bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği21
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi21
- uzun adam6
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- arap sabunu4
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı6
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam13
- mozaik pasta3
- deniz göktaş25
- tulumba tatlısı8
- nescafe gold3
- lastik patlaması3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek17
- yavşak hoca2
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- azerbaycan2
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- sözlükte flörtleşmek22
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- granül kahve2
- çok çişi gelen insan6
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- sözlüğün zıvanadan çıkması5
- insanlığın yüzkarası4
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız3
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- günün iddaa kuponu3
- 0 0 720
- erkekleri taciz eden kadın9
- ellerim bos gonlum hos6
- hardcore ne demek sorunsalı4
- sizce ben güzel miyim7
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- ingiliz köpeği çeşitleri3
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- kiraz yerken tek tek kurt arayan insan2
- kardeş4
- devlet bahçeli3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- adnan menderesin yıktırdığı tarihi eserler2
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
- ona bir şey söyle8
- yassı şeftali4
- kemal kılıçdaroğlu13
yeni sezonda dizilişi şu şekilde olsa gayet can yakıcı bir takım olacak kulüp ancak olmuyor. oldurmuyorlar.
görsel
yabancı sınırına takılmış benim diziliş. öyleyse şöyle yapabiliriz; escude-ersan veya cenk-mcgregor
görsel
yabancı sınırına takılmış benim diziliş. öyleyse şöyle yapabiliriz; escude-ersan veya cenk-mcgregor
yeni sezonda 4-4-2 oynaması gereken takım.ama şu yabancı forvet aramayı kesmeliler bence.takımın şu anda sağlam bir kanat oyuncusuna daha çok ihtiyacı var sanki.düşünüyorum olcay var, uğur var, hilbert var başka kanat oyuncusu yok.quaresma kalacaksa tamam ama kalmayacaksa başka kanat yok.
edit:siteden baktım sağlam gençler varmış kanat oynayan ama forvete ihtiyacı yok gibi bence.çünkü bu sezon sadece ligde oynayacağız.holosko takımda kaldı,batuhan falan gelecekmiş hem.
edit:siteden baktım sağlam gençler varmış kanat oynayan ama forvete ihtiyacı yok gibi bence.çünkü bu sezon sadece ligde oynayacağız.holosko takımda kaldı,batuhan falan gelecekmiş hem.
geçen seneden daha başarılı olacak takım. çok daha güzel, heyecanlı bir futbol izletecek onu sevenlere.
ilk beşte olamaz diyenlere acil bir soguk duş yapıp dilaltı hapınıda alıp, yatıp dinlenmesini tavsiye ediyorum.
ilk beşte olamaz diyenlere acil bir soguk duş yapıp dilaltı hapınıda alıp, yatıp dinlenmesini tavsiye ediyorum.
mcgregor, escude ve batuhan gibi birbirinden gereksiz transferlere imza atmış takımım.. keşke hiç transfer edilmeseydi bunlar para cepte kalırdı amk.
kiralık verdiği oyuncusunu* tekrar kiralayan takım.
ligimizin küçük emrahı'dır. devamlı ağlarlar. bu sene de ağlayacaklar.
sik gibi yönetimin, sik gibi yönettiği takım.
edit: beşiktaşlıyım
edit: beşiktaşlıyım
kulubu sikip atan taraftar tarafindan hala elestirilen kuluptur. kulupte para olmadigi acikken hala kulube dunya yildizi bekleyen amcik agizlilari uzmustur.
hayir bu transferlerle memnun olan taraftarlar var. aklim almiyor, ulan biz gidin messi yi getirin mi diyoruz? madem plan yapiyorsunuz adam gibi plan yapin kucuk kucuk paralar verip bok etmeyin isi. batuhana, mehmet akgune, escudeye, mcgregora bilmem ona buna verecegin maaslar adam gibi birinin maasina denk gelir. kimse besiktasa fakir edebiyati yapmasin. tamam durumumuz iyi degil lakin oyle cikip zor durumdayiz, batiyoruz, oluyoruz diyemez hic bir besiktas baskani. yakismaz besiktasliliga yakismaz. velhasil kelam batuhan gibi bir adama da yillik 1 milyon vererek ne sacma sapan transfer politikasi oldugunu bir kere daha gostermistir sikik yonetim.
