bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- geceye bir söz bırak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi2
- aquila bicipite8
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- semum3
- gazlamak2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (173)
benim çok işime yaradı bu olay. yepy'den iphone 14 pro max aldım 56999 liraya ve vade farksız 9 taksit yaptılar. ikinci el telefon alıp benim gibi 1 ay sonra bozuk çıkacak korkusu yaşamak istemiyorsanız yenilenmiş telefon alın çünkü 1 yıl garantisi oluyor.
sözlükte entry girerek uykumu getirmeye çalışıyorum.
kazıkçı esnafımızda 1000 liradan aşağı satılmayan ve dönerle yapılan yemek. avm'lerdeki hd iskender gibi restoranlar da olmasa dışarıda yemek yiyemicez
evde makarna yapmak bile artık pahalıya geliyor ki bir ton da zahmeti bulaşığı var. makarna yiyeceğim zaman avm'lerde makarnam'a gidiyorum çünkü çeşidi bol ve fiyatları çok uygun. oralarda yediğim makarna çeşitlerini ben hayatta evde yapamam.
yenilenmiş telefon satan ve istiyorsanız kendi telefonunuzu da buraya satabileceğiniz bir platform. yenilenmiş telefon almanın en büyük avantajları uygun fiyat olması ve telefonların 1 yıl garantili olması. birilerinden ikinci el telefon alıp ne zaman bozulacağı konusunda riske girmek yerine böyle platformlardan garantili almak daha mantıklı. ayrıca 9 ve 12 gibi taksit seçenekleri de var.
macbook air m2 almayı düşünüyorum. pozitif teknoloji hazır öğrenci indirimi yapmışken 38000 liraya alacağım sanırım. tecrübemi sonra buraya tekrar yazarım.
burası bana diğer sözlüklere göre daha elit geliyor, ülkede elit olmadığına göre yalnız kalma hissi normal
hd iskender candır. dışarıda 1000 liradan aşağıya iskender yiyebileceğiniz tek mekan. 315 liraya iskender yedim ve gayette güzeldi. son gittiğimde közlenmiş patlıcanlı iskender gördüm ama ben henüz denemedim.
çocukken bu programda izlediğimiz her şeyin şu anda oluyor olması dışında bir sıkıntı yok. türkiye'nin simpsons ailesi gibi bugünleri haber veriyormuş hep.
avm'lerde makarnam'a gittiğiniz zaman ben bugüne kadar makarna yememişim diyeceksiniz. bir makarna ne kadar çeşitli ve güzel yapılır burada öğrencim gerçekten. buraya gidene kadar bildiğim tek çeşit makarna kıymalı olandı *
ortaköy'deki kumpircide yaşanan ölümden sonra artık yiyemiyorum hatta canım bile istemiyor. nasıl bir ülke olduk ya
bence çok iyi oldu çünkü gerçekten mükemmel bir kaliteyle yeniden açıldılar. önünde oluşan uzun kuyruklardan da anlaşılacağı üzere millet iyi bir burgere ve kızarmış tavuğa hasret kalmış gibi saldırıyor kfc'ye.
televizyon izleyenlerin oyun konsollarından uzak yaşayanlar olduğu için olabilir. reklam verseler de ölü reklam olur bence.
valla abi içinde 2 tane sucuk 2 tane sosis olan pizzalara 500 600 bayılacağıma pidem'de sosisli pide söylüyorum mis gibide doyuyorum. bence pizza gibi olmuş harika bir icat
kfc'nin en özel en güzel sosu. abi biraz acı biraz tatlı nasıl bir şey anlatamıyorum ama yemelisiniz mutlaka
Kfc'nin, influencerların da katıldığı büyük bir parti ile Türkiye'de yeniden açılmasının duyurulduğu kampanya. Gerçekten de lezzet ve kalite olarak büyük açıldı.
görsel
görsel
Apple'ın uygun fiyatlı olarak çıkardıgı yeni ürün. ürün çok yüksek donanım istemeyen işler için çok iyi geldi bana. 31.999 tl'ye pozitif teknoloji'de gördüm en uygun ama ögrenci olmanız gerekiyor oradan bu fiyata almak icin.
iMac almak için araştırırken gördüm bu şirketi. apple'ın premium education partneri ve okulları apple teknolojisine geçiriyorlarmış. bizi ilgilendiren kısmı tüm öğrencilere ve eğitim görevlilerine büyük indirimleri var. kimliğinizle öğrenci olduğunuzu gösterirseniz bu indirimlerden faydalanabiliyorsunuz. iMac'i piyasadan çok daha uyguna aldım.
Şaka gibi adam Ordu'dan istanbul'a gitmiş kfc yemek için https://www.tiktok.com/@k...video/7600868638966467847
instagram'da tesadüfen görüp de takip ettiğim bir sayfa. içeriğindeki görsel ve videolara bakarsak sanırım gençlere yönelik bir sayfa. son videoları da çok eğlenceliydi
merak edenlere
https://www.instagram.com/p/DQpPEaEjW28/
merak edenlere
https://www.instagram.com/p/DQpPEaEjW28/