bugün
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız6
- hamama gitmek3
- kızlar naber8
- komşuya kahveye gitmek8
- en tehlikeli insan tipleri6
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- parmak kılları3
- trivagoya bakmadın mı2
- erdal beşikçioğlu16
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- yağmurcu neden akpli8
- şükürcülük2
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- 3 ağustos 20263
- manifest4
- nervio hamferdi10
- iş ilanı2
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- mod geldi mod geldi4
- asgari ücretle çalışan yazarlar2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- çok sıcak olması2
- sinem dedetaş10
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi3
- gammazların göze batması2
- çay içen kız13
- yanlış ata oynamak3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- smallville'deki konuk oyuncular6
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- bacanak3
- arıların biraz mallaşmış olması4
- borsa4
- galatasaray10
- ateizm3
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- isana3
- iş hayatı4
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- ali vefa10
- en son gelen mesaj2
- anın fotoğrafı14
- günün şarkısı2
- yazıp yazıp silmek2
- uludağ sözlük çeteleri9
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- bir şeyler söyle5
türkçe meali olan özgür kartal lafının karşılığı, her halinden beşiktaşlı olduğunu belli eden üçüncü nesil yazar.
entrylerini beğenerek takip ettiğim, üçüncü nesil, edebiyatçı yazar.
sözlüğün yan etkilerine maruz kalmış, 3.nesil edebiyatçı kişilik. az ama öz entry girmesi ile bilinir.
beşiktaşlı futbolcularının teknik bilgilerini vererek, gerçekten bilgilendiren, beşiktaşlı olduğu her halinden belli olan ulvi alim kişilik...
siyah ulan!
beyaz ulan!
alayına!
gider ulan!
siyah ulan!
beyaz ulan!
alayına!
gider ulan!
çaylaklığım boyunca, beni hiç yanlız bırakmayan 3.nesil beşiktaşlı yazar.
real madridi bitirdikten sonra araya başka bir takımı almadan, direk valencia cf ye geçmesini dilediğim yazar.***
ispanya ligi takımları futbolcularının bilgilerini ve özelliklerini tematik olmak şartıyla sözlüğe kazandıran yazar. bu arada atletico madrid'i atlayabilir. onu ben yaptım zamanında *
aslan o aslan, şaka şaka, kartal o kartal dediğim yazar. beni kırmamış ve valencialı futbolcuları tematik bir şekilde teker teker yazmış ve bu yalnız yazarı bir nebze olsun mutlu etmiştir, sağolsun varolsun.
sozlukteki valencia sempatisini arttirmasi ile kendime yakin buldugum uuser.
ayrıntılı futbolcu bilgileri ile sözlükteki futbolseverleri aydınlatan yazar. ayrıca daha önce gözden geçirdiğim atletico madrid'in üzerine bir cila da kendisi çekerse fena olmayacak yazardır. *
uludağ sözlük'ün 22/09/2006 günü yazarı olmuş üçüncü nesil uuserı. toplam 361 entry girip 29 başlık açmıştır. daha önce başka bir sözlükte yazıp yazmadığı bilinmiyor.
http://uludagsozluk.com/k/eagle-is-free/
http://uludagsozluk.com/k/eagle-is-free/
kanımca manchester united taraftarı olan yazar.
şu ana kadar beşiktaş, real madrid, valencia, barcelona, liverpool ve manchester united futbolcuları hakkında tematik bilgiler vererek sözlüğe yararlı birşeyler kazandırmaya çalışan 3.nesil karakartal yazar.
ayrıca bazı futbolcu bilgilerini isteyen yazarlar eagle is free'ye özel mesajla isteklerini bildirebilirler. ayrıca manchester united'den sonra arsenal'e geçecek olan yazardır.
ayrıca bazı futbolcu bilgilerini isteyen yazarlar eagle is free'ye özel mesajla isteklerini bildirebilirler. ayrıca manchester united'den sonra arsenal'e geçecek olan yazardır.
hafta sonu oynadığı maçta sağ ayağını kıran 3.nesil karakartal yazar. kendisine çok büyük geçmiş olsun.*
ayağının iyileştiğini duyuraraktan;
finallerin girmesi sebebiyle kendisi şiddetli karın ve baş ağrısı, mide bulantısı ve uykusuzluk çekmektedir. 1 ay boyunca allah yardımcısı olsun yazarı pozisyonuna gelmiştir.
finallerin girmesi sebebiyle kendisi şiddetli karın ve baş ağrısı, mide bulantısı ve uykusuzluk çekmektedir. 1 ay boyunca allah yardımcısı olsun yazarı pozisyonuna gelmiştir.
alttan aldığı dersin sınavında başarılar dilediğim öğrenci uuser.
(bkz: chained eagle)
osmanlıca özürlü yazar.*
vega şarkılarını tanıtmakta olan yazar. teşekkür ediyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar