Yeni nick de gayet hoş olmuş.
Kimseler damlamadan yerimi alayım dedim.
Pembeden bıkmıştım artık, teşekkürler mıknatıs hanımefendi.
Görüyorum ki hala hırkam kargoya verilmemiş..
(#47924898)

görsel
Can dostum güzel insan.
Aklı başında yazarlar listesinde olan güzel bir yazar.
Pek bir muhabbetimiz yok bizim ama sevdiğim yazarlar arasında. Kalppp. *
Eskiden iyiydi yav

Sonra tekerle dolaşan şambrel olur dedim ve yanılmadım.
Yıllardan beri tanırım. Gerçek dost tanımı nedir diye sorsanız clouds u diyebilirim. Çıkarsız dostlar bulmak hakikaten zor. iyi ki tanımışım.
Eski dost, dövüştük ama ben niye dövüştüğümüzü unuttum. Ben biriyle dövüşürken yersiz şaka mı yaptıydı neydi. Çok önemli değil, sevdiğim, iyi biri.
anladığım kadarıyla kendisi hırka i şerif'in sadık muhafızı.bu arada sevdiğim bir yuvzıre'dir
Çok iyi bir yazar ve karakterli bir insan.
Entrylerini bilerek mi bana benzetiyor yoksa entry tarzımız mı birbirine benziyor anlamadım ama entry tarzımızın benzemesi güzel bence. iyi yazmalar ikimize de. *
(#48069535)

Doğrusu bunu hiç bilmiyordum. Özgün biri olduğumu düşünmüştüm * güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum aykolik, sana da iyi yazmalar...
aykolik libidonun etkisiyle yürüyor.
Herhangi bir kadın ve erkek iletişim kurduğunda true bunu sadece flört, kur, yürüme, yükselme olarak yorumluyor. Ama haberin olsun diye söylüyorum kadınlarla erkekler birbiriyle dostane iletişim de kurabilir truecum...
sen yinede şu an ateş gibi yanan her gün deliler gibi 31 çeken karayağız bir delikanlıyla fazla dostane olma ablacım. gümbürtüde gidersin sonra ben bile kurtaramam ağlarsın dostane iletişim diye. el oğlu acımaz.
--spoiler--
Doğrusu bunu hiç bilmiyordum. Özgün biri olduğumu düşünmüştüm * güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum aykolik, sana da iyi yazmalar...
--spoiler--
Özgün biri olduğunuz doğru aslında. Birkaç kelimeyi öyle benzettim sadece. Sonuçta aynı dili konuşuyoruz. Popçulada da mesela tarzları ne kadar farklı olmakla birlikte benzetilebiliyorlar da.
Bu True nickli yazar klavyenin tuşlarına basarken farklı duygular hissediyor galiba. Swh.
ben sadece true söylüyorum. true söyleyenler sevilmez.
Yanılıyorsun kardeşim sen klavyenle aşk yaşıyorsun, bu True değil. Çık dışarı gerçeğini yaşa. Hadi bana eyvallah işim var.
Edit: Tamam incel swh.
anca gidersin çok bilmiş.
insancıl fakat celladına boynunu uzatacak kadar değil.
en sevdiğim yazar.
Kızkardeşimdir. Tekrar edeyim...
True'nun yine ortalığı karıştırmasıyla nickaltı dolmuş olan yazar. True apartmandaki dedikoducu komşular gibi amk.
Tanım: Kimseye zararı olmayan, kendi halinde bir yazardır.
© copyright 2005 - 2026