bugün

entry'ler (6559)

evlilik programnda ak partili misin diye soran kız

evin araban var mı diye sormaktanda gayet yerinde bi soru, en başta sormuş ki uzamasın iş *

https://twitter.com/CapaM...tatus/1721988525120233690

akp liyim sorularınızı alayım

lozan antlaşması bitince uçuyorduk çoşuyorduk ne oldu o iş.

numan kurtulmuş un yapay zeka açıklaması

yuzyılarda geçse, takım elbisede giyse o kafa hala aynı kafa.

seçimlerde montaj video kullanan başkan adayı

hitit imparatoru suppiluliuma'da rakibini hırsız gibi duvara çizdirip montaj çizim kullanmış, her şey o zaman başladı.

numan kurtulmuş un yapay zeka açıklaması

numan kurtulmuş '' Şeytani bir oyun olan 'insansızlaştırma' sürecinin bir aracı olarak yapay zekanın kullanılmasına müsaade etmemeliyiz." hayırlısıyla yine Dünya gidiyor mersin'e bunlar koşarak tersine, Siz bu kafayla daha çok kahrolsun israil dersiniz.

https://twitter.com/bptha...tatus/1915710225853657418

sevişmek bu aralar sakıncalı olabilir

iş yerinde geçen akşamlarda nasıl kafa çektiğinden bahsedip şimdi ise Cuma'ya gidecek olan yurdum müslümanı tipin sözleri, hahaha neymiş bu aralar sevişmek sakıncalı olabilirmiş diye uyarıyor birde, *

akp düşerse filistin düşer kudüs düşer

filistin'i de trump reyis tatil merkezine çevirecek yani bu düşme sayılır mı bilemedem ama.

zina çoğalınca deprem olur

bence tek çözüm bölünerek çoğalma gibi duruyor *

imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi

(bkz: captain Tsubasa ile namaz öğreniyorum)

kabataş yalanı

kaç yüz bininci Cuma oldu acaba. *

file markette satılan muhteşem ürünler

hastavuk baby şiş bira yayında çok iyi gidiyor tavsiye edrim, aeyrıca bolca hindi külbastı'ta çok başarılı.

depremde kuran üstünde dansöz oynatıldığı iddiası

bugün gelir mi acaba dediğim görüntülerdir. belki o cuma bu cumadır kim bilir.

çalışmaya gerek yok vakıa suresini oku zengin ol

3 ay önce işten çıktım hala okuyorum kartlar patladı ama hala bir şey olmadı *

beklenen büyük istanbul depremi

yine akıllara gelen sorudur, deprem paraları ne oldu.

(bkz: yol yaptık)

TOKYO GECE HAYATI VE GENEL EV YAZ BAK BAKALIM NELER GÖRECEKSiN, GÖBEĞi AÇIK KIZA ŞÜKREDERSiN SEN.

JAPONYA'DA iSTERSEN zina FESTiVALi yap, ADAMLARIN EVLERi 8'LiK DEPREMDE BiLE YIKILMIYOR, BiZDEKi iSLAMCILARDA HALA Zina yayılınca depremler çoğalır DiYE ORTALIKTA DOLAŞIYOR, JAPONYA VE DEPREM iLiŞKiSiNi GÖRÜNCE AKLIMA HEP NiKOLA TESLA'NIN ŞU SÖZÜ GELiR.“kiliseye paratoner takıldığında din ve bilim tartışması sona ermiştir."

eğitim seviyesi arttıkça dinden çıkanlar artıyor

paşam hayatının yarısından çoğunu cephede geçirdi, hacı hoca şıh şeyh tayfasına prim vermeden, din edebiyatı yapmadan kurtuluş savaşını kazandı ve bu tiplerin dedelerini çatlatarak bu ülkeyi modern bir devlet haline getirdi, acısı o yüzden büyük bunlarda.

eğitim seviyesi arttıkça dinden çıkanlar artıyor

bilim ve eğitim dincilerin korkulu rüyasıdır, çünkü eğitimli insanlar düşünür ve sorgular. Kolay kolay inandıramazsınız onları, dünyada eğitimin yerlerde olduğu ülkelere bir bakın ne dediğimi anlarsınız.

eğitim seviyesi arttıkça akp nin oyu azalıyor

cEHALETiN prim yaptığı ülkede dünyaya gelme talihsizliğine sahip olduğumuzu hatırlatan açıklama.

attıkları drone mehmetçiğe çarptı şehit oldu

bence Özür dileyip dronu iade etmeleri gerekirdi, tabi giden can kendi hanesinden olmayınca anlatmak ne kadar kolya değil mi ? birde şehit aliesine bu rahatlıkla anlatsın sayın bakan da görelim.