beşiktaş

Aklısıra Beşiktaş taraftarı olduğunu iddia edenlerce eleştirilen hayatımın en tartışmasız en büyük aşkı...Bak şimdi sevgili ergen kardeşim, yaşın itibari ile bilmezsin ama Beşiktaş taraftarı takımın transfer yapıp yapmadığını bi tarafına takmaz, Beşiktaşlı o formanın içinde eşek de olsa tribüne gider destekler, escude'ye, mcgregor'a laf atıyorlar bir de allahım yarabbim. Hayatında bir kere izledin mi mcgregor'u? bir kere? en az 5 maç kazandırınca bu sene bize yiyecekmisin o entriyi? escude dediğin adam ispanyanın ilk 5 takımında 8 sene top oynadı aralıksız, ayrıca fransız milli takımında da oynadı, bütün sezon ersan ile mi oyayacaksın, yoksa saatli bomba toraman'a mı verecen formayı? batuhan transferi yanlışmış, arkadaş yeteneğinden şüphe ediyor musun bu adamın? tek sorunu disiplinsizlik değil mi?e zaten kiralamışsın adama verdiğin para da 900 bin TL bir milyon euro falan değil yani.
O kadar üzülüyorum ki bu yazılanları görünce. Hayatımın en önemlis parçası Beşiktaşımı böyle dengesiz, bir boktan anlamayıp ahkam kesenler tarafından desteklendiğini görünce. Ben ki yolda 5 dakika yürüyecek olsam Beşiktaş marşları söyleyecek, gece yatağa yattığımda, 30 yaşımda dahi takımımın şampiyonlar liginde başarılı olduğunu hayal edecek, hayali gole sevinip ağlamaklı olacak, ortaokulda istanbul gezisinde iken inönü stadından geçerken maça gelen taraftarları görüp cebinde 5 kuruş olmadan otobüsten inip maça bir abinin yanında girip çıkışta yine Beşiktaşlılardan para dilenip ankaraya otobüsle dönecek, 3 ay sonra doğacak çocuğuma eşimin ve kendi ailemin tepkilerine rağmen kartal adını koyup, doğum yeri Beşiktaş olsun diye Beşiktaş'taki bir hastane ile anlaşacak kadar hasta derecede aşığıyım bu takımın, sevmiyorum sizi, olmayın arkadaş Beşiktaşlı falan siz
© copyright 2005 - 2026