da biz soralım bakalım.
--spoiler 1--
gölün dibinden gelen peter, walter'a seslenen peter olmayabilir. yani başka bir evrenden gelen peter da olabilir. zira olivia ile konuşmasında "yooo ben seslenmiyordum, görünmüyordum" gibi şeyler söyledi. bu durumda acaba yanlış peter mı geldi sorusu geliyor. ama öyle olsa "ulan dümbükler neden beni evimden alıp buraya getirdiniz" derdi heralde. acaip bir kafa karışıklığı, nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça.
--spoiler 1--
--spoiler 2--
peter şu para çevirme işini 1 kere yapsın, babası gerçekten onun olduğunu anlayacak. ya da peter'ın çocukken en sevdiği yemekleri yaparken "şunu da severim" gibi bir konuşma ile duygu selleri yaşanacak.
--spoiler 2--
--spoiler 3--
yıllarca kapalı olan evi açıyorsunuz her şeyin üstü kapalı. sonra bir açıyorlar hoop lcd tv var evde. ne iş?
--spoiler 3--
--spoiler 1--
gölün dibinden gelen peter, walter'a seslenen peter olmayabilir. yani başka bir evrenden gelen peter da olabilir. zira olivia ile konuşmasında "yooo ben seslenmiyordum, görünmüyordum" gibi şeyler söyledi. bu durumda acaba yanlış peter mı geldi sorusu geliyor. ama öyle olsa "ulan dümbükler neden beni evimden alıp buraya getirdiniz" derdi heralde. acaip bir kafa karışıklığı, nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça.
--spoiler 1--
--spoiler 2--
peter şu para çevirme işini 1 kere yapsın, babası gerçekten onun olduğunu anlayacak. ya da peter'ın çocukken en sevdiği yemekleri yaparken "şunu da severim" gibi bir konuşma ile duygu selleri yaşanacak.
--spoiler 2--
--spoiler 3--
yıllarca kapalı olan evi açıyorsunuz her şeyin üstü kapalı. sonra bir açıyorlar hoop lcd tv var evde. ne iş?
--spoiler 3--
bir spor kanalinin ulkenin tum spor gundemini degistirecek toplantiyi yayinlamasini anlayamayanlarin zerre anlayamayacagi toplanti.
bir de agliyor cok matah bir seymis gibi.
tff'nin ve dahi galatasaray'in parali adamlari ilhan helvaci ve lutfi aribogan'in sereflerini acikca belli ettikleri toplanti olmustur.
bir de agliyor cok matah bir seymis gibi.
tff'nin ve dahi galatasaray'in parali adamlari ilhan helvaci ve lutfi aribogan'in sereflerini acikca belli ettikleri toplanti olmustur.
29 kasım 2011 fenerbahçe yönetim kurulu toplantısı'ndan sonra hala bunu diyebilenin serefinden suphe ederim.
utanin artik.
utanin artik.
cumhurbaşkanına 6250 nolu şike yasası olarak bilinen yasa değişikliğini onaylamaması için kara propaganda yapan devletin kanalı.
fenerbahçeyi beğenir veya beğenmez yöneticileri, ama unutmasınlar kendileri 25 milyon fenerbahçelinin vergilerinin gittiği kanalı yönetiyorlar. stv'den devletin kanalına çaycısına varana kadar transfer yaparsan olacağı bu işte.
fenerbahçeyi beğenir veya beğenmez yöneticileri, ama unutmasınlar kendileri 25 milyon fenerbahçelinin vergilerinin gittiği kanalı yönetiyorlar. stv'den devletin kanalına çaycısına varana kadar transfer yaparsan olacağı bu işte.
ertesi gun is icin erken uyanilmasi gerektiginden katilamayacagim zirve.
cumartesi niye yapmiyorsunuz allahsizlar?
cumartesi niye yapmiyorsunuz allahsizlar?
anasina deger vermeyen erkek soylemi.
o kadar cok yazdim geri sildim ki hakaret olmasin diye ama cidden allah belanizi versin.
o kadar cok yazdim geri sildim ki hakaret olmasin diye ama cidden allah belanizi versin.
besiktas'a verilen penaltinin kendisine iade edilmesi icin uefa'ya basvuracak takim.