bugün
- akp seçmeni12
- sisi'nin ülkemize gelmesi9
- atatürk'ü kötü gösteren atatürkçü12
- en itici insan tipleri10
- turkiyede ev almak16
- 7 eylül 2024 cübbeli ahmet hoca'ya saldırı13
- mustafa kemal atatürk15
- dilan polat davası15
- bir akp'li kızla sevişir misiniz24
- hiç sevgili olmadan 25 yaşa gelip gençlğin bitmesi17
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz23
- canımın balık çekmesi13
- gecenin şarkısı8
- merve taşkın'ın hacı olması12
- ruh eşine bir not bırak10
- cihat15
- sütyen giymemek14
- üstteki yazarın yaşadığı ilçe12
- bülent ecevit16
- mustafa kemal in askerleriyiz28
- ona bir şey söyle15
- istanbul vs ankara12
- geldi yine deli9
- dünyanın çok adaletsiz olması12
- bir kadını kırmadan ona memelerin küçükmüş demek12
- düşün ki o bunu okuyor9
- yazarların nefret ettigi şeyler13
- atatürkün 11 yaşındaki kıza içki uzatması11
- belki sikerim umudu18
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi14
- yürümenin depresyona iyi gelmesi15
- ssözlükte kaçıncı yılınız22
- anın görüntüsü12
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser15
- mertens'in önünde icardi ve osimhen19
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri19
- nervio'nun kedileri8
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- galatasaray13
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı20
- sari renkli seker8
bana nedense sinan ogani hatirlatiyor.
akli evveller gordukleri her hiyara tuzlukla kosuyor. bu hic degismiyor.
akli evveller gordukleri her hiyara tuzlukla kosuyor. bu hic degismiyor.
Geçenlerde, herhalde üzerindeki baskı hafiflesin, biraz da gelir gelsin diye, "Bozkurt Türk sembolüdür" diye video yükledi. Gerçekleri eğip bükenlerin kervanına katılmasını hiç yakıştıramadım. Ülkücü (el) işareti bozkurtun ne olduğunu biz bilmiyoruz sanki.
Bozkurtu ülkücü el işareti sanan gerçekten hiçbir şey bilmiyordur. Siktir et boşver.
ateist deist agnostik pagan materyalist ve bilumum tapınakçı farmason düzenbazın eseri dinsizlik felsefesi üzerine kurulu sistemin günümüzdeki adı olan modernite, bıraksın islamın yakasını da 7. yyıl araplarını kapsayan dinini eleştirmesin o zaman. öyle ya madem o dönemin araplarına uygun. bakın siz söylüyorsunuz bunu, ben söylemiyorum..
madem o dönemin araplarına uygundu da bugünkü modernite anlayışını ölçü alarak neden bu yeni yetme tıfıl dinsiz temanın itibar suikastına çanak tutuyor bu dinsizler? veya diğerleri. şayet dediğiniz gibi olsaydı dahi o günün normlarında toplumsal ve yaşamsal düzlemde gayet etik ve ahlaki olan ve toplumca normal karşılanan evlilik yaşı niye bugün size batıyor? kaldıki gerçek de o değil halbuki. iftira. nedenini ben söylüyeyim;
çünkü dine düşmanlar. ve ellerinde başka argüman yok. toplum nazarında islamı kuranı hadisleri sünneti Hz peygamberi ve itibarını, yüce allahı karalayarak, iftira ederek, kötüleyerek, dinsizliklerine kılıf arıyorlar. inkarlarına bahane arıyorlar. suçu kendi üzerlerinden atmaya uğraşıyorlar. çünkü kötülemeye çalıştıkları şey kendi kâfir çirkef azgın nefislerinin yandaşı ve paydaşı değil. yoo önemli değil. isteyen istediği kadar gavur olsun isterse. herkes kendi namı hesabına uğraşır. kendi kuyusunu kazar. kendi cehennemini hazırlar. ne yani sanki bu herifler bi taraflarını yırtarcasına, kimi zamanda alçakçasına saldırınca iman ortadan mı kalkıyor? din mi ortadan kalkacak? islamı mı engelleyecekler? müslümanları mı azaltacaklar? yanıt e şıkkı. hayır. hiçbiri. bunlar sadece aklı çalışmayan insanları aldatabilir. bunlar ancak kendilerine benzeyen ve gavur ve kâfir olmaya özenen ve uğraşan cahillerin, çoluk çocuğun aklını çelebilir. cenabı hakkın iman nuru yeryüzüne dağılmış ve halen dağılmakta. küfrün karanlığı yayılsa nolcakki. küfür imanı boğamaz. Allah nurunu tamamlayacak. hatta ve hatta siyonizmin üstün gayretleri neticesi batıya benzeyen ve islam'dan uzak yaşayan türk toplumu, islam'a sahip çıkmasa dahi bu böyle olacak. yüce allahın vaadi var çünkü, "siz yaşamazsanız, Allah yerinize başka bir millet getirir.." eninde sonunda Allah yeryüzüne tevhidini hakim kılacak. sizin nefesiniz bunu söndürmeye yetmez lan oğlum dinsizler, allahın verdiği nefesi boşa tüketmeyin, boşu boşuna debelenmeyin...
