bugün
- osmanlı yı yeniden kuracağız20
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil15
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler8
- aşık olmanın avantajları8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- üstad kadir mısıroğlu9
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması22
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler17
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü13
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü13
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16

entry'ler (10658)
Ardından bisiklet hikayesi gelir. Evet.
Bosna hersek de sahibi Türk, çalışanları Türk, kafası Türk bir araç kiralama firması. Hadi bakalım.
Örnek veriyorum size günlüğü 40 euro dan bir araç için anlaşırsınız. Diğer balkan ülkelerine çıkış ve farklı sürücü için de ayrı ücretler mevcut şuanın konusu değil.
7x40 dan 1 hafta için 280 euro derler. Sonra derler ki full kasko yapalım, günlük 20 euro da o derler, sizde başka memlekette yolunu dilini bilmediğim ülkede kaza falan olur, bir yere çarparım, arabayı çizlerler falan perişan olmayayım diye okey dersiniz.
7x20 den 140 da kasko.
Etti mi 420 euro. Araç başında da 250 euro depozito isterler. 670 euro size hayırlı olsun.
Depozito tamam geri alacaksınız ama ilk önce veriyorsunuz. Bu arada araçlar rent olduğu için zaten bosna da sigortalı, ve zaten kaskolu araçlar. Sizden kasko parası istedikleri hava civa.
1 hafta sonra döndünüz. Aracın arka ön tamponunda ufak tırnak boyu kadar çizikler olursa depozitonuza çökmek isteyen bir firma, Türk türkü gurbette sikermiş hesabı.
e hani ben kasko yaptırdım? Günlük 20 euro dan? Verdim sana onu o nerede? O kaza durumunda geçerliymiş?
E ulan benden niye kasko parası aldın o zaman? Açıklama yok. Müdürümüz bu çizikler içinde pozitonun %45 i kadar kesinti yaptı" diye bir cümle ile karşılabilirsiniz. O miktarda Çıkma tampon parası.
Tavsiye edilmez.
Örnek veriyorum size günlüğü 40 euro dan bir araç için anlaşırsınız. Diğer balkan ülkelerine çıkış ve farklı sürücü için de ayrı ücretler mevcut şuanın konusu değil.
7x40 dan 1 hafta için 280 euro derler. Sonra derler ki full kasko yapalım, günlük 20 euro da o derler, sizde başka memlekette yolunu dilini bilmediğim ülkede kaza falan olur, bir yere çarparım, arabayı çizlerler falan perişan olmayayım diye okey dersiniz.
7x20 den 140 da kasko.
Etti mi 420 euro. Araç başında da 250 euro depozito isterler. 670 euro size hayırlı olsun.
Depozito tamam geri alacaksınız ama ilk önce veriyorsunuz. Bu arada araçlar rent olduğu için zaten bosna da sigortalı, ve zaten kaskolu araçlar. Sizden kasko parası istedikleri hava civa.
1 hafta sonra döndünüz. Aracın arka ön tamponunda ufak tırnak boyu kadar çizikler olursa depozitonuza çökmek isteyen bir firma, Türk türkü gurbette sikermiş hesabı.
e hani ben kasko yaptırdım? Günlük 20 euro dan? Verdim sana onu o nerede? O kaza durumunda geçerliymiş?
E ulan benden niye kasko parası aldın o zaman? Açıklama yok. Müdürümüz bu çizikler içinde pozitonun %45 i kadar kesinti yaptı" diye bir cümle ile karşılabilirsiniz. O miktarda Çıkma tampon parası.
Tavsiye edilmez.
Ne adamdı be, sürekli haber kanalları verirdi. Kozmik odaya girdi, çıktı. Herkes korkardı, askeriyeyi dize getirdi denirdi.
Sonra.
Yediler.
Ham.
Sonra.
Yediler.
Ham.
Bir gerçeklik.
