bugün

entry'ler (1388)

karınıza sahip çıkar mısınız

True sen kadınları 1.50 boyunda evcil hayvan falan mı sanıyorsun, ne yiyip ne içiyorsun da bu kafaya ulaştın?

gocu

sözlüğün nadir bulunan nitelikli kalemlerindendir. objektif duruşu, mağdurun ve haklının yanında saf tutan adalet duygusuyla takdiri her zaman hak ediyor. mavi gözleri, karizması ve sözünün eri duruşuyla "insan gibi insan" tanımının tam karşılığı. iyi ki varsın canım kankim, seni çok seviyorum.

rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim

Hastalık üzerinden vurmaya çalışmak ne insanlığa sığar ne adamlığa. Özür dilemiş olman kırdığın yeri tamir etmiyor, keşke o çizgiyi geçmeseydin.

çaylak yapın beni

"Çaylak olunca çaylar senden mi olacak? Bu acele niye, köyün tezek kokusu yeni sinmişti üstüne.

ama ben bipolarım

Siyasi argüman üretemeyince başkasının sağlık durumu ya da rahatsızlığı üzerinden ucuzluk yapmaya çalışmak, tam da fikir fukaralığının resmidir. insanın karakteri, kapasitesinin bittiği yerde belli olur,seninki de tam o sınırda takılmış kalmış.
​Sırf siyasi tercihler yüzünden birinin özelini veya rahatsızlığını laf sokma aracı olarak kullanmak ne siyasi bir duruştur ne de erdemdir,sadece ezikligin ve seviyesizliğin dışavurumudur. Fikirlerin bittiği yerde çirkefleşmek senin tercihin olmuş, doğrusu şaşırtmadı.
​Kendi dünya görüşünü savunacak kelime bulamayınca, başkalarının hassasiyetlerini ya da mücadele ettiği durumları silah gibi kullanmak ancak zihinsel bir acziyettir. Bari biraz özgün bir argüman koysaydın da adına "yazar" denmesine degseydi. yazık, çok yazık.

sözlük kızları adam mıdır

Dürüstlükse dürüstlük, mertlikse mertlik.
'Ben bu tespiti yaptım, arkasındayım' deyip eksi butonunu göğsünde yumuşatan, çamur atan yazara da 'usulünce tartışalım ' tavrı koyan sözlük kızı, ortalama bir sözlük erkek yazarından en az 3 gömlek daha delikanlıdır."

üç nokta yerine dört nokta kullanan insan

üçüncü nokta yalnız kalmasın diye yanlarına bir refakatçi ekleyen yuzırdır.

ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır

Su götürmez bir gerçektir.
Mehdiliği bu kanıtlıyor.

sarapci koala

kalemiyle, tavrıyla sözlükte görmekten en çok keyif aldığım yazarlardan biridir kendisi. kadehini nereye kaldırsa oradayız, seni seviyoruz sarapci koalam.

sözlüğün en elit yazarı

Hakkımda çıkan bu spekülasyonları üzüntüyle takip ediyorum. Kendisinin ben olmadığımı kamuoyuna saygıyla duyururum. zira ben elitliğin yanından bile geçmem. Daha dün akşam şampuan bittiğinde içine su doldurup çalkalayarak kullandım,sabah kahvaltisinda da zeytin çekirdeklerini tabağın kenarına milimetrik dizecek kadar rafine bir zevke sahip olmadığım bir kez daha tescillendi. Listede yokum, dağılabilirsiniz yuzırlar.

30 ağustos zafer bayramı

​30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
Zaferin ve bağımsızlığın ışığında, izindeyiz Atam.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Yıllar geçtikçe insan daha çok esyaya veya başarıya değil,akşam 9'da demlenen bir çayın yanında edilen dertsiz bir sohbetin huzuruna muhtac oldugunu anlıyor. Hayatın özü o kadar basit ki, biz karmaşıklaştırmak için mesai harcıyoruz.

ağlamamak için kendini tutmak

ne kadar güçlü durmaya çalışsam da olmadı bugün.içimde biriken her şey, ne zamandır direndiğim o bir çift gözyaşıyla dökülüverdi nihayet. bazen sığınacak hiçbir cümle kalmıyor,insan sadece oturup, bogazındaki o düğümün çözülüşünü izlemek istiyor. bugün de öyle bir gündü işte. yenildim hüznüme, ağladım.