siz oturun bütün gün, müslümanlar şöyle müslümanlar böyle oynayın durun. nasıl olsa elinizde done çok. örnek çok. çünkü müslümanların günahları çok. şikayet edin durun. şöyle yiyorlar böyle çalıyorlar diye. ya niye şikayet ediyorsunuz, bu müslümanları bu hale siz getirmediniz mi?. islamı vicdanlara hapsederek şer'i hukuku ve ahlakı ortadan kaldırarak meydanı şeytanlara terk etmediniz mi?. müslümanlar da maddeci materyalistlere benzedi, nefsinin arzularının menfaatlerinin esiri birer batılı oldu çıktı işte ne güzel. her yol Paris oldu. her türlü günah mübah ve serbest değil mi? ee peki işte bu aranan ve özlenen özgürlük ve demokrasi, batılı gerçek ve ileri demokrasi değil mi? evet öyle işte.. ee daha niye şikayet ediyorsunuz ki? öyle yani..
madem o dönemin araplarına uygundu da bugünkü modernite anlayışını ölçü alarak neden bu yeni yetme tıfıl dinsiz temanın itibar suikastına çanak tutuyor bu dinsizler? veya diğerleri. şayet dediğiniz gibi olsaydı dahi o günün normlarında toplumsal ve yaşamsal düzlemde gayet etik ve ahlaki olan ve toplumca normal karşılanan evlilik yaşı niye bugün size batıyor? kaldıki gerçek de o değil halbuki. iftira. nedenini ben söylüyeyim;
çünkü dine düşmanlar. ve ellerinde başka argüman yok. toplum nazarında islamı kuranı hadisleri sünneti Hz peygamberi ve itibarını, yüce allahı karalayarak, iftira ederek, kötüleyerek, dinsizliklerine kılıf arıyorlar. inkarlarına bahane arıyorlar. suçu kendi üzerlerinden atmaya uğraşıyorlar. çünkü kötülemeye çalıştıkları şey kendi kâfir çirkef azgın nefislerinin yandaşı ve paydaşı değil. yoo önemli değil. isteyen istediği kadar gavur olsun isterse. herkes kendi namı hesabına uğraşır. kendi kuyusunu kazar. kendi cehennemini hazırlar. ne yani sanki bu herifler bi taraflarını yırtarcasına, kimi zamanda alçakçasına saldırınca iman ortadan mı kalkıyor? din mi ortadan kalkacak? islamı mı engelleyecekler? müslümanları mı azaltacaklar? yanıt e şıkkı. hayır. hiçbiri. bunlar sadece aklı çalışmayan insanları aldatabilir. bunlar ancak kendilerine benzeyen ve gavur ve kâfir olmaya özenen ve uğraşan cahillerin, çoluk çocuğun aklını çelebilir. cenabı hakkın iman nuru yeryüzüne dağılmış ve halen dağılmakta. küfrün karanlığı yayılsa nolcakki. küfür imanı boğamaz. Allah nurunu tamamlayacak. hatta ve hatta siyonizmin üstün gayretleri neticesi batıya benzeyen ve islam'dan uzak yaşayan türk toplumu, islam'a sahip çıkmasa dahi bu böyle olacak. yüce allahın vaadi var çünkü, "siz yaşamazsanız, Allah yerinize başka bir millet getirir.." eninde sonunda Allah yeryüzüne tevhidini hakim kılacak. sizin nefesiniz bunu söndürmeye yetmez lan oğlum dinsizler, allahın verdiği nefesi boşa tüketmeyin, boşu boşuna debelenmeyin...
