bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası6
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- takibe anında takip5
- friedrich hegel la bi cay icek15
- zina ne fuhuş ne sorunsalı3
- kiraz cicegi kolonyasi39
- 11 eylül 2026 beşiktaş erzurumspor maçı4
- kendine yalan söyleme eğilimi9
- mesih gelseydi5
- mal mıyım sorunsalı6
- küt saçlı hatun8
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- istanbul trafiği3
- yapay zeka sözlük moderatörü3
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- mutsuzken çirkin olmak8
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- iskender10
- pazardan bir kilo muz alan erkek2
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
- kızılcık şerbeti dizisi3
- insan iyiyi kötüyü bilme iradesine aden de kavuştu7
- güne bir şiir dizesi bırak5
- yeralti edebiyatcisi11
- aydınlanmak3
- esnaf lokantasında çorba içerken hayatı sorgulamak10
- sözlükteki israil sempatizyanları4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın5
- seninle salam ekmek bile yerim diyen kız6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler13
- seni severken valizini hazır tutan kadın10
- frankyfourfingers3
- etli biber dolması yapan erkek9
- esnaf lokantasında hepiniz topsunuz diye bağırmak2
- ona bir şey söyle7
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- sovyetlerin çöküşü usame ve nükleer bavullar2
- yeğen2
- platon un mağara alegorisi15
- ismail kartal31
- true silik olsun10
- erkekler tuvaletinde gizli kamera bulunması5
- allah savaşa davet etmez vaatlerinden vazgeçmez3
- arkadaşlar ya3
- özgürlük nedir sorunsalı7
- ice latte ısmarlanacak sözlük yazarları6
pörtlemiş site. e açarsan profilleri bey abicim millet abanır işte böyle şu kız kimmiş bu kız güzelmiş diye.
gelmiş geçmiş en büyük sanal vitrindir, vitrindekiler ise insanlardır.
gün itibariyle gizliliğin içine eden, an itibariyle de ulaşılamayan site. korkuyorum bunlar yine bir halt karıştırıyor. sabah uyanıp bir de bakmışız ki arkadaş listemizde olmayan kişilerin bile mesaj kutularına girebiliyoruz. ya da herkesin arkadaş listesine standart olaraktan ajdar ve ismail yk profilleri eklenmiş.
an itibariyle ulaşılamayan site. 2012'nin üstüne bu olmadı ama. korkuyorum lan. çok üşüyorum. arada bir titremeler geliyor. uyku bastırdı aniden ama çok soğuk burası. iki günlük suyumuz var..
yarım saat itibariyle göte gelmiş sitedir.
çatıya çıkan çocuğun çanağı doğru yöne çevirmesiyle açılan site. hah tamam öyle kal.
farmville oynayanların tarlalarını yaktıkları için kısa bir süre kapandığını umduğum site.
an itibariyle tum profillere serbestce girebileceginiz olusum. eski sevgililerin hepsini bi guzel check edebilirsiniz...
arkadaş listesinde olmayıp da tanıdık olduğundan emin olmak için insanların sadece profil fotoğrafını görmelerinin yeni gizlilik ayarlarıyla bir imkanının olup olmadığını düşündüren site. sadece profil albümü değil sadece bir fotoğraflık gözükenler de var ama nasıl hala çözebilmiş değilim. önceden arama ayarlarındaydı ama artık kalkmış.*
gün geçtikta yonjalaşan site. mark naptın oğlum sen!!
gizlilik ayarlarının folloş olması neticesinde bu gece itibariyle çok gencin ekmeğine yağ sürecek. eski sevgililerden albümler yapılacak falan. çok fena sözlük çok fena. *
http://www.facebook.com/p...1aac8f49&id=811994173 bunun gibi mesela..
"o nickimicinotuzharfgerekiyormus çok değişmişsin ya" şeklinde eski sevgiliden gelen bir mesajla duruma ayıktırılmasam sittin sene ayarların değiştiğini farketmeyeceğim site. çok kişi hesabını kapatır, çok...*
milletin fotoğraflarının çarşaf çarşaf ortalığa serilmesine yol açmış site.
gizlilik ayarlarının değişmesiyle eski sevgilimin profilini görmemi sağlamış ve uykumun içine sıçmış sitedir. uzun süredir eski sevgilisinin resimlerini görmeyen bünye, birden karşısına saçma sapan insanlarla çekilmiş fotoğreflarını görünce sinir oluyor. " ulan kaç zaman geçmiş, hala neye sinir yapıyorsun allah allah... " diye söyleniyor insan.