eksiltmeyen özlem

biri vardı zamanında.
​"ayrılıklar da sevdaya dahil" lafını o vakitler sadece güzel bir dize sanıırdım. meğer insanın içine isleye isleye yaşayacağı bir kader cümlenmiş. bir zamanlar aynı gökyüzünün altında yan yana yürürken,şimdi farklı hayatların içinde birbirimize teğet geçiyoruz.
​ama garip bir şey var.biten sey sadece zamanmış, his değil. aradan ne kadar vakit geçerse geçsin, zihnimde beliren bir gülüşü ya da bir ses tonu hala içimi ısıtmaya yetiyor. kavusamadık, evet, belki de hikayemiz bu kadardı. ama geriye dönüp baktığımda "iyi ki yaşandı" diyebiliyorsam, o ayrılık da en az kavuşmak kadar anlamlıymış.
​bazen sadece özlüyorum. eksilerek değil, o zamanların güzelliğine şükrederek.

kadınsızlık

Truva Atı içeri girdi, Sezar 'Sen de mi Brütüs' dedi, 21 temmuz 2026 True kadın aramayı bıraktı.Tarihin en büyük kırılma noktalarından birine tanıklık ediyoruz. inanamıyorum.

güneşin oğlu tutankamon

"dün akşam bizim salondaki koltuğa teşrif eden misafir arkadaşımdır.
​koskoca güneşin oglu, saatlerdir oturdugu koltukla bütünleşip mutfaktaki sürahiden su doldurmaya üşendiği için susuzluktan mumyalaşma evresine gecmiş. bana dönmüs, 'ya gelmişken bir' su versene, hazır elin değmişken mumyala bir' de beni' diyor gözleriyle. meğer tahtı bizim salon, saray erkanı da ona hizmet etmekle yükümlü ev ahalisi yani benmişim. azalarak bitiniz ekselansları, vallahi evden gönderemedik, hala bizde.

sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar

Sözlük sözlük üstüne olur ama sözlük Uludağ'ın üstüne olmaz" düsturunu çiğnemiş hain yazardır.
​Diğer tarafta nick'inin yanına turuncu tik almış, “toplumun ahlaki çöküşü ve dijital flörtün sığlığı” üzerine makale tadında entry girer, buraya gelince de (bkz: kizlar cinsellikten bahsedenlere veriyorlarmis) efsanesine inanıp sol frame'de takla atarlar.
​Orada "Sözlüğün entelektüel seviyesi yerlerde" diye başlık açıp buradaki sol frame kaosunda moderatörlere söverek deşarj olan bu yanar döner tipleme, bir gece ansızın format rehberiyle çarpılacaktır.

monitörün ışığına yürüyen sözlük erkeği

son zamanlarda sol framede dönen o garip, kendi kendine gelin güvey olan başlıkları gördükçe yüreğim kanıyor sözlük. Sözlüğümuzün güzide erkekleri odada yalnızlıktan ve saplıktan o kadar delirdi ki, kendini yapay zekayla kadına dönüştüren mi ararsınız, monitörün ya da telefonunun ışığında birbirine yürüyen mi? sözlüğün bekası ve eril enerjinin selameti için acil tavsiyelerim şunlar,lütfen not alın beyler:
​1.monitörü kapatın: odadaki tek ışık kaynağı bilgisayar ekranı olunca halis görüyorsunuz beyler. o sekmeleri kapatın, gidin mutfakta babanızla karşılıklı sessizce çay için, özünüze dönün.
2.mesaj kutusunu temizleyin: birbirinize dm'den "entry'ni çok beğendim canim" yazmayı bırakın. bir yazarın diğerine samimiyet göstergesi sadece artı oy vermektir, gerisi tehlikeli sulardır.
3.film izleyin: Film mutlaka bir kadın ve erkek arasında geçsin. Konusu aşk ve ilişkiler olsun.
Bu son maddeydi. Kamu spotu bu kadardı yuzırlar. Hepinizi seviyoruz, sözlük sizlerle güzel.

vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır

Cok kolay bir yöntemi var,hemen anlatıyorum. "şüpheli şahsı banyoda nemli fayansın üzerine oturtuyorsunuz. eger oturduğu yerden kalkarken fayansla teması esnasında arkadan 'vup' diye bir vakum sesi geliyor ve fayans üzerinde kusursuz bir v harfi şeklinde buğu bırakıyorsa geçmiş olsun, test pozitif çıkmıştır. tamamen banyo hidroliği ile alakalı bilimsel bir durumdur, tartışmaya kapalıdır."

otobüste yere oturan kızlara bağıran adam

Sanki kucağına oturmuşlar dangalak ya!
© copyright 2005 - 2026