siz oturun bütün gün, müslümanlar şöyle müslümanlar böyle oynayın durun. nasıl olsa elinizde done çok. örnek çok. çünkü müslümanların günahları çok. şikayet edin durun. şöyle yiyorlar böyle çalıyorlar diye. ya niye şikayet ediyorsunuz, bu müslümanları bu hale siz getirmediniz mi?. islamı vicdanlara hapsederek şer'i hukuku ve ahlakı ortadan kaldırarak meydanı şeytanlara terk etmediniz mi?. müslümanlar da maddeci materyalistlere benzedi, nefsinin arzularının menfaatlerinin esiri birer batılı oldu çıktı işte ne güzel. her yol Paris oldu. her türlü günah mübah ve serbest değil mi? ee peki işte bu aranan ve özlenen özgürlük ve demokrasi, batılı gerçek ve ileri demokrasi değil mi? evet öyle işte.. ee daha niye şikayet ediyorsunuz ki? öyle yani..
yalan kardeşim ne 6 yaşında evlenmesi. evlendiklerinde daha aişe yoktu, annesi hamile kalmadan nikahı kıydılar.
bir arkadaş anlattı hemen ikna oldum ben (!)
bir arkadaş anlattı hemen ikna oldum ben (!)
of of of kitleye bak, insan bu argümanları görünce inanmıyorsa da inanası gelir. duymuş bir yerlerden, petra'dan girmiş olaya. kıçından element uyduran bir vatandaşı dinleyelim belki işimize gelir. dine bok atarız. ha evet bence şöyle, bence böyle diyerek belgesel yapmış adam. megalodon yaşıyor isimli programı da tavsiye ederim izlemek için.
kuran'ın söylediği ve modern zamana uymayan ne var diye düşündüm. hırsızlık, cinayet, evlilik, aile yaşantısı, ticaret hayatı, insan ilişkileri, hatta savaş ahlakı. cımbızla kelimeyi al, seç işine gelen cümleyi al. sonra bok at. (bkz: bok atma sanatı).
dünya da düzdür bu mantıkla. bana düz görünüyor çünkü. düz olmasa düşerdik.
bir şeyi savunmak için argüman olması gerekir. misal başlığın kendisi arkadaş vlad tepeş'i anlatırken, osmanlı'da oğlancılık vardı diyerek herkesin oğlancı olduğunu iddia etmişti izlediğim bir videosunda. vlad'ın kötü biri olması için osmanlı saraylarında bir şeylere uğraması gerekirdi çünkü ona göre. herkes oğlancı olduğu için ona da tecavüz etmişler. ama aynı koşullarda büyüyen kardeşi psikopat olmamış, onun hoşuna gitmiş demek, oğlancılıktan çok çeken vlad da dünyadaki en psikopat kişi olmuş. kaç bin insanı kazığa oturtmuş, salgın hastalıkları yaymaya çalışmış. bu adamın ruh halini bir şeylere bağlama ihtiyacı hissetmiş diamond paşam.
--spoiler--
moderniteye uymayan din tüm zamanları kapsamıyordur. günümüz dünyasında geçersizdir. 7. yy araplarını kapsar. 21. yy türklerini kapsamaz. hele ki türk olan birisinin zaten arap dinine inanması ayrı bir saçmalıktır. çünkü kur'an mekke ve çevresindekilere inmiştir. biz mekke çevresi değiliz. ayrıca mekke diye bir yerin bile olmadığını orada mekke diye geçen yerin abbasiler döneminde uydurulduğu ve sonradan kur'an'a eklendiği, islam dininin asıl doğduğu yerin petra olduğu ile ilgili iddialara bir göz atın.
--spoiler--
tanım: kendince felsefe yapan yıtıbır. az tipi kayık olsa, kimse dinlemezdi muhtemelen.
kuran'ın söylediği ve modern zamana uymayan ne var diye düşündüm. hırsızlık, cinayet, evlilik, aile yaşantısı, ticaret hayatı, insan ilişkileri, hatta savaş ahlakı. cımbızla kelimeyi al, seç işine gelen cümleyi al. sonra bok at. (bkz: bok atma sanatı).
dünya da düzdür bu mantıkla. bana düz görünüyor çünkü. düz olmasa düşerdik.
bir şeyi savunmak için argüman olması gerekir. misal başlığın kendisi arkadaş vlad tepeş'i anlatırken, osmanlı'da oğlancılık vardı diyerek herkesin oğlancı olduğunu iddia etmişti izlediğim bir videosunda. vlad'ın kötü biri olması için osmanlı saraylarında bir şeylere uğraması gerekirdi çünkü ona göre. herkes oğlancı olduğu için ona da tecavüz etmişler. ama aynı koşullarda büyüyen kardeşi psikopat olmamış, onun hoşuna gitmiş demek, oğlancılıktan çok çeken vlad da dünyadaki en psikopat kişi olmuş. kaç bin insanı kazığa oturtmuş, salgın hastalıkları yaymaya çalışmış. bu adamın ruh halini bir şeylere bağlama ihtiyacı hissetmiş diamond paşam.
--spoiler--
moderniteye uymayan din tüm zamanları kapsamıyordur. günümüz dünyasında geçersizdir. 7. yy araplarını kapsar. 21. yy türklerini kapsamaz. hele ki türk olan birisinin zaten arap dinine inanması ayrı bir saçmalıktır. çünkü kur'an mekke ve çevresindekilere inmiştir. biz mekke çevresi değiliz. ayrıca mekke diye bir yerin bile olmadığını orada mekke diye geçen yerin abbasiler döneminde uydurulduğu ve sonradan kur'an'a eklendiği, islam dininin asıl doğduğu yerin petra olduğu ile ilgili iddialara bir göz atın.
--spoiler--
tanım: kendince felsefe yapan yıtıbır. az tipi kayık olsa, kimse dinlemezdi muhtemelen.
artık müslümanlar bile doğruları itiraf etmeye başladı...
https://youtu.be/b3x_wL6hBgc?si=HOoD_6-YgPi6YSkX
https://youtu.be/b3x_wL6hBgc?si=HOoD_6-YgPi6YSkX
Vatandaşlıktan çıkarılması gereken arnavut mülteci.
Kitabını aldım okuyacağım.
Yakışıklı çocuk ama zerre kadar çekiciliği yok. Neden acaba
malum kitlenin vatansever çocukları Bedelli askerlik yasası kapsamında 21 gün askerliğini Burdur'da yaparken, askerliğini hakkari dağlarında komando olarak yapmış, yobazlığa, cehalete ve arap kültür emperyalizmine karşı imkanları el verdiği ölçüde mücadele eden kişidir.
hakkari dağlarına çıkmakla vatansever olunmuyor. pkk da hakkari dağlarında.
batıdan aldığı talimatla ülkeyi karıştırmaya çalışmak vatanseverlik olmuş işe bak.
batıdan aldığı talimatla ülkeyi karıştırmaya çalışmak vatanseverlik olmuş işe bak.
Karsisina cikip, .ot eden kimse cikmadigi icin yobaz kesim tarafindan sosyal linc yiyen youtuber.
Ben petradan bir yere girmedim. Bu iddiaya bir göz atın dedim. Bu gerçekle yüzleşin gibi bir iddiam da yok. Ama şöyle bir iddiam var. Allah diye bir tanrı yok ve Kur'an da araplar tarafından yazılmış bir kitap. Bu gerçekle önünde sonunda yüzleşeceksiniz. Bugün değilse yarın. Çünkü gerçek bu. Bir zamanlar ben de Müslümandım ve islamı da ateizmi de biliyorum. Peygamber 6 yaşında kızla evlenmiş falan değil mesele. Sen evrim var diyemiyorsan Kuran'da, Kur'an gerçek değildir. Olay bu kadar basit. Boş konuşmanın anlamı yok. Bilim 1850 de bütün dinleri ortadan kaldırılmıştır. Yaratılış inancı çökmüştür.
https://youtu.be/NwPX5Ucd-hM?si=priIR5WixEuzcabw
https://youtu.be/NwPX5Ucd-hM?si=priIR5WixEuzcabw
birileri tarafından kolpa eğitimi almış zavalının tekidir. karşısına islam dinini bilmeyen tipleri çıkarmışlar buda aklınca ayar vermiş ama işi bilen Doç. Dr. Ahmet Kavlak |gibi üstadlara cevap veremeyerek ezlimiş büzlmüş bitmiştir. sen kimsin ulan islam dinine ayar vereceksin kamil.
boş boş konuşmayın adamın hiçbir suçu yoktur boş yere yargılanıyor. şu ülkede düşünce özgürlüğü diye bir şey var ve oda sadece hadis paylaştı ve fikrini belirtti.
Ateistleri keriz silkeler gibi silkeleyen boşbeleş youtuber, agnostsizmi değil daha çok ateizmin proğandasını yapar, ayrıca 1994 doğumlu bebedir daha.
Ateistlerin peygamber, bilirkişi, ulu önder ve bilimum şeyler olarak kabul gördüğü youtuber.
Tamam bir şeyi savunmak, bir fikri paylaşmak, tartışmak çok güzel. Çoğu kez mantıklı da konuşuyor ama sorun şu ki adam sorguluyor. Bunu şişirenler neredeyse önünde secde edecekler. Adam bana anlatın diyor Tartışıyor karşılıklı olması gerektiği gibi. Bunu allah'a inananları inançsızlaştıracağım gibi bir misyon edinmiyor.
Sana göre kuran bir insanın el yazısıdır sadece bana göre değildir.
Komiksiniz. Böyle kendi bildiğini sürekli tek doğru bu gibi başkalarına dikte etmeye çalışan herkese göz devirip geçiyorum. O bile fazla..
Tamam bir şeyi savunmak, bir fikri paylaşmak, tartışmak çok güzel. Çoğu kez mantıklı da konuşuyor ama sorun şu ki adam sorguluyor. Bunu şişirenler neredeyse önünde secde edecekler. Adam bana anlatın diyor Tartışıyor karşılıklı olması gerektiği gibi. Bunu allah'a inananları inançsızlaştıracağım gibi bir misyon edinmiyor.
Sana göre kuran bir insanın el yazısıdır sadece bana göre değildir.
Komiksiniz. Böyle kendi bildiğini sürekli tek doğru bu gibi başkalarına dikte etmeye çalışan herkese göz devirip geçiyorum. O bile fazla..
son müslüman bükücü...
Sinan ogan gibi bir şey işte.
Aklıevveller mal bulmuş mağribi gibi bunu da yalıyor.
Aklıevveller mal bulmuş mağribi gibi bunu da yalıyor.
--spoiler--
ateistlerin peygamber, bilirkişi, ulu önder ve bilimum şeyler olarak kabul gördüğü youtuber.
--spoiler--
Benim tanrım bilim, peygamberim darwin, bilir kişim nietzsche, ulu önderim Mustafa Kemal Atatürktür. Diamond tema ise ateist veya ateizmin savunucusu bir kişi değil müslüman kudurtan bir arkadaştır. Müslümanlara bilmedikleri dinlerini öğreten kişidir. Müslümanlar bilmedikleri konuları bana danışır mesela. Ben de onlara bildiklerimi onların istediği şekilde öğretirim. Ölümüne savunduğunuz dininizi size öğreten ateistleri ve agnostikleri sevmiyorsunuz. Deistler bize de yabancı geliyor o konuda haklısınız.
ateistlerin peygamber, bilirkişi, ulu önder ve bilimum şeyler olarak kabul gördüğü youtuber.
--spoiler--
Benim tanrım bilim, peygamberim darwin, bilir kişim nietzsche, ulu önderim Mustafa Kemal Atatürktür. Diamond tema ise ateist veya ateizmin savunucusu bir kişi değil müslüman kudurtan bir arkadaştır. Müslümanlara bilmedikleri dinlerini öğreten kişidir. Müslümanlar bilmedikleri konuları bana danışır mesela. Ben de onlara bildiklerimi onların istediği şekilde öğretirim. Ölümüne savunduğunuz dininizi size öğreten ateistleri ve agnostikleri sevmiyorsunuz. Deistler bize de yabancı geliyor o konuda haklısınız.
Ateistleri iyi silkeleyen büyük üstat, 1994 doğumludur, benden küçüktür, helal olsun diyorum, dinsiz tayfasını iyi silkeliyor güzel reklamını yaptı bundan sonra sırtı yere gelmez bunun, yılların deizmini agnostsizm safsatası altında güzel parlattı. Ulan bu ülkenin dinsizide mal aq bebeyi peygamberleri ilan edecekler neredeyse, ben bu ateistlerin götüne sahte penis sokayım, çünkü gerçeğini ayırt edemez bu mallar.
Abartıldığı aşikar bir sosyal medya ünlüsü.
Gömmek gibi bir derdim yok. Z kuşağı çok angut. ilahlaştırdıkları adamın çapı ne?
Yaşar nuri öztürk gibi adamların o.uruğu olamayacak tipleri adam zannediyorlar. Komik tabii.
Gömmek gibi bir derdim yok. Z kuşağı çok angut. ilahlaştırdıkları adamın çapı ne?
Yaşar nuri öztürk gibi adamların o.uruğu olamayacak tipleri adam zannediyorlar. Komik tabii.
Kimi Ateistler tarafından fazlasıyla abartıldığı doğru olsa bile onun senin yaşından küçük olması senin onu küçümsemeni mi gerektirir, akıl yaşta değil baştadır bu da böyle biline dedirten kişidir kesinlikle şüphesiz.. Her zamanki gibi kendisini çok abartan ateist z kuşağı bireyleri olduğu gibi kendisinden ölümüne nefret eden, kin besleyen, yolda görse kafasını kesmek isteyen, kendisinden yaşça küçük diye bilgisini küçümseyen tipitipler de vardır. Ya yerin dibine gömeriz ya göklere çıkarırız, bizde hiç ortası yoktur ne yazık ki..
4 sene önce falan facebook'tan soru sormuştum ve cevap vermişti. agnostik bir youtuber.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar