bugün
- ekonomi çok iyi10
- samsun'da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü9
- chp seçmeni9
- almancıları aşağılayan lanet millet4
- rap müzik saçmalığı3
- zeynep atılgan2
- maddenin içindeki evrenler3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması8
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- bot başlıkları2
- suriye geçici cumhurbaşkanı2
- ekşi sözlük'ün mason locası olması4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız5
- 1 euro 53.50 tl4
- elif'ten be'ye geçememek2
- turkei kıymentini bilin21
- 2026 dünya kupası8
- sabahları gazete okumak2
- türkiye a milli futbol takımı3
- gençler iş beğenmiyor5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- minyon kadın siniri6
- uysaljakoben21
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gammaz olmuşum13
- türk erkeklerindeki rus ve ukraynalı kız merakı4
- kemal kılıçdaroğlu36
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir5
- gece yarısı çalan telefon7
- aquila bicipite8
- mısır2
- dijital oyunların içine girmek2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- gocu26
- flört uygulamalarında algoritma manipülasyonu5
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- boşnak kızları mı yunan kızları mı15
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- netflix yasaklanmalıdır27
- yazarların 2005 yılı maaşları7
Alt üst soy bilgisi zımbırtısını çıkararak morallerimizi bozan platform. Bizimkileri Sibiryadan göçmüş diye biliyordum Muş çıktı.Sibirya Kürdüyüm ağlıyorum.
alt üst soy çıktı
miras çıktı
o çıktı
bu çıktı
birader, sevgili kütüğü çıkarın artık. vakti gelmedi mi?
bakalım eski sevgililerine.
inceleyelim kaç kişiyle çıktığını.
hatta şu an kimlerle görüştüğüne bakalım.
duruma göre anlaşma imzalayıp yola çıkalım.
aksi halde ortalık çok karışık şükrü. gelen geçen birbirine vuruyor yahu.
miras çıktı
o çıktı
bu çıktı
birader, sevgili kütüğü çıkarın artık. vakti gelmedi mi?
bakalım eski sevgililerine.
inceleyelim kaç kişiyle çıktığını.
hatta şu an kimlerle görüştüğüne bakalım.
duruma göre anlaşma imzalayıp yola çıkalım.
aksi halde ortalık çok karışık şükrü. gelen geçen birbirine vuruyor yahu.
Er Sınıflandırma Sonucuna bakmak istiyorum ama göstermiyor, 1-2 ay önce gösteriyordu lanet olsun senin gibi siteye.
Resmen Al götüne sok uygulaması. Mobil uygulamadan yapmak istediğim işlemi aratıyorum sonuç bulunamadı diyor halbuki o işlem mevcut. Tarayıcıdan girince ise aradığım işlemi buluyor. Üç gündür mezuniyet belgesi almaya çalışıyorum ama yok anasını satayım sanki ben hiç okula gitmemişim resmen okulu arıyorum adam ben güncelledim görünmesi gerek diyor ama yok yine yok bu güne kadar bir kere dahi yaralı parmağıma işemiş değil bu uygulama. hepmi böyle yoksa ben de mi bir gaspetlik var anlamadım.
asal yoklama başvurusu yaparken son aşamaya gelip, başvuruyu kaydet butonuna tıkladığım anda "sistemde yaşanan teknik problem sebebiyle işlemimin gerçekleşmediğini" belirten devlet platformu.
bu problemi yaşayan başka birisi var mı?
askerlik şubesi yoklama işlemini buradan yapamazsın e-devletten yapacaksın diyor. e-devlet hata veriyor.
askere bile istenmiyoruz.
bu problemi yaşayan başka birisi var mı?
askerlik şubesi yoklama işlemini buradan yapamazsın e-devletten yapacaksın diyor. e-devlet hata veriyor.
askere bile istenmiyoruz.
Bir plaza toplantısında ingilizce terimler arasında "i-devlet" diye telaffuz edildiğini duyduğum platform. O değil de adam bunu söyledikten sonra toplantıdaki herkes "i-devlet" demeye başladı amk.
e bordro hizmeti hariç kullanmadığımız devlet hizmeti.