anlayamıyorum arkadaşım bu yönetimi. yahu batuhan karadeniz isimli şahsın ne işi var bu klüpte. şu adama vereceğiniz parayı pops mensah bonsu, david hawkins ve carlos arroyo isimleriden birisi için harcayamaz mıydınız ?
bu adamın kurduğu cümleler ve yaptığı haraketler ne kadar çabuk unutuldu ? yakışır mı yaptıklarını görmezden gelmek ?
lan gol atmayalım ama yürekli adamlar olsun, adam gibi adamlar olsun. fabian gibi karakter sahibi adamlar olsun.
şahsen lisanslı ürün almama kararı aldım, batuhan denen futbolcunun! beşiktaş klübünden aldığı parayla alacağı araba yada gece klüplerinde yapacağı harcamalarda katkımın olmasını is-te-mi-yo-rum.
http://vimeo.com/44351861
bu video'yu izliyorum, hüngür hüngür ağlıyorum.
çok mu zordu yahu şu takımı bozmamak ?
bu adamın kurduğu cümleler ve yaptığı haraketler ne kadar çabuk unutuldu ? yakışır mı yaptıklarını görmezden gelmek ?
lan gol atmayalım ama yürekli adamlar olsun, adam gibi adamlar olsun. fabian gibi karakter sahibi adamlar olsun.
şahsen lisanslı ürün almama kararı aldım, batuhan denen futbolcunun! beşiktaş klübünden aldığı parayla alacağı araba yada gece klüplerinde yapacağı harcamalarda katkımın olmasını is-te-mi-yo-rum.
http://vimeo.com/44351861
bu video'yu izliyorum, hüngür hüngür ağlıyorum.
çok mu zordu yahu şu takımı bozmamak ?
forması bile ilk dörde gireceğinden bazı renklilerin hayallerine boşa çıkartacak takımdır.
genel başkan seçimi konusunda beceriksiz külüp.
başkanı şu sıralar "feda" diyerek karı kız kovalamakla meşkul olan külüp.
1903 yılında kurulmuş olan kulüptür. renkleri siyah ve beyazdır. taraftarı tescilli olarak dünyanın en büyük taraftarıdır. 132 desibellik ses rekoruna sahiptir. taraftarıyla takımıyla türkiyenin en büyük camialarından birisidir.
Beşiktaş; Sevinmek için sevmeyenlerin takımı.
Aklısıra Beşiktaş taraftarı olduğunu iddia edenlerce eleştirilen hayatımın en tartışmasız en büyük aşkı...Bak şimdi sevgili ergen kardeşim, yaşın itibari ile bilmezsin ama Beşiktaş taraftarı takımın transfer yapıp yapmadığını bi tarafına takmaz, Beşiktaşlı o formanın içinde eşek de olsa tribüne gider destekler, escude'ye, mcgregor'a laf atıyorlar bir de allahım yarabbim. Hayatında bir kere izledin mi mcgregor'u? bir kere? en az 5 maç kazandırınca bu sene bize yiyecekmisin o entriyi? escude dediğin adam ispanyanın ilk 5 takımında 8 sene top oynadı aralıksız, ayrıca fransız milli takımında da oynadı, bütün sezon ersan ile mi oyayacaksın, yoksa saatli bomba toraman'a mı verecen formayı? batuhan transferi yanlışmış, arkadaş yeteneğinden şüphe ediyor musun bu adamın? tek sorunu disiplinsizlik değil mi?e zaten kiralamışsın adama verdiğin para da 900 bin TL bir milyon euro falan değil yani.
