bugün

/782
galatasaray maçının 2. yarısında taş gibi mücadele ederek iyi top oynamış, haksızca aleyhine verilen kararlarla 3 puandan olmuş takımımdır. varsın olsun, biz böyle hakem hatalarının hep aleyhimize işlemesine alışkınız zaten. yeter ki hep böyle hırslı ve mücadeleci olsunlar.
haksız bir penaltıyla 2 puanı gasp edilen futbol takımım.

ölümüz yeter!
futbol fahişeliğinden çok çekmiş kulüp...

birde bunun üzerine o karektersizler gelir saçma sapan, hiç utanmadan şerefsizlği sahiplenerek beşiktaş'a sallar. işte tarftarı o karektersizlere hiç laf anlatmasın boşuna zira anlamazlar.

allah'tan rakipleriemizin hala adam gibi taraftarı var...
Allahin herkese tutmayi nasip etmedigi takimdir.
olumune besiktas, tek yol besiktas!
kalesine elle gol atılan ve aleyhine penaltı uydurulan takım, bütün bunların üstüne bir de pektemek sakatlandı, 6 ay yok...
daha n'Olsun?
18 yaş altı 31 cilerin serdar adalı üzerinden bok atmaya çalıştığı bembeyaz takım.
türkiyeye teşvik şikesini getiren adnanlar daha düne kadar reisinizdi lan.
ilk defa bana bir topluluğa küfür ettin maçını izledğim takımım. allah büyük mustafa'ya çektirdiğiniz acı , takımdaki gencecik çocuklara yaşattığınız hayal kırıklığı, bütün bir takımın yediğiniz hakkı ne şekilde olursa olsun çıksın inşallah.
Bizim FEDA edip gençlerimize şans verdiğimiz ligde; şansını hakemlerden almış şekilde kol gezen "futbol fahişeleri"yle oynuyoruz. 87. dakikadaki penaltı(!) uşaklıktır, gasptır, şerefsizliktir, yavşaklıktır. Defolun gidin köşenizde beraberliğe sevinin şimdi.
helal olsun sana beşiktaş' ım.
sen doksan dakika boyunca ölesiye ter döktün ya o ' biz bu maçı fark atarak yeneceğiz.' cilere karşı.
senin taraftarın asillikten ödün vermedi ya en kötü kararlar karşısında.
sana sadece helal olsun.
her şeye rağmen hep temiz kalan takım. (bkz: şerefli ikincilikler) ve ezeli rakibi ne galatasaraydır ne de fenerbahçe. hakemlerdir.
galatasarayın antipatikliğine karşı, sempati duyduğumuz takım.
fenerbahçeliyim.
(bkz: şereftir bu yolda senle yürümek)
bu gece bir kez daha "herşeye rağmen iyi ki beşiktaşlıyım." dedirten takım.
bugün ki tabiri caizse ki caiz sözde hakem tarafından, saçma sapan yönetilen maçta resmen 70 milyonun gözü önünde nasıl işbirlikçiliği ile puanı çalınır 84.dakikada maalesef görmüş takım.
(bkz: delice bir sevdadır)
maçını izlerken hissedilen o heyecan yaşa yaşa bitmez. canımsın beşiktaş.
ne desek boş ölüsünün bile galatasaraya yettiği takımım.
kendi çocukları yüreğini ortaya koyduğunda yıkılmaz kaledir beşiktaş. temizinden 20 senedir türkiye'de futbol izleyen bir fenerbahçeli olarak hiçbir zaman fenerbahçe'nin metin-ali-feyyaz-recep-gökhan-ulvi-rıza nirvanasına ulaşacağına inanmıyorum. ve beşiktaş bu nirvanaya bir daha ulaşacak; buna inanmıyor, biliyorum.
alabilirdik son maçı alabilirdik. olmadı.
herkes kadar pis

herkes kadar temiz..
ezilenlerin takımı. beşiktaş'a yapılan hakem hataları başka hiç bir takıma yapılmıyodur diye düşünüyorum.

not: Real madrid taraftarıyım.
hiçbir şeyden çekmedi hakemlerden ve çapraz bağlardan çektiği kadar.

edit: hakemlerden çekmediğni iddaa eden bazı gsli dostlar bir hata aramışlar ve tam 8 sene önceye kadar gitmişler. tam sekiz sene. bak sekiz sene diyorum. neyse 8 senede anca yasin in bir pozisyonunu bulup koymuşlar bak gördünüzmü diyorlar, evet biz gördük birader, hatırlıyoruzda zaten o pozisyonu bariz penaltı hadi penaltı değil de. yasin in kendini abartılı atması penaltı olduğu gerçeğini değiştirmez.
hakemlerden sözde çook çekmiş camia

baksana yasine nasıl da atmış kendini

https://www.youtube.com/watch?v=6_LpKYshBd8
haram penaltı kurbanı olmuştur.
dün akşam fark yemesini beklerken beni yanıltmış takımdır. mücadelenizi alkışlıyorum gençler.

not: fenerbahçeliyim.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026