Güzel hizmet. Bir sürü işi görebiliyoruz. Evet.
harika güncellemeler-yenilikler gelen sistem.
--spoiler--
Bugün hayata geçecek uygulama ile vatandaşlar artık elektrik, doğalgaz, su ve telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden de yapabilecek. Vatandaşın artık su, doğalgaz, elektrik ve telekom abonelikleri ile ilgili şubelere gitmesi gerekmeyecek.
Proje ile vatandaşların abonelik işlemleri için şubelere gitmesinin önüne geçecek. Sistem, vatandaşların abonelik işlemlerini internet üzerinden iptal etmelerini mümkün kılacak. işlemleri şubelerden yapmaya devam etmek isteyen vatandaşlar bu şekilde işlem yapmaya devam edebilecek.
--spoiler--
--spoiler--
Bugün hayata geçecek uygulama ile vatandaşlar artık elektrik, doğalgaz, su ve telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden de yapabilecek. Vatandaşın artık su, doğalgaz, elektrik ve telekom abonelikleri ile ilgili şubelere gitmesi gerekmeyecek.
Proje ile vatandaşların abonelik işlemleri için şubelere gitmesinin önüne geçecek. Sistem, vatandaşların abonelik işlemlerini internet üzerinden iptal etmelerini mümkün kılacak. işlemleri şubelerden yapmaya devam etmek isteyen vatandaşlar bu şekilde işlem yapmaya devam edebilecek.
--spoiler--
Yerinde ve güvenli bir şekilde kullanıldığında kişiye büyük kolaylıklar sağlayan çağdaş devlet uygulaması.
yakında suriyeli vatandaşlarada açılacak uygulama. evet..
belkide devlet imzalı bu zamana kadar yapılmış en iyi sistem. favori özelliği ise mobil bankacılık ile giriş yapılabiliyor olması.
iktidarın yaptığı nadir üst derece işe yarar sistem. Yapanın uğraşanın eline koluna bilgisine sağlık.
Valla gayet başarılı yürüyen bir program. Eskiden dandik olan bazı uygulamaları da geliştirmiş güzelleştirmişler. Çapulcularla dolu en ünlü teknoloji şirketlerinde bile burdaki bazı uygulamalardaki temiz iş akışı ve kalite yok. Helal olsun reisimin adamlarına. Büyük başarı. Hala deve sidiği diye diye kendi sidiklerinde oynayanlar uyusun aq.
ülkede tek doğru çalışan mecra.
Her defasında şifremi unuttuğum mecra.
bankadan gir aq şifre mi kalmış. Onu da yapmışlar.
Fetöcülerin başında olup herşeyimizi tek kanaldan öğrendiği mecra..
Tapundan parana kadar suçundan ...kadar tehlikeli..
Tapundan parana kadar suçundan ...kadar tehlikeli..
özellikle sgk uygulamalarının pek sık kullanıldığı bir devlet uygulama seti.
e devlet, deyince devam etme isteği geliyor. nasılsın , zamlara devam mı şeklinde.
arada e-bordromu sorgulayıp küfrediyorum.
arada e-bordromu sorgulayıp küfrediyorum.
Kpss sonuçlarina gidin ösym den bakın amk. Bu site niye calismiyor ya. Çildiracagim.
Çökmüştür.
Her işlem yapılacağı zaman "sistemde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle nah sana işlem" hatası veriyor.
Her işlem yapılacağı zaman "sistemde yaşanan teknik aksaklık nedeniyle nah sana işlem" hatası veriyor.
‘Mevduat/Katılım
Fonu Hesabı Bulunan Banka
Sorgulama’ adlı hizmet
kullanıma açılmıştır.
Fonu Hesabı Bulunan Banka
Sorgulama’ adlı hizmet
kullanıma açılmıştır.
kullanıcı sayısı 21 milyondur.
güncel Önemli Başlıklar