bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira10
- devletin temeli adalettir8
- adana kebap5
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- yeni anayasa4
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- sözlükten soğuma nedenleri17
- velvet'in aylık geliri6
- mini elbise4
- şeytanın insanlardan ders alması4
- küçük sürprizler yapmak5
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- ben geldim kerkenezler18
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- bir daha doğmayacak olmak4
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- mini etek karşıtı seküler2
- beyaz tenli gotik kız3
- türbanı yasaklayan mallar2
- claudian clouds22
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- iyi parti17
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- kısır9
- çocukluğun son günü3
- 777 diyen erkolar8
- simko315
- bir gün uludağda kapanacak3
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- tai lung4
- türbanlı bir kadınla evlenir misiniz2
- normal taklidi yapmak4
- yobazlık belirtileri2
- karınıza haşema giydirir misiniz2
- akrep burcu kini8
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- herkesi yakalayan falcı yalanları2
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- gollumun gözü yüzükte6
- alttaki yazara motto ver16
- saçını pembeye boyayan erkek6
entry'ler (8036)
kk ve ekibi çok lazımmış gibi Deniz Göktaş'a destek için Çağlayan Adliyesi'ne gitmişler ve layıklarınıda bulmuşlar.
https://twitter.com/t24co...tatus/2072962453151842496
https://twitter.com/t24co...tatus/2072962453151842496
27 sinde ölmek kadar havalı değildir.
osmanoğullarıda halka sormuştu zaten, yüzlerce sene bir ailenin malı olarak babadan oğula, bir kardeşten diğerine, amcadan yeğene geçen bir sistemle yönetilme hayali kuralar genelde bu soruyu sorar.
dine hakaret değil, islam'a hakaret, yoksa diğer dinler için istediğinizi söyleyebilirsiniz, kılları kıpırdamaz.
bir süredir, sabah 7 gibi marmaray kullanıyorum, telefonundan son ses abuk subuk videolar izleyip çevreyi rahatsız eden tipler mi ararsın, sabahın köründe yanındakilere damatlarını öven teyzeleri mi ararsın, ne ararsan var, bugünde 3 tane almancı teyze, neden bilmiyorum ama bu almanyalı tayfa '' biz almanca biliyoruz haaa '' demek için heralde bağıra bağıra almanca bir şey konuşuyorlar, en sonunda uyardık, yeter arkadaş sabahın köründe çektiğimiz.
Akp'lilerin son zamanlarda en çok sevdiği şahıs.
ingiltere'yi pek severdi.
milli taklım oyuncularını kendi gibi arap sevici kitleden sanıyor sanırım arkadaş.
paranız varsa kiralayın, iş kiralamakla bitmiyor, ucuz bir şey değil.
komik olan ne söyle bizde gülelim.
ben kendimi bildim bileli sol görüşlü bir adamın ve bir chpli belediye başkanı olsam Güneşi sağ elime, ayı sol elime verseler yine de akp ye katılmam, eşyanın doğasına ters bu durum bu.
çünkü öyle bir alışıyorlar ki, özel araçlara, makamlara, mülklere, etraflarında pervane olan kralcılara ve sürekli efendim siz en iyisini bilirsiniz diyen yalaka sürüsüne, size de böyle davransalar sizde kendinizi nimetten sayardınız, bunlarda böyle.
kendilerine oy vermeyen chp seçmenine '' Onursuz, şahsiyetsizler; bunların oyu, ocağı batsın." diyen kılıçdaroğlu yandaşı tip.
nasıl bir motivasyonla bunları yapıyorlar anlamıyorum, bir insan chp'li olup nasıl akp'ye gider aklım almıyor ya, yani siyah ile beyaz gibi bir şey bu, alınan son haber göre Keşan Belediye Başkanı'da akpye katılacakmış, adam 22 yıllık CHP’li.
https://www.ensonhaber.co...artiye-katiliyor-h1544886
https://www.ensonhaber.co...artiye-katiliyor-h1544886
yakında belediyeler malum partinin il başkanları tarafından yönetilecek, yapılan seçimlerinde bir anlamı kalmadı.
yahu bir insan nasıl olurda her şekilde kaybeder, hep bir yenisi geliyor, inanılmaz *
bu sıcak yaz günlerinde bıraksalar işe bile şortla giderim ben, birde niye utanacakmışız, kızlar, afedersiniz götüne kadar açıyor utanmıyor da.
messi yi anlatmaya gerek yok, tartışmaya kapalı.
Yeni saç stilleriyle çok dikkat çektiler.