bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse11
- hayatın çok sıkıcı olması4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı7
- türk düşmanı piçler6
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- evrene enerji gönderen müslüman6
- müslüman vikingler3
- trakya'dan slovakya'ya gitmek4
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak4
- arkadaşlar bi bakar mısınız2
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi3
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- 0 0 713
- osimhensiz galatasaray5
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- claudian clouds33
- atatürk diyor ki2
- iltica16
- çöpe atılan erik2
- turkanime tv2
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- sözlük kızlarının kekleri24
- anneanne4
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- sanat2
- rafael leao4
- okan buruk8
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- insan ne ister6
- 20 eylül 20262
- kadınlar8
- salah ne koydu ama2
- kuçukuçuokanınçükü2
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- yaşanmamışların yası6
- anın görüntüsü24
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- islamda namaz yoktur29
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
beşiktaşlı olması sempati duyulmasına yeten yazar.
beşiktaşlı olmasına rağmen sevilen aklı başında iyi insan.
beşiktaşlı olmasına rağmen sevilen aklı başında olmayan iyi insan.*
beşiktaşlı olduğu için -tanınmadan- sevilen insan.*
an itibariyle tarkan sarkılarını sözlüğe kazandıran ya da mevcut başlıklara entry giren yazar.
an itibariyle tarkan sarkılarını sözlüğe kazandıran ya da mevcut başlıklara entry giren yazar.
an itibariyle kendini tarkan'a adamış bulunduğunu düşündüm yazar. ayrıca (bkz: beşiktaşlı yı severim beşiktaş tan ötürü)
sözlüğün kalitesi için elinden geleni yapan, sözlüğü amaç dışı kullananlar ile savaşan fedakar yazar.
kendisi de aynı onu yontan marangoz c* gibi olan yazardır. Siz de yontulun siz de mutlu olun.
(bkz: Yontulan yazarlar birliği)
(bkz: Yontulan yazarlar birliği)
(bkz: kaderdaş)
acıların çocuğu küçük emrah modundan çıkmama yardımcı olan uuser. güzel günler bizi bekliyor. *
acıların çocuğu küçük emrah modundan çıkmama yardımcı olan uuser. güzel günler bizi bekliyor. *
yardımsever fakat pek bi alıngan yazar.
sözlükteki meleğim.
eğer milletvekilliğine adaylığımı koyarsam kaydını memleketine aldıracak. * iyiki de tanımışım seni bee. valla. sözlüğün kıymeti bilinmesi gereken yazarlarından.
eğer milletvekilliğine adaylığımı koyarsam kaydını memleketine aldıracak. * iyiki de tanımışım seni bee. valla. sözlüğün kıymeti bilinmesi gereken yazarlarından.
beşiktaşlı yazar.
benimle siyaseten farklı kulvarda olduğunu belirtmiş, benim de insani değerler olarak kendisi ile aynı kulvarda olmaktan büyük mutluluk duyacagımı belirtecegim bir diğer güzel yazar, güzel insan.
(bkz: antifeminist olarak eagle is free)
an itibariyle kadınlar üzerine acayip başlıklar açan zat-ı muhterem. allahtan ben o kızlardan değilim *
an itibariyle kadınlar üzerine acayip başlıklar açan zat-ı muhterem. allahtan ben o kızlardan değilim *
kendisinin patronları çok "sert" olan yazar. bakalım daha nereye kadar böyle gidecek.
sevilla taraftarı olma ihtimali yüksek yazar.
yakında bütün ispanya ligi takımlarını incelemesi muhtemel yazar. bende karşı olarak ingiltere ligine girmeyi düşünüyorum.
uzun bir aradan sonra avrupa takımları hakkında bizi aydınlatmaya devam eden tematik yazar.
sıradaki sevilla diyen yazar. *
(bkz: yeter ulan)*
sıradaki sevilla diyen yazar. *
(bkz: yeter ulan)*
gammazların celebrity adayı, bu hızla giderse sözlükte yazı yazamayacağız kardeşi. ayrıca sözlüğü edebi yönden büyük katkı yapan aydın kişilik. taktım sana. gözüm üstünde.
haftanın en basarılı gammazı.
bir hafta boyunca bana yalvarması ile yol açtığım yazar. " abi n'olur bu hafta yapma gammazlıkta, lider olayım" dedi. bende kıramadım, izin verdim ama b.kunu çıkartmış 393 gammazlıkla...bi'de beni gammazlamasa tam süper olacak ama sevinsin biraz, soğutmayalım gammazlıktan.... yalama ettin lan tuşu...
bir hafta boyunca bana yalvarması ile yol açtığım yazar. " abi n'olur bu hafta yapma gammazlıkta, lider olayım" dedi. bende kıramadım, izin verdim ama b.kunu çıkartmış 393 gammazlıkla...bi'de beni gammazlamasa tam süper olacak ama sevinsin biraz, soğutmayalım gammazlıktan.... yalama ettin lan tuşu...
kahve içmeye beklediğim yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar