bugün

/782
demirören zamanında jorge mendesin oyuncağı edilen kulüp:
http://www.transfermarkt..../news/anzeigen_97085.html

zamanında qutiye, simaoya, quaresmaya alkış tutan taraftarla bu sene olcay şahan çok iyi diyen taraftar aynı değilmi?
evet, tek suçlu demirören değil. 90 dakika boyunca tezahürat yapan beşiktaş taraftarı çıldırt bizi delirt bizi demirören demiyormuydu zamanında?
o adamlara verilen milyon eurolar hiçbirinizin umrunda değildi, birinizde demediki bi durun beyler, ne oluyor bu kulübün içinde?
kabullenin artık! faturayı nihata ve demirörene kesmeyi bırakın.
bir suçlu arıyorsanız aynaya bakın, ben beşiktaş taraftarıyım diyen herkez pay sahibidir kulübün düştüğü şu durumdan.
ayrıca: geçen sezon yıldız transferi bekleyenler bu yıl altyapıdan oyuncu çıkarcaz biz barça modeli yaaa gibi triplere girmesin.
samimi değilsiniz...

dipnot: quaresmayı satan bizi satar modundaki taraftarlardan eksi bekliyorum, kaç kişiye daha acıyacağımın hesabını yapıyorum da.
Armasına, rengine, tarihine ve cesaretine hayran olunası spor klubü.

(bkz: siyah ulan)
yönetimin değişmesiyle umut bağladığım ama fabian ernst'in gönderilmesiyle içimde burukluk oluşturan yine de canım feda desteklediğim takımım canım benim.
Gece çökünce semte boşalır sokaklar insandan.. Ve gerçek sahipleri uyanır -kediler, köpekler, şarapçılar, tinerciler; köprü altında, iskelede, parklarda ve meydanlarda görünmeye başlar. Bir öğretmeni -Beşiktaş aşkı öğretmenliğini de aşan bir adamı uyku tutmaz toklar uyurken, açlar uykusuzken. Gecenin ortasında doğrulur yatağından park park, meydan meydan dolaşır, bazen de gün ağrana dek.
Poşetinde taşıdığı ekmek parçalarını kediye köpeğe, sigarasını ve bozuk parasını tinerciye şarapçıya dağıtır. Semtte yaşayan tüm canlılar mutlu değilse o mutlu uyumaz..

Beşiktaşlılığın bir yaşam biçimi olduğunu, Beşiktaş'ın bir hayattan daha fazlası olduğunu senden öğrendik 'Son Holigan'.

Bu semt, bu tribün seni unutmayacak Optik Başkan..

NOT : Belki bu söz en çok sana yakışıyor ama, bil ki biz de
"Çok Sevdik Be Abi!"
ilk tescil edilen kulüp olması nedeniyle, armasında ay-yıldız taşıma hakkına sahip tek kulüptür. başka hiç bir türk kulübünün böyle bir hakkı yoktur. eşsizdir.
datiridatdat datiridat dattiridat daadat. siyah ulan! beyaz ulan! alayına ulan!
orta sahaya ernst gibi ama daha genç iyi bir transfer yapması halinde şampiyonluk yolunda hiç de şanssız olmayan takımım.
allan kalede güven verecek bir kaleci.
stoper açısından escude ile birlikte en kaliteli stoperler bizde diyebilirim.
bek olarak sağda istikrarlı bir hilbert şurup gibi olur, solda köybaşı ve uğur boral birbirlerini idare ederler.
öndeki dörtlüden fernandes in yeri kesin yanında ernst gibi sağlam bir transfer olmalı, q7 takımda kalıp da yola getirilebilirse ligde kendisinden daha iyi sol ya da sağ açık oynayabilecek futbolcu yok biz onu solda düşünelim, sağda ise yeni transfer olcay dan iyi şeyler bekliyorum ben bonus olarak yedekte holosko var, ileride almeida ve pektemek ten müthiş ikili olur zannımca.

dediğim gibi tek bir iyi orta saha transferi ile şampiyonlukta önemli bir duruma geliriz bence. tabi bunlarla da bitmiyor iş bakalım samet hoca bu futbolcu topluluğundan ne kadar verim alabilecek. geçen sene fatih terim gs kadrosunu nasıl tam randımana yakın kullandıysa samet hoca bakıp örnek alsın derim. ayrıca geçen yıl gs nin şansı yedek kulübesinde gerekli gereksiz futbolcuların olamamasıydı bence :az ve öz ama istikrarlı ve fonksiyonel.
Bu seneki transfer politikası gereği tuncay şanlı yı da kadrosuna katmasını beklediğim takımdır.
karşıyaka ve kasımpaşa'nın (aslında 1-2 kulüp daha var bu hakka sahip olan) da armalarında ay-yıldız taşıma hakkı vardır.

bu kulüpçülük tarihinde de götten sallama tarihçilik pek moda. sadece beşiktaş'a özgü değil galatasaray armasında da bir sıkıntı var başka bir kurumun latin harfli armasının galatasaray'ın şimdiki logosuna benzerliğini inkar edenler harf devriminin 1928'de yapıldığını bilmediklerinden galatasaray logosunun daha eski olduğunu iddia edebiliyorlar. tff'nin 1923'de kurulduğunu bilmeyenler gibi.
acıların takımı.
Dişi Kartal lakabını bütün mahallenin delikanlılarına öğretebilmektir.
acıların takımı diyen küçük emrahların tuttuğu takımın bir kaç sene önce ne hallerde olduğunu iyi bilen ve amatörce yönetilen kulup/takımdır.

nereden tutarsanız tutun amatörce.
duran ve cari varlıklarını artırması gereken klüp. beşiktaş koleji gibi bir kaç tane daha projeye ihtiyaç var.
milli piyangodan büyük ikramiye çıksa da fikret ormandan bi an önce kurtulsa dediğim biricik takımdır. seviyorum yine de seni her şeye rağmen. öp beni çılgın. evet.
Halkın takımı olduğu başkanından belli olan takım, fikret orman canlı yayında sahur programında.
2012-2013 sezonu öncesi bir kaç iyi transfer yapabilmiştir.

escude,mcgregor,uğur başarılı transferlerdir, bunlara tuncay da eklenirse hiç fena olmaz.

koland koch takımdan ayrıldı. aybaba bu adamı neen istemedi gereçkten merak ediyorum. kendi ekibiyle çalışmak isteyebilir ancak koch bilinen , başarılı bir kondüsyon uzmanıydı. unutulmamalı ki stefano da çok başarılı bir uzmandı . neyse konumuz kondüsyon değil zaten .

beşiktaş sistemsizlikle yönetilen bir takım. fenerbahçe ye bakılırsa bunun tam tersinin hakim olduğu görülür. her oyuncunun mevkisi belli , yedeği belli ve o ayrılırsa hemen yerine onu aratmayan bir oyuncu geliyor.

ziegler ayrılınca hasan ali alındı
emre nin yerine topal

bu böyle uzar gider.beşiktaş takımındaki gençleştirme operasyonu zaten yıllardır sürmekte , kimse aksini iddia edemez.bundan tam on yıl önce 2002-2003 sezonunda beşiktaş avrupa nın en iyi ekiplerinden biriydi şüphesiz. bunda sadece lucescu etkeni sabit değil.alınan oyuncuların ihtiyaca cevap vermesiydi. öyle a2 den 5-6 tane gurbetçilerden topla 2-3 tane anadolu kulüplerindne de 1-2 tane aldık mı bu iş biter diyen teknik adam veya yönetici çok yanlış yapıyor.

beşiktaş ilk önce transferde ne istediğini bilmeli.100. yılda transferler e göz atalım bir ;

cordoba 32
zago 32
nouma 30
sergen 31
kaan dobra 30
guinti 32

gördüğümüz gibi , bu oyuncuların hepsinin yaşları kemale ermiş gibi gözükmektedir ama bunlar ilk 11 in değişilmez simleri olup yılda 40-50 maçta oynadılar.şampiyon oldular. günümüz gözüyle bakarsak yine bunların tek tek bir cacık olmayacağını söyleyebiliriz. ama yap boz parçaları misali anlamlı bir bütün oluşturduğun zaman amacına ulaşmışsın demektir.

2009 ocakta takıma katılan yusuf ve fabian şampiyonluğu da beraberinde getirdiler. geçen sezon devre arası gs ye transfer olan necati de bir yusuf şimşek etkisi daha yarattı.

sözün özü yaşlı veya yaşsız sorun değil , takıma katkı verebilecek her oyuncu transfer edilmeyi hak etmektedir. sonuçta yıllardır genç oyuncu alan beşiktaş kaçını milyon dolarlara satabilmiştir, hiç. taraftar aybaba ya güvenmiyor ama hiç değilse yönetim futbolla iyice ilgilenip sezon öncesi sıfır sorunla yoluna devam etsin , başka bir şey de istemeyiz.
Beşiktaş Belediyesi görevlileri şuanda 5 polis arabasıyla Beşiktaş kulübü önündeler.Haciz işlemi başlatıyorlar.

(bkz: ACININ RENGi OLMAZ ALLAH BEŞiKTAŞA YARDIM ETSiN) !
(bkz: ömür törpüsü)
Dergisi kongre üyeliğine formasıyla destek bekleyen klübümdur. Burda bjk hakkında destek nidaları atanlara lse önerimdir. Eğer maddi durumunuz uygunsa kongre üyesi olun 12 taksit 1200 tl , forma alın 100 tl, dergi aboneliği 120 tl. Bunu yapacak maddi güce sahip olanların buhareketi klübü kısa donemde düze çıkarır. Hiç bir şey yapmayanlar Feridun duzagacin yazdığı şarkıların bulunduğu cd yi alsın. 100 bin hedef koymuş biz bunu 50 bin olarak hesaplayalim. 1200+120+100+10= 1430. 1430*50k=~ 70 milyon eder ki kısa süreli borçları ödenir up kasası rahatlar. Hem tüpcu nün yaptıklarına hesap sorulması icin oy hAkkiniz olur. Öbür türlüsü sadece klavye göz yasları akıtır dururuz
her şeye rağmen tuttuğumuz değil, tutulduğumuz takım.
haciz haberlerini yalanlayan klüp. orospu basın iş başında.
samet aybaba ve fikret orman tarafından sikilmekte olan takımım.

bir tane işi bilen adam neden gelmez bu takımın başına anlamıyorum.
fakir bir çocuğun okul harçlığından kesip aldığı atkıdaki sevinç, her an sana kavuşma haYALI KURAN bir aşığın umudusun.

Her zaman, her yerde, seninle birlikte ölüm gelsin isterse...
eğer yeterli sabır ve destek gösterilirse, gelecek sezon olmasa da, iki sezon sonra futboluyla alkışlanacak kulüp.
bu sene gençleşen kadrosunun mücadeleci olması beklenen takım.
© copyright 2005 - 2026