bugün

/386
3. kez başladığım dizi. her bölümü ezberlememe rağmen kendini izleten dizi. daha ötesi yapılamaz.
behzat ç ankara yanıyor fragmanlarını izledikçe daha bir özleten, kıymetini değerini bildiğimiz dizidir. emrah başgan sağolsun.
an itibariyle 9. bölümünü 2. defa izledigim dizi. evet tekrar izlemeye başladım doğru anladınız.
oglum bitti bitti işte. güzide ülkeme yaramaz zaten halkının sevdigi seyler. bu kadar harbiydi gercekti.digerleri gibi polisiye olsun ama aynı zamanda masal olsun istediniz olmadı sizde amborgonuzu koydunuz.güzelim ankaramın güzelim dizisi "idi".
yakında ankara yanıyor filmiyle vizyona girecektir, biraz olsun özlem gidereceğiz.
görsel
güzel olan her şeyin bittiğinin ispatıdır.
Sen de başını alıp gitme ne olur diyene kadar gitti la.
Özledik amirim.
tekrarı olsa da izlesek be amirim.
yarıda izlemeye başlasam da tam zevkine varmışken biten dizi. tekrar başlarsa pm please.
https://www.youtube.com/watch?v=bfjCMkpzeHU

--spoiler--

merkez 4530

--spoiler--
şimdiye kadar türkiye de tarzıyla eşi olmayan şimdiden sonra olur mu bilinemeyecek bir yapımdır. takibe geç kalarak 2.sezonun ortasında başladığım bitiminin ardından en başından başlayarak 2. sezonunu bitirdiğim dizide meğer anlamadığım ne çok şey varmış. en başından izlemek önemliymiş ve harbiden de değermiş. 1,5 - 2 saat süren dizi süreleri her ne kadar anamı ağlatsa da değdi.
görsel
görsel
--spoiler--
her kapıyı çaldığında ve sorgudaki salakça sözleriyle beni kahkahalara boğan harun öküzünü çok özleyeceğim. birde yeşil peri içilen bölüme olan övgülerimi sürdüreceğim.
--spoiler--
özledik amına koyim.

bitmiş ama bitmemiş dizi.
çok iyi repliklere sahip dizi. --spoiler-- - geçmişe saplanıp kalmışsın en büyük felaketler senin başına geldi, en büyük acıları sen çekmişsin. ben bi bok bilmem. acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem... bu dünyanın ekseni oniki santim kaydı, behzat sen bana bir santim bile yaklaşmadın. saplantılısın. + he, ne güzel söyledin saplantılıyım. benden bir bok olmaz; biz seninle kavga ederiz, mutsuz oluruz. - ne var biz de mutsuz olalım. ben seninle mutsuzluğa da varım. --spoiler--

edit: imla.
--spoiler--
tabak güzel ama çekin amına koyim!
--spoiler--
--spoiler--
bence hiçbir koşul bir insanı, ''seni sevdim'' diyip gitmek zorunda bırakacak kadar orospu çocuğu olmamalı.
--spoiler--
teras bardaki cekimleri sirasinda barmen kizin kalin oyuncularini gorur tanisirsiniz dedigi polisiye dizi. bir iki bolum disinda hic izlemedim ne yalan soyleyeyim, ankara polisini birebir canlandirmislardir oda ayri konu.
görsel

görsel
ercüment çözer: bu cinayeti sen çözemezsin başkomser. Bu cinayeti çözse çözse ercüment çözer.
takvim 1 kasımı gösterdiğinde sinema salonunda kamp kurmayı bile düşündüren yayından kaldırılmış dizi.
Bir diziden fazlasıdır Türk televizyonunun kaldıramayacağı kadar kaliteli bir iş olduğu için bir çok insanın gözüne batmış sıkıntı yaşamış dizidir. Erdal beşikçioğlu ve ekibine bu derece şahane bir dizi izlettiği için teşekkürler vallahi teşekkürler

--spoiler--
soyadının açılımı bu filmde de açıklanmadı
--spoiler--
Az evvel Erdal beşikçioğlu eger kanal bulursak behzat c devam eder diyerek yuregimize su serpmistir.

koca ulkede yok mu lan şu diziyi alacak kadar yürekli bir kanal.
© copyright 2005 - 2026