O kadar üzülüyorum ki bu yazılanları görünce. Hayatımın en önemlis parçası Beşiktaşımı böyle dengesiz, bir boktan anlamayıp ahkam kesenler tarafından desteklendiğini görünce. Ben ki yolda 5 dakika yürüyecek olsam Beşiktaş marşları söyleyecek, gece yatağa yattığımda, 30 yaşımda dahi takımımın şampiyonlar liginde başarılı olduğunu hayal edecek, hayali gole sevinip ağlamaklı olacak, ortaokulda istanbul gezisinde iken inönü stadından geçerken maça gelen taraftarları görüp cebinde 5 kuruş olmadan otobüsten inip maça bir abinin yanında girip çıkışta yine Beşiktaşlılardan para dilenip ankaraya otobüsle dönecek, 3 ay sonra doğacak çocuğuma eşimin ve kendi ailemin tepkilerine rağmen kartal adını koyup, doğum yeri Beşiktaş olsun diye Beşiktaş'taki bir hastane ile anlaşacak kadar hasta derecede aşığıyım bu takımın, sevmiyorum sizi, olmayın arkadaş Beşiktaşlı falan siz
O kadar üzülüyorum ki bu yazılanları görünce. Hayatımın en önemlis parçası Beşiktaşımı böyle dengesiz, bir boktan anlamayıp ahkam kesenler tarafından desteklendiğini görünce. Ben ki yolda 5 dakika yürüyecek olsam Beşiktaş marşları söyleyecek, gece yatağa yattığımda, 30 yaşımda dahi takımımın şampiyonlar liginde başarılı olduğunu hayal edecek, hayali gole sevinip ağlamaklı olacak, ortaokulda istanbul gezisinde iken inönü stadından geçerken maça gelen taraftarları görüp cebinde 5 kuruş olmadan otobüsten inip maça bir abinin yanında girip çıkışta yine Beşiktaşlılardan para dilenip ankaraya otobüsle dönecek, 3 ay sonra doğacak çocuğuma eşimin ve kendi ailemin tepkilerine rağmen kartal adını koyup, doğum yeri Beşiktaş olsun diye Beşiktaş'taki bir hastane ile anlaşacak kadar hasta derecede aşığıyım bu takımın, sevmiyorum sizi, olmayın arkadaş Beşiktaşlı falan siz
500.000 $ için basketboldaki en büyük rakibine kaptanını satacak kadar küçük zihniyetlere sahip insanlar tarafından yönetilen düşmüş melek.
cenk gonen in maasini 2 katina cikarmis olan takimimdir. sabah sabah yine beni hayata kusturmus olan takimimdir. ulan serefsizler 3 un 5 in hesabini yaparken bu nasil bir karardir. egemeni, ernsti bu 3-5 yuzunden gonderirken bu adama zam yapmaninda anlami nedir? ne yapti bu adam seni rezil etmekten baska? haa falcao dan yedigi gol jeneriklere girdi belki onun icindir. siktirin gidin artik..
Kötü bir başkan olan Yıldırım Demirörenin takımdan ayrılmasından sonra başına daha kötü bir yönetim gelen, bizzat fanatik taraftarı olduğum takım.
edit:noktalama
edit:noktalama
taraftarı olamakla gurur duyduğum adam gibi adamların takımı.
6 bin 500 kombine satabilmiş güzide takımım. bu sene sürpriz bekliyorum. bu takım hep böyle yapıyor. umarım 2013 yaz'da "demiştim lan size" editi geçerim.
kombine fiyatlarını bir türlü gerçekçi belirleyemeyen takımım. pendik'te yaşıyorum genelde derbilere gidiyorum oda 90 lira civarı oluyor maç başı. 300-350 ye kombine olsa almayı planlıyordum 540 yeni açık 450 eski açık yaptılar. normal olarak alamadım kombine. bir de bana yol yemekleri ekle yıllık masrafını düşün pendikten beşiktaşa. yıldız yok avrupa yok geyiğine hiç girmiyorum katılmıyorum öyle şeylere ama bir realite olmalı yaptığın işte. bir de param yok feda diyorsun. ee biraz da sen feda...
fenerbahçe şampiyon olmasın diye galatasaraylının, galatasaray şampiyon olmasın diye fenerbahçelinin sığındığı limandır beşiktaş. bizim için aşk'tır aşk. daha ötesi yoktur.
2012-2013 futbol sezonunda ilk beşe girmesi mucizedir.
not: belenenses taraftarıyım.
not: belenenses taraftarıyım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar