bugün
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması26
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- şükredilecek şeyler6
- sözlük erkeklerinin göğüsleri10
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- tarih tekerrür eder mi6
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- dejavu yaşamak3
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak4
- haftanın gammazları listesi25
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- en son ne yediniz2
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- ahmet mümtaz taylan3
- osimhen lukaku vlahovic salah4
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- anın görüntüsü21
- farklı bakış açıları3
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- bin milyon2
- beyaz ekmek3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri3
- yüksekten düşen karınca3
- süleymancılar6
- meme arasının terlemesi4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği3
- beyin ameliyatından çıkmak7
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- balıkesir de orman yangını3
- ispartalı kızların gül kokması8
- iha yaptı siha yaptı7
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- dusan vlahovic8
- mekke anlaşması23
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı8
- gilded lily ve aykolik birlikteliği2
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- 12 ağustos 2026 psg aston villa maçı3
gıda sektöründe bir çok alanda ürünleri bulunan, özellikle kek, puding, pasta hamuru, hazır pizza gibi bir çok ürünü bulunan, dünya markası.
(bkz: işin özü kalitedir)
(bkz: alıyorum çünkü)
uzunca bir süre dokto rotker diye anladığım marka.
küçükken, hatırlayamadığım bir sebepten dolayı çok korktuğum "doctor".
sıcak çikolatasının olmadığını düşündüğüm marka. *
ani ve erken! ölümüyle birlikte girdiğimiz üzüntünün arkasından marketten aldığımız dr. oetker irmik helvasıyla kendisini yad ettiğimiz muhterem insandır. Tatlı kudurmalarımıza deva olmuştur mekanı cennet olsundur...
tam adı August Oetker olan, 1891 yılında Bielefeld'deki eczanesinde Hamur Kabartma Tozunu bulan kişi.
bir dr arkadasin cok iyi puding yapmasindan dolayi hastanedeki herkez tarafindan bilinen unvanidir.*
hazır irmik helvası ile beni benden alan artık ev hanımlarına da iş bırakmadılar dememe sebep olan marka.
cem uzan ın başbakan olmasın halinde doçentliğe terfi edecek şahsiyet.
(bkz: cem uzan ın secim vaatleri)*
(bkz: cem uzan ın secim vaatleri)*
kolay hazırlanır lezzetlerin dev ismi.
hazır aşuresi ile hiç zahmete girmeden yarım saat içinde orta lezzette aşure pişirmeme imkan veren gıda firması. hazır aşurenizin daha güzel olması için evdeki kuru meyveleri(erik, incir vs.) de doğrayıp ekleyebilirsiniz.
(bkz: dr dötger)
yıllarca branşını merak edilen doktordur. doktorluktan para kazanamayınca ek iş olarak yemek işine girmiş parayı bulmuş, doktorluğu bırakmıştır.
(bkz: babam boyle guzel pasta yapmayi nereden ogrendi)
(bkz: uzayda yon var mi)
(bkz: hayvanlarin kaderi olur mu)
(bkz: suyun kaldirma kuvveti bilinmeden sal nasil yapildi?)
(bkz: uzayda yon var mi)
(bkz: hayvanlarin kaderi olur mu)
(bkz: suyun kaldirma kuvveti bilinmeden sal nasil yapildi?)
ustelik yazdıgı receteleri bagkur, ssk, emekli sandıgı da karsılamıyor.milletce magduruz
tadıyla, kıvamıyla, efendim duruşuyla hanehalkının beğenisini kazanan, hatta biraz da abartırsak gönüllere taht kurmuş markadır, dr. oetker.
ama son reklamıyla 'olmadı hocam' dedirtiyor. hatta biraz da abartıp küfür edenler var. ya hocam, kasmıyorsun, markana güveniyorsun, avrupanın bilmem neresinde hazırladığın reklamı dublajla kaktırıyorsun,bunlara bişi demiyoruz, kader belledik bu tavrı ama bu kadar da olmaz ya. insanın biraz pazardan haberi olur arkadaş. sorarım sana hangi türk ailesinin evinde babaannenin supangle yaptığı görülmüştür.
bizim babanneler baklava açar, aşure,şerbet yapar, hatta tekrar abartalım en fazla güllaç hazırlar ramazan münasebetiyle. supangle yapan tek babaanne göster bana bu coğrafyada. lütfen ya, lütfen!
ama son reklamıyla 'olmadı hocam' dedirtiyor. hatta biraz da abartıp küfür edenler var. ya hocam, kasmıyorsun, markana güveniyorsun, avrupanın bilmem neresinde hazırladığın reklamı dublajla kaktırıyorsun,bunlara bişi demiyoruz, kader belledik bu tavrı ama bu kadar da olmaz ya. insanın biraz pazardan haberi olur arkadaş. sorarım sana hangi türk ailesinin evinde babaannenin supangle yaptığı görülmüştür.
bizim babanneler baklava açar, aşure,şerbet yapar, hatta tekrar abartalım en fazla güllaç hazırlar ramazan münasebetiyle. supangle yapan tek babaanne göster bana bu coğrafyada. lütfen ya, lütfen!
kabartma tozunu icad eden kişidir ve almandır kendisi, ayrıca çok büyük bir gıda sektörüdür.
dünyaya çok şey kazandırmış doktor insan.
ayrıca pudingi ve krem şantisi yıllar geçse de degişilmezdir.
ayrıca pudingi ve krem şantisi yıllar geçse de degişilmezdir.
Dr. Renaud Paris'in müstakbel eşi olan kişidir. Yalnız hangisi erkek, hangisi kadın bilmiyorum. Veya eşcinsel evlilik yaptılar, günahları boyunlarına.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar