bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir15
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi11
- türklerin iq ortalaması4
- true namussuzdur3
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- queen feristah6
- true'nun yine online olması4
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- tanga giyen erkek6
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- semicenk4
- erdoğanın eski gücünü kaybetmesi6
- zor erkeği oynamak4
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış4
- kadınlar ne ister4
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak8
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın2
- türklerin medeniyete katkısı2
- bal arısı2
- kendini geliştir bir yerlere gelirsin2
- pomodoro2
- özgüveni düşük tuvalet kapağı3
- hapşıracak gibi olmak3
- 2026 dünya kupası40
- futbol35
- meksika8
- dünya18
- şahsuvaroğlu3
- iyi futbol oynar mısınız9
- türklerin soykırımdaki ustalığı16
- geldi yine deli3
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- ben ekonomistim4
- kemal kılıçdaroğlu11
- taksicilerin gri pantolon ve gömlek giyecek olması3
- bugün ne yaptınız9
- 1 temmuz 2026 meksika ekvador maçı5
- ekvador6
- deniz göktaş12
- okulda felsefi sorgulama yasağı3
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat4
- spor yapmayan erkek6
- gizem4
- pandela24
- önüme geleni friendzonelarım2
- nasılsınız4
- 158 boyundaki diva kız2
- avrupa klima krizi4
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
entry'ler (418)
iyilik de sıkıcı. Rüyaların bile en güzel yerinde uyanırız çünkü bilinç bu kadarını reddeder. Çünkü iyilik kazanacak kadar iyi değildir, olamamıştır. Kötülük de içinde eser miktarda iyilik barındırmadan yaşamayaz. Heh işte siyah beyaz noktalı o dalgadan, evet evet o. Bu arada matrix filmi konuyu özetler; bu 7. Matrix diyerek...
Kapitalizm ve sex desek daha doğru olur sanki. Sex hep vardı, kapitalizm ise çok genç. Ama kapatalizm olmasaydı sex bugün bildiğin sex gibi olmazdı. Bir çok alan gibi sex de kapitalizmin etkisiyle kategorilendi. insanların libidolarını uyarıcı bir çok argüman yaratıldı. Bunları okuduk izledik gördük belki aldık vs. Sana (yazar kardeşimize) bu başlığı açtıran algı da bile kapatalizm bir etkisi vardır. Yüzeysel çapta eleştirilmeyecek kadar büyük bir evren kapitalizm. Amk kapitalizm
Kampüs sınırları içinde okey, kağıt, bilardo, langırt, playstation, tavla, satranç ve kutu oyunlarının oynanabildiği bu gibi mekanlara sahip kampüslerdir. Şanslı kampüslerdir bunlar.
Not: Arkadaşlar bu bilgi bana acil lazım. Mesela Dokuz Eylül Ünv. Tınaztepe Kampüsü'nde buna uygun bir örnek var. Başka hangi kampüsün içerisinde bu tarz mekan var, gören duyan bilen acil yazsın. Moderatör one minite müsade et.
Not: Arkadaşlar bu bilgi bana acil lazım. Mesela Dokuz Eylül Ünv. Tınaztepe Kampüsü'nde buna uygun bir örnek var. Başka hangi kampüsün içerisinde bu tarz mekan var, gören duyan bilen acil yazsın. Moderatör one minite müsade et.
"gösterdiğim kadar bakar,verdiğim kadar alırsın. Vermezsem babayı alırsın" olabilir mesajıdır.
yakında referandumda oylanırsa şaşırmayın, olur olur aq.
horoz: Fransa milli takımlarının aldığı yenilgiler sonrası manşetlerinde başımı kesen gazetecilerden bıktım.
carrusca, bouzid, linderoth, barusso, lincoln, inamoto, kuzmanowski gibi dünya yıldızlarını galatasaraya kazandırmış, haldun üstünelin gitmesine neden olmakla kariyerinde zirve yapmıştır. galatsarayı ligde ilk 5'e sokmak için verdiği çaba kutsaldır. biri bu çılgınlığı durdursun!
tipik bir adnan sezgin transferi olarak gözükse de, uyum sorunu yaşadığı açık bir oyuncu. kendine gelmesi lazım bir an önce. ileriye dönerek oynamayacaksa, değil bank asya yurdumun tüm halı sahalarında görebileceğimiz bir yetenek...
cevo, kendisinin hayat'ta kaldığını şukufeye ispiyonlayan koyu'ya
"seni vitesteyken çalıştırırım haa"
"seni vitesteyken çalıştırırım haa"
ağustos'un dokuzunu onuna bağlayan su dakikalarda acıklanması muhtemel stres heyecan olayı. öğrenmek için http://www.kkk.tsk.mil.tr adresine girilip, sol frame in en alt kısmandaki yedek subay sınıflandırma sonucları linkine tıklandığında an itibariyle söyle selamlar;
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
329'uncu Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
10 AĞUSTOS 2009 tarihinde yayımlanacaktır.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı
329'uncu Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları
10 AĞUSTOS 2009 tarihinde yayımlanacaktır.
"en"leri belirlemek için bir sürü buluş varken sözlükün buna aracı olabileceğini düşünen yazar kötü bir buluş yapmış demektir.
tribünlerde duyduğum bir gazel, bir deyiş, bir yakarış...
hocaaaaa senin düdüğünün içindeki nohutu eken çifçiyi .ikeyim... *
hocaaaaa senin düdüğünün içindeki nohutu eken çifçiyi .ikeyim... *
tanrının kadın olup olmamasından çok tanrının yarattığı kadınlarla ilgilenirken nerden çıktı bu başlık...
(bkz: burası uludağ sözlük)
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
(bkz: karacaoğlan)
benim olmayan kilisenin papazını sikeyim
(bkz: anonim)
(bkz: karacaoğlan)
benim olmayan kilisenin papazını sikeyim
(bkz: anonim)
an itibariyle on dakikanın bişi yapmadan yitip gittiği gün.