bugün

doğum günü müymüş.
başlık altı yalama oldu.
Soğukkanlı birader yazar.
güzel bayandır.
true çükü kesilmeden bu sapıklıklarına son vermeyecek. true'nun çükü kesip sokak köpeklerine atılmalı.
True mal mısın sen bro? Bak soru sordum ama sen bunu tespit olarak alıp müsait bir yerde kullanabilirsin.
--spoiler--
şu an varya 25 yaşlarında tam en iyi çağında.

bi dane boydan atsa ne demek istediğimi anlıcaksınız.

--spoiler--
true , kendini becermeye ne dersin?
Bu ne lan yapay zeka programı mı?
kız şimdi gelip edebini bozsa, ''anan atsın boydan '' dese , diyecek bir şeyin yok!
--spoiler--
Her gün bu başlıkları hortlatanlar ve bu başlık altına bir sürü entry girenler bi 50 gün falan çaylak olsalar da rahat etsek ya. Kafamız dinlenmiş olur bak, 7 7 7 *

--spoiler--

kendisine sözlüğe zerafet kattığından dolayı m
müteşekkir olduğumu belirterek bir şey sormak istiyorum. bu konu harici çok mu dolu ve işe yarar başlıklar var da sadece bu türden başlıklar kendisini rahatsız ediyor. sözlükçe dişe dokunur başlıktan geçilmiyor da bir tek böylesine etnisite ve din üzerine açılmış komular mı seviyemizi ve algımızı düşürüyor. bir de son soru ; şu son bir yılda bu malum yasa gündemdeyken ve de siyaseti esir alan halkın gündemine milliyetçi , ideolojik bir refleks hakimken gerçekten boş yaptığımızı mı düşünüyorsun. yazmak sorunu çözmüyor diye yazmaktan vaz mı geçelim? sözlükler fikri paylaşımlar için uygun bir zemin ise yanlış yaptığımız nedir?
çık git ya kızın başlığından istediği fikri yazar söyler ve kesin doğrudur.
ha bu arada zeki ve minnoş kalpli bir hanım yazarımız.
Nickaltı ve özel mesaj desteği için teşekkürlerimi sunduğum yazardır. Hep varolsun sözlükte ve hayatta.
Çok güzel laf sokuyordu sağa sola, dayanamadım geldim. Kalp kalp kıpsss…
Biraderdir...
Kendini ne kadar da sakin ve usturuplu ifade ediyor. Çok beğeniyorum tarzını. Laf sokup cevap verirken bile hanımefendi.
Ben buna da kurulmaya başladım yav.
Tatlış sevilen bir yazar.
Git sabah namazına alarmını kur ktç, ben sana kurulacak bir şey yapmadım, canın sıkıldığında saracağın kişi ben değilim.
Bilmiyorum seni seçtim pikaçu.
Akranlarınla uğraş, ben pikachu nesline yetişemedim, byeeee.
Sevdiğimiz bir bacıkodur. *
Yazdıklarını okumayı seviyorum.
Sözlüğün en eğlenceli şahsiyetidir. Şahsiyettir. Mesutluklar bahtiyarlıklar niyaz ederiz
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026