bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- sarımsak yiyen kız6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- mercimek çorbası içen kadın14
- uludağ sözlük size ne kattı24
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- pankek mi pişi mi10
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- uyudunuz mu4
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- tarihteki en kanlı savaşlar2
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- sözlüğün en masum yazarları16
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi4
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- hamarat kadın5
- fusya semsiyeli yabanci26
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- pizza6
- s'i l v'e r m'i s t26
- gecenin şiiri3
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pandela 38
- türkiye13
- taşaklı erkek4
- arkadaşlar larissa kim12
- sarapci koala43
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım2
- güzel kızların erkenden uyuması4
- yemeğe bulyon koyan insan6
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- nervio21
- soslu adana kebap5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- insanlarla göz teması kuramamak3
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- trump'ın new america desteği2
- ayağımın ağrıması2
gerçekten de çok iyi bir aktördür ancak film seçimleri tam bir enkaz olmaya başladı.
american history x filminde banyoda erkekler tarafından taciz edilmesiyle akıllarda kalmış aktör. cidden zorlu bir dönem yaşamıştı o filmde. kolay kolay oturamıyordu sandalyeye.
hem en iyi hem de en kötü filmlerde oynayan aktördür. primal feardeki oyunculuğu, aktörlüğünün zirvesidir zannımca.
kötü filmleri bile izlenir kılan yetenek.
yaşayan en büyük 10 aktörün en başta gelenlerindendir. fight club, american history x, Primal Fear, Red Dragon, The Illusionist*, 25th Hour tüm bu filmlerde gösterdiği harika performans onun oyunculuk yeteneği hakkında gayet güzel ipuçları vermektedir, lakin öyle bir filmde öyle bir iş çıkartmıştır ki, seyrine doyum olmaz; Rounders..
şimdi herkes bana kızacak ama; fight club'da brad pitt'in abartılı ve samimiyetsiz oyunculuğunu kendi müthiş oyunculuğuyla kapatıp filmi helena bonham carter ile kotaran kişidir. hayran olunası aktördür, ayrıca birçok aktörün aksine ivy league mezunudur.*
dayak yedikçe güzelleşen adam. yanlış anlaşılmasın şiddete karşıyım ama bu adamın dayak yediği filmler hep iyi oluyor. resmen adama dayak yemek yakışıyor.
fight club filmi ve american history x ile karizması tavan yapmış gülüşüyle insanı etkileyen yakışıklı oyuncu.
Dövüş Kulübü ve Sihirbaz filmleriyle ismini insanların hafızalarına kazıtan başarılı aktör.
Sinemaya 1996'da oynadığı Primal Fear ile başlayan, kusursuz oyunculuğuyla büyülediği hayranlarını rolüne bürünmek için aldığı 15 kilo ile oynadığı American History ve Fight Club gibi filmleriyle iyice coşturan, iyi derecede Japonca konuşabilen, zeki, karizmatik ve belki de geleceğin en büyük starlarından biri olabilecek aşmış aktördür.
jack'in mahvedilmiş hayatı.
Çevreci kimliği ile tanınan ve biyoçeşitliliğin korunması adına bir çok etkinlikte yer almış ve geçtiğimiz günlerde Birleşmiş Milletler iyi niyet elçisi olmuş başarılı aktördür.
american history x deki hali ve pis bakışıyla beni benden alandır... seksi sıfatını hakedendir...
edit: bak, dikkat edersen oyunculuğuna değinmedim bile!
edit: bak, dikkat edersen oyunculuğuna değinmedim bile!
özlenen, özlenen, özlenen...
hep primal fear'da oynasin, hep fight club'ta oynasin, hep o oynasin, biz izleyelim, hep deli olsun, kisilik sorunlari yasasin, agzimiz acik kalalim onu izlerken, o deli halleri poster halinde duvarlarimizi süslesin...
deli gibi özlenen, yeri asla doldurulamayan...
hep primal fear'da oynasin, hep fight club'ta oynasin, hep o oynasin, biz izleyelim, hep deli olsun, kisilik sorunlari yasasin, agzimiz acik kalalim onu izlerken, o deli halleri poster halinde duvarlarimizi süslesin...
deli gibi özlenen, yeri asla doldurulamayan...
Şu an hazırda bulunan ama bir türlü izleyemediğim ''leaves of grass'' adlı filmin başrol oyuncusu.
Fight Club filmi ile American History X filmi çekimleri arasında sadece 6 aylık bir zaman farkı vardı. Oyuncunun bu filmlerdeki fiziksel özellikleri karşılaştırılırsa arada dikkate değer fark vardır.
Edit:imla
Edit:imla
büyük oyuncudur. (bkz: bir insana dayak yemek bile bu kadar mı yakışır) (bkz: fight club) (bkz: american history x)
şuan için dünyanın en iyi aktörlerinin başında gelen aktördür.
amerikan ülkü ocakları başkanıdır kendileri.
american history x filminde reisliğini göstermiştir.
american history x filminde reisliğini göstermiştir.
norton antivirüsle bi şekilde bağdaştırdım kendisini, ne zaman norton görsem önce edward norton gelir aklıma sonra da norton antivirüs.
american history x,fight club karizmasına karizma katan,oyunculuk kalitesini gözümüze sokan filmleridir.ancak bu filmlerden sonra kafanızdaki asi,karmaşık,kavgacı,atarlı edward norton'u yıkmak isterseniz 'the painted weil'i izleyiniz.bi kez daha etkileyecektir sizi.
(bkz: primal fear)
özellikle psikolojik sorunları olan karakterleri harika canlandıran başarılı aktör. hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkeklerden ayrıca. tanışmayı en çok istediğim iki aktörden biri. diğeri için:
(bkz: christian bale)
(bkz: christian bale)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar