bugün
- türkiyede hiv pozitifli sayısındaki korkunç artış14
- memeyi emiyor muyuz üflüyor muyuz20
- büyük istanbul depremi16
- türkiye kara para gri listeden neden çıkamıyor16
- 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı17
- güzel yaşlı granny9
- türk kahvesi15
- overclock yaparken eldeki bilgisayardan olmak8
- queen ravenna'ya uyuz bulaştırmak11
- yahudi soykırımı10
- hoşlanılan oğlanı kaçırıp çift olan gay erkek9
- hotchner from bau31
- gizemligizem111
- fakirler gece karnı acıkınca ne yapıyor sorunsalı18
- gozlerinmeyhanesi v618
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi27
- evlenilen erkeğin evde beyaz atletle gezmesi27
- sur tatil evleri gyo8
- saraca18
- gıda enflasyonunda dünya birincisi ülke10
- başıboş sokak köpekleri31
- özgür özel'in norveçli büyükelçi karşısında duruşu22
- mauro icardi16
- yaprak sarması8
- meme atılınca ortaya çıkan tipler8
- sözlük kızlarinin9
- asgari ücret25
- 8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı24
- gençlerin dinden uzaklaşması10
- pikardi8
- sonu tay ile biten erkek isimleri19
- sözlüğün emanet edildiği moderasyon ve yetkililer10
- gecenin sözü10
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü16
- kızlar kaslı erkeğin dölünü yutmaktan haz alır mı15
- ups boobss nickli yazar13
- müzik insanı zinaya iter şeytan omuzlarına çıkar18
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu13
- ince ruhlu erkek olmak19
- sur tatil evleri gyo halka arzı39
- kuresel ıkınma'nın bodyci sevgilisi11
- hitay sen nesin ya12
- kadınların her yeri piyasaya çevirmesi14
- insnlara sizde şeref haysiyet namus yok diyen arap8
- dusan tadic16
- hayatında somon ızgara yememiş kişi23
- bir erkeğin balım diye hitap etmesi14
- sahlep11
- yapa zeka çok fena geliyor23
- dar vajinalı bir kızı cowgirlde hop hop hoplatmak13

entry'ler (8813)
11 sene evvel "teşkilatlanma süreci tamamlanmak üzere" diye başlığı açılmış.
Mustafa sarıgül'ün 2020 yılı içinde bu defa kesin kuracağı iddia edilen parti.
Perinçek'ten daha düşük oy alacağını garanti edebilirim.
Mustafa sarıgül'ün 2020 yılı içinde bu defa kesin kuracağı iddia edilen parti.
Perinçek'ten daha düşük oy alacağını garanti edebilirim.
Dert sahibidir.
- logar, ince gör.
* ben kalın mı görüyorum?
- logar, ince gör.
* ben kalın mı görüyorum?
Soru ekini ayırmayı bilmeyenlerce dert edinilen mevzu.
2002'de toplam çalışanlar içinde asgari ücret ve altında bir ücretle çalışanların oranı %24 seviyesindeyken, 2020'de bu oran yaklaşık olarak %45'tir.
Akp, ücret kazancında orta sınıfı bitirmiş asgari ücreti de "bir çalışana verilmesi gereken en düşük ücret" anlamından koparıp "bir çalışana verilmesi gereken ücret" anlamına sokmuştur fiilen.
Avrupa'da "asgari ücretli çalışan oranı" verisinde en yüksek oran %45 ile türkiye'dedir. Türkiye'den sonra gelen ülke ise %19 ile slovenya'dır.
işte asgari ücrete tamah edip, yurtdışında tatil yapmayı hayal edemeyen, mercedes'e veya bmw'ye binmeyi hayal edemeyen bunun gibi "dertleri olmayan" fakirlikten ve yoksulluktan zevk alan insanlar yüzünden bu haldeyiz.