2.5 yıl sonra başlık açan yazar.
Bir gerçek. ilginç olan şudur ki bağımsız yargımız harbiden bağımsızdır.
Dünyanın en güzel uygulamasıydı. Yayıncıları falan kast etmiyorum, haritadan yaklaşıp ülke şehir seçip yayınlara bakabiliyorduk.
At fava bekle, hissediyorum sözlük. Yaşlıyı emekli edip MHP yi Sinan oğan A verecekler. Yoksa CHP den içişlerini isteyen oğan ı başka nasıl ikna edeceklerdi.
Yardımlar kesiliyor. Şehir mahvoldu.
Elbette ki acının kıyası yapılmaz. Ama devletin deprem sonrası sigortalı çalışanlara kısa çalışma ödeneği sunması çok acı bir olay.
81 ilde 100.000 küsür insanın ölmesiyle,
10 ilde 40.000 küsür insanın ölmesi oransal olarak aynı olay, aynı yıkım mı ki geçmiş sigorta primlerine göre işsizlik maaşı ödemesi yapacaksınız?
81 ilde 100.000 küsür insanın ölmesiyle,
10 ilde 40.000 küsür insanın ölmesi oransal olarak aynı olay, aynı yıkım mı ki geçmiş sigorta primlerine göre işsizlik maaşı ödemesi yapacaksınız?
Kahramanmaraş başlığa sığmadığı için maraş yazdım.
Ulan iki depremin de merkez üssü Kahramanmaraş.
En çok can ve mal kaybı olan şehir Kahramanmaraş.
Çarşısında ayakta bir tane bina kalmayan şehir Kahramanmaraş.
Her saatte 5.0 büyüklüğünde 10-15 deprem olan şehir Kahramanmaraş.
Bunlar depremin adını "Gaziantep-Kahramanmaraş" depremi koymuşlar deli olacağım. Yapacağınız haber iletişimini.
https://tr.m.wikipedia.or...amanmara%C5%9F_depremleri
Ulan iki depremin de merkez üssü Kahramanmaraş.
En çok can ve mal kaybı olan şehir Kahramanmaraş.
Çarşısında ayakta bir tane bina kalmayan şehir Kahramanmaraş.
Her saatte 5.0 büyüklüğünde 10-15 deprem olan şehir Kahramanmaraş.
Bunlar depremin adını "Gaziantep-Kahramanmaraş" depremi koymuşlar deli olacağım. Yapacağınız haber iletişimini.
https://tr.m.wikipedia.or...amanmara%C5%9F_depremleri
120 dakika da 3 gol attı ve yorulmuyor, artı terlemiyor bile. Vay arkadaş.
Kadına acı verdiği gerçek. Daha doğrusu vajinal seks kadar zevk alamıyorlar. He erkek açısından, bacaklar omuzda iken, parmaklarınız ile öndeki arkadaşı ziyaret ederken arkadan gidip gelen penisinizi parmaklarınızla hissetmek..
AZ önceki entry deneyimlerini paylaşsalar dediği için yazdım ehehe
AZ önceki entry deneyimlerini paylaşsalar dediği için yazdım ehehe
Abi saçmalık. O paraya ameliyat olur gözlükten komple kurtulurum.
Saçmalık. Sakin kafayla düşünün gerçekten saçmalık olduğuna kanaat getireceksiniz.
aslolan fenerbahce dir in entrysini görünce aylar sonra sözlüğe giriş yaptıran maç.
Yaklaşık 2 3 sene sonra şahit olacağımız hede.
Garip bir tezatlık. Herkesin hayatı kendine iyi güzel de, yahu elinle kapatacaksan neden giyiyorsun o yırtmacı?
Yok alışamadım. Antipatik geliyor.
insanda kötü vicdani bir duygu yaratır. sizin malafatı elleyen hatunun ellerinin başka bir elemanın ellerini tutması sizi kahkahaya boğar.