Şu kızı da düşük zekalı muhabbetinize alet ettiniz ya helal olsun.
--spoiler--
an hiç işim olmaz istesen de benim kadar hatalı cümle kuramazsın sjsnsn. ama ilk defa noktadan önce boşluk gördüm mk. Şaşkınlığımı belirtmiyim mi yani.

--spoiler--

HATALI CÜMLE KURUP BAŞKASININ HATASINA BU KADAR KURULMAKTA BENiM ŞAiT OLDUĞUM ENDERLERDEN
--spoiler--
Şu kızı da düşük zekalı muhabbetinize alet ettiniz ya helal olsun.
--spoiler--

ALLAH'IM GENE ERKOŞLARIN HIŞMI. NEDENSE BU SÖZLÜK HANIMLARINI SAVUNMA VAKTiNDE HEP BU ERiŞLERi GÖRÜYORUM. MERiÇLiK 0 7 UCA KALDI YANi.
--spoiler--
ikimiz de ender bulunan cinsten insanlarız diyebiliriz o zaman. 007'de sıradan birey. Neyse sen kıza bişiler yazıyodun muhabbetinizi b*k etmiyim. Ben çekiliyorum.

--spoiler--

ANLAYIŞNIZ VE NEZAKETiNiZ iÇiN TEŞEKKÜR EDERiM. BENi HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMADINIZ. BÖYLE KLASS BiR SÖZLÜĞE DE BU YAKIŞIR.
O 'I N BiR DEĞERi OLMADIĞINDAN iKi KERE YAZMAYA DA GEREK GÖRMEDiM. BENiM BiLDiĞiM TEK iŞE YARAR 0 UÇ'LARDA OLUR.TL DEN BiLE ALTI 0 ATMIŞ ÜLKEYiZ. NEYSE Ki EFENDiM BU PEK MÜHiM DETAY SiZiN MERiÇLiĞiNiZi YABANA ATMAYA KAFi DEĞiL.
--spoiler--
göt lalesi

--spoiler--

GÖZLERiM SANSÜRÜ DELiYOR HERHALDE.
Nicki bile doğru yazamamış hala edeviyat yapıp bana meriç diyor sümbül. Ok genç dostum. Sende kalsın. Hadi uza.
--spoiler--
edeviyat
--spoiler--

HER enrty'iN DE AYRI BiR HEYECAN .
--spoiler--
Sende kalsın. Hadi uza.
--spoiler--

ASALETiNDEN HAVLU ATAN MARKiZiM BENiM.
görsel
yine mi kız nicki altında kavga ediyorsunuz amk.
Ya ben sıkıntıdan bi burnumu soktum tamamen makara maksatlı. sonra hata yaptığımı farkedip erdemli bir insan olarak kenara çekildim. Ama herkes benim kadar erdemli değil işte.
<aynen kndiini dük sananların komedisi ağır roman gibi baymaya başlADI..
Typo gerizekalıları var 2026 yılında.
--spoiler-erdemli bir insan olarak kenara çekildim.

--spoiler--

YA TAi'CiM gel de bunu düktüğüme anlat.
görsel
© copyright 2005 - 2026