bugün

/386
sol framede her görüldüğünde insanı üzer.
ergenler tarafından abartılan dizi. he anam rakı içiyooolar, he anam "aynı gerçek valla aynı böyle" "aaa badem bıyık dedi ahahahaah". çok komik kodumun ergenleri.

edit: ergenler siz hala uyumadınız mı? demek ergen ruhlular da izliyormuş.
geçen gün arkadaşım dedi oğlum bu dizi senin için kriter olmuş lan dedi. anlamadım tabi.
birilerini tanıtırken farkında olmadan araya bu da behzat ç izleyicisi bak filan diye anlamsız yere parantez acıyormuşum meğer.

böyle bir dizidir.
keşke bitmeseydi diye özlenen dizi.
bari 100 bölüme tamamlasaydılar bıraksaydılar keşke.
Edilen küfürler dolayısı ile Sansürsüz dvd setlerinin yayınlanmaması gereken dizi. Bipsiz yayınlanmasın bu ahlak bozan, polisi ayyaş gösteren dizi.
son 3 ayda başlayıp bitirdiğim dizi. zaten ankara bebesi olduk 10 senedir ya diziyi izleyince iyice yoldan çıkıyorsun. finali bu kadar temiz bağlanan türk dizisi olsun ayrıca. uzun uzadıya çözümleme yapmaya çok eriniyorum. arada kurguda çok pis sıçsa da genel anlamda memlekette en temiz yapılmış işlerden biridir. evet o kadar küfüre rağmen. dizi yayınlanırken izlemediğim için de ayrıca sevindim. bir sürü gereksiz ergen muhabbetin de kurtulmuş olduk. hadi gömdüm.
gri ankara'yı sevimli hale getiren hatta sevdiren, benimseten dizidir.
Behzat Ç kalkmadı, bitirilmedi. Hatırlayanlar bilirler, Eylül 2010'da dizi daha başlamamışken 3 sezon kadar ekranlarda oynanması planlanıyordu. 3 sezon bitti, behzat ç kalktı. Bu kadar da kasmayın. Ben de çok seviyordum, ailecek izliyorduk ama herkeste bir "behzat ç bitirildi, kaldırıldı" saçmalığı aldı başını gitti.

Ha iyi mi oldu, iyi oldu kanımca. Behzat başkomiserimi çok özledik ama dizi boka sarmadan, "bizden bu kadar" dediler ve gittiler. Helal olsun.
lan şu güdük hayatımızda takip ettiğimiz yegane dizi idi.
Baya baya özlenendir.

seviyorum merkezzzzz.
hayaletle akbabanın yanına bir çocuk gelir. (8. bölümden)

çocuk: senin adın ne?

hayalet: benim adım sabri.

çocuk: peki senin adın ne?

akbaba: ismet. peki senin adın ne?

çocuk: benim adım aleattin.

çocuk gittikten sonra.

akbaba: senin adın sami değil miydi ya?

hayalet: sen gene iyi hatırlıyorsun. ben hiç hatırlamıyorum. ismet ne lan?
ismiyle oyunculariyla senaryosuyla efsane bir dizidir.

+ hayalet ben çok mutluyum
- o ne la ?
Sorun ne biliyor musun

- Sorun, senin gerçekleştirmek için çırpındığın hayallerini başkalarının bakkaldan ekmek almaya gidiyormuşçasına kolay gerçekleştirmesi...
Hem de hiç hak etmeden...

Behzat Ç...adamım yaa.
çok geç keşfettim 15 gün boyunca bölümlerini izlediğim müthiş dizidir. ilk başta bi kaç yerde videolarını izlemiş bazı konuşmalarını duymuştum şimdi anlıyorum ki kendi kültürü olan bir dizi olmuş. bittiği için üzüldüm ama güzel yerde baymadan bittiği için de sevinçliyim. en son breaking bad bitince böyle içimde bir şey burulmuştu şimdi yine oldu aynısı. sabbah adlı müziği de artık hayatımın gaz müziklerinden. en çok harun'a güldüm değişik bir diziydi daha nice böyle işlere umarım.
--spoiler--

hayaletin takıldığı kadın feride, kocasını öldürür. behzat ç. ekibi bahçeye gömülen adamı alır başka bir yere gömer. ercüment çözer, kadını cinayet büro ekibinden yardım aldığını mahkemede söylemesi için kadını ikna eder ve olay yerinde (adamı gömdükten sonra) çekilen fotoğrafı savcı esra'ya gönderir.

savcı esra: niye dua ediyordunuz fotoğrafta?
behzat: ne yapaydık? halay mı çekeydik? (elindeki tespihi sallayarak)

--spoiler--
CSI: Dikmen.
müzikleri durup durup dinlenendir. eline sağlık pilli bebek.
"amcam 10 gün yıkanmasa kokmazdı. nazlı'ya nasıl tecavüz ettiğini odadaki ter kokusundan anladım." -akbaba
behzat ç. bir dizi olmaktan çok çok uzaktır, çok daha fazlasıdır.
22. bölümünün son 10 dakikasını izlerken insanın donup kaldığı dizidir.
gündemle birlikte daha çok anlaşılan ve ömrünun nedem uzun olmadığı yeni yasaklarla daha da ortaya çıkan ve gerçekten özlenen dizi.
özlenen angaralıdır.
ankaralı olarak izlemenin daha bir zevk verdiği müthiş türk dizisidir.
hala arada açıp rastgele bir bölümünü izlediğim efsane dizidir.
gerçek hayatı gösterme olayına kurban gitmiş, hakkı yenmiş dizidir, diziden de ötedir. unutulmaz.
tekrarını koysunlar yine izlerim.

hani ekibi dağıtmasalardı dediğim.

severek isteyerek özleyerek izlediğim dizidir filmdir kitaptır romandır.

hayatın ta gerçeğidir.
© copyright 2005 - 2026