bugün

/262
şahsıma ikide bir:

''hay aksi

Bir sorun oluştu. Bunu en kısa sürede düzeltmeye çalışıyoruz. Tekrar deneyebilirsin.''

diyen oluşum. arkadaşım bu ne samimiyet allasen ?.
pörtlemiş site. e açarsan profilleri bey abicim millet abanır işte böyle şu kız kimmiş bu kız güzelmiş diye.
gelmiş geçmiş en büyük sanal vitrindir, vitrindekiler ise insanlardır.
gün itibariyle gizliliğin içine eden, an itibariyle de ulaşılamayan site. korkuyorum bunlar yine bir halt karıştırıyor. sabah uyanıp bir de bakmışız ki arkadaş listemizde olmayan kişilerin bile mesaj kutularına girebiliyoruz. ya da herkesin arkadaş listesine standart olaraktan ajdar ve ismail yk profilleri eklenmiş.
an itibariyle ulaşılamayan site. 2012'nin üstüne bu olmadı ama. korkuyorum lan. çok üşüyorum. arada bir titremeler geliyor. uyku bastırdı aniden ama çok soğuk burası. iki günlük suyumuz var..
yarım saat itibariyle göte gelmiş sitedir.
çatıya çıkan çocuğun çanağı doğru yöne çevirmesiyle açılan site. hah tamam öyle kal.
farmville oynayanların tarlalarını yaktıkları için kısa bir süre kapandığını umduğum site.
an itibariyle tum profillere serbestce girebileceginiz olusum. eski sevgililerin hepsini bi guzel check edebilirsiniz...
arkadaş listesinde olmayıp da tanıdık olduğundan emin olmak için insanların sadece profil fotoğrafını görmelerinin yeni gizlilik ayarlarıyla bir imkanının olup olmadığını düşündüren site. sadece profil albümü değil sadece bir fotoğraflık gözükenler de var ama nasıl hala çözebilmiş değilim. önceden arama ayarlarındaydı ama artık kalkmış.*
gün geçtikta yonjalaşan site. mark naptın oğlum sen!!
gizlilik ayarlarının folloş olması neticesinde bu gece itibariyle çok gencin ekmeğine yağ sürecek. eski sevgililerden albümler yapılacak falan. çok fena sözlük çok fena. *
http://www.facebook.com/p...1aac8f49&id=811994173 bunun gibi mesela..
"o nickimicinotuzharfgerekiyormus çok değişmişsin ya" şeklinde eski sevgiliden gelen bir mesajla duruma ayıktırılmasam sittin sene ayarların değiştiğini farketmeyeceğim site. çok kişi hesabını kapatır, çok...*
milletin fotoğraflarının çarşaf çarşaf ortalığa serilmesine yol açmış site.
gizlilik ayarlarının değişmesiyle eski sevgilimin profilini görmemi sağlamış ve uykumun içine sıçmış sitedir. uzun süredir eski sevgilisinin resimlerini görmeyen bünye, birden karşısına saçma sapan insanlarla çekilmiş fotoğreflarını görünce sinir oluyor. " ulan kaç zaman geçmiş, hala neye sinir yapıyorsun allah allah... " diye söyleniyor insan.
kisa sureli bir private policy ayarsizligi sirasinda durumu suistimal edenlerin en yakin zamanda fislenmesi gerekiyor. bilelim kimler eski sevgililerini dusunup hala osbir cekiyor.
düşünsenize herkesin profiline kim bakmış uygulaması ekleniyor ve kim bu açıktan faydalanıp kimin profiline girmiş görüyo.**
son aldığım bilgiye göre, ''gizliliğin kalkmış olduğunu görüp, duyup, eski sevgililerine abanan yaralı insanlar topluluğu''nda başı türkiye çekmektedir. başı çekiyor evet. ikinci sırada ise ruslar varmış, e öyle hatunlara dönüp dönüp bakıcan zaten.
an itibariyle çıldırmış site. özel hayatın gizliliği diye bir şey kalmamış yahu.

(bkz: kıçımız başımız açık kalmış)
yönetime "listende olmayanların profiline gir" , "facebook onaylı %100 tüm profilleri açıyor" , "arkadaş listeni davet et" gruplarından gına gelmiş olacak ki "en iyisi bunu biz yapalımda şu gruplara bir dur diyelim" mantığıyla profilleri açmış olabilir.
ben hariç herkesin eski yavuklularının profillerini görebildiği site. anlaşılan ben zeki insanlara çarpmışım bugüne kadar.*
kişisel not: gerçi milletin profilini görsem ne olacak orası da ayrı bir muamma.
* o ne lan öyle, kim kimin duvarına işemiş, kim kimi dürtmüş, banane olm.
bi kaç aya kadar sinir olduğum, sayfamı kapatmaya çalıştığım yer. ama şimdi şu farmville yüzünden hiç çıkmıyorum, çıkamıyorum. çok fena çarpıldım sözlük!
her ne kadar deli gibi kötülenceğini bilsemde,

a sosyal gençliğin zaman öldürmek için tv yerine seçtiği yeni popülerimsi amaçsızlık hedesidir.
© copyright 2005 - 2026