kisa sureli bir private policy ayarsizligi sirasinda durumu suistimal edenlerin en yakin zamanda fislenmesi gerekiyor. bilelim kimler eski sevgililerini dusunup hala osbir cekiyor.
son aldığım bilgiye göre, ''gizliliğin kalkmış olduğunu görüp, duyup, eski sevgililerine abanan yaralı insanlar topluluğu''nda başı türkiye çekmektedir. başı çekiyor evet. ikinci sırada ise ruslar varmış, e öyle hatunlara dönüp dönüp bakıcan zaten.
an itibariyle çıldırmış site. özel hayatın gizliliği diye bir şey kalmamış yahu.
(bkz: kıçımız başımız açık kalmış)
(bkz: kıçımız başımız açık kalmış)
yönetime "listende olmayanların profiline gir" , "facebook onaylı %100 tüm profilleri açıyor" , "arkadaş listeni davet et" gruplarından gına gelmiş olacak ki "en iyisi bunu biz yapalımda şu gruplara bir dur diyelim" mantığıyla profilleri açmış olabilir.
ben hariç herkesin eski yavuklularının profillerini görebildiği site. anlaşılan ben zeki insanlara çarpmışım bugüne kadar.*
kişisel not: gerçi milletin profilini görsem ne olacak orası da ayrı bir muamma.
kişisel not: gerçi milletin profilini görsem ne olacak orası da ayrı bir muamma.
* o ne lan öyle, kim kimin duvarına işemiş, kim kimi dürtmüş, banane olm.
bi kaç aya kadar sinir olduğum, sayfamı kapatmaya çalıştığım yer. ama şimdi şu farmville yüzünden hiç çıkmıyorum, çıkamıyorum. çok fena çarpıldım sözlük!
her ne kadar deli gibi kötülenceğini bilsemde,
a sosyal gençliğin zaman öldürmek için tv yerine seçtiği yeni popülerimsi amaçsızlık hedesidir.
a sosyal gençliğin zaman öldürmek için tv yerine seçtiği yeni popülerimsi amaçsızlık hedesidir.
hani millet her sene belli birkaç tv dizisine hücum eder de bokunu çıkarana kadar gider ya. oyuncuların adı sürekli aşk dedikodularına karışır. yayınlandığı sürelerde sokaklar boşalır. dizi bitince yani uyuşturucu kesilince beyne kan gitmeye başlar. bir süre sonra tekrar dönüp bakınca o kadar da güzel olmadığını anlarsın. daha daha sonra ise bunu mu izlemiştik yahu dersin.
toplu deliliktir. bir oyuncak verilir elimize. hiç sormayız neden diye. oynarız da oynarız. sıkılana dek. bu facebook dalgası da böyle birşey işte. tıpkı herkes izlediği için izlenen diziler gibi. ve etkisi azalınca, yerine başka birşey geçince unutulacak. yani adına methiye dizmeye gerek olmayan basit bir vasıta. hayatın gerçek bir parçası değil. hayattan çıkartılmış yapay bir mücevher. değeri de yok aslında. bizim ona biçtiğimizden başka.
okan bayülgen sahteliğinde bir entri oldu. bunları yazıcam ve az sonra gidip kalabalığa karışıcam be sözlük. ben bir hiçim. ara sıra arızalanan ve anlamlı bir isyana kayan beynimin hep böyle kalması dileğiyle. face'siz face'siz sırıtıyorum şimdi.
toplu deliliktir. bir oyuncak verilir elimize. hiç sormayız neden diye. oynarız da oynarız. sıkılana dek. bu facebook dalgası da böyle birşey işte. tıpkı herkes izlediği için izlenen diziler gibi. ve etkisi azalınca, yerine başka birşey geçince unutulacak. yani adına methiye dizmeye gerek olmayan basit bir vasıta. hayatın gerçek bir parçası değil. hayattan çıkartılmış yapay bir mücevher. değeri de yok aslında. bizim ona biçtiğimizden başka.
okan bayülgen sahteliğinde bir entri oldu. bunları yazıcam ve az sonra gidip kalabalığa karışıcam be sözlük. ben bir hiçim. ara sıra arızalanan ve anlamlı bir isyana kayan beynimin hep böyle kalması dileğiyle. face'siz face'siz sırıtıyorum şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar