entry'ler (8036)

kkcilerin istanbul adliyesinde protesto edilmesi

kk ve ekibi çok lazımmış gibi Deniz Göktaş'a destek için Çağlayan Adliyesi'ne gitmişler ve layıklarınıda bulmuşlar.

https://twitter.com/t24co...tatus/2072962453151842496

35 yaşında ölmek

27 sinde ölmek kadar havalı değildir.

cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi

osmanoğullarıda halka sormuştu zaten, yüzlerce sene bir ailenin malı olarak babadan oğula, bir kardeşten diğerine, amcadan yeğene geçen bir sistemle yönetilme hayali kuralar genelde bu soruyu sorar.

polisin ters kelepçe takabileceği durumlar

dine hakaret değil, islam'a hakaret, yoksa diğer dinler için istediğinizi söyleyebilirsiniz, kılları kıpırdamaz.

sabahları marmaray da boş boş konuşan tipler

bir süredir, sabah 7 gibi marmaray kullanıyorum, telefonundan son ses abuk subuk videolar izleyip çevreyi rahatsız eden tipler mi ararsın, sabahın köründe yanındakilere damatlarını öven teyzeleri mi ararsın, ne ararsan var, bugünde 3 tane almancı teyze, neden bilmiyorum ama bu almanyalı tayfa '' biz almanca biliyoruz haaa '' demek için heralde bağıra bağıra almanca bir şey konuşuyorlar, en sonunda uyardık, yeter arkadaş sabahın köründe çektiğimiz.

kemal kılıçdaroğlu

Akp'lilerin son zamanlarda en çok sevdiği şahıs.

kadir mısıroğlu'nun soyu

ingiltere'yi pek severdi.

millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması

milli taklım oyuncularını kendi gibi arap sevici kitleden sanıyor sanırım arkadaş.

ilk defa tekne kiralayacaklara tavsiyeler

paranız varsa kiralayın, iş kiralamakla bitmiyor, ucuz bir şey değil.

akp'ye katılan belediye başkanları

komik olan ne söyle bizde gülelim.

ben kendimi bildim bileli sol görüşlü bir adamın ve bir chpli belediye başkanı olsam Güneşi sağ elime, ayı sol elime verseler yine de akp ye katılmam, eşyanın doğasına ters bu durum bu.

80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler

çünkü öyle bir alışıyorlar ki, özel araçlara, makamlara, mülklere, etraflarında pervane olan kralcılara ve sürekli efendim siz en iyisini bilirsiniz diyen yalaka sürüsüne, size de böyle davransalar sizde kendinizi nimetten sayardınız, bunlarda böyle.

berhan şimşek

kendilerine oy vermeyen chp seçmenine '' Onursuz, şahsiyetsizler; bunların oyu, ocağı batsın." diyen kılıçdaroğlu yandaşı tip.

nasıl bir motivasyonla bunları yapıyorlar anlamıyorum, bir insan chp'li olup nasıl akp'ye gider aklım almıyor ya, yani siyah ile beyaz gibi bir şey bu, alınan son haber göre Keşan Belediye Başkanı'da akpye katılacakmış, adam 22 yıllık CHP’li.

https://www.ensonhaber.co...artiye-katiliyor-h1544886

chp'nin belediyeleri kaybedecek olması

yakında belediyeler malum partinin il başkanları tarafından yönetilecek, yapılan seçimlerinde bir anlamı kalmadı.

25 haziran 2026 dev kılıçdaroğlu konvoyu

bunu da becerememisler, iptal olmuş.

https://x.com/halktvcomtr/status/2070008538571628678

demirtaş'ın kılıçdaroğlu ile görüşmeyi reddetmesi

yahu bir insan nasıl olurda her şekilde kaybeder, hep bir yenisi geliyor, inanılmaz *

utanmadan şort giyen erkek

bu sıcak yaz günlerinde bıraksalar işe bile şortla giderim ben, birde niye utanacakmışız, kızlar, afedersiniz götüne kadar açıyor utanmıyor da.

lionel messi

messi yi anlatmaya gerek yok, tartışmaya kapalı.

bizim çocuklar başardı

Yeni saç stilleriyle çok dikkat çektiler.
© copyright 2005 - 2026