Akp, ücret kazancında orta sınıfı bitirmiş asgari ücreti de "bir çalışana verilmesi gereken en düşük ücret" anlamından koparıp "bir çalışana verilmesi gereken ücret" anlamına sokmuştur fiilen.
Avrupa'da "asgari ücretli çalışan oranı" verisinde en yüksek oran %45 ile türkiye'dedir. Türkiye'den sonra gelen ülke ise %19 ile slovenya'dır.
işte asgari ücrete tamah edip, yurtdışında tatil yapmayı hayal edemeyen, mercedes'e veya bmw'ye binmeyi hayal edemeyen bunun gibi "dertleri olmayan" fakirlikten ve yoksulluktan zevk alan insanlar yüzünden bu haldeyiz.
Ulu sözlük'te hala internete ixir ile bağlananlar var galiba.
Milyon sene evvel yalanlanan iddia;
https://www.hurriyet.com....iasini-yalanladi-41623737
Milyon sene evvel yalanlanan iddia;
https://www.hurriyet.com....iasini-yalanladi-41623737
Uğruna f-35'lerden vazgeçilen sistemin aktive edileceği zamandı...
Şimdi kara kara "yerine ne koyacaz" diye düşünüyoruz hatta 50 yaşına merdiven dayamış f-4 phantom 2020'lerin (ki bu yıl sonuna kadar hepsinin emekli edilmesi planlanıyordu) yeniden modernize edilmesi masadaymış.
Işık açısı nedeniyle gölgeleri büyük olan adamların kendilerinin de büyük olduklarını sanması sonucu yaptıkları siyasi şov bu ülkenin her alanında büyük yaralar açmıştır.
Bazı ibibikler de ile sapa gelmez sözlerle savunuyorlar saçmalığı.
Fed bir kıyak yapar da swap penceresini acar diye aktive edilmemiştir. Abd'ye şov yapmak için rusya'ya yanaşıp sonra abd'den para isterken 2,5 milyar dolar ödediğin sistemi dekor gibi tutarsın elinde işte...
Şimdi kara kara "yerine ne koyacaz" diye düşünüyoruz hatta 50 yaşına merdiven dayamış f-4 phantom 2020'lerin (ki bu yıl sonuna kadar hepsinin emekli edilmesi planlanıyordu) yeniden modernize edilmesi masadaymış.
Işık açısı nedeniyle gölgeleri büyük olan adamların kendilerinin de büyük olduklarını sanması sonucu yaptıkları siyasi şov bu ülkenin her alanında büyük yaralar açmıştır.
Bazı ibibikler de ile sapa gelmez sözlerle savunuyorlar saçmalığı.
Fed bir kıyak yapar da swap penceresini acar diye aktive edilmemiştir. Abd'ye şov yapmak için rusya'ya yanaşıp sonra abd'den para isterken 2,5 milyar dolar ödediğin sistemi dekor gibi tutarsın elinde işte...
Nazar etmeyin, zira nazar eder.
"Olmayan" kelimesini "olmıyan" şeklinde yazarlar...
Tanzim kuyruğunun sonunun ucuzluk olduğunu iddia edenler var.
ithal et ile et fiyatlarını düşürmeye çalışan hükümetimizin bu icraatı sonrasında tüik'in de tescillediği şekilde et üretimi düşmüştür.
Siz üretim maliyetlerini düşürmek için çalışma yapıp, çiftçinin daha ucuza üretmesini dolayısıyla daha ucuza satmasını sağlayamayıp, adamların maliyetinden bile aşağıda satış yapma gayretine girişip sadece "son tüketici" odaklı çalışırsanız o tarlada ekim yapılmaz artık boş kalır. Tıpkı ucuz et için ithalat yapıp yerli üreticiyi üretim maliyeti altında ezdirip hayvancılıkta azalmayı ve et üretimini düşürmeniz gibi.
Beton kemireceğiniz günler yakın. O günler gelince aman ha çiftçi terör örgütü icat etmeyin.
ithal et ile et fiyatlarını düşürmeye çalışan hükümetimizin bu icraatı sonrasında tüik'in de tescillediği şekilde et üretimi düşmüştür.
Siz üretim maliyetlerini düşürmek için çalışma yapıp, çiftçinin daha ucuza üretmesini dolayısıyla daha ucuza satmasını sağlayamayıp, adamların maliyetinden bile aşağıda satış yapma gayretine girişip sadece "son tüketici" odaklı çalışırsanız o tarlada ekim yapılmaz artık boş kalır. Tıpkı ucuz et için ithalat yapıp yerli üreticiyi üretim maliyeti altında ezdirip hayvancılıkta azalmayı ve et üretimini düşürmeniz gibi.
Beton kemireceğiniz günler yakın. O günler gelince aman ha çiftçi terör örgütü icat etmeyin.
Hikayeyi bilen bilir, şöyle biter:
- ula memo! Isınıyosan tamam da sikiyosan hakkaten ayıp ediyosun...
- ula memo! Isınıyosan tamam da sikiyosan hakkaten ayıp ediyosun...
Philips Global Beauty Index'in 2017'deki araştırmasına göre kadınların kendilerini güzel Bulma oranları:
Hindistan: %96
Türkiye: %91
Rusya: %81
Çin: %73
ABD: %65
Güney Kore: %61
Almanya: %53
Fransa: %41
Polonya: %40
Birleşik Krallık: %29
Japonya: %26
Özet: aman evleyden ıyak, çanta diye gezdiymem.
Hindistan: %96
Türkiye: %91
Rusya: %81
Çin: %73
ABD: %65
Güney Kore: %61
Almanya: %53
Fransa: %41
Polonya: %40
Birleşik Krallık: %29
Japonya: %26
Özet: aman evleyden ıyak, çanta diye gezdiymem.
Elektriğe Temmuz 2018'den bu tarafa yaklaşık %55 Zam gelmesinin sonucudur.
Özet: su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim.
Özet: su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim.
Dolar 3,95'ten 7'ye yürürken ve sonra yaşadığı düşüş sonrası 5,95'ten 6,80'e çıkış serüveninde paranın anasını sikmişlerdir.
Nisan'da cebimde 2014 toyota corolla alacak para varken eylül'de 2015 model mercedes cla aldım dolar sayesinde.
Teşekkürler reis.
Siz de derdinize yanın amına kodumun fakir çomarları.
Elektrik 4 ayda %50 zamlanmış, reel enflasyon %30'un üzerinde ama siz bir bok biliyor zannedin kendinizi.
Neyse, haziran 2019'da görüşmek üzere, açlıktan nerenizi kemireceksiniz acaba?
Nisan'da cebimde 2014 toyota corolla alacak para varken eylül'de 2015 model mercedes cla aldım dolar sayesinde.
Teşekkürler reis.
Siz de derdinize yanın amına kodumun fakir çomarları.
Elektrik 4 ayda %50 zamlanmış, reel enflasyon %30'un üzerinde ama siz bir bok biliyor zannedin kendinizi.
Neyse, haziran 2019'da görüşmek üzere, açlıktan nerenizi kemireceksiniz acaba?
Sanayide elektrik maliyetlerine yansıyacak, çok geçmeden buralarda üretilen ürünlere yapılacak zamla vatandaşın götünde patlayacak zamdır.
Biz bunları 12 sene evvel yazdık.
(bkz: elektrikte oynanan büyük oyun)
Daha 21 yaşımda genç bir üniversite öğrencisiyken ben bunları görebiliyordum.
Yıllardır "sizden öğrenecek değiliz" diyenlere yapışanlara hayırlı uğurlu olsun, benim tuzum kuru.
Biz bunları 12 sene evvel yazdık.
(bkz: elektrikte oynanan büyük oyun)
Daha 21 yaşımda genç bir üniversite öğrencisiyken ben bunları görebiliyordum.
Yıllardır "sizden öğrenecek değiliz" diyenlere yapışanlara hayırlı uğurlu olsun, benim tuzum kuru.