bugün

entry'ler (173)

yenilenmiş telefon

benim çok işime yaradı bu olay. yepy'den iphone 14 pro max aldım 56999 liraya ve vade farksız 9 taksit yaptılar. ikinci el telefon alıp benim gibi 1 ay sonra bozuk çıkacak korkusu yaşamak istemiyorsanız yenilenmiş telefon alın çünkü 1 yıl garantisi oluyor.

nasılsın

sözlükte entry girerek uykumu getirmeye çalışıyorum.

iskender

kazıkçı esnafımızda 1000 liradan aşağı satılmayan ve dönerle yapılan yemek. avm'lerdeki hd iskender gibi restoranlar da olmasa dışarıda yemek yiyemicez

makarna

evde makarna yapmak bile artık pahalıya geliyor ki bir ton da zahmeti bulaşığı var. makarna yiyeceğim zaman avm'lerde makarnam'a gidiyorum çünkü çeşidi bol ve fiyatları çok uygun. oralarda yediğim makarna çeşitlerini ben hayatta evde yapamam.

yepy

yenilenmiş telefon satan ve istiyorsanız kendi telefonunuzu da buraya satabileceğiniz bir platform. yenilenmiş telefon almanın en büyük avantajları uygun fiyat olması ve telefonların 1 yıl garantili olması. birilerinden ikinci el telefon alıp ne zaman bozulacağı konusunda riske girmek yerine böyle platformlardan garantili almak daha mantıklı. ayrıca 9 ve 12 gibi taksit seçenekleri de var.

apple macbook

macbook air m2 almayı düşünüyorum. pozitif teknoloji hazır öğrenci indirimi yapmışken 38000 liraya alacağım sanırım. tecrübemi sonra buraya tekrar yazarım.

sözlükte yalnız kalmış gibi hissetmek

burası bana diğer sözlüklere göre daha elit geliyor, ülkede elit olmadığına göre yalnız kalma hissi normal

hd iskender

hd iskender candır. dışarıda 1000 liradan aşağıya iskender yiyebileceğiniz tek mekan. 315 liraya iskender yedim ve gayette güzeldi. son gittiğimde közlenmiş patlıcanlı iskender gördüm ama ben henüz denemedim.

olacak o kadar

çocukken bu programda izlediğimiz her şeyin şu anda oluyor olması dışında bir sıkıntı yok. türkiye'nin simpsons ailesi gibi bugünleri haber veriyormuş hep.

makarnam

avm'lerde makarnam'a gittiğiniz zaman ben bugüne kadar makarna yememişim diyeceksiniz. bir makarna ne kadar çeşitli ve güzel yapılır burada öğrencim gerçekten. buraya gidene kadar bildiğim tek çeşit makarna kıymalı olandı *

kumpir

ortaköy'deki kumpircide yaşanan ölümden sonra artık yiyemiyorum hatta canım bile istemiyor. nasıl bir ülke olduk ya

kfc'nin yeniden açılması

bence çok iyi oldu çünkü gerçekten mükemmel bir kaliteyle yeniden açıldılar. önünde oluşan uzun kuyruklardan da anlaşılacağı üzere millet iyi bir burgere ve kızarmış tavuğa hasret kalmış gibi saldırıyor kfc'ye.

televizyonda oyun reklamı olmaması

televizyon izleyenlerin oyun konsollarından uzak yaşayanlar olduğu için olabilir. reklam verseler de ölü reklam olur bence.

sosisli pide

valla abi içinde 2 tane sucuk 2 tane sosis olan pizzalara 500 600 bayılacağıma pidem'de sosisli pide söylüyorum mis gibide doyuyorum. bence pizza gibi olmuş harika bir icat

spicy mayo

kfc'nin en özel en güzel sosu. abi biraz acı biraz tatlı nasıl bir şey anlatamıyorum ama yemelisiniz mutlaka

büyük açıldı

Kfc'nin, influencerların da katıldığı büyük bir parti ile Türkiye'de yeniden açılmasının duyurulduğu kampanya. Gerçekten de lezzet ve kalite olarak büyük açıldı.
görsel

macbook neo

Apple'ın uygun fiyatlı olarak çıkardıgı yeni ürün. ürün çok yüksek donanım istemeyen işler için çok iyi geldi bana. 31.999 tl'ye pozitif teknoloji'de gördüm en uygun ama ögrenci olmanız gerekiyor oradan bu fiyata almak icin.

pozitif teknoloji

iMac almak için araştırırken gördüm bu şirketi. apple'ın premium education partneri ve okulları apple teknolojisine geçiriyorlarmış. bizi ilgilendiren kısmı tüm öğrencilere ve eğitim görevlilerine büyük indirimleri var. kimliğinizle öğrenci olduğunuzu gösterirseniz bu indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. iMac'i piyasadan çok daha uyguna aldım.

kfc

Şaka gibi adam Ordu'dan istanbul'a gitmiş kfc yemek için https://www.tiktok.com/@k...video/7600868638966467847

hep yeni kal

instagram'da tesadüfen görüp de takip ettiğim bir sayfa. içeriğindeki görsel ve videolara bakarsak sanırım gençlere yönelik bir sayfa. son videoları da çok eğlenceliydi

merak edenlere
https://www.instagram.com/p/DQpPEaEjW28/
© copyright 2005 - 2026