bugün
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi12
- ultraslan lideri sebahattin şirin'in gözaltına alı4
- ikinci abdülhamid4
- durmazlar çetesi3
- galatasaray ın yine başını alması3
- dinsiz milliyetçilik3
- okan buruk5
- a9 tv3
- gocunun freddy travması6
- 09 ağustos 2026 istanbul da sağanak ve rüzgar uyar3
- futbol24
- dem parti3
- cansever16
- çocuğa tecavüz eden adamın kurşuna dizilmesi5
- pazar kahvaltı klasikleriniz6
- düşün ki o bunu okuyor5
- ayşen gruda4
- victor osimhen8
- özgür özel4
- kaplanın sırtında2
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- kışlık domates konservesi yapmak5
- adnan oktar vs fethullah gülen3
- behlül bihter sevişmesinin reyting rekoru kırması5
- spor yapmak2
- pkk lılara af çıkması4
- namuslu filmi3
- anın görüntüsü10
- türkiye pazar günü yeni bir sabaha uyanacak6
- aym memur emeklilerine seyyanen zam kararı3
- çinliler4
- okanınçükü2
- almanya11
- naif insanlar4
- çirkef galatasaray5
- pocoyo daki pato'nun çok yakışıklı olması3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- enflasyon hedefinin tutmaması4
- galatasaray14
- lisede kızlara şiir okuyanlar şimdi ne yapıyor3
- dünyanın 10 da birinin solak olması5
- katlanır bisiklet2
- 9 ağustos 2026 gaziantep depremi3
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- vfb stuttgart7
- sabah kahvesi5
- zorunlu eğitim8
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- italya7
- fc internazionale milano6
9 Ağustos Pazartesi günü saat 21:25'de; trt 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak aile dizisidir. başrollerinde emre altuğ, hande subaşı, ahmet kural, serkan kuru, erdem akakçe, kerem kupacı, bala atabek ve zeynep zamire kasapoğlu oynuyor.
(bkz: onugecelimabi)
(bkz: ukteydi doldurdum)
(bkz: onugecelimabi)
(bkz: ukteydi doldurdum)
(bkz: elde var bir)
2009 yılında atv de yayınlanan yalancısın sen dizisini hatırlatan, emre altuğ, hande subaşı ve serkan kuru nun rol aldığı trt nin yeni dizisi.
emre altuğ matematik hocası kenan dağaşan karakterini oynuyor bu dizide. her şeyi de matematiğe bağlıyor bir şekilde.
izlediğim, takip ettiğim dizilerden değildir ama şöyle bir abla kardeş diyaloğu geçmiştir bu dizide, çok hoşuma gitti, hayli duygusaldı,
-yapma böyle abla, ağlama. hem zaten ankara çok uzak değil ki buraya. bak ağlayacaksan gitmem.
+gitmeyeceksen ağlamam... ankara soğuktur, kazak koydum sen artizsin sakın giymemezlik etme. olur mu?
-yapma böyle abla, ağlama. hem zaten ankara çok uzak değil ki buraya. bak ağlayacaksan gitmem.
+gitmeyeceksen ağlamam... ankara soğuktur, kazak koydum sen artizsin sakın giymemezlik etme. olur mu?
Trt'nin insanı hem güldüren hem tebessüm ettiren güzel yapımlarından biridir. Tam bir aile dizisidir, kumanda reflexi yapmanıza asla gerek kalmaz. Diğer tadından yenmeyen dozajında güldürü barındıran dizisi ise Halil ibrahim Sofrası'dır.
ailecek vakit geçirmek için izlenebilecek tabiri caizse çerez dizi.
olmuş bu dizi. çok sevimli. çok keyifli.
an itibariyle çekimine gittiğim trt dizisi.
dün hüzünlü bir sezon finali yapmış dizi.
yeni sezonuyla ve yaptığı değişikliklerle de ilgimi çekmiş güzel bir dizi.
ismini her duyduğumda aklıma nefret ettiğim güzide ders matematiği getiren dizidir.
yeni bölümlerinin pendik lisesinde çekilen dizi. orda okudum ordan biliyorum.
en aklı başındaki lise-sınav temalı dizi.
trt dizisidir. çakıl taşları'nın cenker'i özgün karaman'ın rol alması dışında pek de ilgimi çekmemiştir.
güzel bir dizi.
bir elin parmaklarını geçmeyen güzel lise dizilerimizin biridir. gerçekten o kadar az ki o kaliteli izleyeni ahmak yerine koymayan lise dizileri, var olan iyiler alkışlanıyor tabi.
trt'nin kaliteli dizisi. yalnız rıfat rolündeki kerem kupacı ile aynur rolündeki zamire zeynep kasapoğlu'na bir çare bulsalar dizide biraz gereksiz gibiler.
yeni kesfettigim bir dizidir. lise dizilerinden nefret eden benim bile hoşuma gitmiştir. diğer benzeri dizilerdeki gibi okulun serserisi, orospusu, pısırığı gibi gereksiz ve saçma karakterler yoktur dizide. malum arkadaş grubunun muhabbetleri guldurucu ve keyiflidir.
bu dizi dururken pis yedili, arka sıradakiler gibi s..kindirik dizileri izleyenlerin gözlerinden öperim.
bu dizi dururken pis yedili, arka sıradakiler gibi s..kindirik dizileri izleyenlerin gözlerinden öperim.
Eski mezun olduğum okulda çekilen dizidir kendilerı. Pendik Lisesine özlem duydukça bir açıp bakasım gelirde nedendir bilinmez izlemedim hic.
bitmiş olan dizidir.
eski bölümleri sabah kuşağında trt 1'de yayınlanmaktadır. güzel bir dizidir. başrollerde emre altuğ, rojda demirer ve ahmet kural oynuyor.
(bkz: There achieve life)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar