bugün
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız10
- kızılay avm11
- flört10
- ağır müslüm gürses sözleri8
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi4
- yahudilerin hepsi iyi insan değil7
- allah her şeyi kuşatmıştır5
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- kiraz cicegi kolonyasi30
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı21
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- dünya iyi midir3
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- börekitas3
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- kıymalı üzümlü börek4
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması3
- kendini çok önemli sanan yazar14
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- fenerbahçe17
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ruhi çenet13
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- brooks nader3
- kitap okumak3
- üst geçit4
- ucuz apart otel kokusu2
- en son ne yediniz9
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- üniversiteli eskort kadınlar10
- tarhana kurutmak3
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- günün sözü5
- ahmet kaya3
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- közmatik3
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- uyanıp ilk iş mustafa yıldızdoğan açmak3
- türk kızı6
3. kez başladığım dizi. her bölümü ezberlememe rağmen kendini izleten dizi. daha ötesi yapılamaz.
behzat ç ankara yanıyor fragmanlarını izledikçe daha bir özleten, kıymetini değerini bildiğimiz dizidir. emrah başgan sağolsun.
an itibariyle 9. bölümünü 2. defa izledigim dizi. evet tekrar izlemeye başladım doğru anladınız.
oglum bitti bitti işte. güzide ülkeme yaramaz zaten halkının sevdigi seyler. bu kadar harbiydi gercekti.digerleri gibi polisiye olsun ama aynı zamanda masal olsun istediniz olmadı sizde amborgonuzu koydunuz.güzelim ankaramın güzelim dizisi "idi".
yakında ankara yanıyor filmiyle vizyona girecektir, biraz olsun özlem gidereceğiz.
güzel olan her şeyin bittiğinin ispatıdır.
Sen de başını alıp gitme ne olur diyene kadar gitti la.
Özledik amirim.
tekrarı olsa da izlesek be amirim.
yarıda izlemeye başlasam da tam zevkine varmışken biten dizi. tekrar başlarsa pm please.
şimdiye kadar türkiye de tarzıyla eşi olmayan şimdiden sonra olur mu bilinemeyecek bir yapımdır. takibe geç kalarak 2.sezonun ortasında başladığım bitiminin ardından en başından başlayarak 2. sezonunu bitirdiğim dizide meğer anlamadığım ne çok şey varmış. en başından izlemek önemliymiş ve harbiden de değermiş. 1,5 - 2 saat süren dizi süreleri her ne kadar anamı ağlatsa da değdi.
özledik amına koyim.
bitmiş ama bitmemiş dizi.
bitmiş ama bitmemiş dizi.
çok iyi repliklere sahip dizi. --spoiler-- - geçmişe saplanıp kalmışsın en büyük felaketler senin başına geldi, en büyük acıları sen çekmişsin. ben bi bok bilmem. acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem... bu dünyanın ekseni oniki santim kaydı, behzat sen bana bir santim bile yaklaşmadın. saplantılısın. + he, ne güzel söyledin saplantılıyım. benden bir bok olmaz; biz seninle kavga ederiz, mutsuz oluruz. - ne var biz de mutsuz olalım. ben seninle mutsuzluğa da varım. --spoiler--
edit: imla.
edit: imla.
teras bardaki cekimleri sirasinda barmen kizin kalin oyuncularini gorur tanisirsiniz dedigi polisiye dizi. bir iki bolum disinda hic izlemedim ne yalan soyleyeyim, ankara polisini birebir canlandirmislardir oda ayri konu.
ercüment çözer: bu cinayeti sen çözemezsin başkomser. Bu cinayeti çözse çözse ercüment çözer.
takvim 1 kasımı gösterdiğinde sinema salonunda kamp kurmayı bile düşündüren yayından kaldırılmış dizi.
Bir diziden fazlasıdır Türk televizyonunun kaldıramayacağı kadar kaliteli bir iş olduğu için bir çok insanın gözüne batmış sıkıntı yaşamış dizidir. Erdal beşikçioğlu ve ekibine bu derece şahane bir dizi izlettiği için teşekkürler vallahi teşekkürler
--spoiler--
soyadının açılımı bu filmde de açıklanmadı
--spoiler--
Bir diziden fazlasıdır Türk televizyonunun kaldıramayacağı kadar kaliteli bir iş olduğu için bir çok insanın gözüne batmış sıkıntı yaşamış dizidir. Erdal beşikçioğlu ve ekibine bu derece şahane bir dizi izlettiği için teşekkürler vallahi teşekkürler
--spoiler--
soyadının açılımı bu filmde de açıklanmadı
--spoiler--
Az evvel Erdal beşikçioğlu eger kanal bulursak behzat c devam eder diyerek yuregimize su serpmistir.
koca ulkede yok mu lan şu diziyi alacak kadar yürekli bir kanal.
koca ulkede yok mu lan şu diziyi alacak kadar yürekli bir kanal.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar